Adobe Dreamweaver CC gjennomgang

Adobe Dreamweaver CC – er en kraftig offline visuelt nettsted utviklingsverktøy, anvendelsesområdet som går ned til oppretting, publisering og videreadministrasjon av forskjellige typer nettsteder og offline apper. Programmet er inkludert i Creative Cloud-tjenesten, som gjør det mulig å glede deg over hele spekteret av fordelene.


Adobe Dreamweaver har fått imponerende popularitet etter at Adobe kunngjorde avviklingen av Muse-støtte. Som et resultat er webdesignere, som har vant seg til å jobbe med Adobe-produkter (inkludert Adobe Muse), har møtt nødvendigheten av å se etter et anstendig alternativ til systemet. Som et av de beste Adobe-produktene og et av de mest funksjonelle verktøyene, har Dreamweaver raskt blitt et verktøy å velge av profesjonelle nettdesignere.

Nybegynnere på sin side kan også bruke den, men sammenligne med Adobe Muse det vil ta litt tid å mestre og utforske alle nyansene i programvaren for å starte enda enkle prosjekter med den. Hvis du for øyeblikket har møtt det samme valget, vil Adobe Dreamweaver CC-gjennomgang hjelpe deg med å fjerne de viktigste systemparametrene.

1. Brukervennlighet

Adobe Dreamweaver CC er ganske brukervennlig. Samtidig kan det imidlertid virke noe komplisert og forvirrende for brukere som har vant seg til å jobbe med standard online og offline byggherrer. Som en offline-basert programvare krever systemet foreløpig nedlasting og installasjon. Dette tar imidlertid ikke mye tid. Det du må gjøre er å abonnere på Adobe-plattformen eller spesifisere eksisterende kontodata (hvis du allerede har den) for å logge på.

Rett etter det vil du bli bedt om å oppgi din kompetanse på webdesign, nisjen du spesialiserer deg i og antall brukere som vil jobbe med prosjektet. Dette betyr at Adobe Dreamweaver CC gjør det mulig å utvikle enkeltprosjekter og det oppmuntrer også til teamsamarbeid. Det siste alternativet fungerer bra for webdesignbyråer, som jobber med å lage skreddersydde klientprosjekter.

Adobe Dreamweaver Editor

Rett etter at du installerer programmet, blir du omdirigert til dashbordet til systemet, hvor du kan begynne å opprette og tilpasse et nettsted. Du vil bli tilbudt å velge en mal fra det omfattende galleriet i systemet eller velge alternativet “Quick Start” etter å ha lært opplæringen for nybegynnere og valgt en av de tilgjengelige filtypene. Hvis du allerede har jobbet med prosjektet og lagret det for videre tilpasning, kan du åpne filen og fortsette å redigere den fra stedet du har stoppet på.

Det er også flere anbefalinger, tips og opplæringsprogrammer tilgjengelig i “Hjelp” -delen her. Dette vil forenkle utforskningen av systemet av ikke-teknologier. Alt i alt er dashbordet til tjenesten ganske forståelig og logisk strukturert slik at du enkelt kan begynne å jobbe med prosjektet ditt.

2. Funksjoner & fleksibilitet

Adobe Dreamweaver CC er en programvare for bygging av nettsteder som kommer med flere designtilpasningsverktøy som spenner i kompleksitet og bruksområde. Systemet er ganske fleksibelt for dyktige webutviklere, mens nybegynnere definitivt trenger mer tid til å lære seg alle vanskeligheter med tjenesten. Det du bør innse er at det er umulig å gå uten kodingskunnskap her, da programvaren innebærer bruk av programmeringsspråk. La oss finne ut mer om hovedfunksjonene i systemet nå.

Uansett hvilke webdesigntrinn du utfører, hvilke verktøy du bruker og uansett redigering du gjør – resultatet vil tydelig vises i visuell forhåndsvisningsmodus. Samtidig får du tilgang til kodeditoren, der du vil kunne arbeide med koder, inkludert HTML, CSS, JSP, XML, PHP, JavaScript og mer..

Adobe Dreamweaver Code Editor

Å jobbe med koder er noe forenklet i Dreamweaver, da det kommer med et automatisk kodeutføringsverktøy, som skriver kodene for deg etter at du begynner å legge dem til. Det er en gunstig funksjon for brukerne som ikke programmerer proff.

