Botsociety Review

Botsociety – on vallankumouksellinen instrumentti, jonka avulla aloittelijat ja muut kuin teknikot voivat suunnitella omat robottinsa helposti. Keskustelu Skriptejä ei tarvitse laatia tai koodata. Kuvittele vain, kuinka botisi aikoo olla vuorovaikutuksessa käyttäjien kanssa ja herättää ideasi elämään Botsocietyn avulla.


AI-pohjaiset chatbot-alustat eivät ole enää tekninen temppu vain kiinnittää käyttäjien huomio. Botista on tullut tehokas markkinointi- ja markkinointityökalu, jota käyttävät sekä yksittäiset kauppiaat että eri aloilla toimivat yritykset. Ohjelmisto on suunniteltu luomaan uuden sukupolven vuorovaikutus kohderyhmän kanssa aina, kun kyse on suoramyynnistä sosiaalisten ympäristöjen tai verkkosivustojen kautta, asiakastuesta jne..

Botsociety on helppo kehittää mitä tarvitset. Ainoa tehtävä on lähettää luova teksti ja käyttää joitain mukautusominaisuuksia rakentaakseen kiinnostavaa ja vilkasta vuoropuhelua käyttäjän ja robotin välillä. Katsotaanpa mitä työkalussa on niin erityistä. Kuinka siitä voi olla apua chatbotin suunnittelussa ilman koodausta tai ohjelmointikokemusta?

1. Helppokäyttöisyys

Botsocietyyn sisältyy integroitu muokkausprosessi, joka ohjaa käyttäjää askel askeleelta laulamisesta keskustelun suunnitteluprosessissa. Alustalla on ilmainen kokeilu, jolla voidaan tarkistaa sen toiminta. Kun olet kirjautunut sisään, voit aloittaa robotin rakennusprosessin.

Päästä alkuun

Prosessi koostuu useista yksinkertaisista vaiheista. Ne eivät vaadi erityisiä toimia tai teknisiä taitoja. Katso:

 1. Ensimmäisessä vaiheessa sinua pyydetään antamaan robotille nimi, jotta se näyttää elävämmältä ja vuorovaikutteisemmalta. Ilmaise luovuutesi ja tee se käyttäjien helposti tunnistettavaksi.
 2. Toinen vaihe sisältää alustan valinnan. Voit suunnitella messenger- tai Twitter-botin. Järjestelmä on yhteensopiva suurten lähettiläiden, kuten WhatsApp tai Slack, kanssa. Käyttäjät voivat valita Botsociety: n luomaan robotteja mobiilisovelluksille, verkkosivustoille, sosiaalisen verkoston tileille, Google Assistantille, Alexa Skillille ja muille..
 3. Napsauta “Suunnittelu” -painiketta ja aloita botin luominen.

Käyttöliittymä ja asetukset

Käyttöliittymä näyttää melko yksinkertaiselta jopa niille, jotka eivät ole koskaan kokeilleet sellaisia ​​työkaluja aiemmin. Näet todella laitteen aloitusnäytössäsi “Bot sanoo” ja “Käyttäjä sanoo” painikkeiden välissä. Tarvitset vain painaa mitä tahansa painiketta ja kirjoittaa haluamasi teksti botille ja käyttäjälle. Toisin sanoen voit luoda vuoropuhelun käyttämällä erilaisia ​​sanoja ja ilmauksia, jotka ovat merkityksellisiä rakoillesi.

Botsociety-toimittaja

Siirry asetuksiin ja mukauta rakennusprosessia kohdeyleisösi mukaan. Käyttäjät voivat vapaasti asettaa laitetyypin, mallin tai jopa värin. Voit myös valita kielisuunnan ja sivuluokan. Täällä voit myös muokata kutsuvaa näyttöä lisäämällä peittokuvan tai luoda Facebook-mainoksia.

Rakennusprosessi

Järjestelmä antaa sinun valita muodon. Siirry näytön oikeaan yläkulmaan ja napsauta täyskorkeutta, mobiililaitetta tai työpöydän asettelua nähdäksesi, kuinka robotti näyttää eri laitteilla. Hyvä uutinen on, että järjestelmä toimii vetämällä ja pudottamalla -konseptin avulla erilaisten viestisuunnitelmien luomiseksi. Mene vain Leikepöydälle ja vetämällä ja pudottamalla elementti, joka tarvitaan muokatun keskustelun luomiseen.

