Bandzoogle.com anmeldelse

Bandzoogle – er en specialiseret webstedsbygger, der fokuserer på udvikling af websteder for musikere. Lanceret i 2003 af musikeksperten, som yderligere har samlet et team af medtænkere med webdesignbaggrund, og systemet har vundet popularitet hos alle, der har til hensigt at skabe et fuldt udstyret og unikt websted for at fremvise musiktalent og præsentere det for publikum.


Systemets motto lyder som: “Fra musikere til musikere”, og dette er alt hvad du behøver at vide om systemets implikationer og dets vigtigste nichespecialisering.

Lad os indse sandheden: antallet af specialiserede webstedsbyggere bruges til at oprette musikernes websteder er tæt på nul. Det er altid behageligt at se en anstændig nicheløsning. Bandzoogle er en service, der ideelt imødekommer musikernes publikums behov. Det leveres med musikrelateret info, nichefunktionalitet og passende stilistisk præsentation.

Tjenesten tager åbenlyst risici, når den kun fokuserer på nichemålgruppen. Hvis det ikke er i stand til at tilbyde noget specielt i testprocessen, der får det til at skille sig ud fra mængden i sammenligning med andre musikalske websteder, har dets brug overhovedet ingen mening.

Så hvad er Bandzoogle? Hvad får det til at skille sig ud fra mængden, og hvad adskiller systemet fra resten af ​​kvalitetstjenester, der bruges til at opbygge forretningswebsteder? Er det værd at anvende praktisk, eller er der andre lignende alternativer blandt andre standardsystemer? Lad os finde ud af det nu!

1. Brugervenlighed

Systemet ser attraktivt ud ved første øjekast. Atmosfæren og systempræsentationen kommer op til nichegenuancerne, og dette er et af højdepunkterne i denne specialiserede webstedsbygger. Efter standardregistreringen (navn, e-mail, adgangskode) bliver processen ret dynamisk – ligesom drevmusikrytmen. Når du vælger skabelonen, vil du blive tilbudt en mulighed for at vælge flere standardoverskrifter og tekster, baggrundshovedbilledet, indstille dit logo og håndtere nogle andre nuancer. I det øjeblik du får adgang til redaktøren, vil websitet allerede være en smule tilpasset for at skabe personlig indtryk. Du får oprindeligt vist en introduktionsvideo om systemmulighederne. Derefter kan du begynde at arbejde med systemet på egen hånd.

Bandzoogle Theme Editor

Kontrolpanelet indeholder de links, der omdirigerer dig til videoerne med eksemplerne på at bruge det aktuelle editor-afsnit. Generelt er det behageligt og ganske let at beherske Bandzoogle uden nogen overdrivelse. Alle indstillinger vises intuitivt i systemet. Hvis noget af en eller anden grund går galt, er der en undervisningsvideo, fællesskabs- og hjælpesektioner samt FAQ om det emne, du er interesseret i. Interfacet betyder også meget her. Det ser ud som en musiker forventer, at det skal være. Det er kortfattet og leveres med et bekvemt valgt farveskema, skrifttyper og logisk placerede indstillinger / indstillinger. Du kan bruge det uden nogen speciel forberedelse overhovedet.

Enkle elementer som billeder eller tekster kan redigeres direkte på siden ved hjælp af den diskret editor. Hvis du står over for behovet for at foretage mere komplekse redigeringer, er du nødt til at få adgang til fuldskærmsgrænsefladen, hvilket gør de vigtigste webstedsblokke usynlige, men alligevel giver mulighed for at foretage mere komplicerede redigeringer, hvis nødvendigt.

Dette udgør dog ikke problemer for Bandzoogle-brugere, heller ikke for dem, der gennemser systemet for første gang. For så vidt webstedsbyggeren oprindeligt er oprettet til uerfarne musikere, fortjener den bestemt at blive betragtet som en brugervenlig og intuitiv service.

2. Funktionssæt og fleksibilitet

Bandzoogle gør det muligt at oprette musikernes websteder, der kombinerer funktionerne på et forretningswebsted, blog, plakat, online butik til at sælge musikspor osv. Alle de funktionelle funktioner realiseres korrekt, og det er let at tilpasse dem til dine egne behov. Du får adgang til synkroniseringsværktøjer med et stort sæt sociale medietjenester, en mulighed for at udgive sider og indhold med lukket adgang. Det er også værd at nævne, at alle de websteder, der er oprettet med systemet, ser attraktive ud på mobile enheder.

