Bluehost Review

Recenzie Bluehost


Accesați Bluehost.com

Bluehost Review

Bluehost este una dintre cele mai accesibile și de renume companii de găzduire web din lume. Înființate în 2003, acestea continuă să crească și să atragă mai mult de 20.000 de clienți noi în fiecare lună.

Cunoscut pentru fiabilitatea solidă a rock-ului, găzduirea partajată a Bluehost vine completată cu spațiu și disc larg de bandă, nume de domeniu gratuit, plus o serie de funcții suplimentare de găzduire, cum ar fi backup-uri automate și instalare WordPress cu un singur clic.

Plecând mereu din calea lor pentru a-și ajuta clienții, puteți fi sigur că veți primi tot sprijinul tehnic de care aveți nevoie.

Caracteristici Bluehost

Încă de la început în 2003, Bluehost a oferit întotdeauna servicii de înaltă calitate, păstrând în același timp evoluția tehnică și îmbunătățirile din industrie.

Pe măsură ce nevoile webmasterilor au evoluat, la fel și oferta Bluehost. Reputația lor pentru fiabilitate și servicii de calitate a fost bine câștigată și de aceea rămân un lider în industria de web hosting ultra-competitivă.

Numele de domeniu gratuit inclus

Lățime de bandă nelimitată

Spațiu de disc nelimitat

Site-uri de adăugare nelimitate

Garanție de 30 zile înapoi

Serviciul remarcabil al Bluehost este combinat cu o ofertă plină de caracteristici și pentru uptimes-uri de top din industrie. Acest lucru este posibil datorită infrastructurii de rețea de ultimă generație. Centrul lor de date hi-tech este foarte impresionant și are conectivitate la Internet prin conexiunea OC-48 la o lățime de bandă incredibilă de 2 GB / sec..

Servere de procesor quad, monitorizare 24/7, un generator de rezervă alimentat cu motorină și copii de rezervă oglindite completează lista notabilă de funcții ale centrului de date.

Chiar dacă pachetul de găzduire de bază al Bluehost se află pe un server comun, specificațiile sunt departe de a fi tipice în comparație cu standardele din industrie pentru planurile de găzduire partajate.

Prezentare generală a serverului Bluehost

Serverele Bluehost rulează pe distribuții Linux pe 64 de biți. Mai mult, încărcarea excesivă a procesorului și încetinirea serverului nu există în această configurație, în timp ce performanța super-rapidă a site-ului este menținută chiar și la orele de utilizare maxime. Aceste specificații sunt greu de asortat și îi lasă pe concurenții lui Bluehost urmărind.

Panou de control

Pentru administrarea înapoi, Bluehost oferă interfața favorită a cPanel din industrie. Cu caracteristicile sale complete și designul intuitiv, webmasterii au tot ce au nevoie pentru a lansa și întreține site-urile cu ușurință.

Mai mult, propria aplicație Wizard a paginii Web Bluehost permite crearea paginilor Web cu aspect profesionist cu doar câteva clicuri. Gestionarea fișierelor bazate pe web și suportul de scripturi pentru Fantastico sunt doar câteva dintre multe alte funcții cu care se laudă cPanel.

Bluehost Controlpanel

Scripturi

Suportul SimpleScripts, Mojo și Fantastico permite utilizatorilor să instaleze rapid o mare varietate de pachete software populare, cum ar fi WordPress, Drupal și Joomla. Niciodată nu a fost atât de ușor să instalați bloguri, forumuri, galerii de imagini, sondaje și sisteme de gestionare a conținutului.

gratuit 1 clic pe instalare scripturi

Popularitatea Fantastico de Luxe în rândul webmasterilor este o dovadă a funcționării sale simple, iar includerea sa în planul lui Bluehost adaugă și mai mult valoare ofertei lor deja prezentate. Pentru utilizatorii mai avansați care preferă instalarea manuală a scripturilor, Bluehost acceptă toate limbajele de script populare, inclusiv:

CGI

Piton

PERL 5

PHP4 & PHP5

Rubin pe șine

De asemenea, sunt acceptate joburi CRON, Apache .htaccess și php.ini personalizate

WordPress este acum una dintre cele mai utilizate platforme de blogging și sisteme de gestionare a conținutului din lume și nu merită nimic oferit de Bluehost 1-Faceți clic pe instalarea WordPress cu toate pachetele lor de găzduire.