Systemet oppdateres regelmessig som hjelper deg med å forbedre brukernes kunnskaper om publisering, koding, nettsteddesign og styring.

Adobe Dreamweaver CSS Designer

Programvaren lar utviklere lansere nettsteder og applikasjoner som passer til forskjellige stasjonære og mobile enheter. Det du trenger er å kode prosjektet ditt i systemet, og det vil videre vises bra på nettbrett, stasjonære datamaskiner og mobiltelefoner med forskjellige skjermoppløsninger og størrelser.

Et av høydepunktene ved programvaren er dens omfattende integrasjonsalternativer. Systemet integreres sømløst med andre Adobe-produkter, inkludert de som er fokusert på behovene til webdesignere. Dette blir mulig når det gjelder Adobe Stock Marketplace og Creative Cloud Library-integrasjon. Dermed kan du velge og integrere flere Adobe-produkter på nettstedet ditt, inkludert Illustrator CC, InDesign CC, Photoshop CC, Premiere Pro CC, After Effects CC, Dimension CC og Animate CC og mer.

Bortsett fra det tillater systemet integrering av tredjeparts systemer og tjenester som GitHub, Bitbucket, Business Catalyst og hva ikke. Endelig integreres Dreamweaver med de nyeste Chromium Embedded Framework-versjonene. Dette gjør at webdesignere kan starte HTML-5-kompatible prosjekter og vise flere CSS-nett, Firefox-elementer osv. Dreamweaver kommer med Bootstrap 4-støtte, som sikrer bedre kodingredigering og anvendelse av visuelle verktøy for å forenkle prosessen med å lage nettsteder.

Når du når den omfattende Adobe Stock Marketplace, kan du bla gjennom en fantastisk samling av bilder og illustrasjoner du kan velge og laste ned til prosjektene dine direkte fra Creative Cloud. Batcheksport fra PSD-filer er også mulig, noe som hjelper deg med å spare tid ved å bruke bildene fra Photoshop-dokumenter, som er mobiloptimalisert som standard og tilgjengelige i forskjellige formater og oppløsninger for å ideelt passe til ditt prosjekt.

Blant de andre bemerkelsesverdige Adobe Dreamweaver-funksjonene er det fornuftig å nevne forhåndsvisning av sanntids surfing, syntaks-utheving og kontroll, tilgjengelighet av Typekit Marketplace, flerspråklig støtte (engelsk, polsk, nederlandsk, svensk og tyrkisk), Adobe Edge webtypevalg, integrert sertifikat- og CMS-støtte og mer.

Les også: Bygge et CMS fra bunnen av – en detaljert manual for lansering av nettstedet ditt ved hjelp av et innholdsstyringssystem.

3. Design

Antall temaer:Ingen tilpassede temaer
Gratis temaer&# X2714; JA
Sorter etter bransje:✘ NEI
Responsiv utforming&# X2714; JA
CSS-kode redigering:&# X2714; JA

Adobe Dreamweaver CC tilbyr en mulighet til å laste ned og installere temaer fra andre eksterne ressurser. Disse prøvene blir gitt gratis og mot en ekstra kostnad – det er opp til deg å velge alternativet du trenger mest. Dreamweaver tillater integrering av Joomla-, Drupal- og WordPress-maler, og det kommer også med et nettbasert system for å lage responsive oppsett for alle typer enheter de kan vises på.

Foretrekker du maler designet av tredjeparts nettutviklere, må du forsikre deg om at du kontakter en pålitelig selger for å få designene som ikke inneholder ondsinnede koder som kan utgjøre en fare for nettstedets sikkerhet i ettertid. Programvaren gir mulighet for rask publisering av nettsteder på grunn av tilgjengeligheten av integrerbare startmaler som passer godt til forskjellige nisjer.

Dermed kan du enkelt starte HTML-e-poster, blogger, e-handelsnettsteder, destinasjonssider, porteføljer og andre typer kommersielle og ikke-kommersielle prosjekter med Dreamweaver. Integrering av Bootstrap bidrar til å lage nettsteder som dynamisk tilpasser seg for å passe til skjermbildene til forskjellige enheter.