Bandzoogle Kontrolpanel

Bandzoogle Kontrolpanel består af to større sektioner til opsætning af struktur, funktionalitet og design af dit websted, nemlig “Rediger indhold” og “Rediger tema”. Parametrene for mailouts, brugerkonti og anmeldelser dannet af systemnyancerne (trafikmængde, sidevisninger, salg, fans osv.) Samt Google Analytics (du skal manuelt konfigurere din Google-konto for at bruge denne mulighed) er tilgængelige i kontrolpanelet også. Der er også community forum-systemet og “Help” -afsnittet, der indeholder de detaljerede tekstbeskrivelser af alle mulighederne for tjenesten.

Det “Rediger indhold”-Afsnittet gør det muligt at tilføje nye sider og funktioner (widgets) til dit websted. Du kan kombinere webstedsmenupunkter og oprette 2. niveau undermenu når som helst du har brug for. Når du tilføjer en ny side til dit websted, kan du ændre dens type: Blank, Hjem, Musik, Elektronisk Press Kit, Shows, Store, Blog, Contact, External Link, Intro, Photos, About Page. Navne på websider afspejler tydeligt essensen af ​​indholdet og funktionaliteten, der vil være tilgængelig der. Det er også muligt at justere synlighedsindstillinger her.

Bandzoogle Content Editor

Når du opretter denne eller den type af en webside, får du tilbud om et layout til at imødekomme dine særlige behov. Websiden kommer med blokke af de krævede widgets, som skal udfyldes yderligere med fotos, tekster, musiknumre, albums, begivenheder osv. Dette er en rimelig tilgang, der appellerer til alle. Du får en skabelon, der vil fungere som en prøve for nybegynder i stedet for at møde nødvendigheden af ​​at tilføje widgets til den nye side manuelt. Dette er praktisk og praktisk set fra ethvert synspunkt.

Det siger sig selv, at du vil være i stand til at administrere blokke, som du har brug for, ved at ændre deres positioner, fjerne eller tilføje dem. Ved at klikke på en af ​​disse blokke får du adgang til listen over indstillinger afhængigt af den valgte type. F.eks. Tillader blokken “Begivenheder” valg af format, der viser shows, møder med fans osv. Du vil også være i stand til at indstille billetsalgsprocessen online her. For at gøre det, skal du give dine PayPal-oplysninger og udgifter til billetter til dine shows.

Bandzoogle Tilføj et spor

En blok med musikspor gør det muligt at vælge indholdstype (album, sporliste, musikafspiller), udfylde generelle udgivelsesdata (år, beskrivelse, cover, titel), give eller begrænse adgang til downloadfunktionen (betalt, foreløbigt køb eller gratis ) og tilføj bonusfiler til klienter. Dette er hvad angår indstillingerne for albumskærmen. Antallet af indstillinger for sporlisten er endnu mere imponerende og inkluderer rabatkoder, kvalitet og længde af demoprøver, visningslisten, bruger-mailout osv..

Tilsvarende detalisering af indstillinger gælder for alle typer websider og blokke, der er præsenteret der. Alt gøres på en kvalitet og bekvem måde. I afsnittet “Sider” finder du generelle SEO-indstillinger (nøgleord, metakoder) og en mulighed for at indsætte din egen kode i (CSS, javascript osv.). Fillagring findes under listen og inkluderer musik og fotos, hvis tilgængelige mængde afhænger af typen af ​​den valgte betalte plan.

Bandzoogle SEO-sideindstillinger

Når du tilføjer indhold til siden, skaber funktionen (som også kaldes “widgets” i andre systemer) en justerbar blok, hvis eksempler er beskrevet ovenfor. Lad os liste alle de tilgængelige Bandzoogle-funktioner. Alle henhører under følgende kategorier:

 • Grundlæggende funktioner – titel, tekst, billede med / uden tekst, citat, video, begivenheder, fotogalleri, blog, mine websteder (liste over ikoner med links til dine andre websteder), opfordring til handling header, HTML-kode;
 • Webstedet bredt – mine sites og site wide player (global site player);
 • Fællesskab – gæstebog og forum;
 • E-handel – butik, musik, donation;
 • Feedbackværktøjer – tilpasset form, afstemning, tilmeldingsformular til mailingliste;
 • Udvendig – Instagram-galleri, Twitter, Bandcamp Player, Topspin Store, Bandsintown, GigSalad citatform, GigSalad Review og Airbit;
 • Andet – filliste, flash (for at indsætte flashvideoer til dit websted) og hit counter.

