BigCommerce anmeldelse

BigCommerce – er en SaaS-løsning til at bygge online butikker og sælge både digitale og fysiske varer på nettet. Platformen har lavet et navn for sig selv, mens den er betydeligt let at bruge med et udvalg af tilpassede e-handelsfunktioner og veldesignede skabeloner. Samtidig leveres det med værktøjer til at markedsføre og markedsføre din online butik ud over kyndige webudviklingsfunktioner for mere erfarne brugere med en god teknisk baggrund.


På trods af det faktum, at platformen hævder at være designet til brugere uden omfattende webdesign og udviklingsfærdigheder, har nogle brugere forskellige klager over temabegrænsning, prispolitik og mangel på forbedrede funktioner til at styre deres digitale butikker.

I denne særlige gennemgang tjekker vi ikke kun nogle af platformens funktioner, men definerer også, om disse negative påstande er rigtige. Du lærer, hvad du kan forvente med hensyn til kompleksitet og andre mulige stødesten på vejen til at begynde at sælge produkter online med BigCommerce.

1. Brugervenlighed

BigCommerce er en skybaseret platform med et sæt instrumenter til at passe på deres varer, styre produkter og ordrer, bruge analytiske værktøjer osv. Fra dette synspunkt er tjenesten temmelig klar og enkel. Processen kræver ingen specielle færdigheder. Til kom igang med din egen online butik fra bunden af ​​skal du gennemføre flere enkle trin:

Trin 1 – Tilmeld dig

Tilmelde. På dette tidspunkt behøver du kun at angive navnet på din butik samt nogle personlige oplysninger. Det er ikke nødvendigt at håndtere indstillinger lige fra starten.

Trin 2 – Gå ind i instrumentbrættet

Ved at trykke på knappen “Opret min butik nu” overføres du øjeblikkeligt til siden med betjeningspanelet med alle funktioner vist ét ​​sted. Med hensyn til kontrolpanelet ser det ganske intuitivt ud med brugervenligt design, der giver dig adgang til ethvert nødvendigt afsnit til at administrere ordrer, gennemgå webstedstrafik og statistik osv..

Bigcommerce Dashboard

En anden god nyhed er, at du som standard har en liste over eksempelprodukter. Hvert produkt leveres med en række forskellige parametre. Du kan tilføje bogstaveligt talt alt fra billeder, videoer og inventar til smarte produktregler. For eksempel, hvis en kunde bruger over $ 150, får han eller hun gratis forsendelse.

Trin 3 – Brug kontrolpanelet

Når du er blevet vant til platformens funktionalitet, kan du muligvis begynde at arbejde med kontrolpanelet. Her kan du kigge gennem produkter og kunder samt gennemgå den generelle butikstatistik ved at trykke på hovedbutikikonet. Systemet vil underrette dig om alle opdateringer og seneste ændringer siden dit sidste besøg.

Bigcommerce Dashboard-kunder

Systemet gør det nemt at arbejde med indholdet. Klik blot på afsnittet “indhold” for at tilføje nye billeder og produktbilleder, opdatere beskrivelser, ændre eller tilføje nye tekster, offentliggøre blogindlæg osv. Indstillinger giver dig mulighed for at konfigurere faktureringsproces, konfigurere betalingssystemer, arbejde med installerede apps og tilføje -ons osv. Marketingafsnittet er godt til at oprette nye loyalitetsprogrammer, tilpassede kampagner, kuponer og andre ting, der får mere trafik til din butik.

Trin 4 – “Start” din butik

Så snart du er færdig med forindstillinger, kan du trykke på “start” -knappen og gå online med din færdige digitale butik.

Som du kan se, det er ret let at komme i gang. På dette tidspunkt slutter BigCommerce brugervenlighed dog. Opsætning af din digitale butik kan være besværet, selvom tilgængeligheden af ​​platformens nye ramme, også kendt som Stencil. Ikke-teknikere finder det meget svært at justere designet. Det er her du muligvis har brug for hjælp fra professionelle webdesignere.

