Bogmærkeanmeldelse

bogmærke – er en skybaseret AI-drevet webstedsbygger. Det ser innovativt og moderne ud sammenlignet med standardsystemer af denne type ved første øjekast. På trods af nichekonkurrencen imponerede det mig med det afbalancerede sæt funktioner, som denne webstedsbygger tilbyder.


Grundlagt i 2014 i Toronto af David Kosmayer, Bogmærke har hurtigt vundet popularitet rundt om i verden på grund af sin innovative tilgang til webudviklingsprocessen. Det avanceret AIDA-assistent kombineret med populær træk-og-slip-teknologi, som systemet bruger til at designe unikke websteder, hjælper med at skære ned på tidspunktet for oprettelse af websteder både for ikke-teknikere og webdesignfagfolk.

Tjenesten er beregnet til oprette forretningswebsteder, landingssider og online butikker med responsivt design. Det er svært at diskutere systemets egenskaber og anvendelighed lige fra starten. Hvad har det nøjagtigt at tilbyde det potentielle publikum? Bringer tjenesten faktisk den automatiserede oplevelse af webstedoprettelse til slibemasserne? Lad os se efter svaret på dette spørgsmål sammen.

1. Brugervenlighed

Bogmærke understøtter registrering af Google og Facebook-konti. Når du er tilmeldt din konto, kan du begynde at arbejde på din websideudvikling ved hjælp af den avancerede AIDA-assistent.

Hvert trin i weboprettelsesprocessen leveres med nyttige tip. Bortset fra det kan du altid gennemse systemet for at finde FAQ-oplysninger og masser af værdifulde artikler / retningslinjer for oprettelse af websteder. Disse oplysninger er tilgængelige i afsnittet “Hjælp”.

Bogmærkeeditor

Dashboardet ser stilfuldt og enkelt ud. Nybegynderne kan let forstå formålet med de fleste indstillinger gennem deres titler. Du kan gøre dig bekendt med instrumentbrættet på 10-15 minutter.

Bogmærke A.I. Designassistent

Oprettelse af websteder ved hjælp af ‘kunstig intelligens’ er en af ​​de bedste tendenser i dag. Bogmærke som Wix og nogle andre webstedsbyggere har sin egen virtuelle assistent. AIDA er tilgængelig i nederste højre hjørne af webstedsbyggeren for at give de 10 vigtigste aspekter af tjenesten.

Bogmærke AIDA-stedlayout

Hvad du har brug for er bare at bede AIDA VIS MEG HVORDAN det vil hun straks gøre. Vælg blot din niche (750 af virksomheder er tilgængelige), indtast navnet på din virksomhed og derefter AIDA søger på nettet efter din virksomhed. I de fleste tilfælde, som jeg har testet, har AI virkelig fundet den forretning, jeg har påpeget. Derefter starter AIDA din websideoprettelse, og du skal bare sidde og se processen. AI fylder dit websted med blokke (Bogmærke kalder dem fokus), der passer bedst, lægger på prøveindhold og tilpasser designfarver. Voila! Nu skal du blot ændre teksten og billederne til din, og webstedet er klar. Meget let.

Hele webstedets redigeringsproces er også ganske enkel og intuitiv. Første gang brugere vil sætte pris på tilgængeligheden af ​​tip og instruktioner, som systemet genererer i hele webdesignprocessen. Så snart du klikker på knappen “Rediger websted”, får du tilbud om et sæt spørgsmål, der er tilgængelige i pop-up-boksen, der hjælper med at få mest muligt ud af din webstedsudviklingsproces.

Således skal du specificere typen af ​​det websted, du har til hensigt at starte, dets stil, skrifttyper osv. Hvad mere er, skal du tilføje og tilpasse websidesider og sektioner, tilføje / slette moduler eller justere deres positioner på side, skift medier og billeder, opsæt SEO-parametre osv. Så snart du er færdig med det, er du velkommen til at offentliggøre dit websted.

Ligesom størstedelen af ​​webstedsbyggere af kvalitet der leveres med visuelle redigeringsmuligheder, bogmærke er intuitiv og let at forstå. På samme tid ser det ikke primitivt ud. Systemet har alt (eller næsten alt), du har brug for for at opbygge en dejlig webside. Det vil helt sikkert appellere til begyndere.

2. Funktioner & Fleksibilitet

Bogmærke arbejdsplads involverer to dele, nemlig dashboardet og webstededitoren. Det er smart organiseret, hvilket bidrager til brugervenligheden.

