Adobe Portfolio Review

Adobe Portfolio – on arvokas alusta sekä aloittelijoille että omistajille Etsitkö yksinkertaista tapaa luoda tunnistettava julkinen kasvo verkossa. Vaikka ammatilliset galleriat ovat luultavasti paras tapa esitellä taitojasi ja luovuuttasi, Adobe Portfolio näyttää olevan hyvä ohjelmisto, jonka avulla voit hallita ja kuratoida sisältöä sekä hyötyä arvokkaista suunnitteluominaisuuksista, rakentaa tarttuvia dynaamisia gallerioita ja esitellä itsesi maailmanlaajuinen verkkoyleisö.


Alusta on jo ollut verkkosivustojen rakennusmarkkinoilla jo jonkin aikaa. Sillä on ammattimaisten suunnittelutyökalujen suhteen joitain ilmeisiä etuja, vaikka aloittelijat saattavat löytää työkalua työkalun kanssa hieman pelottavaksi. Järjestelmä ei ole niin helppoa kuin voit odottaa. Samanaikaisesti ei ole verkkokaupan ominaisuuksia, jotka voisivat myydä palveluitasi. Toisaalta Adobe Portfoliossa on edelleen jotain tarjottavaa ammattimaisissa gallerioissa ja valokuvaajien kannesivuilla.

1. Helppokäyttöisyys

Adobe Portfolio on ilmainen Creative Cloud -käyttäjille. Järjestelmä lanseerattiin alun perin nukkeille verkkosivustojen rakennustyökaluna. Se tarkoittaa, että rakennusprosessi ei vaadi HTML- tai CSS-tietoja. Adobe Portfolion luojat väittävät, että sen käyttö on erittäin helppoa, vaikka sivujen mukauttaminen voi olla hiukan aikaavievämpi verrattuna tyypillisiin WYSIWYG-toimittajiin..

Ohjelmiston päätehtävänä on antaa käyttäjien luoda dynaamisia gallerioita, kauniita portfolioita ja kansilehtiä vähemmän aikaa. Lisäksi järjestelmän avulla on helppo päivittää jo olemassa olevaa sisältöä, johon sisältyy Google Cloud -integraatio, mikä on hyvä, jos sinun on vähennettävä lompakkoasi kohdistuvaa painetta..

Adobe Portfolio Review

Päästä alkuun

Ennen kuin sukellat rakennusprosessiin, sinun on valittava, aikooko luoda galleria tai yhden sivun sivusto esitelläksesi palveluitasi. Katsotaanpa, että tarvitset upea kuvagalleria korostamaan joitain parhaimmista teoksistasi.

Seuraava vaihe on valita teema tulevalle sivustollesi. Alusta tarjoaa alusta alkaen 12 erilaista asettelua. Teeman korvaamiseen tuskin tulee ongelmaa edes mukautusprosessin aikana. Älä siis pelkää kokeilla erilaisia ​​malleja. Viimeinen vaihe on kirjautua sisään Google- tai Facebook-tililläsi (tai yksinkertaisesti ilmoittaa sähköpostiosoitteesi ja salasanasi). Saat vahvistuskirjeen, kun järjestelmä siirtää sinut automaattisesti kojelautaan.

Muokattu prosessi

Valitsemallasi mallilla on jo perustasivut, mukaan lukien työt ja yhteystiedot. Voit aloittaa niiden muokkaamisen ja luoda uusia sivuja. Käyttäjät löytävät kaikki tarvittavat työkalut vasemmasta sivupalkista. Täällä voit lisätä uusia albumeita, gallerioita tai sivuja sekä ladata omia kuviasi jne. Jotta asioista käyttäjille olisi helpompaa, on olemassa integrointiominaisuus, jonka avulla voit tuoda kaikki valokuvasi Behance, Photoshop tai Adobe Stock.

Adobe Portfolio Review

Täällä voit myös muuttaa gallerian fontteja, lisätä tekstilohkoja, “About Me” -osia, muuttaa teemaasetteluasi mieltymyksesi mukaan jne. Yleinen muokkausprosessi on melko yksinkertainen. Jotkut asiat näyttävät kuitenkin olevan hieman omituisia. Esimerkiksi jokainen uusi sivu näytetään automaattisesti valikossa ilman mahdollisuutta muokata sitä. Lisäksi sinun on luotava sivu tyhjästä ilman valmiita osien asetteluja.

Adobe Portfolio Review

Yleiset asetukset mahdollistavat SEO-ystävällisen verkkosivun otsikon ja kuvauksen luomisen. Täällä voit myös ladata kuvakkeita ja faviconia sekä integroida analytiikan.