Uptime & Performanţă

Valorile pentru pachetele de găzduire a banilor sunt importante, dar nimic nu are o importanță mai mare decât gazda dvs. web care asigură fiabilitatea de bază a rețelei. Revendicările de 99,9% uptime sunt bine și numai puțini selectați își pot susține promisiunile cu date reale.

Bluehost este mândru de integritatea rețelei și o enumeră ca una dintre caracteristicile lor cheie. Administratorii web nu mai trebuie să-și facă griji în privința pierderii afacerilor, deoarece site-ul lor este pe cale de dispariție. De fapt, timpul de oprire este unul dintre cele mai răspândite motive pentru care proprietarii de site-uri se mută de la furnizori mediocri la o companie precum Bluehost, care își asumă angajamentul de a 99,9% în timp foarte serios.

Testele independente pe un site găzduit de Bluehost au evidențiat doar treizeci de minute de întrerupere totală pe o perioadă de 90 de zile. Ceea ce este cu adevărat impresionant în legătură cu acest rezultat este că, din timpul dezactivării totale, toate cele treizeci de minute au fost identificate ca întreținere planificată. Timpul de oprire planificat al Bluehost este întotdeauna programat în perioadele în care traficul web este în afara maximului pentru a menține impactul la minimum.

Un webmaster va găsi întotdeauna orice cantitate de timp de oprire nerecomandabilă, dar 30 de minute în 90 de zile echivalează cu 99,93% uptime, ceea ce reprezintă un rezultat extrem de impresionant. Având în vedere că performanța este un factor cheie în alegerea unui furnizor de găzduire web, am decis să efectuăm anumite teste de performanță. Am testat timpul de încărcare a paginii din pagina principală Bluehost .

Bluehost Rezultate:

Pagina de pornire este încărcată în 3,4 secunde

Pagina de pornire este complet încărcată în 5.1 secunde

(Regiunea serverului de testare: Dallas, SUA. Conexiune: Cablu (5/1 Mbps, 30ms). Data: 11 august 2013)

Ajutor & A sustine

Bluehost oferă clienților mai multe modalități de a accesa suportul tehnic, dintre care unul este Centrul de ajutor Bluehost. Centrul de ajutor conține o bază de date completă de soluționare a problemelor și rezolvări de probleme, împreună cu instrucțiuni pentru sute de sarcini de gestionare a site-ului. Este cel mai rapid și simplu mod de a rezolva problemele minore.

În mod alternativ, clienții cu probleme mai complexe pot trimiteți un bilet de ajutor prin intermediul Centrului de ajutor și va primi email sau asistență în direct, după caz. Biletele se răspund întotdeauna în mai puțin de 12 ore, majoritatea fiind adresate în doar 1-2 ore.

în cele din urmă, Asistență telefonică live este de asemenea oferit 24/7. Acest lucru permite clienților să vorbească direct cu un expert tehnic și să răspundă la toate întrebările lor. Clienții din afara Statelor Unite nu au fost uitați nici cu numere de telefon suplimentare furnizate special pentru ei.

Coduri promoționale Bluehost

Aici găsiți Coduri promoționale Bluehost (Actualizare 2015 – testat și funcțional) pentru a vă economisi bani pe planurile de găzduire web de la Bluehost. Folosiți acest cupon Bluehost.com pentru a obține 30% din reducere pentru a vă economisi acum bani.

Beneficiați de 30% din planurile de găzduire Bluehost.

Faceți clic aici pentru a activa codul

Despre Bluehost

Știați că facilitățile Bluehost includ un sediu de 50.000 de metri pătrați și două locații secundare ale centrelor de date, fiecare însumând peste 20.000 de metri pătrați de spațiu pentru centrul de date.

