BoldGrid gjennomgang

BoldGrid er et gratis og kraftig nettstedbyggingsverktøy designet for WordPress brukere. En populær dra-og-slipp-redigerer ble opprettet med mål om å lage og teste nettstedene deres ved hjelp av BoldGrid tilpassede Cloud Platform og deretter overføre dem til hvilken som helst vert.


Plattformen kommer ikke som en alt-i-ett-løsning. Det betyr ingen hosting eller gratis domene i en pakke. Med andre ord kan det hende du trenger en separat hosting-konto eller velg hvilken som helst av de anbefalte vertsleverandørene av BoldGrid inkludert Bluehost og noen andre. Det lar deg ta det fulle ut av verktøyet, mens grunnlinjefunksjoner også kan komme til nytte når det gjelder stereotyping på nettstedet. Du står fritt til å implementere forskjellige tjenester, plugins eller apper og teste dem under reelle driftsforhold. Hvis alt går greit, kan du distribuere det feilfrie webprosjektet ditt.

BoldGrid er et godt alternativ for nybegynnere som tar sine første skritt innen webdesign. Den kommer med brukervennlig funksjonalitet som gjør WordPress-nettstedet raskere og enklere. Erfarne proffer kan også synes dette verktøyet er ganske nyttig takket være plattformens prisbelønte inspirasjonsplugin og andre instrumenter for å komme med relevant medie- og tekstinnhold. Denne gangen skal vi gjennomgå alle gode og dårlige ting om BoldGrid. Følg med for å lære mer!

1. Brukervennlighet

Selv om BoldGrid er designet for WordPress-nettsteder, er den veldig enkel å bruke takket være dra-og-slipp-redigereren, brukervennlige funksjonaliteten og noen andre funksjoner som gjør det enkelt for nybegynnere å håndtere tilpasning av nettsteder, omorganisere sidestruktur, endre skrifter eller farger samt gå til mer avanserte innstillinger for å implementere noe av HTML eller CSS. Å komme i gang er også ganske enkelt.

Slik kommer du i gang med BoldGrid

Først av alt må du opprette en ny BoldGrid-konto og angi e-posten din. Når du har klikket på knappen, får du tilgang til WP BoldGrid-installasjonen. Ikke glem å fullføre registreringsprosessen og bekrefte e-posten din. Ellers utløper kontoen din om to dager. Dessuten vil du ikke kunne få tilgang til plattformen lenger.

Etter at bekreftelsen er fullført, kan du sette opp WordPress Cloud Platform og få full tilgang til alle BoldGrid-funksjonene, med unntak av designeksport og noen andre alternativer som bare er tilgjengelige med betalte abonnement og planer. Vi vil diskutere dem litt videre.

Dra-og-slipp-funksjonalitet

Mens BoldGrid ble utviklet for WordPress, får brukerne en sjanse til å lage nye nettsteder for seg selv så vel som for kundene sine takket være en enkel og brukervennlig dra-og-slipp-funksjonalitet. Plattformen i seg selv var designet som en avansert utvidelse til WP, noe som gjør CMS mer omfattende og fleksibel takket være ferdige oppsett og tilpassede sider.

boldgrid.com

Når det gjelder WYSIWYG-redigereren, gjør det det enkelt å velge mellom forskjellige tilpassede rutenett og legge dem til på sidene dine. Brukere vil ha en sjanse til å justere tabeller og diagrammer, flere kolonner, mediefiler, bokser, tekstblokker og mange flere.

GridBlocks og API

De fleste av dere er kjent med GridBlocks. De er faktisk de samme som bruksklare oppsett og webside-maler som består av forskjellige seksjoner og elementer, inkludert tekstblokker, skjemaer, bilder osv. Det er ikke nødvendig å bruke kortkoder hver gang du vil ha et bord eller et galleri på siden din. For en lettelse for alle WordPress-fans!

Plattformen gir full tilgang til API-en som kan integreres med Flickr eller Fotolia for å lage fantastiske porteføljer, destinasjonssider eller småbedriftssider ved å bruke millioner av bilder og bilder tilgjengelig fra WP-dashbordet..

2. Funksjoner & fleksibilitet

BoldGrid-dashbordet er identisk med det du kan se i WordPress, men det tilbyr i tillegg ekstra alternativer som gjør det mulig å sette opp nettstedet på en rask og effektiv måte. Det er ganske enkelt og godt strukturert: sidefeltet med alternativene, arbeidsområdet, tipsene osv. Det er rett og slett umulig å skru noe opp her.

