Bluehost anmeldelse

Bluehost – er den velkendte veteran inden for niche af hosting-tjenester. Lanceret i 1996 og er vokset til det # 1 web, der er anbefalet af WordPress.org. Det betyder, at alle CMS-baserede webstedsejere kan drage fordel af fantastiske frynsegoder såsom installation med 1 klik, tonsvis af tilslutning, scripts og mere. På den anden side er Bluehost at være WordPress-favorit ikke det eneste, der gør dette firma så specielt.


Platformen har mere end 5 millioner websteder over hele verden. Det leverer en hel masse fantastiske funktioner ud over overkommelig indgangspris, solid kundesupport, avancerede applikationer til e-handelsprojekter og tilføjelser for virksomheder, der er ivrige efter at etablere en stærk online-repræsentation. Denne gang vil vi dykke dybt ned i alle mulige hits og misser udført af en af ​​de mest genkendelige og betroede hosting-udbydere.

1. Fordele og ulemper

Virksomheden gør sit bedste for at levere tjenester af høj kvalitet. Det introducerer en pulje af dedikerede fagfolk med 750 medarbejdere, der arbejder 24/7. Af denne grund ser virksomheden ud til at være et godt valg, selvom webstedsejere stadig bør overveje nogle mindre ulemper. Lad os se på Bluehost fordele og ulemper.

Bluehost-fordele:

 • Stærk oppetid priser – Den gennemsnitlige oppetid er 99,99% i løbet af 2018 uden kritiske ulemper, selv under de hårdeste trafikspidser. Denne kendsgerning sætter virksomheden på 1. plads blandt andre hostingudbydere.
 • Hurtig sideindlæsning – Bluehost har forbedret sin ydelse drastisk i de sidste par år. Det kan nu prale af sandsynligvis den hurtigste sidebelastningshastighed med 424ms. Det lykkedes dem at øge den gennemsnitlige lastetid med 300% siden 2016.
 • Overkommelige planer – Webhosten tilbyder lave indgangsgebyrer og priser for sine planer. De er langt fra de billigste udbydere af serverløsninger. De giver dog stadig en god værdi for hele det sæt funktioner, de tilbyder.
 • Sikkerhed og fleksibilitet – Bluehost sneer dig under med apps og tilføjelser. Platformen kan let integreres med Google Apps, CloudFlare og andre globale applikationsmarkeder. Vælg blot en app og installer den med bare et klik. Med hensyn til sikkerhedsmidler har Bluehost nok midler til at bekæmpe hackerrisici og angreb. Disse midler spænder fra værktøjer som Spam Hammer eller Spam Expert ud over hotlink-beskyttelse og mere.

Vi kan simpelthen ikke gå glip af det faktum, at Bluehost er den # 1 anbefalede webhost. Det betyder masser af opdateringer og tilpasningsmuligheder for alle brugere, der har WordPress-drevne websteder.

Bluehost Ulemper:

 • Ingen gratis webstedsoverførsel – I modsætning til andre webværter har Bluehost ikke en gratis mulighed for migrering af websteder. Det kan være en ulempe for brugere med begrænsede budgetter.
 • Ingen gratis prøveperiode – Hosting har faktisk ikke en gratis prøveperiode, selvom den stadig tilbyder en 30-dages pengene tilbage periode. Det vil næppe være et problem under hensyntagen til lave planpriser.
 • Tricky indgangspris – Virksomhedens grundlæggende plan koster dig $ 2,95 pr. Måned. Du kan blive overrasket over at se $ 4,95 regningen efter 36 dages brug af værten. På den anden side ser 4,95 $ stadig ud som en lejlighedskøb i betragtning af de funktioner, du får for de penge.

Bluehost er bestemt det selskab, der skal vælge trods nogle mindre ulemper. De vil aldrig overvægtige et fantastisk sæt af fantastiske funktioner og muligheder leveret af # 1 webhost. Lad os se nærmere på, hvad du kan få for en god værdi.