Sursă: bluehost.com/about-us

Bluehost pe Twitter

Mărturii Bluehost & Evaluări

Găzduire web excelentă, de la obținerea de ajutor cu întrebări pre-vânzare până la crearea site-ului meu wordpress pe internet (Ted – 15 mai 2015)

Sunt încântat de Blue Host. Am decis să pornesc un blog de modă și să obțin un nume de domeniu, găzduirea și instalarea Word Press cu Blue Host a fost foarte ușor. (Lauren D – 28 ianuarie 2015)

Cel mai bun raport calitate / preț ieftin, mâinile jos! (Henry S – 1 octombrie 2014)

Am fost alături de acești băieți de ani buni, am primit doar un alt plan. Nu te deranja niciodată cu nimeni altul, cel mai ieftin și cel mai bun hosting! (Chris – 24 iulie 2014)

Mulțumesc Bluehost.com – sprijinul tău prietenos a fost acolo pentru mine când am avut nevoie de tine! (Tom – 30 martie 2014)

Am fost alături de mulți furnizori de găzduire web de-a lungul anilor și Blue Host este în opinia mea una dintre cele mai bune alternative low cost. (Sam – 2 ianuarie 2014)

Înscris în ziua trecută. Site-ul a început și totul a fost foarte simplu să se ocupe de Bluehost. (Trish – 18 septembrie 2013)

Avem nevoie de mult ajutor pentru a transfera site-ul meu către BH. Erau uimitori. Un astfel de serviciu uimitor pentru clienți, foarte fericit. (James – 11 august 2013)

Evaluarea medie a Bluehost.com este

5 din 5.
Bazat pe 7 recenzii.

Planuri Bluehost & Prețuri

Bluehost are o abordare simplă a găzduirii partajate. Acestea oferă doar serverul gazduit partajat Linux pe două planuri simple; un plan standard de găzduire și un plan de găzduire profesional (Bluehost oferă și VPS, servere dedicate și găzduire WordPress administrată).

Planul standard de gazduire

 • 3,95 USD pe lună
 • Spațiu de stocare nelimitat pe disc
 • Lățime de bandă lunară nelimitată
 • Domenii Addon nelimitate (o înregistrare gratuită a unui domeniu cu cont)
 • Subdomenii nelimitate
 • Domenii parcate nelimitate
 • Domenii internaționale acceptate
 • 1000 de conturi FTP (suport FTP anonim inclus)
 • Conturi de e-mail IMAP sau POP3 nelimitate
 • Asigurați asistență prin e-mail IMAP
 • Redirecționare nelimitată a adreselor de e-mail
 • Spam-Assassin Filtrare prin e-mail gratuit
 • Panoul de control cPanel
 • 50 baze de date Postgre SQL sau MySQL
 • Frontpage 2000/2002/2003 Extensii
 • Ruby on Rails, CGI, Python, Perl 5, PHP 4&5 Scripturi
 • Total suport pentru partea serverului include (SSI)
 • Acces SSH Shell
 • Asistență Fantastico
 • Acces CRON și .htaccess
 • Instalare gratuită cu 1 clic pe script
 • Ofertă de publicitate Google 100 USD
 • Telefon 24/7, Chat & Asistență prin e-mail

