Blokke gennemgang

Blocsapp.com anmeldelse


blokke (nuværende version 3.4.2) – er en software, der bruges til at oprette websteder i Mac OS (10.10 Yosemite og højere). Dette er et unikt nicheprodukt, hvis hovedmål er at give Mac-brugere et premium webbygningsværktøj. Der er ingen separat produktversion til Windows. Målgruppen er kun Mac-brugere.

Blokke er en downloadbar software bruges til at oprette promo-websteder, destinationssider og porteføljer. Apple-ideologien ligger i grundlaget for produktet: I henhold til hovedideen skal en bruger få æstetisk glæde ved at arbejde med applikationen. Programmets kvalitet og omfattende funktionalitet bidrager til dette mål.

Når det kommer til Blocks positionering, kommer brugerindtryk og oplevelse først. Størstedelen af ​​brugerne forstår, at hvis webdesignere især har investeret i udviklingen af ​​interface-design, så vil resten af ​​funktionerne også blive leveret på et anstændigt niveau. Kan denne erklæring anvendes på Blocks? Det er ikke helt klart endnu. Så lad os foretage den detaljerede analyse nu for at finde ud af det.

1. Brugervenlighed

Softwaren har udviklet sig siden lanceringen. Blocs 3-versionen er blevet endnu mere brugervenlig og intuitiv med hensyn til brug. Selvfølgelig vil newbies stadig have nogen tid til at forstå, hvordan systemet fungerer, mens adgang til redigering af CSS-attributter kræver en vis teknisk viden.

På den anden side er byggeprocessen blevet meget lettere, sammenlignet med tidligere softwareversioner. En gennemsnitlig bruger har muligvis brug for omkring flere dage på at oprette et klar-til-gå-websted med alle nødvendige funktioner inkluderet. Blocks kombinerer færdige elementer og blokerer biblioteker, der skal justeres til et tomt websteds lærred.

Brugere har adgang til en samling af sideelementer, der inkluderer overskrifter, formularer, billeder og mere ud over tilpassede strukturblokke, der inkluderer tomme kolonner, mellemrum på side til billeder og tekstindhold osv. Desuden leveres den nye version med support til HTML5 forbeholder meget plads til professionelle kodere og webdesignere til at skabe unikke webstedslayouts.

Kom godt i gang

Mens Blocs er appen til websidebygning, kommer den som downloadbar software. For at få adgang til dens funktioner skal du enten købe en fuld licens eller vælge en gratis prøveversion. I begge tilfælde beder systemet om at give nogle personlige oplysninger. Når loginprocessen er afsluttet, vil du være i stand til at downloade og installere en valgt softwareversion.

Blokke registrering

Webstedsredigeringsproces

Som vi tidligere har nævnt tilbyder softwaren sine færdige lærreder, der er lette at ændre og ændre. Brugere kan tilføje tomme kolonner samt mellemrum til billeder og tekster. En anden måde er at bruge blokke og elementbiblioteker. Her finder du samlinger af sideelementer og sektioner, der skal tilføjes med et klik. Blocks 3 har træk-og-slip-funktion, der gør det nemt at ændre elementernes positionering.

Den gode nyhed om den nye softwareversion er, at du nu har hele webstedshierarkiet angivet i venstre sidepanel. Du kan nå frem til ethvert afsnit eller element med let i stedet for at skifte mellem forskellige skærme, som det var i den forrige version. Det samme er med at droppe nye mursten til siden. Vælg den ene og træk den til den nødvendige plads. Her har vi fanebladet indhold, billedgallerier, lydafspillere, headere, kontaktformularer, knapper på sociale medier osv.

Platformen leveres med CSS-klassereditor. Brugere kan frit ændre blokke og elementer-styling, så de ser ud og kører godt på forskellige enheder på trods af skærmstørrelsen. Derudover leverer systemet total kontrol over sidekildekoden ud over understøttelse af HTML5. Erfarne kodere vil sætte pris på programmeringsfleksibilitet, mens nybegynder kan drage fordel af funktioner som ScrollFX-kontroller. Vi vil diskutere begge lidt videre i vores gennemgang.

