90 anden webstedsbygger anmeldelse

90SecondWebsiteBuilder.com anmeldelse


90 anden webstedsbygger – er en platform til at oprette mobilvenlige websteder på farten. Det kommer som en downloadbar software med en simpel træk-og-slip-editor med en masse værktøjer, der kræver minimum tekniske færdigheder. Softwaren har et stort udvalg af forskellige sideobjekter, der indeholder forskellige former, figurer, menuer, knapper og andre blokke, du måske vil have på en webside. Samtidig reserverer det nok plads til programmerere til også at redigere kildekoden.

Platformen har udgivet sin seneste 15. version, der allerede er en del af en fornyet webstedsbygger under WYSIWYG Web Builder navn. Brugere er dog stadig i stand til at downloade den 14. sidste 90 anden webstedsbygger version samt opgradere ældre produkter. Det betyder, at du stadig har en chance for at prøve flere responsive gitre og layout uden at kode.

Lad os se om det stadig er værd at vælge eller det er bedre at prøve den nye platform i lyset af WYSIWYG Webbygger.

Fordele og ulemper

Softwaren passer til brugere med absolut ingen tekniske færdigheder. Det tilbyder et udvalg af enkle værktøjer, der gør det nemt og hurtigt at oprette mobilvenlige sider og tilpasse dem med en række elementer, blokke og funktioner. Den dårlige ting er, at 90 Second Website Builder ikke er en alt-i-en-løsning. Du bliver nødt til at passe på hosting og domæne hver for sig.

90 sekundære webstedsbygger fordele:
90 Second Website Builder Cons:
&# X2714; Let at bruge – platformen har en intuitiv træk-og-slip-editor, der gør det nemt at oprette sidelayouter samt tilføje forskellige elementer.
&# X2714; Videoafspillerværktøjer – Hvis du har brug for at oprette en engagerende side og vise videoer på den, tilbyder systemet værktøjer til Vimeo og YouTube-integration ud over HTML5.
&# X2714; Engangslicens – Som downloadbar software har 90 Second Website Builder ikke månedlige abonnementer eller planer. Du betaler kun én gang for en livstidslicens og bruger den når det er nødvendigt.
&# X2714; e-handelsfunktionalitet – Nogle få platforme, der kan downloades, har denne funktion. Softwaren giver dig mulighed for at integrere PayPal-funktionalitet til at sælge produkter online.
&# X2714; Visuelle effekter – For at gøre dit websted endnu mere spændende kan du få mest muligt ud af CSS3-animation, Parallax-effekt og andre visuelle lag.
&# X2718; Manuel opdateringer – Du bliver nødt til at håndtere alle opdateringer på egen hånd, især efter at den 15. version er blevet rullet ud.
&# X2718; Begrænsede e-handelsindstillinger – 90 Second Website Builder fungerer næppe, når du opretter en fuldt udstyret digital butik.
&# X2718; Ingen realtidsredigering – der er ingen inline-redigering. Hver ændring, du foretager, skal gemmes manuelt.

Den største ulempe her er, at den 14. version leverer et komplet sæt betalte funktioner til allerede eksisterende brugere. Hvis du downloader softwaren for første gang, vil du ikke kunne købe den betalte licens. Den eneste chance er at opgradere fra tidligere platformversioner.

Hvad er det godt til?

90 Second Website Builder fungerer fint for hovedsageligt til små virksomhedswebsteder. Platformen passer til brugere, der planlægger at være vært for websteder på deres egne servere takket være den indbyggede FTP-funktion. Det gør det muligt at udgive webstedsfiler på en hvilken som helst server. Alt hvad du behøver er at finde en webhostingudbyder, der sikrer FTP-adgang.

Mens systemet har en e-handelsfunktionalitet, kan det være godt at udvikle små digitale butikker. Du skal dog ikke stole på udvidede online-salgsfunktioner. De, der ønsker at sælge og markedsføre produkter på nettet, bør vælge mere e-handelsorienterede platforme.

Brugervenlighed

90 Second Website Builder er tilgængelig som en downloadbar licens. Det betyder, at du skal have softwaren installeret på vores computer. Processen er hurtig og problemfri. Selve platformen kræver ikke programmeringsevner selvom det kan tage nogen tid at vænne sig til det, især hvis du aldrig har prøvet softwaren før.

Kom godt i gang

Hvis du vil hente den 14. version eller opgradere den eksisterende licens, skal du besøge det officielle websted. Den siger, at den 15. version ikke længere er tilgængelig her. Dog kan brugerne stadig få adgang til alle tidligere versioner af 90 Second Website Builder. Vælg den, du har brug for, klik på linket og download zip-filer.

90 Second Website Builder Vælg version

Følg blot installationstips på næste trin. Processen er den samme som installation af anden software. Du vil næppe stå over for vanskeligheder. Når installationsprocessen er afsluttet, skal du klikke på webbyggerikonet på skrivebordet for at køre programmet. Systemet beder dig om at aktivere serienummeret, hvis du har det. Hvis ikke, vil du kun kunne bruge den gratis prøvepakke. Klik på den nødvendige knap, og find dig selv inde i webstedets editor.

