BigCommerce gjennomgang

BigCommerce – er en SaaS-løsning for å bygge nettbutikker og selge både digitale og fysiske varer på nettet. Plattformen har laget et navn for seg, samtidig som den er betydelig enkel å bruke med et utvalg tilpassede e-handelsfunksjoner og velutformede maler. Samtidig kommer det med verktøy for å markedsføre og markedsføre nettbutikken din i tillegg til kyndige nettutviklingsmuligheter for mer erfarne brukere med god teknisk bakgrunn.


Til tross for det faktum at plattformen hevder å være designet for brukere uten omfattende webdesign og utviklingsferdigheter, har noen brukere forskjellige klager angående temabegrensning, prispolitikk og mangel på forbedrede funksjoner for å administrere sine digitale butikker.

I denne spesielle gjennomgangen vil vi ikke bare sjekke noen av plattformens funksjoner, men også definere om de negative påstandene er sanne. Du lærer hva du kan forvente med tanke på kompleksitet og andre mulige snublesteiner på vei til å begynne å selge produkter på nettet med BigCommerce.

1. Brukervennlighet

BigCommerce er en skybasert plattform med et sett instrumenter for å ta vare på varene sine, administrere produkter og ordrer, bruke analyseverktøy osv. Fra dette synspunktet er tjenesten ganske oversiktlig og enkel. Prosessen krever ingen spesielle ferdigheter. Til kom i gang med din egen nettbutikk fra bunnen av må du fullføre flere enkle trinn:

Trinn 1 – Registrer deg

Melde deg på. På dette stadiet trenger du bare å oppgi navnet på butikken din, så vel som noen personlige detaljer. Det er ikke nødvendig å håndtere innstillinger helt fra starten.

Trinn 2 – Gå inn i dashbordet

Ved å trykke på “Opprett butikken min nå” -knappen, blir du øyeblikkelig overført til siden med dashbordet med alle funksjoner vist på ett sted. Når det gjelder kontrollpanelet, ser det ganske intuitivt ut og inneholder brukervennlig design, slik at du får tilgang til alle nødvendige seksjoner for å administrere bestillinger, gjennomgå nettstedstrafikk og statistikk osv..

Bigcommerce Dashboard

En annen god nyhet er at du som standard vil ha en liste over eksempelprodukter. Hvert produkt har en rekke forskjellige parametere. Du kan legge bokstavelig talt til alt fra bilder, videoer og varelager til smarte produktregler. Hvis en kunde for eksempel bruker over $ 150, får han eller hun gratis frakt.

Trinn 3 – Bruk kontrollpanelet

Når du har blitt vant til plattformens funksjonalitet, kan du begynne å jobbe med kontrollpanelet. Her kan du se gjennom produkter og kunder, samt gjennomgå den generelle butikkstatistikken ved å trykke på hovedbutikkikonet. Systemet vil varsle deg om alle oppdateringer og siste endringer siden forrige besøk.

Bigcommerce Dashboard-kunder

Systemet gjør det enkelt å jobbe med innholdet. Bare klikk på “innhold” -delen for å legge til nye bilder og produktbilder, oppdatere beskrivelser, endre eller legge til nye tekster, publisere blogginnlegg osv. Innstillinger lar deg konfigurere faktureringsprosess, konfigurere betalingssystemer, arbeide med installerte apper og legge til -ons osv. Markedsføringsdelen er bra for å lage nye lojalitetsprogrammer, tilpassede kampanjer, kuponger og andre ting som vil gi mer trafikk til butikken din.

Trinn 4 – “Start” butikken

Så snart du er ferdig med forhåndsinnstillinger, kan du trykke på startknappen og gå online med din ferdige digitale butikk.

Som du ser er det ganske enkelt å komme i gang. Imidlertid slutter BigCommerce brukervennlighet på dette tidspunktet. Det kan være vanskelig å sette opp din digitale butikk til tross for tilgjengeligheten av plattformens nye rammeverk, også kjent som stencil. Ikke-teknikere vil synes det er veldig vanskelig å finpusse designet. Det er her du kan trenge assistanse fra profesjonelle nettdesignere.