Dashboard giver adgang til alle dine websteder, deres statistikker, en mulighed for at komme i kontakt med teknisk support og eksperter, systemnyheder, tutorials og meddelelser. Du kan oprette et ubegrænset antal gratis websteder og skifte mellem dem ethvert øjeblik.

Bogmærke Dashboard

Editoren inkluderer sidebjælken med indstillinger kategorier og arbejdsområdet med websidesider (WYSIWYG-editor). Listen over indstillinger vil variere med hensyn til typen af ​​den valgte skabelon (enkelt- eller flerside) med tilgængeligheden af ​​”Sider” -punktet og muligheden for at arbejde med “Fokus” -indstillinger. Sider er forskellige på websteder med en enkelt side, da de kombineres til “Fokus”. Menulinkene (sider) kaldes nu Sektioner. Du kan tilføje et afsnit, redigere sektionsnavnet og placere alt i fokus, når du bruger en enkelt skabelon. Så lad os finde menuen til webstedets redaktør:

 1. Eksempel giver mulighed for at se på den aktuelle version af webstedet i forskellige skærmopløsninger (desktop, tablet, smartphone);
 2. Design indeholder designindstillingerne for et websted, som vil blive beskrevet i detaljer i det næste afsnit af denne gennemgang;
 3. Fokus leverer det sæt readymade-blokke, der kan føjes til dit websted. Du kan tilpasse blokke på egen hånd ved hjælp af modulerne;
 4. Bogmærkefokus

 5. moduler er analoger af widgets i de lignende systemer. De falder i to typer, nemlig standard og e-handel. Det sidstnævnte indebærer en mulighed for at tilføje show-windows, indkøbsvogne, søgemuligheder og produktkategorier. Sættet med standardmoduler er typisk for alle systemer af denne type. De involverer tekster, titler, billeder, gallerier, diasshow, videoer / audios, links, knapper, kort, citater, opdelere, HTML-kodeindsættelser, knapper på det sociale netværk, feedback og kontaktformularer samt filer til download;
 6. Bogmærke moduler

 7. Mit drev er et lager af filer, der er hentet fra computeren eller ved at følge linkene. Alt i alt er der ca. 1,5 millioner gratis billeder på lager her såvel som gratis videoer;
 8. Bogmærke My Drive

 9. Indstillinger er et indstillingsafsnit, der inkluderer følgende punkter:
  • Generelt – valg af en webstedsadresse, e-mail, favicon og dataene om den tilgængelige mængde lagerplads;
  • Blog – hurtigt tilføj, rediger og administrer dine blogposts;
  • E-handel – valuta-, betalings- og forsendelsesmuligheder;
  • Analytics – adgang til detaljerede statistikker om webstedstrafikken, inklusive kilderne, populariteten af ​​separate sider, data om den brugte tid på webstedet osv .;
  • SEO – udfyldning af webstedets navnefelt, metatags (titel, beskrivelse og nøgleord), indsættelse af koden i overskriften og sidefoden, tilføjelse af webstedskortet og åbning / lukning af sider til søgemaskinens indeksering;
  • Domæne – opsætning af det tilgængelige domæne eller køb af det fra systemet;
  • Sociale medier – tilføjelse af linkene til dine sociale netværkskonti;
  • E-mail – tilslutning af din e-mail til webstedet;
  • Begivenheder – tilføjelse af begivenheder for besøgende på websitet. Angiv begivenhedens navn, beskrivelse, placering og tid, så alle brugere kan tilmelde sig den.
 10. Hjælp – et afsnit, der giver adgang til teknisk support og tutorials.

For flersidede websteder i menuen “Sider” kan du tilføje nye sider og specificere deres URL, SEO-data (titel, beskrivelse, nøgleord), sidefod og overskriftskode. Du kan også beskytte adgangen til dem med adgangskoden.

Vi har beskrevet hele det sæt redigeringsmuligheder, der er tilgængelige i Bogmærke. Det er ganske enkelt. Du kan nemt vænne dig til det, selvom fejlene også er tydelige.

Vi kunne godt lide det avancerede statistikindsamlingssystem på webstedet. Hvis du ønsker at få detaljerede oplysninger om dit websteds ydeevne og analysere de faktorer, der har indflydelse på det, skal du få adgang til systemets betjeningspanel. Dette er stedet, hvor du kan se alle data om dit websted, herunder antallet af sidevisninger og unikke besøgende, trafikmængde, lande, besøgende kommer fra, browsere, de bruger, sprog osv. Du kan vælge den periode, du er interesseret i , det være sig en uge, en måned, et år osv.