90 anden webstedsbyggeraktivering

Webredaktør

Når du går ind i 90 Second Website Builder, befinder du dig inde i en typisk web-building platform. Det ser temmelig klart og intuitivt ud. Du har lyst til at arbejde med et standard Word-dokument med nogle små forskelle. Bortset fra generelle indstillinger, der findes i det øverste panel, har vi sideelementer og blokke i venstre sidepanel.

90 Second Website Builder Web Editor

Alle elementer er opdelt i 2 hovedkategorier:

 • Værktøjskasse – det inkluderer layout- og kontrolelementer, medieintegrationsmuligheder, navigationsmenuer, PayPal-funktionalitet, jQuery / Bootstrap-indstillinger osv..
 • blokke – sektionen indeholder en samling af sideelementer såsom overskrifter, sidefødder, kontaktformularer, funktioner, fotogallerier, opdelere og andre blokke, du muligvis har brug for for at oprette en fuldt tilpasselig webside.

Tilføjelse af nye elementer er meget let takket være træk-og-slip-funktionen. Vælg den, du kan lide, hold musen hen til siden, og start redigering.

Going Live

Nu skal du passe på hosting og domæne på forhånd. Den gode nyhed er, at systemet leveres med den indbyggede FTP-mulighed, der gør det nemt at få alle dine webstedsfiler downloadet til din egen server.

90 anden webstedsbygger går live

Klik blot på knappen “Publicer”, indsæt nødvendige ændringer, vælg en lokal mappe på din pc og download den klar-til-gå webside. Der er en forhåndsvisningstilstand, der viser den måde, dit websted ser ud i browseren. Den største ulempe her er, at du ikke kan se en forhåndsvisning af, hvordan webstedet kører på mobile enheder eller laptops.

Funktioner & Fleksibilitet

90 Second Website Builder er hovedsageligt et web-building værktøj designet til at skabe responsive layouts. Det er ikke en fuldcyklusplatform. Softwaren er mere et konstruktionsværktøj med sine funktioner hovedsageligt fokuseret på webredigeringsprogrammet og bygningsfunktionaliteten. Ikke desto mindre har den stadig nogle værdige tillæg, der kan gøre forskellen, hvis man sammenligner dem med både platformene.

Tilpasselige blokke

Bortset fra selve træk-og-slip-editoren, får brugerne en chance for at redigere hver blok eller sideelement. Det gør det muligt at ændre sidestrukturen, udskifte nogle af blokdelene, redigere indhold, ændre blokformater, tilføje begivenheder, CSS3-animationer osv..

90 anden webstedsbygger tilpassbare blokke

Responsive Layout Grids

Som vi tidligere har nævnt, har softwaren ikke en mobil preview-tilstand. Det er måske ikke engang nødvendigt i betragtning af dets responsive layoutnet. Hovedideen er at sikre, at korrekte websideobjekter og elementer kører, afhængigt af den enhed, hvor der er adgang til et websted. Systemet passer automatisk til layoutet.

Redigering af kildekode

Hvis du har nok programmeringsevner, kan du redigere kildekoden for hver enkelt blok eller element. Der er også en chance for at tilføje dit eget stykke HTML-kode ved hjælp af en relevant container fra værktøjskassen.

90 Second Website Builder Kildekodedigering

jQuery Webbygningsmuligheder

Brugere får en chance for at oprette websteder i mobilapp-stilen. jQuery-værktøjskasse leveres med et udvalg af elementer, der inkluderer progressionsværktøjslinjer, skydere, spinnere, faner og andre elementer, der perfekt passer til enhver mobilenhed på trods af skærmens dimensioner.

Video Streaming værktøjer

Hvis du har brug for at tilføje en video for at gøre webstedet mere spændende, tilbyder 90 Second Website Builder flere nyttige værktøjer, der inkluderer Video, YouTube og HTML5. Systemet giver dig mulighed for at indsætte videolinket samt vælge afspilningstilstand, vise relaterede videoer, aktivere kontroller eller knap på fuld skærm osv..

e-handelsindstillinger

Du bør aldrig betragte 90 Second Website Builder som en fuldt håndterbar e-handelsplatform. På den anden side kommer det med lette PayPal-integrationsmuligheder for at lade webstedsejere sælge online. Baseline-indbyggede funktioner inkluderer “Føj til indkøbskurv,” Doner “,” Køb nu “og nogle andre knapper, der kan tilpasses og problemfrit forbindes med den eksisterende PayPal-konto.

90 Second Website Builder e-handelsindstillinger

Knapper til sociale medier

Det er meget let at tilføje elementer på sociale medier. Du kan ændre placeringen af ​​hver blok relateret til en bestemt social medieplatform samt tilføje links og forbinde knapper med de eksisterende sociale mediekonti for at lade besøgende dele dit indhold.