Selv om tilgangen til API er lettere sammenlignet med andre e-handelsspesialiserte plattformer. På den annen side reserverer dette faktum mer plass for tilpasning, siden noen kan finne tilpassede maler litt begrenset. Mer om denne nedenfor.

2. Funksjoner & fleksibilitet

BigCommerce er ennå en av de raskeste e-handelsplattformene som er tilgjengelig på nettet. Det sikrer rask bruk av nettstedet, noe som absolutt betyr noe med tanke på konkurranse. Bortsett fra kjernealternativene for digitale butikker, har systemet avanserte integrasjonsfunksjoner, markedsførings- og markedsføringsløsninger, addons-tilgjengelighet og mer.

Grunnleggende e-handelsfunksjoner:

 • Produktbibliotek – BigCommerce gjør det enkelt å gjennomgå og sette listen over produkter med bare flere klikk. Inventaret gjør det enkelt å spore antall varer, raskt laste ned nye, oppdatere viktige parametere og sette fleksible produktregler avhengig av markedsføringsstrategier.
  Bigcommerce Dashboard-produkter
 • Shipping – plattformen har implementert nye teknologier for å sikre rask og sikker forsendelse. Fra nå kan brukerne sette opp FedEx for levering av tilbud i tillegg til UPS, DHL og noen andre leveringstjenester. Kontrollpanelet har en egen seksjon for å sette opp forsendelsesdetaljer og inventar. Systemet er imidlertid relativt nytt. Du kan ha det vanskelig å ordne forsendelsesdetaljene i saken du ønsker å endre leveringsmetode eller firma. Samtidig må du sørge for at riktig info vises på produktsiden.
 • SEO og markedsføring – brukere bør ikke forvente mye når det gjelder SEO-innstillinger. De ser ganske enkle ut. Du kan redigere tittelsiden og beskrivelsen, samt endre produktens alders-URL. Det er rom for å indikere metastikkord også.
  Bigcommerce Dashboard MarketingPå den annen side har du alle nødvendige midler fra flerkanals markedsføringsstrategier til annonser på sosiale medier. De lar deg forbedre kundelojaliteten. Kampanjeverktøy gjør det enkelt å lage nye annonsekampanjer med spesielle rabatter, tilpassede tilbud.
 • Billing – BigCommerce tilbyr forskjellige integrasjonsfunksjoner med større betalingssystemer for å behandle betalinger. De inkluderer PayPal, Stripe, Square eller Amazon Pay. Ovennevnte betalingsmetoder kan integreres uten ekstra kostnader eller gebyrer. Hvis du vil tilby mer fleksibel brukeropplevelse, bør du være klar til å betale. For eksempel vil Braintree-integrasjon for kredittkort i tillegg koste deg 2,9% for hver transaksjon pluss $ 0,30, inkludert fraktkostnader eller merverdiavgift. På den annen side lar BigCommerce deg endre valuta, forsendelsesgebyr osv.

Tilleggsfunksjoner og tillegg:

 • Sjekk ut – bortsett fra integrering av betalingsmetoder, har plattformen noen anstendige utsjekkingsfunksjoner. De inkluderer deling av sosiale medier som lar kunder legge ut produktet eller kjøpe gjennom Facebook-kontoene sine. Samtidig kan du legge til en avansert sidefelt på siden med forbedrede søkealternativer etter filter, størrelse, kategori, osv. Det resulterer i bedre brukerengasjement, selv om du setter opp sidefeltet vil kreve profesjonell hjelp til webdesign. En annen god nyhet er at butikkeiere kan konfigurere skattesatser og avgifter manuelt. På den annen side må du oppdatere informasjonen hver gang du legger til et nytt produkt eller oppdaterer det eksisterende.
 • Selger gjennom flere kanaler – plattformen kan integreres med forskjellige markedsplasser samt salgssteder for salg av fysiske varer. BigCommerce markedsfører firkantet POS-løsning. Det har mange viktige funksjoner. Hvis du imidlertid bestemmer deg for å bruke en POS-plattform, vil den behandle alle typer betalinger både fysiske og online. Du må tenke to ganger om du faktisk trenger det. BigCommerce gjør det enklere å selge gjennom sosiale medier slik at du kan sette opp din egen Facebook-butikk i tillegg til å merke produkter lagt ut på Instagram.
  BigCommerce gjennomgang
 • integrasjoner – brukere kan velge mellom over 600 tilleggsutstyr som er tilgjengelige for integrasjon med sine digitale butikker. Du finner alt du trenger for Google Analytics eller Glew for detaljert rapportering til Live Chat og ZenDesk for å kontakte kundene dine umiddelbart. Butikken kan integreres med CRM eller engros B2B-løsninger.

