BlueVoda anmeldelse

Bluevoda anmeldelse


BlueVoda – er en webstedsbygger for brugere med ingen kodningsevner. Softwaren er tilgængelig som en gratis downloadbar pakke. Det hjælper med at skabe en adgangs- og mellemniveau-projekter fra starten. Brugere får et sæt baseline-webudviklingsværktøjer inde i en intuitiv editor. På trods af at webstedsbyggeren oprindeligt er gratis at bruge, bliver du nødt til at køre den sammen med VodaHost-serverløsning, som er betalt.

Softwaren kan være en god mulighed for ikke-teknikere, der ønsker at oprette et klar til at gå site på ikke mere end 30 minutter. Tjenesten ser dog temmelig dateret ud med sine gammeldags skabeloner og HTML 4.01. Nogle ønsker måske efter en mere avanceret mulighed, når man overvejer masser af SaaS-optioner på markedet. BlueVoda vil næppe erstatte en professionel webdesigner selvom det muligvis stadig fungerer til nogle mindre projekter.

Fordele og ulemper

Hvis du har brug for at oprette et enkelt websidet side eller flersidede projekter med basislinjestrukturen og funktionaliteten, kan BlueVoda være en god løsning. Den har en simpel editor med træk-og-slip-funktion ud over elementære e-handelsmuligheder. Men hvis du har brug for forbedret fleksibilitet med hensyn til tilpasning og design, ville du bedre vælge alt-i-én-løsninger som Wix.

BlueVoda-fordele:
BlueVoda Cons:
&# X2714; En kraftfuld redaktør – selve redaktøren er temmelig let at bruge. Det har tilstrækkelig funktionalitet til at oprette en basissidestruktur med et sæt grundlæggende elementer. Det træk-og-slip-teknologi lader dig oprette websteder fra det blanke på ikke mere end 30 minutter.
&# X2714; Enkel integration – BlueVoda tilbyder flere integrationsfunktioner. For eksempel kan du bruge nogle af videostreamings- og afspilningsprogrammerne, herunder YouTube og Flash Player. Derudover er der en chance for at forbinde noget af PayPal-funktionen.
&# X2714; Det er gratis – selve licensen er fri til brug trods versionen.
&# X2718; Forældet teknologi – systemet er drevet af HTML 4.01 version, mens listen med skabeloner ser meget dateret ud.
&# X2718; Hosting-problem – BlueVoda-websteder kan hostes på VodaHost-servere. Det er en del af deres samarbejde. Planpriser er den største ulempe her.
&# X2718; Begrænset tilpasning – du skal ikke forvente en masse sideelementer og blokke. Webstedsbyggeren ser meget begrænset ud med hensyn til tilpasning og webdesignværktøjer.
&# X2718; Support kun til Windows OS.

Som et resultat er det svært for BlueVoda at færdiggøre med mere avancerede og ajourførte webstedets bygningsplatforme, selvom det stadig kan komme godt med.

Hvad er det godt til?

Vi kan ikke anbefale BlueVoda til langvarige projekter. Softwaren er god til brugere, der ønsker at hente nogle webbygningsegenskaber til nul-omkostninger. Det kan være en god løsning til at eksperimentere med forskellige værktøjer, oprette den fremtidige webstedsmockup eller styre websteder i testtilstand. Hvis du planlægger at opbygge et godt online ry og interagere med målgruppen, skal du kigge efter en mere opdateret software.

Brugervenlighed

BlueVoda er ikke et medie i browseren. Det betyder, at du først skal downloade softwaren og få den installeret på din enhed. Brugere skal bemærke, at den downloadede software kun er til redigering af websteder. Det tilbyder ikke hostingfaciliteter eller et gratis domæne i modsætning til hvad andre platforme gør. Med andre ord får du faktisk en simpel webstededitor, der muligvis ikke er så let, som det ser ud fra starten. Bemærk, at platformen i øjeblikket kun er tilgængelig for Windows-brugere.

Kom godt i gang

I den første fase skal du downloade en zip-fil med den nyeste webstedsbyggerversion fra det officielle websted. Processen tager mindre end et minut. Den næste fase inkluderer en simpel bekræftelsesproces. Du har brug for en nøgle for at komme ind i editoren. For at få en nøgle behøver brugerne kun at angive e-mail og adgangskode.

Bluevoda Kom godt i gang

Systemet genererer automatisk et indbydende brev med bekræftelseslinket. Derefter videresendes du til siden med aktiveringskoden. Indtast koden i det angivne rum, og indtast webstedsbyggeren.

Webredaktør

Når du går ind i editoren, har du det lyst, at du bruger en ældre version af Microsoft Office. Grænsefladen ser næsten den samme ud. Her har vi alle de vigtigste værktøjer placeret til venstre. De inkluderer nogle sideelementer, integrationsmuligheder, tekstområder, gallerier, lightboxes osv. Klik på det element, du har brug for, så vises det på siden.

Bluevoda Web Editor

Du finder også netbaserede farvevælgere, afrivningsværktøjslinjer osv. Alt ser meget dateret ud, såvel som elementernes design. Den gode nyhed er, at formatering med BlueVoda er meget let. Hvis du har brug for at ændre elementet, skal du dobbeltklikke på det for at ændre skriftstørrelse, stilarter, farver, baggrunde osv.