Kun olet valmis, napsauta Toista-painiketta nähdäksesi miten vuoropuhelu näyttää. Voit käyttää sitä testaustilassa sekä viedä tai jakaa kollegoillesi.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Vaikka jotkut eivät ehkä odota paljoakaan chatbot-rakentajilta, Botsociety voi tehdä sinulle vaikutuksen monilla hyödyllisillä ominaisuuksilla. Niiden avulla on helppo mukauttaa jokaista keskusteluasi ja luoda käyttäjillesi ainutlaatuinen vuorovaikutus.

 • Mukauttamistoiminto – Botsocietyn avulla et ole vain luomassa keskustelua. Suunnittelet itse räätälöityä vuoropuhelua. Hallintapaneelissa on työkaluja, joiden avulla voit lisätä kuvan, lisätä linkkejä, luoda ääniviestejä, luoda pieniä valikoita eri elementeillä, lisätä painikkeita, hymiöitä ja paljon muuta.
 • Botsociety-räätälöinti

 • Rakenteelliset keskustelupolut – Voit valita useita ohjeita keskusteluillesi sekä luoda monimutkaisia ​​rakennepolkuja robottirakenteelle. Voit tarkistaa, muokata tai jopa vaihtaa jokaisen luomiesi polkujen rakenteita lähtöpisteestä lopulliseen vastaukseen.
 • Botsociety-vuokaavio

 • Testaustila – testaustila ei tarkoita pelkästään valmiiden keskustelujen esikatselua näytön eri kokoisina. Laite antaa mahdollisuuden saada palautetta oikeilta käyttäjiltä ennen sen käyttöönottoa. Saat tallenteen kaikkien käyttäjien testeistä muokataksesi vuoropuhelua, joka tarjoaa tosielämäkokemuksen asiakkaillesi.
 • Ominaisuuksien jakaminen ja vienti – voit jakaa tai viedä luovan työn tuloksen. Botsociety antaa sinun viedä keskustelun sekä PDF- että Excel-muodossa. Käyttäjät voivat vapaasti ladata valmis tiedoston ja lähettää sen suoraan kollegoille tai asiakkaille.
 • Integrointikyvyt – loistava ominaisuus niille, jotka mieluummin ulkoistavat tehtävät kehitysryhmille. Botsoicety -alusta voidaan integroida saumattomasti kehittäjien työkaluihin, kuten Rasa tai Dialogflow. Jos et halua jakaa prosessia, saatat tarvita ominaisuutta työskennellä joukkueessa.
 • Botsociety-integraatio

 • Rajoittamaton tiimin jäsen – Botsociety tarjoaa palkittuja mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä joukkueen kanssa. Kaikki osallistujat voivat muokata keskustelua reaaliajassa nähdäksesi muutokset. Ryhmän jäsenet voivat työskennellä etäyhteydellä erillisen viestiosion ansiosta, jonka avulla he voivat kommunikoida projektissa.
 • Botsociety-jäsenet

3. Suunnittelu

Hyvin suunnitellut robotit takaavat yli puolet menestyksestä verkkosivuprojektissasi. Vaikka web-suunnittelu on vaikeaa kaikille ottaen huomioon vaadittava syvä tekninen tietämys, Botsociety tuo yksinkertaisia ​​välineitä aloittelijoille, jotka haluavat luoda innovatiivisen ja kiinnostavan chatbotin.

Kuten olemme aiemmin maininneet, ohjelmiston avulla voit valita useista alustoista alusta alkaen. Jokainen alusta tulee käyttövalmiina mallineena, tausta, tyylit ja fontit. Esimerkiksi, jos suunnittelet WhatsApp-botti, malli on aluksi saatavana tyypillisenä WhatsApp-käyttöliittymänä. Voit kuitenkin vapaasti muokata sitä sekä muuttaa alustyyppiä aina kun tarvitset.

Botsociety-suunnitteluasetukset

Oletetaan, että sinun on luotava Facebook-mainos. Botsociety tarjoaa lisäasetuksia, joihin voit lisätä kuvia ja lyhyitä videoita. Käyttäjät voivat ilmoittaa videon pituuden sekä lisätä otsikoita, kuvauksia ja uutissyötteiden linkkejä hankkiaksesi mahdollisimman monta potentiaalista asiakasta. Vierailevan näytön suunnittelu on myös erittäin helppoa vetämällä ja pudottamalla -toiminnon ansiosta. Voit kirjoittaa vapaasti oman ystävällisen viestin ja ladata kuvan tai jonkin muun elementin.

Olemme jo keskustelleet monireittisistä rakenteista, joita voit muokata tai vaihtaa milloin tahansa. Käyttäjät voivat myös luoda uusia polkuja aina vaihdettaessa täyskorkeuden, mobiili- tai työpöytätilan välillä. Itse viestit voidaan räätälöidä kuvien ja hymiöiden avulla botille tarvitsemastasi alustasta riippuen.