Going Live

Blocs 3-appen blev udviklet som websteds- og sidebyggeren. Det giver ikke hostingfaciliteter. Du skal selv passe på det. Den gode nyhed er, at den nye version understøttes af nogle enkle og alligevel populære CMS-platforme. De inkluderer Cushy, Pulse, October og nogle andre. Det sikrer problemfri integration af webstedsfilerne med indholdsstyringssystemet såvel som dets database.

2. Funktioner & Fleksibilitet

Blocs-appen kan være en god pakke til begge nybegynder, der kun begynder at finde ud af, hvordan systemet fungerer såvel som professionelle kodere, der leder efter en chance for at skabe deres unikke layout. Softwarefunktionerne kan også opdeles i to hovedgrupper. Den første gruppe er til brugere, der ikke ønsker at dykke dybt ind i redigeringsprocessen. Den anden er for mere kreative-minded mennesker.

Bygget på Bootstrap 4

Programmerere og kodere ville med glæde få at vide, at den nye Blocs-version blev udviklet på Bootstrap 4. Rammerne leveres med support til forskellige enheder, herunder smartphones og tablets. Brugere kan frit implementere forskellige dimensioner til hvert element eller sektion, så det ser godt ud på forskellige typer enheder på trods af skærmstørrelser, bærere osv. Alle dine websideforhold fungerer godt på trods af breakpoints.

Support til HTML5

Softwaren blev ændret for at understøtte HTML5-attributter. Det gør det muligt at oprette informationslag uden egentlig at håndtere databaser. Alt hvad du behøver er at vælge en blok eller et element og tilføje de nødvendige attributter vha. Inspektørruden. Mens de fleste side- og webstedsbyggere aldrig garanterer fejlfri side, der kører, i tilfælde af at du implementerer dine egne attributter, har Blocs 3 en forhåndsvisningstilstand for at kontrollere, hvordan dine HTML-, PHP- eller JavaScript-kreationer ser ud løgn, når de går live.

ScrollFX-kontroller

Vi har allerede sagt et par ord om denne funktion. Det var designet til begyndere, der ønsker at få deres websteder til at se lidt køligere ud. Tanken er at tilføje forskellige effekter til nogle af webstedets elementer, når du ruller ned på siden. De kan omfatte fading-in eller animationseffekter. Kontrolpanelet giver dig mulighed for let at implementere dem alle. Vælg det element, du har brug for, og vælg, hvordan det vil se ud, når du ruller ned.

Afkrydsningsfelt Styling

Blokke Checkbox Styling

Denne særlige mursten hjælper avancerede brugere med at indtaste stykke HTML-koden. Fra nu af har Blocs 3-brugere en chance for at ændre, hvordan afkrydsningsfeltet ser ud. Bortset fra en traditionel version er der også en mobiltilstand, der resulterer i et moderne look. Derudover kan du indstille enten lodret eller vandret afkrydsningsfeltstabelning.

Local Network Preview

En fantastisk funktion til alle Mac-brugere, der drager fordel af en lokal netværksforbindelse. Det giver dig mulighed for at forhåndsvise, hvordan dit websted ser ud på forskellige enheder, der er forbundet til det samme netværk som din bærbare computer, der drives af Mac. Ikke kun vil du være i stand til at få vist alle sider, men også redigere nogle af deres elementer lige i browseren.

Ikoneditor

Blocks Icon Editor

Brugere får fuld kontrol over ikonerne med en chance for at ændre dem takket være en nyudviklet ikonsten. Først og fremmest skal du vælge mellem et udvalg af færdige ikonblokke. Derefter kan du udskifte det forudindstillede ikon med dit eget såvel som at justere 5 af de tilgængelige skrifttyper for at få det til at se mere fængende.