Til tross for slik allsidighet og fleksibilitet, får systemet jevnlige klager fra brukerne. Noen kunder anser funksjonslisten litt begrenset. De sier det hovedsakelig er bra for små og mellomstore butikker med ikke nok funksjonalitet for større og mer komplekse markedsplasser. Vel, systemet endres hele tiden og kommer med oppgraderinger eller forbedringer. Det betyr at vi kan forvente at noen andre innovasjoner dekker brukernes behov.

3. Design

Antall temaer:125
Gratis maler:&# X2714; JA (7)
Betalte temaer:$ 140- $ 250
Responsiv utforming:&# X2714; JA
Sorter etter bransje:&# X2714; JA
CSS-kode redigering:&# X2714; JA

BigCommerce tilbyr sjablongmaler for de nye selgerne. De er forskjellige fra Blueprint-temaer, da de kommer med pek-til-klikk-grensesnitt. Kjernefordelen er muligheten til å endre eller endre maler uten manuell koding. Brukere kan endre bildestørrelser, skrifter, farger osv.

Et enkelt blikk på de tilgjengelige temaene gjør det klart hvordan fremtidens digitale butikk vil se ut. Plattformen kan ikke skryte av et stort utvalg av bruksklare oppsett. Totalt sett er det rundt 125 temaer å velge mellom. Hvert tema kommer med forskjellige stiler, noe som betyr litt flere varianter.

Alle maler er delt mellom gratis og betalt en. Imidlertid er bare 7 av 125 maler tilgjengelig uten kostnad. Resten varierer fra $ 140 til $ 250, noe som ikke er så kostnadseffektivt som noen kan forvente. På den annen side er alle maler responsive og gir tilgang til CSS / HTML når du trenger å tilpasse nettstedet. I dette tilfellet trenger du noen gode ferdigheter innen koding og webdesign.

Tilpasning av Bigcommerce Theme

Sjablongmaler ser ganske stilige ut. Dessuten er alle temaene enkle å tilpasse. For eksempel kommer du over en mal i en butikk for sportsklær du liker veldig godt. Å endre det til en bokhandel vil neppe være en utfordring. Den dårlige nyheten er at alle maler kommer uten en dra-og-slipp-redigerer, noe som er en enorm glipp. Hvis du vil flytte objekter, erstatte seksjoner eller fjerne elementer, trenger du en egen integrasjon.

Temaeditoren lar deg bare jobbe med stiler og farger. For å kompensere for mangelen på intuitiv temaredigerer, tilbyr plattformen forskjellige forhåndsvisningsmodus for å sjekke hvordan nettstedet ditt ser ut på smarttelefoner, nettbrett eller bærbare datamaskiner med forskjellige skjermdimensjoner.

4. Kundesupport

BigCommerce gjør en god jobb med tanke på kundesupport. Den tilbyr flere kanaler for å holde kontakten i tillegg til det enorme systemet kunnskapsbase og online fellesskap alltid klare til å gi en hånd.

Brukere kan bruke noen av de typiske måtene å øyeblikkelig kontakte supportspesialister. De inkluderer:

 • Live chat.
 • telefon.