Selvom adgangen til API er lettere sammenlignet med andre e-handelsspecialiserede platforme. På den anden side reserverer denne kendsgerning mere plads til tilpasning, da nogle måske finder tilpassede skabeloner en smule begrænset. Mere om denne nedenfor.

2. Funktioner & Fleksibilitet

BigCommerce er endnu en af ​​de hurtigste e-handelsplatforme, der er tilgængelige på nettet. Det sikrer hurtig webstedsdrift, hvilket bestemt betyder konkurrence. Bortset fra kernemulighederne for digitale butikker kan systemet prale af avancerede integrationsfunktioner, marketing- og promoveringsløsninger, addons-tilgængelighed og mere.

Grundlæggende e-handelsfunktioner:

 • Produktbibliotek – BigCommerce gør det nemt at gennemgå og indstille listen over produkter med blot flere klik. Beholdningen gør det nemt at spore antallet af varer, hurtigt downloade nye, opdatere vitale parametre og indstille fleksible produktregler afhængigt af dine markedsføringsstrategier.
  Bigcommerce Dashboard-produkter
 • Forsendelse – platformen har implementeret nye teknologier for at sikre hurtig og sikker forsendelse. Fra nu af er brugerne i stand til at konfigurere FedEx til levering af tilbud ud over UPS, DHL og nogle andre leveringstjenester. Kontrolpanelet har et separat afsnit til opsætning af forsendelsesdetaljer og inventar. Systemet er imidlertid relativt nyt. Du kan have svært ved at arrangere forsendelsesoplysningerne i den sag, du vil ændre leveringsmetoden eller firmaet. På samme tid skal du sørge for, at den rigtige info vises på produktsiden.
 • SEO og marketing – brugere bør ikke forvente meget med hensyn til SEO-indstillinger. De ser temmelig basale ud. Du kan redigere titelsiden og beskrivelsen samt ændre URL’en til produktalderen. Der er også plads til at indikere meta-nøgleord.
  Bigcommerce Dashboard MarketingPå den anden side har du alle de nødvendige midler fra multikanals marketingstrategier til sociale medier annoncer. De giver dig mulighed for at forbedre kundeloyaliteten. Promoveringsværktøjer gør det nemt at oprette nye annoncekampagner med specielle rabatter, personlige tilbud.
 • Fakturering – BigCommerce tilbyder forskellige integrationsfunktioner med større betalingssystemer til behandling af betalinger. De inkluderer PayPal, Stripe, Square eller Amazon Pay. Ovennævnte betalingsmetoder kan integreres uden ekstra omkostninger eller gebyrer. Hvis du vil tilbyde en mere fleksibel brugeroplevelse, skal du være klar til at betale. F.eks. Koster Braintree-integration til kreditkort dig 2,9% for hver transaktion plus $ 0,30, inklusive forsendelsesomkostninger eller moms. På den anden side giver BigCommerce dig mulighed for at ændre valuta, forsendelsesgebyrer osv.

Yderligere funktioner og tilføjelser:

 • bestilling – Bortset fra integration af betalingsmetoder har platformen nogle anstændige kassefunktioner. De inkluderer deling på sociale medier, der lader kunderne sende produktet eller købe via deres Facebook-konti. På samme tid kan du tilføje en avanceret sidepanel til siden med forbedrede søgemuligheder ved hjælp af filter, størrelse, kategori osv. Det resulterer i bedre brugerinddragelse, selvom opsætning af sidepanelet kræver professionel hjælp til webdesign. En anden god nyhed er, at butikkejere kan konfigurere skattesatser og afgifter manuelt. På den anden side skal du opdatere info hver gang du tilføjer et nyt produkt eller opdaterer det eksisterende.
 • Sælger gennem flere kanaler – platformen kan integreres med forskellige markedspladser samt salgssteder til salg af fysiske varer. BigCommerce promoverer kvadratisk POS-løsning. Det har masser af vigtige funktioner. Hvis du beslutter at bruge en POS-platform, behandler den imidlertid alle typer betalinger både fysiske og online. Du skal tænke to gange, om du faktisk har brug for det. BigCommerce gør det lettere at sælge gennem sociale medier, så du kan oprette din egen Facebook-butik samt tagprodukter, der er lagt ud på Instagram.
  BigCommerce anmeldelse
 • integrationer – brugere kan vælge mellem over 600 add-ons, der er tilgængelige til integration med deres digitale butikker. Du finder alt du har brug for til Google Analytics eller Glew til detaljeret rapportering til Live Chat og ZenDesk for at kontakte dine kunder med det samme. Butikken kan integreres med CRM eller engros B2B-løsninger.