2. Hosting-funktioner

Bluehost er meget mere end en simpel webstedshosting. Det leveres med en udvidet liste over funktioner og tjenester, hundreder af apps, en række hostingindstillinger og funktioner til nørder, der søger en mulighed for at få adgang til SSH- eller FTP-filer. Se på kerneegenskaber, som Bluehost tilbyder:

Bluehost Kontrolpanel

 • Intuitivt kontrolpanel – Hvis du foretrækker rent og brugervenligt design, vil Bluehost helt sikkert opfylde dine forventninger. CPanel er let at navigere med alle hovedfunktioner på ét sted. Du vil ikke blive tvunget til at surfe gennem tonsvis af borde eller sektioner. At finde et nødvendigt værktøj er hurtigt og nemt.
 • Enorme Bluehost markedsplads – Når du først er logget ind, får du bogstaveligt talt adgang til tusinder af forskellige apps, tilføjelser og scripts, der ikke kan tilpasse dit websted. Form uendelige WordPress-temaer og billedgallerier til marketingværktøjer, indkøbsvogne. live chat-tjenester og meget mere.
 • Lokaliseret SEO og Content Marketing – Uanset om du har brug for at øge dit websteds søgerangering pr promovere nogle bestemte sider, tilbyder Bluehost sine lokaliserede SEO-strategier, mens en pulje af eksperter konstant producerer SEO-venligt indhold til dit projekt.
 • e-handelsfunktioner – Bluehost gør det meget let at etablere en solid digital butik. Du kan vælge en Plus-plan for at drage fordel af ubegrænset lagerplads og tilføje så mange produkter, som du har brug for. Systemet giver dig et SSL-certifikat ud over en række indkøbsvogne såsom Zen, OS Commerce, Agora og andre.
 • App til forretningswebsteder – Mobilappen sikrer adgang til fingerspidserne for at komme i kontakt med millioner af succesrige startupere og iværksættere over hele verden. Du får adgang til masser af vejledninger, analyse, erfarne råd og meget mere.

Platformen leverer alt, hvad du muligvis ikke har brug for ikke kun at være vært for dit websted, men også for at starte et solidt mobilvenligt online projekt fra bunden. Alt hvad du behøver er at vælge gratis konsultationer, der er tilgængelige for enhver Bluehost-kunde.

Læs også: Sådan opretter du et websted og er vært for det.

3. Ydeevne

Bluehost ser ud til at arbejde hårdt for at forbedre kundernes hostingoplevelse. Virksomheden har øget sin sidehastighed sammenlignet med tidligere år. Den gennemsnitlige hastighed er 424 ms, hvilket sætter platformen i top 5 af de hurtigste webhosts tilgængelig over hele verden.

Stor oppetid er en anden vigtig funktion for dem, der søger god ydelse. 99,99% sats ser mere end fejlfri under hensyntagen til regelmæssige systemopdateringer og funktionsovervågning. Det betyder alt sammen i betragtning af en række hostingmuligheder leveret af virksomheden. Bortset fra delt og VPN-hosting, kan brugerne drage fordel af cloud-websteder såvel som dedikerede og WordPress-serverløsninger.

Læs også: Sådan finder du ud af, hvor et websted er vært.

4. Sikkerhed

Sikkerhed er bestemt det felt Bluehost gør sit bedste. Hver websiteejer vil drage fordel af trelagsbeskyttelse mod spam. Det består af tre vigtige midler, herunder:

 • Spam-ekspert.
 • Spam Hammer.
 • Apache Spam Assassin.

Sikkerhedsmidler dækker også brugeres indbakke, blokering af adgang til websteder, IP-sortliste, SSH-adgang og mere. Du kan tilpasse dine sikkerhedsfunktioner ved at ændre filtre og indstillinger. Integrer dit websted med CloudFlare med bare et klik for at beskytte dig selv mod det mindste antydning til DDOS-angreb.

5. Kundesupport

Kundeservice er meget hurtig. Bluehost-eksperter er meget venlige og klar til at hjælpe døgnet rundt. Virksomheden hævder at løse ethvert problem inden for 15 minutter. Holdet benytter et specielt alarmsystem, der informerer kunderne om mulige driftstider på forhånd for at lade dem blive klar. Du er fri til at komme i kontakt via en af ​​følgende metoder:

 • Valg af live chat.
 • telefon.
 • E-mail.