Valg af lagtræ

Blokser Lag-træindstillinger

Som vi tidligere har nævnt, skildrer blok 3 sidehierarkiet med alle elementer og sektioner i det samme vindue uden behov for at skifte mellem tilstande. På samme tid sikrer et lagtræ et hurtigt overblik over alle elementer, du har på den valgte side. Fra nu af har du muligvis også adgang til forskellige indstillinger til at behandle lag. De inkluderer sletning, sammenbrud, duplikering og andre handlinger tildeler farvetaster og andre punkter for at arrangere alle lag på den mest effektive måde.

Generelt er Blocs-funktionaliteten på mellemlangt niveau. Dets største fordele er interessant design og original præsentation af standardfunktioner. De er tilstrækkelige til at designe tiltalende forretningswebsteder, også dem, der ikke accepterer online-betalinger. Appen kræver hosting og undertiden CMS, der er kompatibel med den. Blokke i sig selv er ikke en individuel arbejdsenhed. Den vigtigste ulempe er, at softwaren kun er tilgængelig for Mac-brugere.

3. Design & Skabeloner

Systemet tilbyder ikke færdige skabeloner som standard. Brugere kan dog vælge betalte skabeloner leveret af Blocs. Der er i øjeblikket 36 layouts i skabelonafsnittet på det officielle websted. De sælges som pakker. Prisen afhænger af antallet af websteder, du vil oprette. Hvert tema har en forhåndsvisningstilstand og detaljeret beskrivelse, der indeholder den anvendte bygningsdato, rammei øjeblikket Bootstrap 4), krav, seneste opdateringer, version osv.

Blokke skabelon

Erfarne kodere vil sætte pris på muligheden for at oprette et sted fra det tomme ved hjælp af et sæt dedikerede programmeringsværktøjer, vi har diskuteret tidligere. Dashboardet har en forhåndsvisningstilstand for at kontrollere, hvordan webstedet ser ud på desktop, mobil eller tablets.

Desuden har systemet CSS-stylingindstillinger til at ændre elementets dimensioner og lade dem imødekomme mobilbrugeres krav. Klasseditoren er i stand til at justere de samme paletfarver på tværs af forskellige elementer, så de også ser godt ud på forskellige enheder. Navigationslinjen genereres automatisk i overensstemmelse med skærmdimensionerne.

4. Kundesupport

Blocs giver brugerne et tilstrækkeligt antal muligheder for kundesupport, herunder forum, Vimeo-kanal og Videnscenter. Alle af dem har anstændig kvalitet, især FAQ og video-tutorials. Du kan kontakte udviklerne via onlinesupport, mens de seneste nyheder er tilgængelige i den officielle blog eller Twitter-kanal.

Alle tutorials gør det muligt at bruge søgefilterindstillingen. De er detaljerede og strukturerede i kategorier. Kvaliteten af ​​teknisk support er ok. For at komme i kontakt med det, skal du være en registreret Blocs-bruger. Der er forresten ingen mulighed for live chat og e-mail-kommunikation her. Der er kun billetsystemet, du kan bruge.

5. Planer & Prisfastsættelse

Som det blev sagt i første afsnit i gennemgangen, er softwaren tilgængelig som en gratis prøveversion. Alt hvad du behøver er at angive traditionel personlig information og få adgang til downloadsiden med den gratis licens. Den anden måde er at købe den officielle version, der i øjeblikket koster $ 99,99. Prisen kan gælde for moms. Så ikke blive overrasket, hvis de endelige omkostninger er lidt højere. Brugere, der allerede har den forrige Blocs 2-version, kan opgradere til en nyere med 30% rabat.

Blokke-prissætning

Bortset fra licensen, glem ikke at du muligvis også skal betale for softwareskabeloner. De er tilgængelige på abonnementsbasis. Brugere kan vælge mellem 3 hovedindstillinger:

 • En skabelon koster $ 49 inklusive 1-års opdateringer og support.
 • Alle skabeloner er tilgængelige på $ 199 herunder fremtidige temaer, der skal rulles ud.
 • Alle skabeloner + selvstudier koster $ 299 og inkluderer alle Blocks-temaer og -tutorials i en enkelt pakke.