Disse widgets (funktioner) er mere end nok til at dække hele spektret af musikernes behov for webdesign. Listen over widgets påpeger åbenbart tjenestens muligheder. Grundlæggende er dette listen over systemfunktionalitetsfunktioner. Der er også generelle webstedsindstillinger såvel som SEO, webside og designindstillinger. Indholdet vil omfatte alle de ovennævnte funktioner. De valgte websidetyper er forskellige med hensyn til sæt widgets og deres placering på webstedet.

Bandzoogle-indholdsfunktioner

Det er også værd at nævne, at der er mulighed for oprettelse af gratis sektioner og deres underinddeling i det krævede antal kolonner, hvilket giver en mulighed for at placere flere funktioner på en vandret overflade. Du kan ændre positionerne for elementer (afspiller, form, fane osv.) Inde i sektionen med hensyn til din smag og således skabe unik skabelonstruktur.

Lad os beskrive alle de tilgængelige Indstillinger for tilpasning af Bandzoogle-design nu. De afhænger af de indstillinger, der findes i afsnittet “Rediger tema”. Du vil se tegnene på forskellige mobilskærmversioner af dit websted i højre øverste hjørne af det. Du kan altid se på, hvordan din nuværende webstedsversion vises på din smartphone, tablet eller stationær computer. Det er også muligt at ændre skabelonen når som helst i nødvendigt tilfælde.

Design editor tilbyder globale indstillinger for hele websitet, som også er opdelt i flere sektioner:

 • Header tillader justering af overskridsdimensioner for hjemmesiden og interne websidesider, billedfilter, parallaxeffekt og billedvisning under indlæsningsprocessen;
 • Titel / Logo gør det muligt at vælge logotype (tekst, logo, ingen) samt skrifttyper og farver til webstitens titel;
 • Menu tillader opsætning af generelle menuponter (undermenu), dens farve og menu skrifttyper til desktop sider og mobile enheder;
 • Header til opfordring til handling gør det muligt for dig at ændre headerfarver, dimensioner, baggrunde og knapper. Indstillinger for justering, positioner og fontelementer er også tilgængelige her.
 • Indhold giver dig valgfriheden, når det kommer til valg af indholdsfonter og H1 / H2-titler;
 • Sektionsstil ½ tillader opsætning af farverne på alle elementer (overskrifter, knapper, links, baggrund, indhold) i sektionerne af websider;
 • Knapper gør det muligt at konfigurere design af alle knapper på webstedet (form og stil).
 • Webstedsbred musikafspiller giver dig mulighed for at anvende tilpassede farver, vælge baggrunds- og tekstfarver;
 • Site-wide My Sites gør det muligt at indstille knappestørrelser, farver, svevefarve, justering.

Du kan også tilføje din egen CSS-kode til webstedet. Generelt er designindstillinger ret lette at forstå, og det er let at anvende dem. De er standard til denne type service, selvom de leveres i et praktisk format med tiltalende interface. Dette er standardfunktionalitet, der er nødvendig for at oprette et websted.

Bandzoogle CSS Editor

Endelig er det vigtigt at nævne en mulighed for at aktivere / deaktivere hver side, adgangsindstillinger (via adgangskoden, efter registreringen eller tilgængelig for alle), SEO (titel, beskrivelse) og 301 omdirigeringssti.

Postlister

Et andet afsnit, der er tilgængeligt i instrumentbrættet, er afsnittet om postliste. Dette er stedet, hvor du kan opsætte og administrere e-mail-kampagner ved at vælge mellem flere e-mail-skabelonindstillinger. Det er også muligt at planlægge nyhedsbreve på forhånd og spore deres effektivitet i det følgende “Rapporter” -afsnit. Sådan kan du effektivt komme i kontakt med målgruppen og holde dem opmærksomme på alle begivenheder og nyheder, der sker i dit liv og karriere..

