Beton5 anmeldelse

Beton5 – er en gratis open source CMS der kommer med et rækkevidde-funktionssæt og kraftfulde indstillinger for designtilpasning. Softwaren tillader opbygning af forskellige typer projekter, inklusive online magasiner og aviser, websteder til små virksomheder, webbutikker, non-profit og offentlige websteder, personlige hjemmesider, samfunds- og sociale projekter osv. Hundretusinder af professionelle webudviklere har valgt Concrete5 som et pålideligt webdesignværktøj, og mange begyndere har ret til at beherske tjenesten.


Så hvad gør Beton5 til en værdig løsning for webdesignere, der er villige til at etablere professionel webtilstedeværelse? Har den enestående funktioner, der får den til at sejre over dens flere konkurrenter? Hvor lang tid tager det at udforske platformen, og hvad kan du benytte dig i det lange løb? For at besvare disse og andre systemrelaterede spørgsmål er det fornuftigt at forberede en detaljeret konkret5 gennemgang, og det er nøjagtigt, hvad jeg skal gøre lige nu. Lad os komme igang.

1. Brugervenlighed

Concrete5 er ikke et brugervenligt system til nybegynder, når det kommer til funktionalitet og funktionssæt. Det er dog ganske forståeligt og praktisk at bruge til alle. Som CMS kræver det foreløbig download og installation, men du kan også teste tjenesten gratis på nettet ved hjælp af deres prøveversion.

Platformen giver dyb fleksibilitet i kodeprogrammering og redigering af websider, så du kan oprette mobilklar og attraktive websteder fra bunden. Det leveres med indbyggede temaer og tilføjelser beregnet til de brugere, der ikke er interesseret i at lære grundlæggende kodning, men du skal være klar over, at systemets faktiske magt ligger i dets kodningsfunktioner.

Beton5 Editor

Concrete5 leveres med intuitiv webstededitor, der gør det let at opsætte og tilpasse dit projekt til at opnå høje slutresultat. En praktisk WYSIWYG-indholdseditor gør det muligt at se processen med oprettelse af websted i gang, mens træk-og-slip-indstilling giver dig mulighed for at vælge og arrangere de vigtigste webstedselementer, som du har brug for. Således viser CMS sig at være en god webbuilding-løsning både til webdesignprofæer og for ikke-teknikere, som ikke er opmærksomme på kodningens forviklinger.

Begyndere kan dog have problemer, mens de udforsker systemet og opretter første projekter med det. Dette skyldes, at CMS stadig indebærer mindst grundlæggende programmeringsbevidsthed, og det tager også tid at blive mestret. Hvis dette er din første webdesignoplevelse, er det fornuftigt at teste og forbedre dine færdigheder ved vælge skywebsite-builder synes godt om Wix eller UKIT. Disse systemer er enklere og funktionsrige nok til at lade dig udvikle kvalitetswebsteder.

2. Funktioner & Fleksibilitet

Concrete5 leverer en lang række funktioner, der dækker forskellige behov for designtilpasning. Du kan udforske funktionssættet i kontrolpanelet, inden du begynder at arbejde på din projektudvikling. Her er en detaljeret oversigt over Concrete5-funktioner:

 • Integrationsindstillinger – Systemet leveres med et sæt indbyggede udvidelser og tilføjelser. Dusinvis af dem er også tilgængelige på Concrete5 Marketplace, og du kan gennemse det når som helst på dagen for at vælge de apps, du i øjeblikket har brug for. Nogle af de mest populære tilføjelser inkluderer i øjeblikket Block Designer, MrKDilkington – Baggrundsbillede og overlay på fuld skærm, Simple Gallery, Stylede kort, Formify, HW Simple Block, GDPR + Cookie, Whale OWL Carousel, Simple Back to Top, JeRo’s Cycle2 Slide Vis og mange flere.
  Disse apps er gratis og betalt, men hvis du har langvarige webdesignmål, er det fornuftigt at foretrække betalte udvidelser. De er sikrere, og de kan også give dit projekt avanceret funktionalitet. Vær dog opmærksom på, at det ikke er en god ide at opbygge et e-handelswebsted med Concrete5, især hvis du ønsker at starte en stor butik. Sagen er, at CMS mangler nyttige integrationer med populære e-handelstjenester bruges til at organisere salg, opsætte betalings- og forsendelsesmuligheder. Således er platformen et godt valg til start af informationsportaler, blogs og virksomhedswebsteder.
 • Concrete5 Side Editor

