Adobe Dreamweaver CC anmeldelse

Adobe Dreamweaver CC – er en kraftfuld offline visuelt webstedsudviklingsværktøj, hvis anvendelsesområde går ned til oprettelse, offentliggørelse og yderligere styring af forskellige typer websteder og offline apps. Programmet er inkluderet i Creative Cloud-tjenesten, som gør det muligt at nyde hele spektret af dets fordele.


Adobe Dreamweaver har vundet imponerende popularitet, efter at Adobe annoncerede ophør af Muse-support. Som et resultat er webdesignere, der har vænnet sig til at arbejde med Adobe-produkter (inklusive Adobe Muse), har stået over for nødvendigheden af ​​at lede efter et anstændigt alternativ til systemet. Som et af de bedste Adobe-produkter og et af de mest funktionelle værktøjer er Dreamweaver hurtigt blevet det værktøj, som professionelle webdesignere kan vælge.

Newbies på sin side kan også bruge det, men sammenligning med Adobe Muse det vil tage nogen tid at mestre og udforske alle nuancerne i softwaren for at starte selv enkle projekter med det. Hvis du i øjeblikket står over for det samme valg, vil Adobe Dreamweaver CC-gennemgang hjælpe med at rydde de vigtigste systemparametre.

1. Brugervenlighed

Adobe Dreamweaver CC er ret nem at bruge. På samme tid kan det dog virke noget kompliceret og forundrende for brugere, der har vænnet sig til at arbejde med almindelige online og offline webstedsbyggere. Som en offline-baseret software kræver systemet foreløbig download og installation. Dette tager dog ikke meget tid. Hvad du skal gøre er at abonnere på Adobe-platformen eller specificere de eksisterende kontodata (hvis du allerede har dem) til at logge ind.

Lige efter dette bliver du bedt om at give dit niveau af webdesignfærdigheder, den niche, du er specialiseret i, og antallet af brugere, der vil arbejde på projektet. Dette betyder, at Adobe Dreamweaver CC gør det muligt at udvikle individuelle projekter, og det tilskynder også til teamsamarbejde. Den sidstnævnte mulighed fungerer godt for webdesignbureauer, der arbejder med oprettelsen af ​​skræddersyede klientprojekter.

Adobe Dreamweaver Editor

Lige efter installationen af ​​programmet bliver du omdirigeret til systemets instrumentbræt, hvor du kan begynde at oprette og tilpasse et websted. Du får tilbud om at vælge en skabelon fra det omfattende galleri i systemet eller vælge “Quick Start” -muligheden, efter at du har lært tutorial for begyndere og valgt en af ​​de tilgængelige filtyper. Hvis du allerede har arbejdet med projektet og gemt det til yderligere tilpasning, kan du åbne filen og fortsætte med at redigere den fra det sted, hvor du er stoppet.

Der er også flere anbefalinger, tip og tutorials tilgængelige i afsnittet “Hjælp” her. Dette vil forenkle udforskningen af ​​systemet af ikke-teknologier. Alt i alt er tjenestens betjeningspanel ganske forståelig og logisk struktureret, så du nemt kan begynde at arbejde på dit projekt.

2. Funktioner & Fleksibilitet

Adobe Dreamweaver CC er en software til websidebygning, der leveres med flere designtilpasningsværktøjer, der spænder i kompleksitetsniveau og anvendelsesområde. Systemet er ret fleksibelt for dygtige webudviklere, mens begyndere helt sikkert har brug for mere tid til at lære alle de komplicerede funktioner i tjenesten. Hvad du bør indse er, at det er umuligt at gå uden kodning af viden her, da softwaren indebærer brug af programmeringssprog. Lad os finde ud af mere om de vigtigste funktioner i systemet nu.

Uanset hvilke webdesignstrin du foretager, uanset hvilke værktøjer du bruger og uanset hvilke redigeringer du foretager – vil resultatet tydeligt vises i visuel forhåndsvisningstilstand. På samme tid får du adgang til kodeditoren, hvor du vil være i stand til at arbejde med koder, herunder HTML, CSS, JSP, XML, PHP, JavaScript og mere.

Adobe Dreamweaver kodeeditor

Arbejde med koder er noget forenklet i Dreamweaver, da det kommer med et automatisk værktøj til kodekonfiguration, som skriver koderne for dig, når du begynder at tilføje dem. Det er en fordelagtig funktion for de brugere, der ikke programmerer professionelle.