Bogmærke Analytics

Bookmark tilbyder engagerende E-learning-kurser for alle, der ønsker at få ekstra viden og færdigheder, der er nødvendige for en vellykket forretningsfremme. Der er adgang til snesevis af nichekurser, som alle er gratis. Kurserne er udviklet af branchespecialister og er virkelig informative.

Tjenesten skiller sig ud fra mængden ved den originale tilgang til standardfunktionalisering. Det er enkelt og endnu bedre af nichekonkurrencerne, der kommer til lignende omkostninger.

e-handelsmotor

Webstedsbyggeren leveres med en anstændig e-handelsmotor, der giver dig mulighed for at sælge online, i butik eller på sociale medier. Bogmærke giver mulighed for at oprette en stor online butik, hvilket gør det muligt at tilføje det ubegrænsede antal produkter. Tjenesten giver dig mulighed for at få fuld kontrol både på din webshop og de produkter, du planlægger at tilbyde til salg.

Bogmærke e-handel

Dette er stedet, hvor du kan tilpasse dit websted, udstede kuponkoder, vælge mellem 40 betalingsmuligheder og realtidsforsendelsesintegrationer. Bogmærke e-handel understøtter i øjeblikket 50 sprog, mens alle betalinger, du foretager og kreditkorttransaktioner, er pålideligt beskyttet med HTTPS-protokol.

Blogging

Med Bogmærke kan du starte og administrere din egen blog. Dette er en sikker måde at få brugerens opmærksomhed til, øge din autoritet, give oplysninger om din virksomhed og den niche, du er specialiseret i. Det er op til dig at opdatere bloggen når som helst på dagen for at holde dine læsere interesserede i, hvad du udgiver.

Søgemaskine optimering

Websteder oprettet med bogmærke er SEO-venlige lige fra starten. Systemet gør det muligt at udfylde de største SEO-felter, der er tilgængelige i afsnittet Indstillinger i betjeningspanelmenuen. Dette sikrer stabil trafikgenerering og højere placering af dit projekt i søgemaskinerne.

Bogmærke SEO

Når du når kategorien SEO-parametre, vil du være i stand til at justere webstedsstrukturen for at påpege, hvordan dine websides navn vises både i søgemaskinens resultatliste og i browsertabellerne. Du kan også vælge dit websteds navn og tilføje webstedsbeskrivelse, som vises i søgemaskinens resultater for at underrette brugerne om hovedformålet med din webside eller projekt generelt.

Derudover giver bogmærke dig mulighed for at udfylde metasøgeord, tilføje sidefødder og overskriftskoder for at kunne spore webstedsanalyse. Systemet opretter desuden automatisk og opdaterer derefter jævnligt dit sitemap, når du har sendt det. Der er endda den funktion, der giver dig mulighed for at uploade et tilpasset sitemap efter dit valg.

Ligeledes opretter og opdaterer Bogmærke din webside robots.txt-fil for at lette søgemaskinerne, hvad de skal indeksere på dit websted efter offentliggørelsen. Hvis dit projekt stadig er under konstruktion eller vedligeholdelse, kan du aktivere den funktion, der gør det muligt at skjule det fra søgemaskinerne.

Domæne

Bogmærke gør det muligt at imponere din målgruppe ved at vælge det brugerdefinerede domænenavn til dit projekt, hvilket skal give det professionelle udseende. Registrer bare et nyt navn på dit websted, eller opgrader til et af de betalte abonnementer for at kunne bruge dit eget domænenavn. Når du opgraderer til den årlige bogmærkeplan, får du et gratis tilpasset bonus-domæne kan du bruge i løbet af et år. Det er også muligt at bruge systemunderdomænet uden omkostninger samt at offentliggøre dit websted gratis i dette tilfælde.

Bogmærke domæne

For at justere domæneindstillinger skal du først nå Domain-sektionen i betjeningspanelmenuen. Hvis du allerede bruger det brugerdefinerede domæne, opretter systemet automatisk underdomænet til det. Ligeledes kan du ændre det på egen hånd. Vær dog opmærksom på, at hvis du beslutter at ændre dit websteddomæne, bliver du nødt til at offentliggøre webstedet for at aktivere det. For øvrig giver systemet dig mulighed for at finde det domænenavn, der bedst passer til din projektspecialisering. Bare adgang til søgefeltet, og anbring det ønskede webstedsnavn for at kontrollere, om det er tilgængeligt. Det er ret praktisk, hurtigt og tidsbesparende.