Analytics og rapporter

Når vi taler om rapporteringsafsnittet, giver det dig mulighed for at spore dit websteds ydeevne og analysere de vigtigste nuancer som trafikkilder, antal besøgende og placeringer, de for det meste kommer fra, antal regelmæssige og unikke besøgende, sidevisninger og andre lignende statistiske parametre. I underkategorien “Spiller” kan du tilføje og administrere nye numre, mens du i feltet “Salg” kan indstille betalingsoplysninger.

Det er muligt at sammensætte din egen fansliste ved at tilføje og administrere nye medlemmer og / eller kampagner. Du kan spore webstedsstatistikker for det specificerede tidsinterval for at kunne sammenligne resultaterne. Dette er også ganske praktisk og let at gøre. For at få avanceret webstedsstatistik er det muligt at forbinde Google Analytics til din webstedskonto.

eCommerce

Et af de ubestridelige Bandzoogle-højdepunkter er en mulighed for at opsætte og administrere en fuldt udstyret, og hvad der er vigtigt for de fleste musikere, gratis butiksfabrikker. Dette gøres kun med et par klik. Fra i dag er platformen ansvarlig for at afholde økonomiske tilbud, der overstiger $ 32 millioner i salg uden at tage nogen transaktion eller provision. Afhængig af vilkårene i din plan er det muligt at sælge en række produkter, nemlig sange, album, billetter, downloadkoder, videoer, fysisk merchandise og andre filer, som du er klar til at tilbyde dine fans til dine egne priser.

Bandzoogle e-handel

Det, der er vigtigt, kan du vælge mellem 25 valutetyper, forbinde din webshop til den tilgængelige PayPal-konto for at aftale. Hvis du har til hensigt at integrere med populære eksterne distributionsplatforme, kan du integrere tredjeparts widgets efter eget valg. Fleksible Bandzoogle e-handelsindstillinger giver flere prisindstillinger. Således kan du vælge at tilbyde din musik gratis, lade fans tildele deres priser eller opkræve et bestemt beløb. Det er også en praktisk funktion.

For at opsummere det hele kommer Bandzoogle med funktionalitet, der er standard for størstedelen af ​​WYSIWYG-systemer, men det omfatter også en række nichemuligheder (musikspor online butik, afspiller, synkronisering med musiktjenester osv.). Grænsefladesign er den største sondring af systemet fra dets konkurrenter. Ikke desto mindre er disse funktioner bekvemt samlet et sted, og de er lette at bruge. En mulighed for at oprette et forum og en blog vil bestemt appellere til de fleste klienter. Som et resultat får en musiker alle de nødvendige værktøjer til at oprette et effektivt websted.

3. Design

Antal temaer:116
Professionelle skabeloner:&# X2714; JA
Gratis temaer:&# X2714; JA
Sorter efter branche:&# X2714; JA
CSS-kode redigering:&# X2714; JA

En anden forskel fra Bandzoogle er dets imponerende bibliotek med musikskabeloner. Alt i alt er der over 100 temaer her. Alle af dem er lydhøre og ser imponerende ud (afhængigt af dit valg). Det er vanskeligt at forestille sig en musiker, der ikke kan finde et anstændigt design i denne alsidighed, du vælger. Derfor fortjener tjenesten virkelig anerkendelse, når det kommer til dette aspekt.

Et imponerende udvalg af strukturer, design, farver og temaer skaber et ret flot indtryk. I betragtning af niche-specialiseringen af ​​webstedsbyggeren er mængden og kvaliteten af ​​de tilgængelige skabeloner her temmelig overraskende. Temaerne er som følger: rock, folk / country, jazz / blues, singer / songwriter, klassisk, urban / hip hop, verden, EDM / DJ / Producer, business / andet, beats.

Bandzoogle-skabeloner

Der er en forhåndsvisningsmulighed, der gør det muligt at udforske alle detaljerne i det tema, du er interesseret i. Selvom der er noget, du ikke er tilfreds med, giver systemet dog en mulighed for at skifte skabeloner under webdesignprocessen uden mister det indsendte indhold. Bortset fra de færdige skabeloner er der en chance for at vælge det tomme tema for at tilpasse det uafhængigt. Dette vil give dit websted unikt look på lang sigt.

