Betong5 anmeldelse

Betong5 – er en gratis åpen kildekode CMS som kommer med rekkevidde-funksjoner og kraftige designtilpasningsalternativer. Programvaren gjør det mulig å bygge forskjellige typer prosjekter, inkludert nettmagasiner og aviser, småbedriftsnettsteder, nettbutikker, ideelle organisasjoner og offentlige nettsteder, personlige hjemmesider, samfunns- og sosiale prosjekter osv. Hundretusener av profesjonelle nettutviklere har valgt Concrete5 som et pålitelig webdesignverktøy og mange nybegynnere har rett i ferd med å mestre tjenesten.


Så, hva gjør Concrete5 til en verdig løsning for webdesignere som er villige til å etablere profesjonell tilstedeværelse på nettet? Har den enestående funksjoner som får den til å råde over flere konkurrenter? Hvor lang tid tar det å utforske plattformen, og hva kan du benytte deg på lang sikt? For å svare på disse og andre systemrelaterte spørsmål er det fornuftig å forberede en detaljert Betong5-gjennomgang, og det er akkurat hva jeg skal gjøre akkurat nå. La oss komme i gang.

1. Brukervennlighet

Concrete5 er ikke et brukervennlig system for nybegynnere når det gjelder funksjonalitet og funksjonssett. Imidlertid er det ganske forståelig og praktisk å bruke for alle. Som CMS krever det foreløpig nedlasting og installasjon, men du kan også teste tjenesten gratis på nettet ved å bruke prøveversjonen.

Plattformen gir dyp fleksibilitet i kodeprogrammering og redigering av sider, slik at du kan lage mobilklare og attraktive nettsteder fra bunnen av. Det kommer med innebygde temaer og tilleggsprogrammer ment for de brukerne som ikke er interessert i å lære grunnleggende koding, men du bør innse at systemets faktiske kraft ligger i kodingsfunksjonene..

Concrete5 Editor

Concrete5 leveres med intuitiv nettstedredigeringsprogram som gjør det enkelt å sette opp og tilpasse prosjektet ditt for å oppnå høye sluttresultater. En praktisk WYSIWYG-innholdsredigerer gjør det mulig å se prosessen med å opprette nettsted pågår dra-og-slipp-alternativet lar deg velge og ordne de viktigste nettstedelementene etter behov. Dermed viser CMS seg å være en god løsning for nettbygging både for proffs for webdesign og for ikke-teknikere, som ikke er så klar over kodingens vanskeligheter..

Nybegynnere kan imidlertid få problemer, mens de utforsker systemet og lager første prosjekter med det. Dette fordi CMS fremdeles innebærer minst grunnleggende programmeringsbevissthet og det tar også tid å mestre. Hvis dette er din første webdesignopplevelse, er det fornuftig å teste og forbedre ferdighetene dine ved velge sky nettsted byggherre som Wix eller uKit. Disse systemene er enklere og funksjonsrike nok til at du kan utvikle kvalitetsnettsteder.

2. Funksjoner & fleksibilitet

Concrete5 gir et omfattende utvalg av funksjoner som dekker en rekke behov for designtilpasning. Du kan utforske funksjonssettet i kontrollpanelet før du begynner å jobbe med prosjektutviklingen. Her er en detaljert oversikt over Betong5-funksjoner:

 • Integreringsalternativer – Systemet leveres med et sett innebygde utvidelser og tilleggsprogrammer. Dusinvis av dem er også tilgjengelige i Concrete5 Marketplace, og du kan bla gjennom det når som helst på dagen for å velge appene du for øyeblikket trenger. Noen av de mest populære tilleggene inkluderer for øyeblikket Block Designer, MrKDilkington – Fullskjerm bakgrunnsbilde og overlegg, Simple Gallery, Styled Maps, Formify, HW Simple Block, GDPR + Cookie, Whale OWL Carousel, Simple Back to Top, JeRo’s Cycle2 Slide Vis og mange flere.
  Disse appene er gratis og betalte, men hvis du har langvarige mål for webdesign, er det fornuftig å foretrekke betalte utvidelser. De er tryggere, og de kan også gi prosjektet ditt avansert funksjonalitet. Men husk at det å bygge et e-handelsnettsted med Concrete5 kanskje ikke er en god ide, spesielt hvis du ønsker å starte en stor butikk. Saken er at CMS mangler nyttige integrasjoner med populære e-handelstjenester brukes til å organisere salg, sette opp betalings- og fraktalternativer. Dermed er plattformen et godt valg for å starte informasjonsportaler, blogger og bedriftsnettsteder.
 • Concrete5 Side Editor