Begivenheder

Afhængigt af din websteds specialisering kan du have en intention om at tilføje visse begivenheder for at øge projektfremme og øge trafikflowet. Til netop dette formål tillader bogmærke at tilføje en hvilken som helst mængde begivenheder i det tilsvarende afsnit “Begivenheder”, der er tilgængeligt i dashboardmenuen på webstedet.

Bogmærkehændelser

Du skal bare aktivere knappen “Tilføj begivenhed” og begynde at oprette den. Det er op til dig at tilføje begivenhedsnavnet, beskrivelsen, placeringen (Google Maps widget kommer godt med her), dato og varighed af begivenheden samt det bedst egnede billede. Lige derefter gemmer du indstillingerne, så begivenheden føjes til dit websted. Det er det!

Avanceret e-mail

Med Bogmærke kan du købe eller ændre din websteds e-mail ved hjælp af funktionen Avanceret e-mail. Webstedsbyggeren tillader at forbinde en e-mail til dit websteds domænenavn for at give det professionelle udseende. Bogmærke Pro-e-mail-adresse matcher domænenavnet på dit websted / firma. Det vil således være lettere for brugerne at huske og knytte det til dit brand. Derudover kan du vælge den valgte e-mail-platform – selv den, du har brugt før. Det er muligt at synkronisere eller videresende de eksisterende gratis e-mail-konti, du allerede ejer, til den, du opretter med tjenesten. Omkostningerne ved brug af postkassen udgør $ 2 / mo.

Bogmærk e-mail

Hvad du også skal vide om Bookmark Pro e-mail er, at det let vil synkronisere på tværs af alle den mobile enhed, du bruger, hvad enten det er en smartphone, en tablet eller en bærbar computer. Systemet sikrer virus- og spambeskyttelse for al udgående og indgående mail. Bogmærke giver 5 GB plads samt en mulighed for at sende store vedhæftede filer. Deres størrelse kan nå op til 35 MB, hvilket er ret imponerende og nyttigt for de fleste virksomhedsejere.

Du vil også være tilfreds med den interaktive, tiltalende og enkle grænseflade til e-mail-administration, da det er ret let at vænne sig til det. Funktionen leveres med flersproget webmailsupport, og den er fuldt lokaliseret til at matche forskellige placeringer over hele verden. Det sikrer også ultimativ sikkerhed for al den mail, du modtager og sender, efter tre hovedkriterier – skalerbarhed, pålidelighed og ydeevne. Dette kan kun have en positiv indflydelse på dit websteds omdømme og forfremmelse.

Video Baggrundsintegration

Bogmærke giver dig mulighed for at integrere en videobaggrund i dit websted for at imponere dine besøgende fra første øjekast. Du kan vælge og uploade en unik videobaggrund for at fortælle dit brandhistorie. Hvis du ikke har den, skal du vælge mellem hundreder af videoer, som webstedsbyggeren har på lager. Alle videoer leveres gratis.

Integration af sociale medier

Webstedsbyggeren gør det nemt at oprette forbindelse til dit websted til de krævede sociale mediekanaler, du vælger. Systemet tilbyder et “Socialt” modul, der giver dig mulighed for hurtigt at tilføje knapper på sociale medier, der linker til konti på sociale medier. Alt i alt er det muligt at integrere omkring 22 kanaler. Derudover kan du om nødvendigt aktivere Facebook-kommentarer og -anmeldelser.

Bogmærke agentursprogram

Det innovative Bogmærke agentursprogram hjælper dig med at få dit eget websted for design af bureauer til udvikling af din virksomhed. Ved hjælp af den magtfulde AIDA-assistent benytter du en perfekt mulighed for at starte projektet med mindst mulig tid og kræfter. AIDA vil automatisk gøre jobbet for dig, og det vil også hjælpe dig med at oprette websteder til dine klienter. Det er en god idé, der fortjener opmærksomheden fra brugere, der nogensinde har drømt om at have et webdesignbureau, men ikke vidste, hvor de skal starte.

Hvorfor vælge Bookmark Agency? Årsagerne er alsidige. Til at begynde med vil du være i stand til at få et komplet responsivt og mobilvenligt agenturwebsted på få minutter ved at vælge blandt 750 alsidige forretningstyper. Derudover har du mulighed for at vise flere websteder på ét sted for at lade dine kunder vælge de mest passende varianter. Webstedsbyggeren håndterer også alle dine projektstyrings- og faktureringsnyancer, men det betyder ikke, at du ikke selv kan håndtere betalingsproblemer.