En mulighed for at gemme dine egne designs på biblioteket er værd at adskille opmærksomheden her. Således kan du oprette flere designvarianter til dit websted ved at redigere de tilgængelige skabeloner eller / og CSS-kodning for yderligere at kunne ændre det afhængigt af situationen med et enkelt klik. Dette åbenlyse aspekt gør brugen af ​​Bandzoogle ret imponerende. Dette kan virke underligt, men en sådan mulighed er ret sjælden (vi nævner ikke en standard designændring til lagervarianten her).

Generelt er vi tilfredse med Bandzoogle-designaspektet. Ja, alle skabeloner er opdelt i kategorier baseret på deres principper og struktur. Dette er en standardpraksis for andre systemer. Det, der imponerede os meget, er, hvor omhyggeligt dette gøres. På den ene side kan alle de færdige skabeloner kaldes dejlige her, der er intet teknisk avanceret i dem. De er dog skabt med høj kvalitet i tankerne (dette angår den generelle atmosfære, demoindhold, alsidighed), og valget er faktisk fantastisk.

4. Kundesupport

Bandzoogle leveres med et standard sæt af kundesupportindstillinger, herunder live chat, e-mail support, FAQ, community forum. Så snart du registrerer dig i systemet eller vælger en skabelon, får du tilbud om en videoguide til, hvordan du tilpasser dit websted og arbejder med platformen. Kvaliteten af ​​teknisk support er også anstændig her. Alt fungerer godt, forummet er live, FAQ-sektionen er kvalitet. Der er ingen åbenlyse ulemper her. Der er ikke noget at tilføje til dette punkt også.

5. Prispolitik

Bandzoogle skiller sig ud fra mængden på grund af prøveperioden, der varer i 30 dage. Det er muligt at lære alle systemets funktioner uden tvivl i løbet af dette tidsrum, for ikke at nævne standardudforskning af tjenesten. Systemet tilbyder 3 betalte planer, hvoraf den ene skal vælges efter afslutningen af ​​retssagen, eller du bliver bare nødt til at nægte at bruge tjenesten overhovedet. Gratis version er ikke tilgængelig her. Lad os se på de månedlige omkostninger for de betalte planer, forudsat at du foretager en engangs årlig betaling (den månedlige betalingsmulighed vil være omkring 12% dyrere). Så de betalte planer er som følger:

PlanKosteFunktioner
Lite:$ 8,29 / mo✓ 10 sider, spor og fotos,
✓ 100 adresselister;
✓ Provisionsfri musikbutik;
✓ Elektronisk pressesæt.
Standart:$ 12,46 / mo✓ 20 sider, 50 numre, 500 fotos;
✓ 1000 adresselister;
✓ Sælg fysiske varer.
PRO:$ 16,63 / mo✓ Ubegrænset sider, spor, fotos og adresselister;
✓ Sælg videoer og andre mediefiler, automatisk lagersporing, forhåndsbestillinger af album, rabatkoder;
✓ SoundScan-rapportering, brugerdefinerede skrifttyper, videooverskrifter.

Det er værd at nævne, at dyrere planer inkluderer alle funktionerne i de billigere planer plus nye. Du har tydeligvis bemærket fordelene ved funktionslisten, der er tilgængelig i henhold til PRO-planen. Dette er den eneste plan, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af Bandzoogle-funktionaliteten. Ved at læse listen over tjenester, den tilbyder, er du klar over, hvad du er frataget, hvis du vælger en af ​​de billigere planer. Det er ret dårligt, da forskellen er for mærkbar her.

Udviklerne af tjenesten tilskynder naturligvis de potentielle kunder til at vælge en PRO-plan, hvis omkostninger udgør $ 204 pr. År. I betragtning af det faktum, at webstedsbyggeren kombinerer funktionerne i en blog, eCommerce-platform, forum og et standard forretningswebsted, er disse omkostninger værd at systemets funktionalitet.

Systemet sikrer pengene-tilbage-garanti til de brugere, der af en eller anden grund ikke er tilfredse med dets funktionalitet. Det tilbyder desuden gratis, aldrig udløber domænenavn, ubegrænset diskplads og integrerede hostingmuligheder.