 • Marketingværktøjer – Systemet giver dig mulighed for at oprette online-formularer og indsamle webstedsdata ved hjælp af avancerede marketingværktøjer. Systemet tilbyder en intuitiv formbygger, der tillader oprettelse og redigering af onlineformularer på næsten ingen tid. Du kan også oprette undersøgelser for at finde ud af dine brugers meninger om alsidige emner.
 • Integreret rapportering – Med Concrete5 kan du generere systemrapporter for at se realtidsresultater på webstedets ydeevne. Dette gøres i et enkelt instrumentbræt, hvilket er ret praktisk, hurtigt og effektivt. Funktionen giver dig mulighed for at se og kontrollere statistikken over brugersessioner, deres opførsel og andre parametre, der er afgørende, når det kommer til webstedspræstation.
 • Blogging – CMS er en ideel blogging-løsning, der tillader tilføjelse og tilpasning af fuldt udstyrede blogs. Du kan vælge flere værktøjer til opsætning af dit projekt. Concrete5 leveres med RSS-syndikering, understøttelse af flere kategorier, emner osv. Du kan også indstille indstillinger for postvisning, tildele blogadgangsrettigheder til flere forfattere og justere blogindstillinger baseret på dine behov og projekttype.
 • Concrete5 Blog Editor

 • Integreret kommenteringssystem – Tjenesten leveres med et integreret kommentarsystem, der understøtter trådede kommentarer og giver mulighed for at organisere og holde diskussioner. Der er også den individuelle som tæller mulighed, kommentar moderering funktion, spam identifikation, avatar opsætning, kommentar godkendelse mulighed. Som websteejer kan du aktivere eller deaktivere anonyme kommentarer samt sortere de tilgængelige kommentarer, der passer til dine projektkrav.
 • moduler – Systemet giver adgang til masser af moduler, du kan vælge og integrere i dine projekter for at forbedre deres funktionalitet og design. Modulerne er indbygget, og du kan gennemse dem for at vælge dem, der passer bedst til din webstedsspecialisering. Nogle af de moduler, der er værd at nævne her, inkluderer RSS-support, bannere, webstatistikker, feedbackformularer, blogs og afstemning, hjemmesidesøgning og mere.
 • Adgangskontrol – Beton5 gør det muligt at oprette brugerrettighedsrettigheder og administrere dine webstedsbrugere. Du kan oprette forskellige brugergrupper baseret på dine egne kriterier og projektudgivelsespolitikker. Bortset fra det kan du tage fuld kontrol over din indholdsarbejdsgang her ved at oprette individuelle og adgangskodebeskyttede webstedssider med begrænset medlemsadgang.
 • SEO – CMS er godt optimeret til søgemaskinerne, og det samme er projekterne, der er oprettet med det. Ingen særlige integrationer, plugins, apps eller tilføjelser er nødvendige for at øge SEO-parametre. Du kan være 100% sikker på, at dine projekter kommer til de øverste positioner, forudsat at du formår at foretage korrekte indstillinger. Således kan du tilpasse websteds-URL’er, generere sitemaps, oprette metatags osv.
 • Deling af sociale medier – Beton5 giver mulighed for effektiv deling af sociale medier via integrationen af ​​plug-in-knappen Fast Social Share-knapper. Sådan kan dine brugere få adgang til dine webstedsdata i sociale netværk for at se oplysninger, der er delt der.
 • Avanceret sikkerhed – Systemet anvender de nyeste teknologiske resultater for at beskytte dine webstedinfo. Det er op til dig at anvende captcha, aktivere indholdsgodkendelsesmulighed, Audit Trail-funktion, e-mail-verifikation, loginhistorik osv. Alle websteder oprettet med tjenesten er SSL-kompatible, hvilket tillader forbedring af projektsikkerhed.

Læs også: Sådan opretter du et websted på CMS.

3. Design

Platformen gør det muligt at starte responsive websteder der kan automatisk tilpasse sig forskellige skærmopløsninger og dimensioner. Lige efter installationen tilbyder Concrete5 en standardskabelon, som du enten kan redigere eller erstatte med ethvert andet tema efter eget valg. Hvis du ikke lykkes at finde en passende gratis skabelon i sektionen med indbyggede designs og foretrækker den anden mulighed, kan du enten kigge efter Concrete5-skabeloner på nettet eller besøge det integrerede system Marketplace for at gennemse den samling, det involverer.

Heldigvis tillader systemet valg af alsidige temaer at starte enhver form for projekt, og du kan også bruge CSS-kodningsfærdigheder for at give det det foretrukne design. De gennemsnitlige omkostninger for tilgængelige betalte temaer udgør $ 30. Hvis du har et sådant behov, kan du også bestille et unikt tema udviklet af tredjepartsdesignere specielt til Concrete5, men denne løsning vil koste dig mere. Husk det.

Beton5 Temaeditor

Det er muligt at formatere hver enkelt webside separat, uploade billeder og videoer, responsive gitterpunkter og stabler. På samme tid er der en WYSIWYG-editor, der leveres med et træk-og-slip-indstillinger, så du kan oprette webstedsdesign, der kommer op til dit brand name. Så snart du autoriserer med systemet, bliver du omdirigeret til brugergrænseflade, hvor du kan se flere knapper, der giver dig mulighed for at tilpasse webstedsdesign og tilføje nye elementer til valgte websider.