Noen brukere sier imidlertid at disse metodene gir ingen mening når problemet er ganske komplisert. Noen kunder setter ikke pris på å henge på telefonen i lang tid mens de venter på svar. Av denne grunn kan det være en bedre løsning å velge BigCommerce kunnskapsbase. Den introduserer detaljerte opplæringsprogrammer, videoer, undervisningsveiledninger og mer i tillegg til nettfora.

5. Prispolitikk

Hvis du fremdeles ikke kan bestemme deg om BigCommerce passer deg eller ikke, kan du dra nytte av en gratis 15-dagers prøveperiode og undersøke dens funksjoner og funksjonalitet i sanntid. I dette tilfellet trenger du ikke oppgi noen personlig informasjon eller kredittkortdata. Bare trykk på “start prøveversjon” -knappen og bygg din første digitale butikk.

Hvis alt passer deg bra, vil du bli tilbudt å velge mellom fire forskjellige planer. Hver pakke krever månedlige avgifter i samsvar med prispolitikken. Samtidig har du sjansen til å spare opptil 10%, hvis du betaler for et år på forhånd. Det høres ut som et godt tilbud. Vi anbefaler imidlertid ikke å betale for hele året med mindre du er 100% sikker på at plattformen oppfyller dine krav.

Planene er som følger:

 • Standard plan koster $ 29,95 / måned med ubegrenset båndbredde, produkter å legge til og lagring. Det er bra for små butikker med inntekter som ikke overstiger $ 50 000 per år.
 • Plussplan koster $ 79,95 / måned med kundesegmenteringsfunksjoner og forlatte vognsparer. Det er bra for mellomstore butikker med inntektene ikke overstiger $ 150 000 per år.
 • Pro-plan koster $ 249,95 / måned. Pakken kommer med tilpasset SSL, Google-anmeldelser og mer. Bra for butikker med inntekter som ikke overstiger $ 400 000 per år.
 • Bedriften – en individuelt tilpasset løsning for store selskaper med høye salgsvolumer og inntekter. Prisene avhenger av forretningstype og kompleksitet.

6. Fordeler og ulemper

BigCommerce rangerer ganske høyt hvis de sammenlignes med andre populære e-handelsplattformer. Den leverer en haug kjernefunksjoner til lansere en solid nettbutikk. Systemet har utviklet seg gjennom årene og har gitt enklere måter å ta vare på butikkens lager og markedsføre og markedsføre nettstedet ditt. Enkelte ripende anmeldelser og klager finner imidlertid fortsatt sted. Det er på høy tid at vi fremhevet alle viktige treff og savner levert av BigCommerce.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Lett å bruke fra starten.
&# x2714; Ferdige responsive maler.
&# X2714; Over 600 tillegg og integrasjoner.
&# X2714; Utvidet utsjekking, fakturering og forsendelsesfunksjoner.
&# X2714; Omfattende kunnskapsbase.
✘ Begrensede gratis maler.
✘ Komplisert hjemmeside satt opp.
✘ Litt for pricy.

7. Konkurrenter

BigCommerce klarte å ta ledelsen i sin nisje takket være noen åpenbare fordeler og fleksibilitet. Samtidig oppstår noen andre gode e-handelsplattformer med gode alternativer, som gjør dem bedre alternativer til BigCommerce.

BigCommerce vs ShopifyBigCommerce vs Ecwid

Sammenlign og kontrast alle tilgjengelige alternativer for å velge instrumentet som har alt som trengs for å oppfylle dine prosjektkrav.

Konklusjon

BigCommerce er åpenbart det ledende handlekurvsystemet som lar brukere bygge sine digitale butikker fra bunnen av uten profesjonell assistanse. Det kommer med enkle administratorfunksjoner gjennom mangel på avansert temaredigeringsprogram kan være en utfordring for ikke-teknikere. Plattformen båter utvidet applikasjonsøkosystemet med mer enn 600 apper klare til å integreres.

På den annen side kan systemet se litt for dyrt ut for mindre butikker, mens bedrifter kan fylle litt begrenset med mengden avanserte e-handelsfunksjoner. Til tross for alle mulige underganger, er BigCommerce fortsatt en av de beste open source-løsningene.

Prøv BigCommerce nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map