Blokke-prissætning

6. Fordele og ulemper

Den største fordel for Blocs er unik design og præsentation af den visuelle editor. Den distinkte definition af målgruppen – Mac-brugere – bidrager til fordelene ved tjenesten. Det er tydeligt, at appen blev oprettet fra bunden uden kopiering af eksterne tjenester. Det er klart, at de grundlæggende strukturelle principper og midler til interaktion med en WYSIWYG-editor bevares. Vi vil fremhæve følgende fordele ved at bruge Blocks:

 • En mulighed for at oprette et ubegrænset antal webstedsskabeloner;
 • Kompatibilitet af skabeloner med flere CMS;
 • En mulighed for at gemme temaerne på separate websider;
 • En mulighed for at redigere funktionerne i elementklasser i den grafiske grænseflade (Class Manager-panel);
 • Responsiv skabelon design;
 • Sammenlignende enkelhed ved brug af redaktører;
 • Stilfuld grænseflade;
 • Ofte stillede spørgsmål om kvalitet.

Der er andre fordele, som er mindre betydningsfulde eller mere indlysende. For eksempel er mekanismen til placering af mursten med et enkelt klik dukket op – dette trækkes ikke engang, men kun et klik. Hvad vi også kunne lide er et sæt effekter og bekvemmelighed ved at bruge dem. Der er mange positive træk her. Imidlertid er der også ulemper ved blokeringer. Disse inkluderer:

 • Høje omkostninger ved et offentliggjort websted;
 • Kompliceret webstedspublikationsplan for nybegynder;
 • Fravær af den integrerede FTP-manager;
 • Næsten komplet ineffektivitet ved at bruge programmet uden CMS.

Brugernes enkelhed er også tvivlsom, da der ikke er nogen klargjorte skabeloner leveret som standard. Du skal købe dem eller oprette på egen hånd. Uanset redaktørens tekniske enkelthed er mange nybegynder ikke i stand til at lancere et tiltalende websted med individuelt design her. Der kræves færdigheder til at gøre det. Derfor vil brug af Blocks udløse ekstra økonomiske investeringer i skabeloner og CMS.

Konklusion

Blocks er et godt nicheprodukt. Det fungerer godt til lancering af forretningswebsteder med et lille antal sider, såsom promo-websteder, porteføljer og destinationssider. Hvis du nærmer dig webudviklingsprocessen, vil webstederne være tiltalende og funktionelle. Uanset den behagelige interface og generelle positive indtryk fra arbejdsprocessen er denne applikation ikke det bedste valg for en gennemsnitlig bruger.

Blokke kan betragtes som en stilfuld HTML-webredaktør, som kræver ekstra værktøjer til at udgive et websted. Det er ubelejligt at bruge det uafhængigt. Når man arbejder med CMS, ændres situationen til det bedre, selvom det ikke er muligt at kalde denne ordning praktisk og billig. Du bliver nødt til at mestre FTP-manager, hosting opsætning og CMS selv. Dette er ganske overvældende for en person, der er villig til at oprette det første websted, er det ikke?

Her opstår spørgsmålet: hvorfor bruge Blocks, hvis dette er så kompliceret? Måske er det fornuftigt at vælge en mere passende webstedsbygger og stoppe med at gøre enkle ting vanskelige? Alligevel er det meget enklere og mere overkommelig at bruge en skywebsite-builder med en WYSIWYG-editor. Du får hosting, skabeloner, bonusser (som et gratis domænenavn eller noget lignende) og hvad der virkelig betyder noget, en enkelt grænseflade til hele webbygningsprocessen. Det er også mere praktisk at foretage betalingerne her – alt findes i den samme grænseflade.

Ligesom enhver anden desktop web building-applikation, Blokke kan ikke konkurrere med anerkendte skywebsitebygere. Det handler ikke om produktets kvalitet. Det handler om dens type: appen kræver, at flere tekniske færdigheder bruges til fordel sammenlignet med webstedsbyggere, og det sikrer også et lignende resultat. Så hvorfor gøre tingene komplicerede? Desværre er Blocs oprindeligt en tabt sag for den gældende mængde brugere.

Download blokke til Mac

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map