Înscrie-te acum – Fără riscuri – garanție de returnare a banilor de 30 de zile

Plan de gazduire Pro

 • 19,95 USD pe lună
 • Spațiu de stocare nelimitat pe disc
 • Lățime de bandă lunară nelimitată
 • Domenii Addon nelimitate (o înregistrare gratuită a unui domeniu cu cont)
 • Subdomenii nelimitate
 • Domenii parcate nelimitate
 • Domenii internaționale acceptate
 • 1000 de conturi FTP (suport FTP anonim inclus)
 • Conturi de e-mail IMAP sau POP3 nelimitate
 • Asigurați asistență prin e-mail IMAP
 • Redirecționare nelimitată a adreselor de e-mail
 • Spam-Assassin Filtrare prin e-mail gratuit
 • Panoul de control cPanel
 • 50 baze de date Postgre SQL sau MySQL
 • Frontpage 2000/2002/2003 Extensii
 • Ruby on Rails, CGI, Python, Perl 5, PHP 4&5 Scripturi
 • Total suport pentru partea serverului include (SSI)
 • Acces SSH Shell
 • Asistență Fantastico
 • Acces CRON și .htaccess
 • Instalare gratuită cu 1 clic pe script
 • Ofertă de publicitate Google 100 USD
 • Telefon 24/7, Chat & Asistență prin e-mail
 • Mai multe CPU, memorie și resurse adăugate
 • SiteBackup Pro Inclus
 • Adresa IP gratuită dedicată
 • Certificat SSL gratuit
 • Confidențialitate gratuită pentru nume de domeniu
 • 10 Conturi Anti-Spam Gratuite Postini

Înscrie-te acum – Fără riscuri – garanție de returnare a banilor de 30 de zile

Rezumatul revizuirii Bluehost

Deci, Bluehost este bine?

Bunul: ieftin. Reputate. Suport excelent pentru clienți. Numele de domeniu gratuit inclus.

NUMĂRUL SO-BUN: Fără suport pentru ASP (Windows). Transferul contului dvs. de găzduire în Bluehost nu este gratuit.

În general, Bluehost este un furnizor de încredere de servicii de găzduire care nu-și lasă clienții doritori. Specificații tehnice de vârf pe piață, asistență robustă și timp de oprire practic zero creează baza pentru oferta lor extrem de orientată către clienți.

Gama largă de funcții pe care Bluehost le oferă la un cost atât de mic, le situează în partea de sus a tabelului de valoare pentru bani. Într-adevăr, oferta lor este aproape inegalabilă în industrie.

Deci, dacă căutați o companie de hosting ieftină și fiabilă, atunci ar trebui să luați în considerare Bluehost. Nu numai că sunt unul dintre cei mai consacrați furnizori din jur, dar reputația lor în industrie este impecabilă.

Cu pachetele lor de găzduire cu valoare excepțională, nu este de mirare că peste 20.000 de clienți noi își pun încrederea în Bluehost în fiecare lună. O garanție de returnare de 30 de zile înseamnă că nu aveți nimic de pierdut și tot ce aveți de câștigat, așa că de ce nu vă alăturați astăzi la Bluehost?

O recenzie a Bluehost prin Regatul Gazduitor. Ultima actualizare la Ultima actualizare la 4 noiembrie 2015.

Acasă ›Recenzii› Bluehost Review

Rezumatul revizuirii Bluehost

Deci, Bluehost este bine?

Bunul: ieftin. Reputate. Suport excelent pentru clienți. Numele de domeniu gratuit inclus.

NUMĂRUL SO-BUN: Fără suport pentru ASP (Windows). Transferul contului dvs. de găzduire în Bluehost nu este gratuit.

În general, Bluehost este un furnizor de încredere de servicii de găzduire care nu-și lasă clienții doritori. Specificații tehnice de vârf pe piață, asistență robustă și timp de oprire practic zero creează baza pentru oferta lor extrem de orientată către clienți.

Gama largă de funcții pe care Bluehost le oferă la un cost atât de mic, le situează în partea de sus a tabelului de valoare pentru bani. Într-adevăr, oferta lor este aproape inegalabilă în industrie.

Deci, dacă căutați o companie de hosting ieftină și fiabilă, atunci ar trebui să luați în considerare Bluehost. Nu numai că sunt unul dintre cei mai consacrați furnizori din jur, dar reputația lor în industrie este impecabilă.

Cu pachetele lor de găzduire cu valoare excepțională, nu este de mirare că peste 20.000 de clienți noi își pun încrederea în Bluehost în fiecare lună. O garanție de returnare de 30 de zile înseamnă că nu aveți nimic de pierdut și tot ce aveți de câștigat, așa că de ce nu vă alăturați astăzi la Bluehost?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map