Virksomheden har separate WordPress supportassistenter til at løse problemer i forbindelse med CMS. Alle kunder har fuld adgang til platformens vidensbase, der fremhæver masser af vejledninger, artikler og tutorials.

6. Prispolitik

Bluehost tilbyder tre større planer for alle typer hostingtjenester. Det betyder ikke noget, hvis du har brug for delt hosting eller WordPress-specifik serverløsning, vil du være i stand til at vælge mellem følgende planer:

 • Grundlæggende plan koster $ 3,95 per måned (for SWB-besøgende – $ 2,95 pr. måned) + ubegrænset båndbredde, gratis SSL- og WordPress-opdateringer og 50 GB lagerplads.
 • Plusplan koster $ 5,45 per måned + et ubegrænset antal websteder, båndbredde og opbevaring, ubegrænset domæner og e-mail-konti plus $ 200 for forskellige markedsføringstilbud.
 • Choice Plus koster $ 5,45 pr. måned + alle ubegrænsede funktioner ud over anti-spam-ekspert, domæneprivacy og sikkerhedskopi af websted.

Bluehost-priser

Hvis du beder om mere udvidede funktioner, kan du Go Pro for kun $ 13,95 pr. Måned og få alle funktioner fra Choice Plus ud over dedikeret IP plus server med høj ydeevne.

En dejlig bonus: Bluehost tilbyder hver nye kunde et år fri for domæneregistrering (efter året er det $ 12- $ 14 årligt).

Brugere kan drage fordel af nogle mere specifikke serverløsninger afhængigt af deres websteds behov og krav.

 • Cloud Hosting leveres med tre forskellige planer, der koster fra $ 6,95 til $ 15,95. Det kan være en god løsning for små og mellemstore websteder såvel som til e-handel og små virksomhedsprojekter, der tilbyder op til 6 GB RAM og nok SSD-lagerplads til at være vært for dine webstedsfiler.
 • VPS Hosting er en fleksibel hostingløsning, der introducerer flere planer for dem, der efterspørger flere ressourcer. Planpriserne varierer fra $ 19,9 til $ 59,99 månedligt inklusive gratis SSL-certifikater og op til 3 TB båndbredde.
 • Dedikeret hosting er det bedste valg for store og komplicerede webprojekter med en kompleks struktur og mange tons filer, der skal gemmes. Brugere kan vælge mellem tre planer, der koster $ 79.99- $ 119.99, afhængigt af antallet af IP-adresser og CPU-specifikationer, de har brug for. 24/7 support og gratis SSL leveres med alle de tre tilgængelige planer.
 • Linux-forhandler-hosting leveret af ResellerClub er en fantastisk løsning til forhandlere, der søger efter forbedrede serverressourcer. Prisen pr. Plan varierer fra $ 10.99 til $ 25.49 månedligt. Du vil få tilstrækkelig plads til at overføre data ud over ubegrænset e-mail- og cPanel-konti, markedsføringstilbud og mere.

7. Konkurrenter

Vi har gennemgået forskellige hostingudbydere og sammenlignet dem med Bluehost. Så vi kan konkludere, at Bluehost er det mest fremhævede i forhold til hvert afsnit, vi har opdaget her. Læs dem, og sørg for:

Bluehost vs SiteGroundBluehost vs HostingerBluehost vs 1 & 1Bluehost vs iPageBluehost vs WeeblySquarespace vs Bluehost

Bundlinjen

Vores Bluehost-gennemgang har afsløret masser af gode funktioner, der bestemt er værd at være opmærksomme. Det har alt, hvad du måske kigger efter i webhost til trods for webstedsstørrelse, struktur eller mål.

Platformen kan være god til forretningssteder, professionelle blogs eller solide digitale butikker. Desuden er det åbenlyst # 1-valget for alle websteder oprettet med WordPress CMS.

Det vil opfylde alle forventninger til budgettet i betragtning af relativt lave priser og en enorm pakke med funktioner. Det vil næppe være et problem at skifte mellem planer og vælge en mere udvidet liste over ressourcer til webhost til en overkommelig pris. Avancerede teknologier sikrer hurtig ydelse og sikkerhed, hvilket sætter Bluehost på den øverste liste over hostingudbydere.

Start med Bluehost

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map