Bogmærke agentur

Prøv Bookmark Agency nu

Du behøver ikke at være en dygtig designer for at starte og styre et webdesignagentur med bogmærke. Ligesom systemet tillader oprettelse af andre projekttyper uden kodning nødvendigt, giver det dig mulighed for at starte et webdesignbureau ved hjælp af en praktisk træk-og-slip-editor. Samtidig kan brugere, der har anstændig programmeringskendskab, bruge den til at integrere tilpassede koder til deres websteder. Dette er en fantastisk måde at få dit projekt til at skille sig ud fra mængden.

Tjenesten har meget at tilbyde, herunder en samling af stockbilleder og videoer, der er tilgængelige i “My Drive” uden omkostninger overhovedet. På grund af SSL-sikkerhedscertifikatet vil dit websted være beskyttet mod alle former for trusler, online-svig og svindel. Hvis der er problemer, du ikke er sikker på, eller som du gerne vil få professionelle råd om dit designbureaus websted, er pålideligt kundesupportteam til din rådighed når som helst på dagen..

Blandt de andre fordele, du kan benytte dig af Bookmark Design Agency-programmet, giver det mening at nævne ubegrænset antal klienter, tjene potentiale og licenser, ubegrænset disklagringsplads og båndbredde, mulighed for at oprette forbindelse til dit eget domæne, intet bogmærke branding vises på din hjemmeside , avanceret analyse, videobaggrundsintegrationsindstilling, 14-dages pengene-tilbage-garanti uanset årsager osv.

Alt i alt sigter Bookmark Agency-programmet mod at udnytte AI-styrken for at maksimere brugerengagement og konverteringsfrekvens. Fra nu af kan du blive en bogmærkeagent for kun $ 99,95 / år og få dine egne indtægter regelmæssigt afhængigt af programmets betingelser og faktureringsmulighed, du vil gå til. Det er et rigtig godt tilbud!

3. Design

Bogmærke har ikke en standard skabelonsamling. I stedet er det AIDA, der giver omfattende valg af websteder. Alle de integrerede temaer er alsidige: Du finder ikke to websteder, der ligner struktur. De er også lydhøre, hvilket er et must-have-funktion til moderne websteder.

Bogmærke AIDA-design Vælg

AIDA gør det muligt at vælge din forretningstype for at generere et websted baseret på dine behov. Hvis du af en eller anden grund ikke kan lide projektet, er du velkommen til at bede AIDA om at oprette et nyt til dig. Du kan gentage handlingen igen og igen, indtil du er helt tilfreds med resultatet. At arbejde med AIDA er enkelt, hurtigt og engagerende. Assistenten giver mulighed for at opbygge en personlig mobilklar webside på cirka to minutter for at hjælpe dig med at etablere pålidelig webtilstedeværelse. Du kan oprette så mange undersider, som du har brug for til dit projekt – systemet sætter ingen grænser eller begrænsninger her. Derudover kan du integrere din egen HTML-kode, hvis du har den nødvendige viden og færdigheder.

Indstillinger for tilpasning af bogmærkeindstillinger er også alsidige. Selvom AIDA tager sig af hele webudviklingsprocessen og sikrer et imponerende resultat, kan du også redigere dit webstedsdesign i den tilsvarende editor-sektion. Dette er stedet, hvor du kan redigere stilen og baggrunden på dit websted samt justere generelle indstillinger. Dette er meget praktisk for brugere, der ønsker at give deres projekter et personligt look.

4. Kundesupport

Bookmark har til hensigt at give sine brugere maksimal support for yderligere at give dem mulighed for at tilbyde websteder af høj kvalitet til deres kunder. Du kan komme i kontakt med Bookmark kundesupportteam når som helst på dagen enten ved at udfylde en skriftlig formular eller gennem live chatvinduerne, der er tilgængelige på alle sider af tjenesten. Det er også muligt at kontakte udviklerne via feedbackformularen i menuen “Hjælp”.

Hvis der stadig er spørgsmål tilbage, kan du kontakte systemudviklerne i afsnittet “Spørg en ekspert”. Sådan får du adgang til det magtfulde sociale samfund i webstedsbyggeren, hvor du kan stille alle systemrelaterede spørgsmål og få svar på dem. Platformen gør det også muligt at se masser af videoklip for klart at forstå, hvordan man bruger systemet.