 • Markedsføringsverktøy – Systemet lar deg lage online-skjemaer og samle inn nettstedsdata ved bruk av avanserte markedsføringsverktøy. Systemet tilbyr en intuitiv formbygger, som gjør det mulig å lage og redigere skjemaer på nettet på kort tid. Du kan også lage undersøkelser for å finne ut hva brukerne har om meninger om allsidige emner.
 • Integrert rapportering – Med Concrete5 kan du generere systemrapporter for å se resultater i realtid på nettstedets resultater. Dette gjøres i et enkelt dashbord, som er ganske praktisk, raskt og effektivt. Funksjonen lar deg se og kontrollere statistikken over brukerøkter, deres oppførsel og andre parametere som er avgjørende når det gjelder ytelse på nettstedet.
 • blogging – CMS er en ideell blogging-løsning som gjør det mulig å legge til og tilpasse blogg med full funksjonalitet. Du kan velge flere verktøy for å sette opp prosjektet. Concrete5 kommer med RSS-syndikering, støtte for flere kategorier, emner osv. Du kan også sette opp innstillinger for visning av innlegg, tilordne bloggadgangsrettigheter til flere forfattere og justere blogginnstillinger basert på dine behov og prosjekttype.
 • Concrete5 Blog Editor

 • Integrert kommenteringssystem – Tjenesten leveres med integrert kommentarsystem som støtter gjengede kommentarer og gjør det mulig å organisere og holde diskusjoner. Det er også individet som count-alternativ, kommenteringsmoderasjonsfunksjon, spam-identifikasjon, avatar satt opp, kommentarautentiseringsmulighet. Som nettstedseier kan du aktivere eller deaktivere anonyme kommentarer, samt sortere ut tilgjengelige kommentarer for å passe til prosjektkravene dine.
 • moduler – Systemet gir tilgang til mange moduler du kan velge og integrere i prosjektene dine for å forbedre funksjonaliteten og designen. Modulene er innebygde, og du kan bla gjennom dem for å velge de som passer best til ditt nettsted. Noen av modulene som er verdt å nevne her inkluderer RSS-støtte, bannere, webstatistikk, tilbakemeldingsskjemaer, blogger og stemmegivning, nettsidesøk og mer.
 • Adgangskontroll – Concrete5 lar deg sette opp brukerrettighetsrettigheter og administrere nettstedbrukerne dine. Du kan opprette forskjellige brukergrupper basert på dine egne kriterier og policy for prosjektpublisering. Bortsett fra det kan du ta full kontroll over arbeidsflyten for innhold her ved å opprette individuelle og passordbeskyttede websider med begrenset medlemstilgang.
 • SEO – CMS er godt optimalisert for søkemotorene, og det samme er prosjektene som er laget med det. Ingen spesielle integrasjoner, plugins, apper eller tilleggsprogrammer er nødvendige for å øke SEO-parametere. Du kan være 100% sikker på at prosjektene dine vil komme til topplasseringene, gitt at du klarer å gjøre riktige innstillinger. Dermed kan du tilpasse nettadresser, generere nettkart, sette opp metakoder osv.
 • Deling av sosiale medier – Concrete5 muliggjør effektiv deling av sosiale medier via integrasjonen av Fast Social Share Buttons-plugin. Slik kan brukerne dine få tilgang til nettstedets data i sosiale nettverk for å se informasjon som er delt der.
 • Avansert sikkerhet – Systemet bruker de nyeste teknologiske prestasjonene for å beskytte nettstedets informasjon. Det er opp til deg å bruke captcha, aktivere alternativet for godkjenning av innhold, Audit Trail-funksjonen, e-postverifisering, påloggingshistorikk osv. Alle nettsteder som er opprettet med tjenesten er SSL-kompatible, noe som gjør det mulig å forbedre prosjektsikkerheten.

Les også: Hvordan lage en webside på CMS.

3. Design

Plattformen gjør det mulig å lansere responsive nettsteder som kan automatisk tilpasse seg forskjellige skjermoppløsninger og dimensjoner. Rett etter installasjonen tilbyr Concrete5 en standardmal du enten kan redigere eller erstatte med et hvilket som helst annet tema du ønsker. Hvis du ikke klarer å finne en passende gratis mal i den innebygde designdelen og foretrekker det andre alternativet, kan du enten se etter Concrete5-maler på nettet eller besøke det integrerte systemet Marketplace for å bla gjennom samlingen det innebærer.

Heldigvis tillater systemet å velge allsidige temaer for å starte et hvilket som helst prosjekt, og du kan også bruke CSS-kodingsferdigheter for å gi det den foretrukne designen. Gjennomsnittlig kostnad for betalte temaer tilgjengelig der utgjør $ 30. Hvis du har et slikt behov, kan du også bestille et unikt tema utviklet av tredjepartsdesignere spesielt for Concrete5, men denne løsningen vil koste deg mer. Husk på det.

Betong5 Temaeditor

Det er mulig å formatere hver webside individuelt, laste opp bilder og videoer, responsive rutenettpunkter og stabler. Samtidig er det en WYSIWYG-redigerer som kommer med et dra-og-slipp-alternativ for å la deg lage webdesign som oppfyller merkenavnet ditt. Så snart du autoriserer med systemet, blir du omdirigert til brukergrensesnittet, hvor du vil se flere knapper, som lar deg tilpasse design av nettstedet og legge til nye elementer på utvalgte websider..

