BlueVoda gjennomgang

Bluevoda gjennomgang


BlueVoda – er en nettstedsbygger for brukere med ingen kodingsferdigheter. Programvaren er tilgjengelig som en gratis nedlastbar pakke. Det hjelper deg med å lage et prosjekt og middels nivå fra bunnen av. Brukere vil få et sett med grunnleggende nettutviklingsverktøy i en intuitiv redaktør. Til tross for at nettstedsbyggeren opprinnelig er gratis å bruke, må du kjøre den sammen med VodaHost-serverløsningen, som er betalt.

Programvaren kan være et godt alternativ for ikke-teknikere som ønsker å opprette en klar-til-gå-side på ikke mer enn 30 minutter. Tjenesten ser imidlertid ganske datert ut med sine gammeldagse maler og HTML 4.01. Noen vil kanskje etter et mer avansert alternativ med tanke på mange SaaS-alternativer på markedet. BlueVoda vil neppe erstatte a profesjonell webdesigner selv om det fortsatt kan fungere for noen mindre prosjekter.

Fordeler og ulemper

Hvis du trenger å opprette et enkelt nettstedsside eller flersideprosjekter med grunnleggende struktur og funksjonalitet, kan BlueVoda være en god løsning. Den har en enkel redigerer med dra-og-slipp-funksjonalitet i tillegg til elementære e-handelsalternativer. Men hvis du trenger økt fleksibilitet når det gjelder tilpasning og design, vil du bedre velge alt-i-ett-løsninger som Wix.

BlueVoda-fordeler:
BlueVoda Cons:
&# X2714; En kraftig redaktør – selve redaktøren er ganske enkel å bruke. Den har nok funksjonalitet til å lage en basissidestruktur med et sett av grunnleggende elementer. De dra-og-slipp-teknologi lar deg opprette nettsteder fra det tomme på ikke mer enn 30 minutter.
&# X2714; Enkel integrasjon – BlueVoda tilbyr flere integrasjonsfunksjoner. Du kan for eksempel bruke noen av videostreaming- og avspillingsappene, inkludert YouTube og Flash Player. Dessuten er det en sjanse for å koble til noen av PayPal-funksjonen.
&# X2714; Det er gratis – selve lisensen er gratis å bruke til tross for versjonen.
&# X2718; Utdatert teknologi – systemet er drevet av HTML 4.01 versjon mens listen over maler ser veldig datert ut.
&# X2718; Hosting-problem – BlueVoda-nettsteder kan være vert på VodaHost-servere. Det er en del av samarbeidet deres. Planpriser er den viktigste ulempen her.
&# X2718; Begrenset tilpasning – du bør ikke forvente en haug med sideelementer og blokker. Nettstedsbyggeren ser veldig begrenset ut med tanke på tilpasning og verktøy for webdesign.
&# X2718; Støtte bare for Windows OS.

Som et resultat er det vanskelig for BlueVoda å fullføre med mer avanserte og oppdaterte byggeplattformer for nettstedet, selv om det fremdeles kan komme til nytte.

Hva er det godt for?

Vi kan ikke anbefale BlueVoda for langvarige prosjekter. Programvaren er bra for brukere som ønsker å hente frem noen nettbaserte ferdigheter til null kostnad. Det kan være en flott løsning for å eksperimentere med forskjellige verktøy, lage fremtidig mockup for nettsteder eller administrere nettsteder i testmodus. Hvis du planlegger å bygge et godt online omdømme og samhandle med målgruppen, bør du se etter en mer oppdatert programvare.

Brukervennlighet

BlueVoda er ikke et nettlesermedium. Det betyr at du først må laste ned programvaren og ha den installert på enheten din. Brukere bør merke seg at den nedlastbare programvaren bare er for redigering av nettsteder. Det tilbyr ikke vertsfasiliteter eller et gratis domene i motsetning til andre plattformer. Med andre ord, du får faktisk en enkel redaktør på nettstedet som kanskje ikke er så lett som det ser ut fra starten. Merk at plattformen foreløpig bare er tilgjengelig for Windows-brukere.

Starter

I det første trinnet må du laste ned en zip-fil med den nyeste nettstedbyggerversjonen fra det offisielle nettstedet. Prosessen tar mindre enn ett minutt. Neste trinn inkluderer en enkel bekreftelsesprosess. Du trenger en nøkkel for å komme inn i redaktøren. For å få en nøkkel, trenger brukere bare å oppgi e-post og passord.

Bluevoda Komme i gang

Systemet genererer automatisk et innbydende brev med bekreftelseslenken. Deretter vil du bli videresendt til siden med aktiveringskoden. Skriv inn koden på det angitte rommet, og skriv inn nettstedsbyggeren.

Nettredaktør

Når du kommer inn i redaktøren, føler du at du bruker en eldre versjon av Microsoft Office. Grensesnittet ser nesten likt ut. Her har vi alle de viktigste verktøyene som ligger på venstre side. De inkluderer noen sideelementer, integrasjonsalternativer, tekstområder, gallerier, lysbokser osv. Klikk på elementet du trenger, så vises det på siden.

Bluevoda Web Editor

Du vil også finne nettbaserte fargevelgere, avrivningsverktøylinjer, etc. Alt ser veldig datert ut, så vel som elementenes design. Den gode nyheten er at formatering med BlueVoda er veldig enkelt. Hvis du trenger å endre elementet, dobbeltklikker du på det for å endre skriftstørrelse, stiler, farger, bakgrunn, osv.