Systemet opdateres regelmæssigt, hvilket hjælper med at forbedre brugernes ekspertise inden for publicering, kodning, webdesign og styring.

Adobe Dreamweaver CSS Designer

Softwaren lader udviklere starte websteder og applikationer, der passer til forskellige stationære og mobile enheder. Hvad du har brug for er at kode dit projekt i systemet, og det vil yderligere vise fremragende på tværs af tablets, stationære computere og mobiltelefoner med forskellige skærmopløsninger og størrelser.

Et af højdepunkterne i softwaren er dens omfattende integrationsmuligheder. Systemet integreres problemfrit med andre Adobe-produkter, inklusive dem, der er fokuseret på webdesigners behov. Dette bliver muligt med hensyn til Adobe Stock Marketplace og Creative Cloud Library-integration. Således kan du vælge og integrere flere Adobe-produkter på dit websted, herunder Illustrator CC, InDesign CC, Photoshop CC, Premiere Pro CC, After Effects CC, Dimension CC og Animate CC og mere.

Bortset fra det giver systemet mulighed for at integrere nogle tredjepartssystemer og tjenester som GitHub, Bitbucket, Business Catalyst og hvad ikke. Endelig integreres Dreamweaver med de nyeste Chromium Embedded Framework-versioner. Dette gør det muligt for webdesignere at starte HTML-5-kompatible projekter og vise flere CSS-gitter, Firefox-elementer osv. Dreamweaver leveres med Bootstrap 4-understøttelse, som sikrer bedre kodningsredigering og anvendelse af visuelle værktøjer for at forenkle processen med oprettelse af websteder.

Når du når den omfattende Adobe Stock Marketplace, kan du gennemse en fantastisk samling af billeder og illustrationer, som du kan vælge og downloade til dine projekter direkte fra Creative Cloud. Batchindholdseksport fra PSD-filer er også muligt, hvilket hjælper med at spare tid ved at bruge fotos fra Photoshop-dokumenter, som som standard er mobiloptimeret og fås i forskellige formater og opløsninger, så de ideelt passer til dit projekt.

Blandt de andre bemærkelsesværdige Adobe Dreamweaver-funktioner er det fornuftigt at nævne gennemsyn af browsere i realtid, syntaksbelysning og -kontrol, tilgængelighed af Typekit Marketplace, flersproget support (engelsk, polsk, hollandsk, svensk og tyrkisk), Adobe Edge web-fontvalg, integreret certifikat- og CMS-support og mere.

Læs også: Opbygning af et CMS fra bunden – en detaljeret manual om lancering af dit websted ved hjælp af et indholdsstyringssystem.

3. Design

Antal temaer:Ingen tilpassede temaer
Gratis temaer&# X2714; JA
Sorter efter branche:✘ NEJ
Responsiv design&# X2714; JA
CSS-kode redigering:&# X2714; JA

Adobe Dreamweaver CC giver en mulighed for at downloade og installere temaer fra andre eksterne ressourcer. Disse prøver leveres gratis og mod ekstra omkostninger – det er op til dig at vælge den mulighed, du har mest brug for. Dreamweaver giver mulighed for at integrere Joomla-, Drupal- og WordPress-skabeloner, og det leveres også med et gitterbaseret system til at skabe responsive layouts til alle typer enheder, de kan ses på.

Ved at foretrække skabeloner designet af tredjeparts webudviklere, skal du sørge for, at du handler med en betroet sælger for at få de designs, der ikke indeholder ondsindede koder, der kan udgøre en fare for dit websteds sikkerhed bagefter. Softwaren gør det muligt hurtigt at offentliggøre websteder på grund af tilgængeligheden af ​​integrerede starter-skabeloner, der passer godt til forskellige nicher.

Således kan du let starte HTML-e-mails, blogs, e-handelswebsteder, destinationssider, porteføljer og andre typer kommercielle og ikke-kommercielle projekter med Dreamweaver. Integration af Bootstrap bidrager til oprettelsen af ​​websteder, der dynamisk tilpasser sig til at passe til skærmene på forskellige enheder.