Blant designtilpassingsalternativene du kan prøve, er det fornuftig å nevne valg av bakgrunns- og koblingsfarger, erstatning av det generelle nettstedets fargeskjema, oppsett av tittelfonter, tekst og navigasjonselementer, for eksempel type, størrelse og konturer. Nettsidene er laget av elementer som kan plukkes og justeres i den visuelle redaktøren. Hvis det mangler noen blokkering her, kan du legge den til i brukergrensesnittet – bare aktiver “+” -knappen i den øvre menyen. Dermed kan du fleksibelt tilpasse malen uten koderedigering. Dette vil sikkert appellere til ikke-teknologier.

4. Kundesupport

Uansett problemer med nettstedutvikling du møter, vil Concrete5-teamet styrke deg på en av flere måter. Systemet tilbyr en informativ blogg med mange nisjerelaterte artikler, og den har også omfattende samfunnsstøtte levert via Fora, Slack service, opplæring og sertifiseringsprogrammer. Det er også flere opplæringsprogrammer tilgjengelig på den offisielle hjemmesiden til CMS, informativ dokumentasjon samt Kontakt oss-seksjonen, hvor du vil komme over et nettbasert forretningsforespørselsskjema som lar deg komme i kontakt med utviklerteamet til plattformen.

5. Prispolitikk

Concrete5 er en gratis åpen kildekode CMS du kan laste ned direkte fra den offisielle hjemmesiden til plattformen. For å publisere et ferdig nettsted, vil du imidlertid ikke gå uten å investere i hosting og domenenavnsregistrering. Når det gjelder valg av en pålitelig hostingleverandør, gir du preferanse til Bluehost vil være en god idé.

Systemet fungerer utmerket for CMS-brukere, og gir et sett med fantastiske fordeler, inkludert installasjon med ett klikk, rask sidehastighet, flere skript osv. Bluehost tilbyr et omfattende integrert Marketplace, eCommerce-funksjoner, forretningsapps verktøy for markedsføring av innhold, gratis domeneregistrering i løpet av 1 år og mange andre fordeler. Når det gjelder prispolitikken, er den også blant nisjelederne. For øyeblikket tilbyr systemet tre abonnement: Basic ($ 2,95), Plus ($ 5,95) og Choice Plus. I tilfelle du leter etter et mer avansert funksjonssett, lar verten deg Go Pro investere $ 13,95 / mo bare i planen.

Gå til Bluehost-anmeldelse.

Prispolitikk

I tillegg kan det hende du trenger å investere i betalte plugins og maler. Selv om den grunnleggende Concrete5-funksjonaliteten gjør det mulig å gå uten ekstra appinstallasjon, kan det likevel være en god idé, hvis du ønsker å øke nettstedets ytelse og få mer trafikk. Nå den integrerte markedsplassen for tjenesten for å velge de beste gratis eller betalte temaer og tilleggsprogrammer der. Den gjennomsnittlige malkostnaden utgjør $ 30. Prisen på kraftige apper som gir dyp prosjektfleksibilitet starter på $ 100. Dette gjelder spesielt når det gjelder shopping for e-handel plugins.

6. Fordeler og ulemper

Betong5 er et ganske kontroversielt system. Den kommer med en liste over fordeler og ulemper som brukerne bør vite på forhånd for å være klare til å møte potensielle vanskeligheter mens de jobber med prosjektutviklingen. Ta en titt på de viktigste fordelene og forfallene ved å bruke tjenesten nå.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; To redigeringsmetoder for nettsteder – åpen kodestruktur for proffs for webdesign og visuell redigeringsprogram for førstegangsbrukere;
&# X2714; Ingen kodingsferdigheter kreves;
&# X2714; Enkelt å laste ned og installere;
&# X2714; Sikkerhetskopi versjon;
&# X2714; Flerspråklig støtte;
&# X2714; Integrert markedsplass med dusinvis av plugins, maler og tilleggsprogrammer;
&# X2714; Kvalitet SEO;
&# X2714; Markedsføringsverktøy.
✘ Ikke veldig lett å mestre for nybegynnere;
✘ Mangel på live kundesupport;
✘ Utilstrekkelig e-handelsfunksjonalitet.

Konklusjon

Concrete5 har utmerket seg som et pålitelig og ganske forståelig open source Content Management System. Den kommer med forhåndsdesignede maler og apper ment for de som ønsker å unngå komplekse kodingsproblemer, men som ikke har tenkt å gjøre det lage et nettsted fra bunnen av. På samme måte er det en mulighet til å redigere nettstedskoder for å få et helt unikt nettsteddesign her. Systemet kan skilte med aktivt brukerfellesskap, profesjonell støtte fra utviklere samt omfattende opplæringsmuligheter.

CMS omfatter funksjonalitet, sikkerhet og brukervennlighet, spesielt sammenlignet med mange andre populære systemer. Det er fullt mulig å sette opp en kvalitetsnettsted med den uten kodingsferdigheter i det hele tatt, men dette kan fortsatt ta litt tid i det lange løp. Imidlertid, hvis du virkelig ser etter en enkel, men profesjonell løsning for webdesign, hvorfor hvorfor bry deg om kompliserte CMS-nyanser? Det er mange troverdige nettstedbyggere der ute, som kan bidra til å gi alle designideene dine liv.

Prøv Concrete5 nå

Kom i gang i dag, det er enkelt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map