Adobe Portfolio on todella tarkoitettu nukkeille ottaen huomioon sen sisäinen muokkausominaisuus ja intuitiivinen käyttöliittymä. Jotkut rakennusprosessin näkökohdat saattavat kuitenkin vaatia enemmän aikaa selvittää.

2. Ominaisuudet ja joustavuus

Adobe Portfoliossa on kaikki työkalut, joita tarvitset kuvien käsittelemiseen ja houkuttelevien gallerioiden luomiseen teosten esittelyä varten. Se tarjoaa perustason integrointitoiminnon valokuvakokoelmien tuomiseksi vain yhdellä napsautuksella. Samanaikaisesti käyttäjät pääsevät käyttämään joitain vanhoja suunnitteluominaisuuksia ja paljon muuta. Tässä on joitain ydinominaisuuksia, joita arvostaisit:

 • Yksinkertainen projektin tuonti – integrointi Photoshop Lightbox-, Behance- tai Adobe Stock -sovellusten kanssa helpottaa ja nopeuttaa projektien lähettämistä.
 • Automaattinen kuvan koon muuttaminen – järjestelmä optimoi kuvat automaattisesti ja pienentää tarkkuutta tarvittaessa. Se parantaa latausaikaa tiedostomuodosta huolimatta. Voit lähettää vapaasti jopa RAW-kuvia, jotka on synkronoitu Adobe Cloud -sovelluksesi kanssa. Ominaisuus optimoi levytilan käytön, kun käyttäjiä ei pakoteta muuttamaan väri- tai pikseliasetuksia.
 • Pikakuvan kuvaus – Adobe Portfolio synkronoi kaikki kuvaversiot riippumatta siitä, kuinka monta kertaa muutat tai muokkaat sitä. Toisin kuin muut ohjelmistot, jotka poistavat vanhan version ja luovat uuden lähetyksen, Adobe Portfolio päivittää uuden muokkauksen heti, kun sinun täytyy säätää kuvaa.
 • Rajoittamaton valokuvakokoelma – olemme aiemmin todenneet, että uuden kokoelman luominen edellyttää uuden sivun rakentamista. Mikä voi näyttää haitalta, lopulta muuttuu etuna, koska käyttäjät voivat luoda vapaasti niin monta kokoelmaa kuin tarvitsevat? Voit näyttää useita ajankohtaisia ​​kokoelmia, joissa yhdistyvät eri tyylilajien ja tyylien teokset.
 • Linkitä verkkotunnus – järjestelmän avulla voit yhdistää oman verkkotunnuksesi parantaaksesi verkkosivuston tunnettavuutta. Integroitumisprosessi ei ole kuitenkaan kaukana kävelystä puistossa. Sisäisen Adobe-verkkotunnuksen korvaamiseksi tarvitset mukautetun nimen, joka on ostettu alustan tai muiden palveluiden, kuten GoDaddy tai Dreamhost. Jos ostat verkkotunnuksen Portfolion kautta, sitä isännöi namecheap. Tärkein ongelma on, että kaikki asetukset on tehtävä manuaalisesti. Käyttäjä on vastuussa DNS-tietueiden muokkaamisesta sekä oikean IP-osoitteen ja isännän ilmoittamisesta. Löydäksesi tarvitsemasi IP-osoite, siirry yleisiin salkun asetuksiin ja etsi sitä ”Yhdistä verkkotunnus” -osiosta.

Adobe Portfolio Review

Meidän on mainittava myös, että kaikki Creative Cloud -käyttäjät saattavat käyttää valtavaa Adobe-kirjasinkokoelmaa edistyneiden tietoturvavälineiden, salasanasuojauksen jne. Lisäksi. Emme löytäneet ainakaan sähköisen kaupan perusominaisuuksia. Se saattaa olla haittapuoli ihmisille, jotka myyvät kuvia verkossa. Toisaalta, voit lisätä linkin, joka ohjaa vierailijasi kassasivulle.

3. Suunnittelu

Kuten jo totesimme, järjestelmä tarjoaa noin 12 erilaista teemaa. Kaikki mallit ovat mobiiliystävällisiä, ja niissä on omaksuvia gallerioita ja tyylejä. Se tarkoittaa, että portfoliosi toimii sujuvasti myös mobiililaitteissa. Suunnittelu on hyvä. Ainoa ongelma on, että sivun mukauttamiseen ei ole niin paljon tilaa kuin jotkut saattavat odottaa. Ei oikeastaan ​​ole mitään mukautettavissa, lukuun ottamatta galleriatyyppejä ja tekstilohkoja.

Adobe Portfolio Review

Toisaalta galleriaasetteluvalikoima on laaja. Täällä voit valita täysleveyden tyylin tai luoda useita dynaamisia gallerioita ja Lightroom-albumeita samanaikaisesti. Saumattoman tuonnin ja sosiaalisen median integroinnin avulla voit helposti ladata ammattikokoelmasi ja jakaa ne käyttäjien kanssa verkossa.