Blandt de designtilpasningsmuligheder, du muligvis prøver, er det fornuftigt at nævne valget af baggrunds- og linkfarver, udskiftning af det overordnede webstedets farveskema, opsætning af titelskrifter, tekst og navigationselementer, såsom type, størrelse og konturer. Websiderne er lavet af elementer, der kan vælges og justeres i den visuelle editor. Hvis der mangler nogen blok her, kan du tilføje den lige i brugergrænsefladen – bare aktiver “+” -knappen i den øverste menu. Således kan du fleksibelt tilpasse skabelonen uden kodedigering. Dette vil bestemt appellere til ikke-teknikere.

4. Kundesupport

Uanset hvilke problemer med webstedsudvikling, du støder på, vil Concrete5-team øge dig på en af ​​flere måder. Systemet tilbyder en informativ blog med masser af nichtrelaterede artikler, og det har også omfattende community support leveret via Forums, Slack service, træning og certificeringsprogrammer. Der er også flere tutorials tilgængelige på det officielle websted for CMS, informativ dokumentation såvel som Kontakt os sektionen, hvor du vil komme på tværs af en webbaseret forretningsundersøgelsesformular, der giver dig mulighed for at komme i kontakt med platformens udviklerteam.

5. Prispolitik

Concrete5 er en gratis open source CMS, som du kan downloade direkte fra platformens officielle hjemmeside. For at offentliggøre et færdiglavet websted går du dog ikke uden at investere i hosting og registrering af domænenavn. Når det kommer til at vælge en pålidelig hostingudbyder, der foretrækker det Bluehost vil være en god idé.

Systemet fungerer godt til CMS-brugere og leverer et sæt fantastiske frynsegoder, herunder installation med et enkelt klik, hurtig sidehastighedshastighed, flere scripts osv. Bluehost tilbyder et omfattende integreret markedsplads, eCommerce-funktioner, forretningsapps indholdsmarkedsføringsværktøjer, gratis domæneregistrering i løbet af 1 år og mange andre fordele. Hvad angår prispolitikken, er den også blandt nicheledere. I øjeblikket tilbyder systemet tre abonnementer: Basic ($ 2,95), Plus ($ 5,95) og Choice Plus. I tilfælde af at du leder efter et mere avanceret funktion, giver værten dig mulighed for at Go Pro investerer $ 13,95 / mo kun i planen.

Gå til Bluehost-anmeldelse.

Prispolitik

Derudover kan du møde behovet for at investere i betalte plugins og skabeloner. Selvom den grundlæggende Concrete5-funktionalitet tillader at gå uden ekstra appinstallation, kan dette stadig være en god ide, hvis du ønsker at øge dit websteds ydeevne og skabe mere trafik. Nå den integrerede markedsplads for tjenesten for at vælge de bedste gratis eller betalte temaer og tilføjelser der. De gennemsnitlige skabelonomkostninger udgør $ 30. Prisen på kraftfulde apps, der giver dyb projektfleksibilitet, starter ved $ 100. Dette er især sandt, når det kommer til shopping til eCommerce-plugins.

6. Fordele og ulemper

Beton5 er et ganske kontroversielt system. Den leveres med en liste over fordele og ulemper, som brugerne skal vide på forhånd for at være klar til at tackle de potentielle vanskeligheder, mens de arbejder med deres projektudvikling. Se på de største fordele og underskud ved at bruge tjenesten nu.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; To redigeringsmetoder på webstedet – åben kodestruktur til professionelle webdesign og visuel editor til førstegangs-timere;
&# X2714; Ingen kodning færdigheder kræves;
&# X2714; Let at downloade og installere;
&# X2714; Backup version;
&# X2714; Flersproget support;
&# X2714; Integreret markedsplads med snesevis af plugins, skabeloner og tilføjelser;
&# X2714; Kvalitet SEO;
&# X2714; Marketingværktøjer.
✘ Ikke helt let at mestre for begyndere;
✘ Manglende live kundesupport;
✘ Utilstrækkelig e-handelsfunktionalitet.

Konklusion

Concrete5 har udmærket sig som et pålideligt og ganske forståeligt open source Content Management System. Det leveres med foruddesignede skabeloner og apps beregnet til dem, der ønsker at undgå komplekse kodningsproblemer, men alligevel ikke har til hensigt oprette et websted fra bunden. Ligeledes er der en mulighed for at redigere webstedskoder for at få et helt unikt websteddesign her. Systemet kan prale af aktivt brugerfællesskab, professionel support fra udviklere samt omfattende træningsmuligheder.

CMS omfatter funktionalitet, sikkerhed og brugervenlighed, især sammenlignet med mange andre populære systemer. Det er meget muligt at oprette et kvalitetswebsted med det uden kodningsfærdigheder overhovedet, men det kan stadig tage nogen tid i det lange løb. Men hvis du virkelig leder efter en enkel, men alligevel professionel webdesign-løsning, hvorfor skulle du så bekymre dig om komplicerede CMS-nuancer? Der er masser af troværdige webstedsbyggere derude, som kan hjælpe med at få alle dine designideer til live.

Prøv Concrete5 nu

Kom i gang i dag, det er let!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map