Going Live

Den gode nyheten er at nettstedbyggeren har et enkelt FTP-alternativ. Den lar deg enkelt laste ned alle sidefiler og få dem installert på VodaHost-serveren. Som vi har nevnt tidligere, tilbyr ikke BlueVoda hosting eller domener selv. Du må gjøre det håndter det separat.

Funksjoner & fleksibilitet

Det er ikke mye å si om nettstedsbyggerfunksjonene. Det er absolutt enkelt å bruke og har noen verktøy for å gjøre prosjektet litt mer engasjerende. Men det gjør ikke et godt helhetsinntrykk når det gjelder fleksibilitet.

Videointegrasjon

Videospillere og streamingalternativer kan gjøre det mulig å holde besøkende engasjert. Programvaren kan integreres med store strømmetjenester og mediaspillere enn blant annet YouTube, QuickTime, Flash og RealPlayer. Bare velg tjenesten du ønsker fra listen i venstre sidefelt, plasser på siden og dobbeltklikk for å utføre øyeblikkelig konfigurering.

Alternativer for e-handel

Vi kan ikke forestille oss en situasjon når du kan bruke BlueVoda til å bygge en digital butikk. Fortsatt tilbyr plattformen grunnleggende integrasjonsmuligheter for e-handel. Funksjonen er hovedsakelig fokusert rundt PayPal-inngangsfunksjonalitet. Alt du trenger er å legge til en ønsket knapp og konfigurere den. Her har vi “Legg i handlekurv”, “Doner”, “Kjøp nå”, og noen andre knapper.

Bluevoda e-handelsalternativer

For å aktivere funksjonen, trenger du bare å koble hvert alternativ til din gyldige PayPal-konto i innstillingsmenyen. Husk at disse funksjonene ikke vil være nok til å opprette en fullt funksjonell digital butikk, ettersom det ikke er noe riktig produktstyringssystem og andre viktige teknologier.

Logo Editor

Funksjonen bidrar til å øke anerkjennelsen av nettstedet med en tilpasset logo. Avanserte innstillinger lar deg bokstavelig talt endre hver dimensjon fra tekstjustering og skriftstørrelse til tekstgrenser, gradientstiler osv. Den dårlige nyheten er at du ikke kan laste ned din egen logo til tross for formatet.

Bluevoda Logo Editor

Kode redigering

Hvis du er heldig nok til å ha solid kodingserfaring, vil du kunne gjøre nettstedet ditt litt mer unikt og engasjerende. Plattformen tilbyr flere måter å legge til egne koder. Den støtter HTML, JC og ActiveX programmeringsspråk. Velg den aktuelle beholderen for å redigere egenskaper eller legge til nye skript.

Bluevoda Code Editing

Nettdesignverktøy

BlueVoda har en samling maler som kan brukes som den grunnleggende mockupen av nettstedet. Brukere kan endre eller tilpasse dem med alternativer levert av redaktøren. Imidlertid, hvis du ser på disse malene, vil du knapt noen gang ønske å bruke. Det virker som om de alle sitter fast i fortiden. Det utdaterte designet ser nesten det samme ut i hver layout. I tillegg er det ingen malkategorier.

Bluevoda kundesupport

Det eneste verktøyet for å gjøre noen små endringer i selve webredigeringsprogrammet. Den tilbyr noen grunnleggende designverktøy for å endre sidebakgrunnen, elementenes farge, stiler, skrifter osv. Brukere vil ikke kunne bruke en forhåndsvisningsmodus for mobilen. Dette er nok en stor ulempe.

Kundeservice

Plattformen har ikke muligheter for øyeblikkelig støtte. Det betyr ingen Live Chat eller telefonstøtte, så vel som at ingen billettsystem er tilgjengelig. Alt du kan telle er et omfattende brukersenter med forskjellige artikler og guider, en samling videoopplæringsprogrammer og et lokalt forum med et ganske aktivt medlemskap. Der kan du finne noen nyttige tråder i tillegg til å lage dine egne emner med problemer eller vanskeligheter som er beskrevet der.

planer & Priser: Hvor mye koster BlueVoda?

Som du vet er BlueVoda en helt gratis nettstedsbygger. Men er det virkelig slik? Vel, det er til du trenger å gå live med nettstedet. Som vi har sagt tidligere, er programvaren hovedsakelig en webredigerer. Det er ikke en alt-i-ett-løsning som Wix, for eksempel.

Dessuten vil du bli tvunget til å bruke det sammen med VodaHost-produktene som inkluderer webhotell også. Prisen her starter på $ 7,95 per måned med ubegrenset båndbredde og disker plass samt ubegrensede domener å administrere og publisere. Den dårlige nyheten er at du må håndtere oppsettet selv.

Konklusjon av BlueVoda-gjennomgang

BlueVoda er nettstedets byggherre fra fortiden. Det er mer som en retro-plattform for folk som ønsker å eksperimentere med forskjellige nettstedstrukturer og mockups til null pris. Det vil også være en god idé for nybegynnere som ønsker å utvikle ferdighetene til å bygge nettsteder i sanntid.

Men hvis du ønsker å opprette et langvarig prosjekt og markedsføre merkevaren din på nettet, bør du velge en mer funksjonell og fleksibel plattform i stedet.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map