Jokainen botimalli voidaan esitellä yleisölle tai kollegoillesi. Se on hyvä ominaisuus luoda upeita esityksiä liikekumppaneille tai potentiaalisille asiakkaille. Järjestelmä tekee interaktiivisten esikatselujen jakamisen helpoksi ja parantaa keskustelun käytettävyyttä joukkueessa. Testien tai suunnittelijoiden kanssa reaaliajassa työskenteleminen on melko helppoa, jotta robotti olisi mahdollisimman houkutteleva. API-käyttöoikeudet antavat kokeneemmille ja teknisesti valmistautuneille käyttäjille noutaa robottiprototyypit.

4. Asiakastuki

Vaikka Botsociety on melko helppo käyttää, alustalla on laajennettu tukitiimi. Ensinnäkin, käyttäjät voivat vapaasti pitää yhteyttä tyypillisillä tavoilla, kuten sähköposti, puhelin ja live-chat. Voittajat voivat löytää virallisen fyysisen osoitteen myös yhteysosiosta.

Paikallinen tietopohja näyttää erittäin vaikuttavalta. Opetusohjelmien ja videooppaiden lisäksi täältä löydät erilaisia ​​kirjoja, jotka kattavat olennaiset aiheet, kuten käsikirjat, suunnitteluohjeet, ääni UX: n tulevaisuus jne. Kaikki kirjat ovat saatavilla esikatseluun ja lataamiseen. Botsocietyllä on myös kasvava yhteisö, jossa voit oppia tulevista tapahtumista, kokouksista ja konferensseista. Blogi saattaa olla hyödyllinen myös arvoisien ohjeiden ja artikkeleiden kanssa.

5. Hinnoittelupolitiikka

Ohjelmiston tärkein etu on se, että se on saatavana ilmaiseksi. Vaikka sen avulla voit suunnitella vain yhden keskustelun, joka sisältää jopa 30 viestiä, yhden käytettävyystestin ja yhden viennin, se saattaa silti olla hyvä alku. Tarvitset kuitenkin jossain vaiheessa maksetun suunnitelman, jotta voit ottaa kaiken irti alustasta.

Botsociety-hinnoittelu

Professional Plan maksaa sinulle 79 dollaria kuukaudessa. Se sisältää rajoittamattoman suunnittelun, viestit ja viennin. Suunnitelmaan sisältyy kuitenkin vain 2 käytettävyystestiä, mikä on vähän turhauttavaa. Alustalla on myös erikoistarjous yrityksille ja joukkueille, joilla on joukko yhteistyöominaisuuksia. Hinta kuitenkin neuvotellaan erikseen.

6. Hyödyt ja haitat

Botsociety on ehdottomasti huomion arvoinen. Se on ilmainen ja helppo tapa suunnitella oma robotti eri alustoille. Se tietysti antaa sinun lisätä Facebook-myyntiä ja luoda ammattitaitoisen lähestymistavan asiakkaidesi suhteen tukeen ja uskollisuuteen. On kuitenkin joitain pieniä haittoja, jotka tuskin pilaa vaikutelmaa:

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Ilmainen chatbot-suunnittelutyökalu.
&# X2714; Hyvä useille alustoille.
&# X2714; Loputon suunnittelu- ja räätälöintimahdollisuus.
&# X2714; Yksinkertainen suunnitteluprosessi.
&# X2714; Täydellinen yhteistyöhön ja henkilökohtaiseen työskentelyyn.
✘ Pro-suunnitelma näyttää melko kalliilta.
✘ Ei työpöydän esikatselutoimintoa ilmaisessa versiossa.
✘ Ei selkeää tietoa yrityspakettien hinnoista.

johtopäätös

Chatbotit helpottavat kauppiaiden elämää. Ne ovat tehokas työkalu myynnin ja asiakasuskollisuuden lisäämiseen. Oman botin suunnittelu oli melko haaste, kunnes chatbot-rakennusalustoihin ilmoitettiin. AI-tekniikoihin perustuva tällainen ohjelmisto ei vaadi erityisiä teknisiä taitoja tai ylimääräisiä kustannuksia.

Botsociety on loistava väline luoda räätälöity ja kiinnostava keskustelu vain usealla napsautuksella. Se toimii hyvin erilaisissa projekteissa riippumatta siitä, nauttivatko asiakkaiden palvelut tai verkkokauppa.

Kokeile Botsociety nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map