BoldGrid gjennomgang

BoldGrid leverer ikke millioner av plugins ut av esken. Imidlertid har plattformen et rikt sett med funksjoner som totalt kompenserer den savnet. Her er noen grunnleggende verktøy som du kanskje trenger under byggeprosessen:

 • Enkel formbygger – verktøyet lar deg bygge et tilpasset skjema for nettstedet ditt og plassere dem hvor som helst på siden din. Brukere står fritt til å velge ferdige skjemaoppsett, så vel som å lage en helt ny seksjon fra bunnen av ved hjelp av en enkel skjermeditor drevet av NinjaForms.
 • Media på farten – Som det ble nevnt før, lar API-integrasjon med store lagerbilde-nav du surfe og legge til bilder mens du er på farten. Ingen redigeringsverktøy eller spesielle ferdigheter kreves. Bare klikk på bildet, velg en størrelse du trenger og la systemet automatisk beskjære og legge til bildet på siden din.
 • BoldGrid Editor

 • 100% kompatibilitet – mens BoldGrid ikke kommer med mange widgets og tilleggsprogrammer, står du fremdeles fritt til å bruke tredjeparts plugins og utvidelser. Plattformen er helt kompatibel med hver eneste WP-plugin eller -tema både gratis og betalt.
 • SEO – BoldGrid selv genererer SEO-vennlig kode. Du kan velge forskjellige plugins som er tilgjengelige for å øke SEO-rangeringene på nettstedet ditt. Samtidig kan du gi et eget bidrag ved å sette opp sidetitler, metabeskrivelser, nettadresser osv.
 • Forhåndsvisningsmodus – du kan teste hvordan nettstedet fungerer med alle plugins og tjenester som er aktivert før du distribuerer det. Plattformen introduserer et såkalt iscenesettelsesmiljø der byggeprosessen går gradvis. Så du kan teste hvert eneste element for å sikre at ingenting går galt.
 • interaktivitet – du er ansvarlig for hvordan alle nettstedselementer vises på siden. Du står fritt til å opprette nye skjemaer og gallerier, samt administrere måten de samhandler med besøkende.

Vi bør også nevne en solid bloggfunksjon som gjør det enkelt ikke bare å lage nye blogginnlegg, men også administrere lesernes kommentarer, sortere artikler etter kategorier, legge til postnumre, varsle brukere i tilfelle nye publikasjoner osv. Oppsummering, her vi har et ganske kraftig og fleksibelt WordPress-orientert nettstedbyggingsverktøy med alt du trenger i pakken.

3. Design

BoldGrid tilbyr et sett med egne temaer så vel som en mulighet til å velge WordPress-tema fra tredjeparter. Med andre ord, brukere vil ha mange kilder til inspirasjon. Hvis du bestemmer deg for å velge tilpassede oppsett, kan du dra nytte av følgende:

 • Alle temaene er godt organisert og sortert etter kategorier. Du finner enkelt den som tilfredsstiller dine krav. Utvalget av temaer er bredt nok til at eiendomsmeglere, fotografer, nettdesignere, artister eller musikere kan komme med sine porteføljer, destinasjonssider eller småbedriftssider. Totalt sett er det rundt 200 responsive oppsett tilgjengelig for BoldGrid-abonnenter.
 • Hver mal har et sett med bruksklare plugins. Du vil aldri finne dummy-tekster og innhold som “Jeg er siden din. Skriv inn noe ”. Alle blokker kan tilpasses. Alle seksjoner og mediefiler er brukbare.
 • Alle temaene er tilgjengelige i forskjellige farger, mens plattformen vil anbefale den mest attraktive fargepaletten. Hvis du har din egen visjon om nettstedstil, lager du din egen pall.

Ovennevnte funksjoner ser mer enn nok ut for at nybegynnere kan lage et tilpasset design. Erfarne proffer som er ivrige etter å gå utover grensene, vil sette pris på avanserte innstillinger med en mulighet til å implementere HTML, JavaScript og CSS. De vil også ha en sjanse til å endre eller endre tilpassede menyer, widgeter eller innholdsområde.

boldgrid.com - tilpass temaet

For eksempel må du endre overskriften. Klikk på bildet øverst på siden, og du vil se et utvalg av ekstra kontroller og innstillinger som vises rundt delen du trenger å tilpasse. Du kan velge mellom forskjellige menyikoner i tillegg til å endre størrelse på topptekstelementer og bilde, legge til eller fjerne knapp osv.

Å jobbe med mediefiler er også superenkelt takket være flott multimedia-støtte. Brukere kan laste ned videoer og bilder fra mediebiblioteket eller opprette nye gallerier, samlinger eller spillelister for å organisere filer og unngå rotet.

4. Kundesupport

Brukere begynner å føle BoldGrid-støtte når de har kommet inn i dashbordet. Et sett med igangsatte videoguider og opplæringsprogrammer vil ønske deg velkommen på dashbordet. Noen av dem mangler viktige data og promoterer hovedsakelig plattformen som forteller abonnenter hva BoldGrid er. Heldigvis kan du bruke noen andre alternativer for å løse forskjellige problemer.