Bogmærke giver også en mulighed for at prøve gratis online træningskursus. Det giver dig mulighed for at lære strategier og tricks ved at arbejde med systemet. Du kan yderligere bruge disse færdigheder, når du lancerer en online forretningswebsted. Systemet giver mulighed for at se live demo-tutorial direkte på hjemmesiden. Hvis du imidlertid agter at få adgang til det fulde undervisnings- og online-kursus, vil tjenesten tilbyde dig at opgradere til et af dets betalte abonnementer – enten Business eller Professional. Begge giver denne mulighed.

5. Prispolitik

Du kan bruge Bogmærke gratis med standardbegrænsninger. Systemet tillader ikke at forbinde dit eget domæne, oprette over 10 sider, tilføje en butik og fjerne dets annonce. En sådan plan kan vælges til kun at udforske og teste tjenesten.

For alle dem, der har brug for et komplet forretningswebsted, tilbyder systemet betalte planer. Der er faktisk kun to planer, du kan vælge imellem:

 • Professionel ($ 11.99 / mo), der tilbyder et gratis domæne pr. år, ubegrænset lagerplads, sider og båndbredde, fjernelse af reklame, avanceret SEO, premium support, adgangskodebeskyttelse, forbindelse af e-mail til et websted, tilpassede sidefødder;
 • Forretning ($ 24.99 / mo), som involverer de ovennævnte funktioner samt en mulighed for at oprette en online butik med over 1000 produktkort, accept af online PayPal-betalinger, SSL-forbindelse, en mulighed for at sælge på Ebay, Android og iOS butikadministrationsapp.

Bogmærk prissætning

Prisen på bogmærke er moderat, og den holder helt til kvaliteten og udvalget af funktioner, der tilbydes. Det er et dejligt valg at oprette professionelt udseende og funktionelle websteder. Ligesom i de fleste af webstedsbyggerne mangler en gratis plan funktionalitet på grund af de begrænsninger, der ikke er kompatible med lancering af et dejligt websted.

Omkostningseffektiviteten ved at bruge Bogmærke afhænger af dine egne præferencer og anvendeligheden. Der er masser af nichekonkurrenter, der opkræver de samme priser for deres tjenester. Produktet skiller sig ud fra mængden på grund af den usædvanlige præsentation af standardfunktioner i WYSIWYG-systemer, avanceret AIDA-assistent og interface-unikhed. Generelt er dette et anstændigt system med rimelig pris. Det er op til dig at tage valget.

6. Fordele og ulemper

Uanset den tiltrækkende interface har Bookmark et antal ulemper. Det giver mening at finde ud af, hvilke fordele og nedbrydelser nøjagtigt webstedsbyggeren har, inden de indser, hvad du kan forvente af det i det lange løb. Lad os se på listen over fordele og ulemper, der findes nedenfor.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Avanceret AIDA-assistent, der opretter flere webstedskombinationer til enhver virksomhed;
&# X2714; Ingen kodning færdigheder og viden kræves for at starte et websted;
&# X2714; Kvalitetsundervisningsmateriale til, hvordan man arbejder med systemet;
&# X2714; Flot integreret værktøj til indsamling af statistik;
&# X2714; Bookmark Design Agency Program.
✘ Ubekvem proces med oprettelse af personlige blokke til enkeltsidede websteder;
✘ Små signaturskrifter i den visuelle editor.

Konklusion

Bogmærke er en attraktiv komplet webstedsbygger. Det tilbyder ikke nogen webstedsskabeloner, men det kan alligevel prale af en stærk AIDA-assistent. Det gør det muligt at starte responsive websteder for flere virksomheder ved hjælp af de leverede oplysninger. Processen med lancering af et websted tager ikke længere end et par minutter, mens resultatet altid er imponerende.

Interessant interface, kreativ webdesignproces og unikt system for statistikindsamling – det er indlysende, at udviklerne forsøgte at få systemet til at skille sig ud fra mængden. Er det lykkedes dem? Ja. Bogmærke-funktionalitet er over gennemsnittet, hvilket gør det til et godt valg både for begyndere såvel som for webdesigneksperter.

Bogmærke fungerer bedst til at oprette forskellige typer forretningswebsteder. Onlinebutikker, der er bygget med det, er visuelt tiltalende og giver en bred vifte af e-handelsfunktioner. Er bogmærke dets omkostninger værd? Det er. Hvis det imødekommer dine webdesignbehov, skal du bare købe en plan og begynde at arbejde. Du vil ikke fortryde resultatet.

Prøv bogmærke nu

 Det er gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map