På trods af sådan alsidighed og fleksibilitet får systemet regelmæssige klager fra dets brugere. Nogle kunder betragter funktionslisten lidt begrænset. De siger, at det hovedsageligt er godt for små og mellemstore butikker med ikke nok funktionalitet til større og mere komplekse markedspladser. Nå, systemet ændrer sig konstant og leveres med opgraderinger eller forbedringer. Det betyder, at vi måske forventer, at nogle andre innovationer imødekommer brugernes behov.

3. Design

Antal temaer:125
Gratis skabeloner:&# X2714; JA (7)
Betalte temaer:$ 140- $ 250
Responsiv design:&# X2714; JA
Sorter efter branche:&# X2714; JA
CSS-kode redigering:&# X2714; JA

BigCommerce tilbyder stencilskabeloner til sine nye købmænd. De adskiller sig fra Blueprint-temaer, da de leveres med et punkt-til-klik-interface. Kernefordelen er muligheden for at ændre eller ændre skabeloner uden manuel kodning. Brugere kan ændre billedstørrelser, skrifttyper, farver osv.

Et enkelt blik på de tilgængelige temaer gør det klart, hvordan din fremtidige digitale butik vil se ud. Platformen kan ikke prale af en lang række klar-til-brug layout. Generelt er der cirka 125 temaer at vælge imellem. Hvert tema kommer med forskellige stilarter, hvilket betyder lidt flere variationer.

Alle skabeloner er delt mellem gratis og betalt en. Imidlertid er kun 7 ud af 125 skabeloner tilgængelige uden omkostninger. Resten varierer fra $ 140 til $ 250, hvilket ikke er så omkostningseffektivt som nogle kunne forvente. På den anden side er alle skabeloner lydhøre og giver adgang til CSS / HTML, når du har brug for at tilpasse webstedet. I dette tilfælde har du brug for nogle gode kodnings- og webdesignevner.

Tilpasning af bigcommerce-tema

Stencilskabeloner ser temmelig stilfulde ud. Desuden er alle temaer lette at tilpasse. For eksempel støder du på en skabelon i en butik til sportsbeklædning, du meget kan lide. At ændre det til en boghandel vil næppe være en udfordring. Den dårlige nyhed er, at alle skabeloner kommer uden en drag-and-drop-editor, hvilket er en enorm miss. Hvis du vil flytte objekter, udskifte sektioner eller fjerne elementer, skal du have en separat integration.

Temaeditoren lader dig kun arbejde med stilarter og farver. For at kompensere for manglen på intuitiv temaredigeringsprogram tilbyder platformen forskellige preview-tilstande for at kontrollere, hvordan dit websted ser ud på smartphones, tablets eller laptops med forskellige skærmdimensioner.

4. Kundesupport

BigCommerce gør et godt stykke arbejde med hensyn til kundesupport. Det tilbyder flere kanaler til at holde kontakten ud over systemets enorme vidensbase og online samfund altid klar til at give en hånd.

Brugere kan bruge nogle af de typiske måder til øjeblikkeligt at kontakte supportspecialister. De omfatter:

 • Live chat.
 • telefon.

