BoldGrid anmeldelse

BoldGrid er et gratis og kraftfuldt webstedsbygningsværktøj designet til WordPress brugere. En populær træk-og-slip-editor blev oprettet med det formål at fremstille og teste deres websteder ved hjælp af BoldGrid tilpassede Cloud Platform og derefter overføre dem til enhver vært.


Platformen kommer ikke som en alt-i-en-løsning. Det betyder intet hosting eller gratis domæne i en pakke. Med andre ord har du muligvis brug for en separat hosting-konto eller vælg en af ​​de anbefalede hostingudbydere fra BoldGrid inklusive Bluehost og nogle andre. Det giver dig mulighed for at tage det fulde ud af værktøjet, mens basislinjefunktioner også kan være nyttige i form af stereotyping på websitet. Du er fri til at implementere forskellige tjenester, plugins eller apps og teste dem under reelle driftsbetingelser. Hvis alt kører glat, kan du implementere dit fejlfri webprojekt.

BoldGrid er en god mulighed for nybegynder, der tager deres første skridt inden for webdesign. Det leveres med brugervenlig funktionalitet, der gør WordPress-webstedsopbygning hurtigere og enklere. Erfarne professionelle kan også finde dette værktøj temmelig praktisk takket være platformens prisbelønnede Inspiration-plugin og andre instrumenter til at komme med relevant medie- og tekstindhold. Denne gang vil vi gennemgå alle gode og dårlige ting om BoldGrid, hold dig opdateret for at lære mere!

1. Brugervenlighed

Selvom BoldGrid er designet til WordPress-websteder, er det meget let at bruge takket være dens træk-og-slip-redigeringsprogram, brugervenlige funktionalitet og nogle andre funktioner, der gør det nemt for nybegynderne at håndtere webstedstilpasning, omarrangere sidestruktur, ændre skrifttyper eller farver samt gå til mere avancerede indstillinger for at implementere noget af HTML eller CSS. At komme i gang er også temmelig enkelt.

Sådan kommer du i gang med BoldGrid

Først og fremmest skal du oprette en ny BoldGrid-konto og angive din e-mail. Når du har klikket på knappen, har du adgang til din WP BoldGrid-installation. Glem ikke at afslutte registreringsprocessen og bekræfte din e-mail. Ellers udløber din konto om to dage. Derudover vil du ikke have adgang til platformen længere.

Når bekræftelsen er afsluttet, kan du muligvis oprette din WordPress Cloud Platform og få fuld adgang til alle BoldGrid-funktioner med undtagelse af designeksport og nogle andre muligheder, der kun er tilgængelige med betalte abonnementer og planer. Vi vil diskutere dem lidt videre.

Træk-og-slip-funktion

Mens BoldGrid blev udviklet til WordPress, får brugerne en chance for at oprette nye websteder for sig selv såvel som for deres kunder takket være en enkel og let at bruge træk-og-slip-funktion. Selve platformen blev designet som en avanceret udvidelse til WP, hvilket gør CMS mere omfattende og fleksibel takket være færdige layout og brugerdefinerede sider.

boldgrid.com

Hvad angår WYSIWYG-editoren, gør det det nemt at vælge mellem forskellige brugerdefinerede gitter og tilføje dem til dine sider. Brugere har en chance for at justere tabeller og diagrammer, flere kolonner, mediefiler, bokse, tekstblokke og mange flere.

GridBlocks og API

De fleste af jer er bekendt med GridBlocks. De er faktisk de samme som klar-til-brug-layout og webside-skabeloner, der består af forskellige sektioner og elementer, herunder tekstblokke, formularer, billeder osv. Det er ikke nødvendigt at bruge kortkoder, hver gang du vil have et bord eller et galleri på din side. Hvilken lettelse for alle WordPress fans!

Platformen giver fuld adgang til dens API, som muligvis kan integreres med Flickr eller Fotolia for at skabe fantastiske porteføljer, landingssider eller mindre virksomhedswebsteder ved hjælp af millioner af stockfotos og billeder tilgængelige lige fra dit WP-dashboard.

2. Funktioner & Fleksibilitet

BoldGrid-betjeningspanelet er identisk med det, du kan se i WordPress, men det tilbyder desuden ekstra muligheder, der gør det muligt at oprette webstedet på en hurtig og effektiv måde. Det er ganske enkelt og velstruktureret: sidebjælken med indstillingerne, arbejdsområdet, tip osv. Det er simpelthen umuligt at skrue noget op her.