4. Kundesupport

Adobe Dreamweaver CC tilbyder flere typer kundesupportindstillinger. Der er et rigt Hjælp, hvor du kan finde svar på de mest udbredte spørgsmål vedrørende systembrug. På grund af den praktiske og tidsbesparende søgefilterindstilling kan brugere finde de emner, de er interesseret i, ved at indtaste den tilsvarende søgeforespørgsel. Systemet sorterer automatisk svarene. Adobe giver også adgang til Fællesskabsfora, som omfatter flere emner og diskussioner, hvor brugerne deler deres oplevelse og ideer om, hvordan man får mest muligt ud af systembrugen. Hvad mere er, Adobe tilbyder kvalitet, telefon, billet og live support.

Selvom Adobe Dreamweaver CC hovedsagelig er orienteret om erfarne webdesignere, er det meget opmærksom på begyndernes behov. Softwaren tilbyder et stort udvalg af tutorials, retningslinjer og manualer til alle brugerkategorier. Det er her de kan finde ud af mere om systemimplikationen, webudviklingsprocessen, typer projekter, der kan lanceres med softwaren, det grundlæggende ved webdesign og kodning samt særlige forviklinger på platformen, der kan påvirke resultatet. Der er også et Dreamweaver-forum for begyndere her.

5. Prispolitik

Adobe Dreamweaver CC har ikke en helt gratis plan, men alligevel tilbyder den en gratis prøveversion, der strækker sig i 7 dage og er et must for alle, der planlægger at bruge platformen i fremtiden. Med hensyn til betalte abonnementer har softwaren flere personlige planer og virksomhedsplaner for at imødekomme alle brugerkategoriers behov, krav og budget.

Der er også separate planer for uddannelsesinstitutioner, nemlig skoler og universiteter.

Individuals Plan koster $ 29.99 / mo ($ 239.88 / år med det årlige abonnement) og giver 100 GB cloud-lagerplads, personlig portefølje-webstedsbygger, premium skrifttyper, sociale medieværktøjer og andre fordele. Forretningsplanen koster $ 29.99 / mo ($ 359.88 / år).

Omkostningerne ved planer for skoler og universiteter udgør $ 14,99 / måned for hver bruger, mens licensplanen pr. Enhed koster $ 155,88 / år. Abonnementer til uddannelsesinstitutioner leveres med Adobe License-distribution og styringsfunktion, 100 GB cloud-lagring pr. Licens, 24/7 teknisk support, individuel adgang til produkteksperter og andre vigtige funktioner.

6. Fordele og ulemper

Adobe Dreamweaver CC er en ganske kraftig og funktionsrig platform, der giver masser af værktøjer og muligheder for alle typer brugere. Hvis du stadig er i tvivl om valg af system, er det fornuftigt at specificere dets fordele og ulemper, hvis antal og sammenhæng kan hjælpe dig med at træffe den uvildige beslutning. Her går de.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Funktionsrig webdesignsoftware;
&# X2714; Nem installation;
&# X2714; Overflod af tip, manualer og andre supportmuligheder;
&# X2714; Dynamisk kodeeditor;
&# X2714; Real-time browser preview.
✘ Begrænset produktnummer;
✘ Kompliceret til begyndere;
✘ Kræver kodningskendskab;
✘ Dyre planer.

Konklusion

Adobe Dreamweaver CC er et kraftfuldt offline webdesignværktøj, der leveres med en visuel editor og indebærer anvendelse af kodningsevner. Softwaren kræver foreløbig download og installation, hvilket er en hurtig og enkel proces. Softwaren fungerer godt til udvikling af forskellige typer websteder, og det er også et godt valg for de brugere, der nogensinde har arbejdet med Adobe Muse og begyndt at lede efter Dreamweaver alternativ efter dets nylige ophør.

Dreamweavers funktionssæt er hovedsageligt rettet mod dygtige kodere, der arbejder for webdesignbureauer eller har nok færdigheder og erfaring til at oprette store projekter. Newbies finder systemet forvirrende og kompliceret, men de kan stadig bruge det til at udvikle små projekter ved at følge de retningslinjer og tip, systemet genererer. Alt i alt er Adobe Dreamweaver CC et anstændigt valg for dem, der ved, hvordan de gør brug af det rigelige funktionssæt.

Hvis du ikke kan prale af programmeringskendskab, er det fornuftigt at se efter enklere alternativer som hjemmeside bygherrer der gør det muligt at udføre den samme række opgaver og give et enklere og mere praktisk webdesignmiljø.

Prøv Adobe Dreamweaver nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map