90 anden webstedsbygger sociale medieknapper

Webdesignværktøjer

Selvom 90 Second Website Builder har en samling på over 200 skabeloner, skal du ikke betragte dem som en god løsning til dit projekt. Temadatabasen er ikke blevet opdateret i årevis. Det inkluderer layout, der er forældet og gammeldags.

Det bedste alternativ er at oprette dit eget sted fra bunden eller vælge den nyeste 15. version i lyset af den fornyede WYSIWYG Web Builder med et bredt udvalg af ajourførte og konstant opdaterede skabeloner. Hvad angår version 14, giver den dig stadig mulighed for at tilpasse, hvordan dit websted ser ud.

90 Second Website Builder Web Design Tools

Først og fremmest kan brugerne redigere kildekoden eller tilføje deres egne HTML-elementer. For det andet kommer systemet med et udvalg af ejendomsindstillinger. Brugere kan vælge typen af ​​et bloklag, styre elementets dimensioner, tilføje CSS3-animation, aktivere formularer osv. For det andet er der en chance for at tilføje en Parallax-effekt og nogle andre standardvisuelle frynsegoder.

Kunde support

På trods af faktum er den seneste 15. version under WYSIWYG Web Builder officielt blevet rullet ud, både nye og eksisterende brugere af den 14. version kan muligvis stadig regne med god nok support. Det er hovedsageligt tilgængeligt i lyset af et lokalt hjælpcenter og online support:

 • Onlinesupport inkluderer en samling af videotutorials, FAQ-sektioner, en omfattende videnbase, Helpdesk og brugervejledning med alle problemer, du muligvis skal løse.
 • Hjælpecenter leveres med et stort udvalg af artikler og tekstguider ud over tastaturgenveje og onlinevejledningen Kom godt i gang.

Den dårlige nyhed er, at softwaren ikke tilbyder nogen måde til øjeblikkelig support som Live Chat, telefon eller lignende.

90 Second Website Builder kundesupport

Planer & Prisfastsættelse

90 Second Website Builder 14. version er ikke længere tilgængelig for salg. Du får kun adgang til det som en allerede eksisterende bruger af ældre versioner med en chance for at opgradere. Som ny bruger kan du kun drage fordel af en gratis prøvelicens. For at få adgang til alle webstedsbyggerfunktioner skal du vælge den nye WYSIWYG Webbygger med den 15. softwareversion.

WYSIWYG Web Builder vs 90 Second Website Builder

Du vil sandsynligvis spørge, hvorfor man nogensinde skulle vælge 90 Second Website Builder i betragtning af tilgængeligheden af ​​den for nylig rullede splinternye WYSIWYG Web Builder. Vi kan ikke se nogen grund til det, medmindre du ikke vil betale en gang mere for faktisk den samme funktionalitet med nogle små forskelle:

Brugervenlighed

Webredigeringsprogrammet er stort set det samme i begge versioner. De har alle træk-og-slip-funktion, mens WYSIWYG Web Builder kommer med et bredere udvalg af blokke, sideelementer og værktøjskasseindstillinger.

Desuden leveres den 15. version med inline-redigering, så du kan gemme alle ændringer i det virkelige liv uden behov for at gemme dem, hver gang du vil foretage webstedsopdateringer. På begge platforme skal brugerne finde hosting og registrere domæner separat.

Funktionssæt

Det er her WYSIWYG Web Builder vinder. For det første tilbyder det flere designtilpasningsmuligheder med mere end 150 forudindstillede effekter. Det har også en samling færdige moduler og leveres med et intuitivt mediefilhåndteringssystem. Brugere får desuden over 200 udvidelser, den 14. version har ikke.

Skabeloner

Mens 90 Second Website Builder har en samling af den gammeldags skabelon, der ikke er blevet opdateret i lang tid, kommer den 15. version med en liste over mere stilfulde og opdaterede layouts. De er opdelt i forskellige kategorier og inkluderer porteføljer, B2B-forretningssteder, fora og endda digitale butikker.

Licensomkostninger

Den 14. version er ikke tilgængelig for salg, mens WYSIWYG Web Builder tilbyder en livstidslicens til kun $ 49,95. Der er også en 30-dages gratis prøveversion til at teste den nye software, selvom den næppe adskiller sig fra tidligere versioner med hensyn til funktionalitet.

Konklusion om den anden gennemgang af webstedsbyggeren

90 Second Website Builder er en web-building platform, der allerede er forældet. På trods af nogle af dens gode funktioner er det næppe en god mulighed for at oprette stilfulde og engagerende websteder. Udvalget af skabeloner ser temmelig dårligt ud med hensyn til webdesign. Der er ingen solid kundesupport, mens selve platformen har udviklet sig til en splinterny webstedsbygger. Som et resultat kan det være en god ide at vælge en version, der opfylder de nyeste webudviklingsstandarder i stedet.

Prøv 90 anden webstedsbygger nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map