BoldGrid anmeldelse

BoldGrid leverer ikke millioner af plugins ud af boksen. Platformen har imidlertid et rigt sæt funktioner, der fuldstændigt kompenserer denne glip. Her er nogle baseline-værktøjer, som du muligvis har brug for under byggeprocessen:

 • Simple Form Builder – værktøjet giver dig mulighed for at oprette en tilpasset formular til dit websted og placere dem hvor som helst på din side. Brugere er frie til at vælge færdige formlayouts såvel som at oprette en helt ny sektion fra bunden ved hjælp af en simpel formeditor drevet af NinjaForms.
 • Medier på farten – Som det blev nævnt før, giver API-integration med større lagerbillede-hubs dig mulighed for at gennemse og tilføje fotos undervejs. Ingen redigeringsværktøjer eller specielle færdigheder er påkrævet. Klik på billedet, vælg en størrelse, du har brug for, og lad systemet automatisk beskære og tilføje billedet til din side.
 • BoldGrid Editor

 • 100% kompatibilitet – mens BoldGrid ikke leveres med masser af widgets og tilføjelser, er du stadig fri til at bruge tredjeparts plugins og extensions. Platformen er fuldstændig kompatibel med hver eneste WP-plugin eller -tema både gratis og betalt.
 • SEO – BoldGrid genererer selv SEO-venlig kode. Du kan vælge forskellige tilgængelige plugins for at øge dit websteds SEO-rækker. På samme tid kan du yde et eget bidrag ved at opsætte sidetitler, metabeskrivelser, URL’er osv.
 • Eksempelvisningstilstand – du kan teste, hvordan webstedet fungerer med alle plugins og tjenester aktiveret, før de implementeres. Platformen introducerer et såkaldt iscenesættelsesmiljø, hvor bygningsprocessen løber gradvist. Så du kan teste hvert eneste element for at sikre, at intet går galt.
 • Interaktivitet – du er ansvarlig for, hvordan alle webstedselementer vises på siden. Du er fri til at oprette nye formularer og gallerier samt styre den måde, de interagerer med besøgende på webstedet.

Vi skal også nævne en solid bloggingfunktion, der gør det let ikke bare at oprette nye blog-poster, men også styre læsernes kommentarer, sortere artikler efter kategorier, tilføje postnumre, underrette brugerne i tilfælde af nye publikationer osv. Sammenfatning, her vi har et temmelig kraftigt og fleksibelt WordPress-orienteret webstedsbygningsværktøj med alt hvad du har brug for i pakken.

3. Design

BoldGrid tilbyder et sæt responsive temaer såvel som en mulighed for også at vælge tredjeparts WordPress-temaer. Med andre ord vil brugerne have masser af kilder til inspiration. Hvis du beslutter at vælge tilpassede layouts, kan du drage fordel af følgende:

 • Alle temaer er velorganiserede og sorteret efter kategorier. Du finder let den, der opfylder dine krav. Valget af temaer er bredt nok til, at ejendomsmæglere, fotografer, webdesignere, kunstnere eller musikere kan komme med deres porteføljer, destinationssider eller mindre virksomhedswebsteder. Samlet set er der omkring 200 responsive layouts tilgængelige for BoldGrid-abonnenter.
 • Hver skabelon har et sæt klar-til-brug plugins. Du vil aldrig finde dummy tekster og indhold som ”Jeg er din side. Skriv noget ind ”. Alle blokke kan tilpasses. Alle sektioner og mediefiler kan bruges.
 • Alle temaer fås i forskellige farver, mens platformen vil anbefale den mest attraktive farvepalle. Hvis du har din egen vision om webstilsstil, skal du oprette din egen palle.

Ovennævnte funktioner ser mere end nok til, at nybegynder skaber et tilpasset design. Erfarne professionelle, der er ivrige efter at gå ud over grænserne, vil sætte pris på avancerede indstillinger med en mulighed for at implementere HTML, JavaScript og CSS. De har også en chance for at ændre eller ændre tilpassede menuer, widgets eller indholdsområde.

boldgrid.com - tilpas temaet

For eksempel skal du ændre overskriften. Klik på billedet øverst på siden, og du vil se et udvalg af ekstra kontroller og indstillinger, der vises rundt om det afsnit, du skal tilpasse. Du kan vælge mellem forskellige menuikoner samt ændre størrelse på headerelementer og -billede, tilføje eller fjerne knap osv.

Arbejde med mediefiler er også super let takket være stor multimediasupport. Brugere kan downloade videoer og fotos fra mediebiblioteket eller oprette nye gallerier, samlinger eller afspilningslister for at organisere filer og undgå rodet.

4. Kundesupport

Brugere begynder at føle BoldGrid-støtte, når de er gået ind i instrumentbrættet. Et sæt af igangsatte videoguider og tutorials byder dig velkommen ind i instrumentbrættet. Nogle af dem mangler vigtige data og fremmer primært platformen, der fortæller abonnenter, hvad BoldGrid er. Heldigvis kan du bruge nogle andre indstillinger til at løse forskellige problemer.