4. Kundesupport

Adobe Dreamweaver CC tilbyr flere typer kundesupportalternativer. Det finnes et rikt brukerstøtte, der du kan finne svar på de mest utbredte spørsmålene angående systembruk. På grunn av det praktiske og tidsbesparende søkefilteralternativet, kan brukere finne emnene de er interessert i ved å skrive inn den tilsvarende søkeforespørselen. Systemet sorterer automatisk svarene. Adobe gir også tilgang til Fellesskapsfora, som omfatter flere emner og diskusjoner, der brukere deler sine erfaringer og ideer om hvordan de skal få mest mulig ut av systembruken. Dessuten tilbyr Adobe telefon, billett og live support av høy kvalitet.

Selv om Adobe Dreamweaver CC stort sett er orientert om erfarne nettdesignere, betaler den mye oppmerksomhet til behovene til nybegynnere. Programvaren tilbyr et rikt utvalg av veiledninger, retningslinjer og manualer for alle brukerkategorier. Det er her de kan finne ut mer om systemimplikasjonen, webutviklingsprosessen, typer prosjekter som kan lanseres med programvaren, det grunnleggende om webdesign og koding samt spesielle vanskeligheter med plattformen som kan påvirke resultatet. Det er også et Dreamweaver-forum for nybegynnere her.

5. Prispolitikk

Adobe Dreamweaver CC har ikke en helt gratis plan, men likevel tilbyr den en gratis prøveperiode som strekker seg i 7 dager og er et must for alle som planlegger å bruke plattformen i fremtiden. Når det gjelder betalte abonnement, har programvaren flere personlige og bedriftsplaner for å møte behovene, kravene og budsjettet for alle brukerkategorier.

Det er også separate planer for utdanningsinstitusjoner, nemlig skoler og universiteter.

Individuals Plan koster $ 29.99 / mo ($ 239.88 / år med årsabonnementet) og gir 100 GB skylagringsplass, byggmester av personlig portefølje, premium-skrifter, verktøy for sosiale medier og andre fordeler. Forretningsplanen koster $ 29.99 / mo ($ 359.88 / år).

Kostnaden for planer for skoler og universiteter utgjør $ 14,99 per måned for hver bruker, mens lisensplanen per enhet koster $ 155,88 / år. Abonnement for utdanningsinstitusjoner leveres med Adobe License distribusjon og administrasjonsfunksjon, 100 GB skylagring per hver lisens, 24/7 teknisk support, individuell tilgang til produkteksperter og andre viktige funksjoner.

6. Fordeler og ulemper

Adobe Dreamweaver CC er en ganske kraftig og funksjonsrik plattform, som gir mange verktøy og alternativer for alle typer brukere. Hvis du fortsatt er i tvil om valg av system, er det fornuftig å spesifisere fordeler og ulemper, hvis antall og sammenheng kan hjelpe deg å ta den objektive beslutningen. Her går de.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Funksjonsrik programvare for webdesign;
&# X2714; Enkel installasjon;
&# X2714; Overflod av tips, manualer og andre supportalternativer;
&# X2714; Dynamisk kodeditor;
&# X2714; Forhåndsvisning av nettleser i sanntid.
✘ Begrenset produktnummer;
✘ Komplisert for nybegynnere;
✘ Krever kodingskunnskap;
✘ Dyre planer.

Konklusjon

Adobe Dreamweaver CC er et kraftig verktøy for nettdesign som leveres med en visuell redigerer og innebærer bruk av kodingsferdigheter. Programvaren krever foreløpig nedlasting og installasjon, som er en ganske rask og enkel prosess. Programvaren fungerer bra for utvikling av forskjellige typer nettsteder, og den er også et godt valg for brukerne som noen gang har jobbet med Adobe Muse og begynt å lete etter Dreamweaver alternativ etter nylig avslutning.

Dreamweavers funksjoner er hovedsakelig rettet mot dyktige kodere, som jobber for webdesignbyråer eller har nok ferdigheter og erfaring til å lage store prosjekter. Nybegynnere vil finne systemet forvirrende og komplisert, men de kan fortsatt bruke det til å utvikle små prosjekter, etter retningslinjene og tipsene systemet genererer. Alt i alt er Adobe Dreamweaver CC et anstendig valg for de som vet hvordan de skal bruke det riktige funksjonssettet.

Hvis du ikke kan skryte av programmeringskunnskap, er det fornuftig å se etter enklere alternativer som nettstedbyggere som gjør det mulig å fullføre det samme spekteret av oppgaver og gi enklere og mer praktisk webdesignmiljø.

Prøv Adobe Dreamweaver nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map