6. Fordele og ulemper

Bandzoogle er en funktionsrig specialiseret webstedsbygger, som helt sikkert vil imødekomme behovene hos musikere, der er villige til at oprette kvalitetswebsteder for at vise deres talent. Ligesom enhver anden service leveres den dog med en liste over fordele og fordrejninger, der kan have en betydelig indflydelse på brugernes valg. Det er på høje tid at finde ud af fordele og ulemper ved systemet lige nu.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Stærkt musikfokus;
&# X2714; Bred vifte af tjenester, værktøjer og funktioner
der er et must-have for musikernes websteder;
&# X2714; Brugervenlighed og WYSIWYG-redigering;
&# X2714; Nichevalg af responsive skabeloner med kvalitet;
&# X2714; Anstændig kundesupport;
&# X2714; Kodedigering tilladt;
&# X2714; Integreret e-handelsfunktionalitet.
✘ Manglende evne til at oprette andre typer websteder;
✘ Dyre planer.

7. Sammenligning med konkurrenter

Det er temmelig svært at sammenligne Bandzoogle med anerkendte nichekonkurrenter på grund af dets stærke musikfokus. Sagen er, at der ikke er mange systemer, der kan tilbyde den samme funktionalitet og funktionssæt. Den eneste værdige konkurrent i denne henseende er Wix. Denne alt-i-en-webstedsbygger har verdensomspændende popularitet og tilbyder et kraftfuldt funktionssæt, der er nødvendigt for at skabe et anstændigt websted for musikere.

Bandzoogle vs Wix

Begge systemer leveres med WYSIWYG webstededitorer, flere mobil-klare skabeloner, integreret blogging og eCommerce-funktioner. De tilbyder også et udvalg af designtilpasningsværktøjer, der giver dig mulighed for at skabe fremragende design for at tiltrække brugerens opmærksomhed. Wix-planer er noget billigere sammenlignet med dem, der tilbydes af Bandzoogle. Dette er dog ikke et problem, når det kommer til udvikling af kvalitetswebsteder for musikere. Der er således ingen markant leder i denne sammenligning – både Wix og Bandzoogle er værd at teste!

Bundlinie

Brugervenlighed:7/10
Funktioner:8/10
Design:8/10
Teknisk support:10/10
Priser:8/10
Samlet resultat:8,2 / 10

Bandzoogle er en dejlig service til at oprette musikernes websteder. Hvis du analyserer dets komponenter, vil du bemærke, at alle dens muligheder kraftigt kan realiseres på et anstændigt niveau, men de er slet ikke unikke. Den største fordel ved tjenesten er, at alle de nødvendige funktioner, der er nødvendige for at realisere systemets hovedopgave, findes alt sammen ét sted. Der er en stor samling af tematiske skabeloner og design, der effektivt bidrager til skabelsen af ​​den rigtige atmosfære. Hvis du er musiker, vil du tilsyneladende kunne lide systemet på grund af dets interface og bekvemmelighed.

Det siger sig selv, at du også med succes kan oprette musikernes websteder i masser af andre WYSIWYG webstedsbyggere uden at bruge Bandzoogle overhovedet. Det vigtigste her er tilgængeligheden af ​​eCommerce-komponenten og en blog. Resten er ikke ualmindelig. Men … Andre systemer mangler den specifikke atmosfære, musikskabeloner, og du bliver nødt til at kigge efter den krævede funktionalitet et sted derude ved at bruge eksterne tjenester og plugins.

Alle de væsentlige elementer er samlet samlet ét sted i Bandzoogle, og du behøver ikke at se efter nogen ekstra elementer. Webstedsbyggeren er ikke revolutionerende, men det fortjener bestemt opmærksomheden på grund af dens individuelle funktionalitetspræsentation og bekvemmelighed. Omkostningerne er moderate. Der er ret gode alternativer til dette system derude.

Anbefaler vi at bruge det? Ja. Hvorfor ikke – tjenesten er anstændig i sin niche, skønt den ikke har nogen unikke tekniske funktioner. Det er bestemt værd at teste. Hvis du kan lide det, skal du fortsætte med at foretage betalingen. Der er ingen faldgruber her, og det er op til dig at træffe valget.

Prøv Bandzoogle Now

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map