Platformen har et supportforum, hvor din kan videresende ethvert spørgsmål. Den dårlige ting er, at det kan tage en dag eller to for at få svaret. Den gode ting er, at du får professionel hjælp fra eksperter support specialister autoriseret af BoldGrid.

De af jer, der beslutter at bruge BoldGrid sammen med det anbefalede hosting Bluehost, vil få yderligere adgang til handelschat, Skype, Support Center og telefon til øjeblikkelig kontakt.

Vi skal sige, at BoldGrid er en del af et enormt WordPress-samfund, hvor hvert medlem prøver at yde sit bidrag. Brugere kan altid stole på:

 • BoldGrid og WP professionelle udviklere, der bidrager til koder, billetter og spor. De er tilgængelige via fællesskabsfora. De skyder videoer og vejledninger, der skal bruges.
 • Platformen investerer i WordPress-udvikling og sponsorerer nogle af sine konferencer og møder med masser af praktisk information at få.

Med andre ord, du vil aldrig gå, hvis du vælger Boldgrid.

5. Prispolitik

Brugere har en chance for at prøve værktøjet gratis. Hvis du higer efter udvidede funktioner, vil den betalte BoldGrid-pakke passe dig fint:

 • Gratis plan leveres med en grundlæggende træk-og-slip-editor, gratis tema og blokbibliotek.
 • Betalt plan koster dig $ 60 pr. År med ubegrænset websteder, premium support, over 200 lydhøre temaer og automatiserede SEO-værktøjer.

Som vi allerede har nævnt før, kommer BoldGrid uden hosting. Med andre ord vil du ikke være i stand til at distribuere dine websteder uden at have en betroet hosting-udbyder ved din side. Bluehost kan være den bedste løsning, da det er WordPress anbefalet hostingudbyder med en pakke WP-optimerede serverløsninger og funktioner. Bortset fra udvidede Cloud-, VPS- og Reseller-hosting-tilbud har platformen et udvalg af planer, der fungerer godt til WordPress-websteder:

 • Grundlæggende plan koster $ 2,95 / måned med ubegrænset båndbredde, gratis SSL- og WordPress-opdateringer og 50 GB lagerplads.
 • Plusplan koster $ 5,45 / måned med ubegrænset websteder, opbevaring, båndbredde, domæner og e-mail-konti plus $ 200 for forskellige markedsføringstilbud.
 • Choice Plus koster $ 5,45 / måned med alle ubegrænsede funktioner ud over anti-spam-ekspert, domænefortrolighed og sikkerhedskopi af websted.

Du har en chance for at tage mest muligt ud af BoldGrid-platformen, hvis den bruges sammen med Bluehost.

6. Fordele og ulemper

Selvfølgelig fungerer BoldGrid muligvis for WP-fans med både nul og dyb teknisk viden. Platformen leveres som et godt webdesign- og testværktøj for at sikre, at alle dine plugins og tjenester fungerer glat såvel som webstedet generelt. På samme tid må vi indrømme, at det også har nogle åbenlyse undergange.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Fantastisk til opbygning af WordPress-websteder.
&# X2714; Let at bruge træk-og-slip-editor.
&# X2714; Det er gratis.
&# X2714; Nem og hurtig at komme i gang.
&# X2714; Tilpassede formbyggere og avancerede designindstillinger.
&# X2714; Kompatibilitet med tredjeparts plugins, temaer og tjenester.
&# X2714; Op til 200 lydhør skabeloner.
✘ Ikke værdifuld for en separat erhvervelse.
✘ Tager noget tid at lære.
✘ Manglen på e-handelsfunktioner.

Konklusion

BoldGrid kan bestemt være en hurtigere og smartere måde at gøre det på opbyg CMS-websteder fra bunden. Det var designet til at lave sider, der let kan konfigureres og tilpasses uden særlige kodningsfærdigheder. Mens førstegangere muligvis synes det er lidt vanskeligt at lære, hvordan systemet fungerer, vil udvidet support komme godt med. Når du først har forstået, hvordan værktøjerne skal bruges, kører processen glattere.

Den dårlige nyhed er, at du ikke kan købe platformen separat uden at være vært. På den anden side vil denne kendsgerning næppe være en anstrengelse i betragtning af tilgængelige BoldGrid-anbefalede hostingudbydere som Bluehost. Når de bruges sammen, leverer de muligvis en ultimativ WP-optimeret oplevelse af websidebygning.

Prøv BoldGrid nu

 Det er nemt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map