Going Live

Den gode nyhed er, at webstedsbyggeren har en simpel FTP-mulighed. Det giver dig mulighed for nemt at downloade alle sidefiler og få dem installeret på VodaHost-serveren. Som nævnt tidligere leverer BlueVoda ikke hosting eller domæner i sig selv. Du bliver nødt til det håndter det separat.

Funktioner & Fleksibilitet

Der er ikke meget at sige om webstedsbyggerfunktionerne. Det er bestemt nemt at bruge og har nogle værktøjer til at gøre projektet lidt mere engagerende. Men det gør ikke et godt helhedsindtryk med hensyn til fleksibilitet.

Videointegration

Videospillere og streamingindstillinger kan muligvis holde dine besøgende engagerede. Softwaren kan integreres med større streamingtjenester og medieafspillere end omfatte YouTube, QuickTime, Flash og RealPlayer. Vælg den ønskede service fra listen i venstre sidepanel, placer på siden og dobbeltklik for at udføre den øjeblikkelige opsætning.

e-handelsindstillinger

Vi kan ikke forestille os en situation, hvor du muligvis bruger BlueVoda til at bygge en digital butik. Stadig tilbyder platformen baseline-integrationsmuligheder for e-handel. Funktionen er hovedsageligt fokuseret på PayPal-inputfunktionalitet. Alt hvad du behøver er at tilføje en påkrævet knap og konfigurere den. Her har vi “Føj til indkøbskurv”, “Doner”, “Køb nu” og nogle andre knapper.

Bluevoda e-handelsindstillinger

For at aktivere funktionen behøver du kun at linke hver indstilling med din gyldige PayPal-konto i indstillingsmenuen. Husk, at disse funktioner ikke vil være tilstrækkelige til at skabe en fuldt funktionel digital butik, da der ikke er noget korrekt produktadministrationssystem og andre vigtige teknologier.

Logo Editor

Funktionen hjælper med at øge webstedsgenkendelsen med et brugerdefineret logo. Avancerede indstillinger gør det muligt for dig at ændre bogstaveligt talt alle dimensioner fra tekstjustering og skriftstørrelse til tekstgrænser, gradientformater osv. Den dårlige nyhed er, at du ikke kan downloade dit eget logo trods formatet.

Bluevoda Logo Editor

Kode redigering

Hvis du er heldig nok med at have en solid kodningsoplevelse, vil du være i stand til at gøre dit websted lidt mere unikt og spændende. Platformen tilbyder flere måder at tilføje dine egne kodestykker. Det understøtter programmeringssprog HTML, JC og ActiveX. Vælg den relevante container for at redigere egenskaber eller tilføje nye scripts.

Bluevoda-kodedigering

Webdesignværktøjer

BlueVoda har en samling skabeloner, der kan bruges som den grundlæggende mockup til websider. Brugere kan ændre eller tilpasse dem med indstillinger leveret af redaktøren. Hvis du ser på disse skabeloner, vil du næppe nogensinde ønsker at bruge. Det ser ud til, at de alle sidder fast i fortiden. Det forældede design ser næsten det samme ud i ethvert layout. Derudover er der ingen skabelonkategorier.

Bluevoda kundesupport

Det eneste værktøj til at foretage nogle små ændringer i selve webredigeringsprogrammet. Det tilbyder nogle baseline-designværktøjer til at ændre sidebaggrund, elementers farve, typografier, skrifttyper osv. Brugere kan ikke bruge en mobil preview-tilstand. Dette er en anden enorm ulempe.

Kunde support

Platformen har ikke øjeblikkelig supportmuligheder. Det betyder ingen Live Chat eller telefonstøtte såvel som intet billetsystem tilgængeligt. Alt, hvad du kan tælle, er et omfattende Hjælp med forskellige artikler og hjælpelinjer, en samling af videotutorials og et lokalt forum med et ret aktivt medlemskab. Der kan du finde nogle nyttige tråde samt oprette dine egne emner med problemer eller vanskeligheder beskrevet der.

Planer & Prissætning: Hvor meget koster BlueVoda?

Som du ved er BlueVoda en helt gratis webstedsbygger. Men er det virkelig sådan? Nå, det er indtil du har brug for at gå live med webstedet. Som vi tidligere har sagt, er softwaren hovedsageligt en webredigerer. Det er ikke en alt-i-en-løsning som Wix, for eksempel.

Derudover vil du blive tvunget til at bruge det sammen med VodaHost-produkter, der også inkluderer webhosting. Prisen her starter ved $ 7,95 pr. Måned med ubegrænset båndbredde og diskplads samt ubegrænsede domæner til at administrere og offentliggøre. Den dårlige nyhed er, at du selv skal håndtere opsætningen.

Konklusion om BlueVoda-anmeldelse

BlueVoda er webstedsbyggeren fra fortiden. Det ligner mere en retro-platform for folk, der ønsker at eksperimentere med forskellige webstedsstrukturer og mockups til nul-omkostninger. Det vil også være en god ide for begyndere, der ønsker at udvikle deres webstedskompetencer i realtid.

Men hvis du vil oprette et langvarigt projekt og promovere dit brand online, skal du i stedet vælge en mere funktionel og fleksibel platform.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map