Plattformen har et støtteforum der du kan sende et spørsmål. Det dårlige er at det kan ta en dag eller to å få svaret. Det gode er at du vil få profesjonell assistanse fra eksperimentstøttespesialister autorisert av BoldGrid.

De av dere, som bestemmer seg for å bruke BoldGrid sammen med det anbefalte hostinghotellet Bluehost, vil få ekstra tilgang til handelschat, Skype, Support Center og telefon for øyeblikkelig kontakt.

Vi må si at BoldGrid er en del av et stort WordPress-samfunn der hvert medlem prøver å gjøre sitt bidrag. Brukere kan alltid stole på:

 • BoldGrid og WP profesjonelle utviklere som bidrar til koder, billetter og spor. De er tilgjengelige via samfunnsfora. De skyter videoer og veiledninger.
 • Plattformen investerer i WordPress-utvikling og sponser noen av sine konferanser og møter med mange praktiske opplysninger å hente.

Med andre ord, du vil aldri gå med hvis du velger Boldgrid.

5. Prispolitikk

Brukere har en sjanse til å prøve verktøyet gratis. Hvis du lengter etter utvidede funksjoner, vil betalt BoldGrid-pakke passe deg fint:

 • Free Plan kommer med en grunnleggende dra-og-slipp-redigerer, gratis tema og blokkbibliotek.
 • Betalt plan vil koste deg $ 60 per år med ubegrensede nettsteder, premium support, over 200 responsive temaer og automatiserte SEO-verktøy.

Som vi allerede har nevnt før, kommer BoldGrid uten hosting. Med andre ord vil du ikke kunne distribuere nettstedene dine uten å ha en pålitelig hostingleverandør fra din side. Bluehost kan være den beste løsningen, da det er WordPress-anbefalt hostingleverandør med en pakke med WP-optimaliserte serverløsninger og funksjoner. Bortsett fra utvidede tilbud om Cloud, VPS og Reseller hosting, har plattformen et utvalg av planer som vil fungere utmerket for WordPress-nettsteder:

 • Grunnleggende plan koster $ 2,95 per måned med ubegrenset båndbredde, gratis SSL- og WordPress-oppdateringer og 50 GB lagringsplass.
 • Plussplan koster $ 5,45 / måned med ubegrenset nettsteder, lagring, båndbredde, domener og e-postkontoer pluss $ 200 for forskjellige markedsføringstilbud.
 • Choice Plus koster $ 5,45 per måned med alle ubegrensede funksjoner i tillegg til anti-spam-ekspert, domenes privatliv og sikkerhetskopiering av nettsteder.

Du vil ha en sjanse til å ta mest mulig ut av BoldGrid-plattformen hvis den brukes sammen med Bluehost.

6. Fordeler og ulemper

Selvfølgelig kan BoldGrid trene for WP-fans med både null og dyp teknisk kunnskap. Plattformen kommer som et godt verktøy for webdesign og testing for å sikre at alle pluginene og tjenestene dine fungerer jevnt, så vel som nettstedet generelt. Samtidig må vi innrømme at det også har noen åpenbare underganger.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Flott å bygge WordPress nettsteder.
&# X2714; Enkel å bruke dra-og-slipp-redigeringsprogram.
&# X2714; Det er gratis.
&# X2714; Enkelt og raskt å komme i gang.
&# X2714; Tilpassede formbyggere og avanserte designinnstillinger.
&# X2714; Kompatibilitet med tredjeparts plugins, temaer og tjenester.
&# X2714; Opptil 200 responsive maler.
✘ Ikke verdifullt for et separat oppkjøp.
✘ Tar litt tid å lære.
✘ Mangelen på e-handelsfunksjoner.

Konklusjon

BoldGrid kan sikkert være en raskere og smartere måte å gjøre det på bygg CMS-nettsteder fra bunnen av. Den ble designet for å lage sider som er enkle å konfigurere og tilpasse uten spesielle kodingsevner. Selv om førstegangere kan synes det er litt vanskelig å lære hvordan systemet fungerer, vil utvidet støtte komme til nytte. Når du har innsett hvordan verktøyene skal brukes, vil prosessen gå jevnere.

Den dårlige nyheten er at du ikke kan anskaffe plattformen separat uten å være vert. På den annen side vil dette faktum neppe være en hindring for å vurdere tilgjengelige BoldGrid-anbefalte vertsleverandører som Bluehost. Når de brukes sammen, kan de levere en ultimate WP-optimalisert opplevelse av nettstedbygging.

Prøv BoldGrid nå

 Det er lett

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map