4. Asiakastuki

Adobe on noussut valtavaksi seuraajien joukkoksi. Niihin kuuluu käyttäjiä ympäri maailmaa, jotka ovat aina valmiita auttamaan asiaankuuluvien foorumien, YouTube-videoiden jne. Kautta. Mitä tulee itse alustaan, sillä on valtava ohjekeskus, jossa on paljon artikkeleita, jotka kattavat prosessin eri vaiheet. Täältä löydät ohjeita siitä, kuinka integroida Adobe-tuotteita, portfolion rakentamisen perusteet, verkkosivustojen asetukset, vianetsinnät jne.

Ohjelmistolla on erillinen hinnoittelu & Laskutus UKK, joka kuvaa Creative Cloud -jäsenyyden käyttöä ja muita taloudellisia näkökohtia. Käyttäjät voivat myös ottaa yhteyttä perinteiseen postijärjestelmään. Lähetä vain vaatimus ja odota vastauksia. Tilaajille ei ole saatavana live chat -ominaisuutta tai puhelintukea.

5. Hinnoittelupolitiikka

Adobe Portfolio on integroitu Adobe Creative Cloud -sovellukseen. Se tarkoittaa, että Creative Could -tilaajat voivat käyttää alustaa ilmaiseksi. Jos et ole onnekas Adobe-käyttäjä, voit silti vapaasti ostaa minkä tahansa saatavissa olevan Adobe Photographer -paketin. Heillä on kaikki mitä tarvitset ammatillisen gallerian luomiseen ja verkkoon siirtymiseen. Creative Cloud Photographer -suunnitelmat ovat seuraavat:

 • Lähtösuunnitelmat maksaa sinulle 9,99 dollaria. Se sisältää pääsyn tärkeimpiin Adobe-tuotteisiin, kuten Photoshop CC, Lightroom CC ja Lightroom Classic CC, sekä verkkosivustojen mukauttamisominaisuudet 20 Gt tallennustilan lisäksi.
 • Edistynyt suunnitelma maksaa 19,99 dollaria kuukaudessa ja siinä on samat ominaisuudet kuin edellisessä. Ainoa ero on, että saat 1 Tt tallennustilaa.
 • Luova pilvi täydellinen suunnitelma maksaa sinulle 52,99 dollaria kuukaudessa. Se tarjoaa täyden pääsyn kaikkiin Adobe-sovelluksiin ja toimintoihin.

Adobe Portfolio Review

Toisaalta Adobe-suunnitelmat eivät ole paljon joustavia. Toisaalta niissä on kaikki tarvitsemasi rakennusprosessin aikana. Huomaa myös, että joudut rekisteröimään ja hallitsemaan verkkotunnustasi erikseen, mikä maksaa sinulle 10–20 dollaria vuodessa.

6. Hyödyt ja haitat

Adobe Portfolio on yksinkertainen ja tehokas työkalu Valokuvaajan portfolion luominen. Siinä on paketti hyviä ominaisuuksia dynaamisten gallerioiden luomiseen sekä rajoittamaton valokuvakokoelma. Järjestelmässä on joukko tyylikkäitä asetteluita, vaikkakin ei ole niin paljon räätälöintityökaluja kuin odotat.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Pikakuvan tuominen.
&# X2714; Integrointi Behancen kanssa.
&# X2714; Tyylikkäät ja mobiiliystävälliset mallit.
&# X2714; Automaattinen valokuvien optimointi.
&# X2714; Ilmainen Creative Cloud -käyttäjille.
✘ Ei verkkokaupan työkaluja.
✘ Ei erityisiä SEO-asetuksia.
✘ Ei pääsyä CSS: ään muokata malleja.
✘ Pricy suunnitelmat.
✘ Ei sähköpostin ylläpitoa. Sinun on järjestettävä se erikseen.

Pohjaviiva

Adobe Portfolio saattaa olla hyvä foorumi rakentaa upea portfolio vain, jos sinulla on Creative Cloud -tilaus ja käytät muita Adobe-sovelluksia ja työkaluja. Jos aiot ostaa vain tilauksen, haluat todennäköisesti tarkistaa joitain muita verkkosivustojen rakennusalustoja, joissa on edullisempia suunnitelmia ja laajempi valikoima ominaisuuksia, kuten verkkokauppa, SEO, blogit jne..

Toisaalta ohjelmisto näyttää ammattimaiselta välineeltä siirtyäksesi verkkoon ja edustamaan julkisia kasvojasi. Toisaalta sillä ei selvästikään ole joustavuutta paikan päällä tapahtuvan räätälöinnin ja tulevaisuuden projektikasvun kannalta.

Kokeile Adobe Portfolio Now -sovellusta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map