Nogle brugere siger dog, at disse metoder giver ingen mening, når problemet er temmelig kompliceret. Nogle kunder sætter ikke pris på at hænge i telefonen i lang tid, mens de venter på et svar. Af denne grund kan det være en bedre løsning at vælge BigCommerce-videnbasen. Det introducerer detaljerede tutorials, videoer, undervisningsvejledninger og mere ud over online fora.

5. Prispolitik

Hvis du stadig ikke kan finde ud af, om BigCommerce passer dig eller ej, kan du drage fordel af en gratis 15-dages prøveperiode og undersøge dens funktioner og funktionalitet i realtid. I dette tilfælde behøver du ikke give nogen personlige oplysninger eller kreditkortoplysninger. Tryk bare på knappen “Start prøveversion” og opbyg din første digitale butik.

Hvis alt passer dig godt, får du tilbud om at vælge mellem fire forskellige planer. Hver pakke kræver månedlige gebyrer i overensstemmelse med prispolitikken. På samme tid har du en chance for at spare op til 10%, hvis du betaler for et år på forhånd. Det lyder som et godt tilbud. Vi anbefaler dog ikke at betale for hele året, medmindre du er 100% sikker på, at platformen opfylder dine krav.

Planerne er som følger:

 • Standardplan koster $ 29,95 / måned med ubegrænset båndbredde, produkter, der skal tilføjes, og opbevaring. Det er godt for små butikker med en indtægt på højst $ 50.000 om året.
 • Plusplan koster $ 79,95 / måned med kundesegmenteringsfunktioner og forladte vognbesparer. Det er godt for mellemstore butikker med en indtægt på højst $ 150.000 om året.
 • Pro-plan koster $ 249,95 / måned. Pakken leveres med brugerdefineret SSL, Google anmeldelser og mere. God til butikker med en indtægt på højst $ 400.000 om året.
 • Enterprise – en individuelt tilpasset løsning til store virksomheder med høje salgsmængder og indtægter. Priserne afhænger af forretningstypen og kompleksiteten.

6. Fordele og ulemper

BigCommerce rangerer ret højt sammenlignet med andre populære e-handelsplatforme. Det leverer en masse kernefunktioner til lancere en solid online shop. Systemet har udviklet sig gennem årene og leveret enklere måder at tage sig af butikens lager og markedsføre og markedsføre dit websted. Der findes dog stadig nogle ridende anmeldelser og klager. Det er på høje tid, at vi fremhæver alle større hits og misser leveret af BigCommerce.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Let at bruge fra starten.
&# x2714; Færdige responsive skabeloner.
&# X2714; Over 600 tilføjelser og integrationer.
&# X2714; Udvidet check-, fakturerings- og forsendelsesfunktioner.
&# X2714; Omfattende vidensbase.
✘ Begrænsede gratis skabeloner.
✘ Opsat kompliceret websted.
✘ Lidt for pricy.

7. Konkurrenter

BigCommerce formåede at gå foran i sin niche takket være nogle åbenlyse fordele og fleksibilitet. Samtidig opstår nogle andre gode e-handelsplatforme med fantastiske muligheder, som gør dem bedre alternativer til BigCommerce.

BigCommerce vs ShopifyBigCommerce vs Ecwid

Sammenlign og kontrast alle tilgængelige muligheder for at vælge det instrument, der har alt hvad der kræves for at imødekomme dine projektkrav.

Konklusion

BigCommerce er naturligvis det førende indkøbsvognssystem, der lader brugere bygge deres digitale butikker fra bunden uden professionel assistance. Det leveres med enkle admin-funktioner gennem manglen på avanceret temaredigeringsprogram kan være en udfordring for ikke-teknikere. Platformen udvider applikationsøkosystemet med 600+ apps klar til at blive integreret.

På den anden side ser systemet muligvis en smule for mærkeligt ud for mindre butikker, mens virksomheder måske udfylder en smule begrænset med mængden af ​​avancerede e-handelsfunktioner. På trods af alle mulige underfald er BigCommerce stadig en af ​​de bedste open source-løsninger.

Prøv BigCommerce nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map