Carbonmade anmeldelse

Carbonmade – er en online porteføljebygger. Det blev udviklet for at lade enkeltpersoner etablere en solid web-tilstedeværelse. Kunstnere, fotografer, grafiske designere og illustratører får en chance for at komme i kontakt med potentielle kunder samt dele deres værker med det globale publikum gennem ajourførte og stilfulde websteder. Webstedsbyggeren er meget nem at bruge. Det tilbyder en bogstavelig talt øjeblikkelig måde at indstille og køre en online portefølje uden kodningsevner.


Softwaren har et voksende samfund med over 2.000.000 live-porteføljer bygget på Carbonmade. Webstedsbyggeren blev etableret i 2005, og i 2019 blev den fuldstændigt genopbygget og relanceret til Carbonmade 4. Newbies vil sætte pris på problemfri tilmeldingsproces ud over et sæt tilpasningsfunktioner for at skabe en fantastisk portefølje, der skiller sig ud. Selvom webstedsbyggeren muligvis ser lidt begrænset ud med hensyn til fleksibilitet, gør den sit job på en fantastisk måde. Lad os se hvad der er inde i Carbonmade 4-platformen.

1. Brugervenlighed

Carbonmade leveres med træk-og-slip-funktionen, hvilket gør det til et perfekt valg for nybegynderne. Systemet gør det nemt for brugerne at omorganisere sidelayoutet, flytte forskellige elementer eller tilføje nye. Du skal ikke have nogen tekniske færdigheder. Følg blot de lette trin for at komme i gang.

Mens nogle brugere var skuffede over manglende evne til at forbinde deres egne domæner, har Carbonmade rettet fejlen. Fra nu er abonnenter i stand til at forbinde deres på domæner i stedet for at få et carbonmade.com standardunderdomæne. Som et resultat har platformen forvandlet til en alt-i-en-løsning til at opbygge og distribuere din online portefølje. Men først ting først.

Kom godt i gang

Som vi har sagt før, er softwaren ekstremt nem at bruge. Du behøver ikke at købe en pro-plan for at komme i gang. Brugere kan vælge en gratis prøveperiode for at kontrollere, hvordan systemet fungerer. Du bliver bedt om at angive dit navn såvel som den niche, du repræsenterer. Her har vi illustratører, UI / UX designere, fotografer, kunstnere osv. Vælg blot specialiseringen for at lade systemet vælge flere skabeloneksempler og gå videre.

Carbonmade at komme i gang

Den næste fase er at angive din e-mail. Systemet genererer et indbydende brev uden endda behovet for at bekræfte dit kodeord. Derefter får du flere layoutindstillinger. De er temmelig basale med nogle grundlæggende blokke. De er dog bare for at komme i gang tilpasningsprocessen. Du skal ikke bedømme designet, før du dykker ned i den kreative bygning.

Skabelontilpasning

Carbonmade med en fuld pakke instrumenter til at tilpasse og redigere alt det væsentlige. Du kan ændre alt fra tilpasset profil og SEO til design og sideindstillinger. For at finde ud af, hvad vi skal starte med, lad os dele instrumentbrættet i flere kategorier:

 • Layoutredigering – Alle de tilgængelige blokke er placeret i venstre sidepanel. Der har vi gallerier, skydere, fuldskærmsbilleder, Om mig-sektioner, Side ved side-blokke, projektopdelingsafsnit osv. Mens Carbonmade er en drag-and-drop-webstedsbygger, behøver du kun at vælge en blok, hold den med musen og flyt området på siden. Du er fri til at omarrangere blokkenes position, som du ønsker. Hjulet til højre fra hver blok åbner avancerede indstillinger for at ændre dimensioner, mellemrum mellem fotos, kolonner osv.
 • Carbonmade redaktør

 • Designværktøjer – du kan finde dem på den venstre værktøjslinje. De gør det nemt at redigere webstedets titel samt uploade dit eksklusive brugerdefinerede logo og favorit. Her kan brugere også ændre layoutet til navigering på stedet samt tilpasse linkets udseende. Globale stilarter gør det muligt at ændre tekst- og fontfarver, vælge forskellige baggrunde, indstille fontprioriteter (tildele primære og sekundære skrifttyper) og mere.
 • Generelle indstillinger – dette afsnit angiver brugernes personlige oplysninger, forbinder et domæne samt finjusterer SEO-indstillinger for baseline.

Going Live

Når du har afsluttet tilpasningsprocessen, kan du se på dit websted ved hjælp af preview-tilstanden. Den inkluderer også forhåndsvisning af mobilenheder for at sikre, at alle sektioner vises korrekt på mobile enheder. Når du har klikket på smartphone-ikonet i øverste højre hjørne, vil du se et nyt vindue med stedets mobile preview.

Den dårlige nyhed her er, at tilstanden kun viser dit websted på smartphones. Der er ingen chance for at kontrollere, hvordan det fungerer på tabletter. Det er en ulempe. Klik på knappen for at gå tilbage til skrivebordsversionen. Klik på “Go Live” for at distribuere din færdige online portefølje.

2. Funktioner & Fleksibilitet

Da Carbonmade er en porteføljebygger, fokuserer de fleste af dens funktioner omkring webrepræsentation og designfunktioner. Softwaren leveres dog med ekstra muligheder ikke kun for at repræsentere dig selv online, men også for at promovere. Systemet har integreret analyse. Derudover udvikler udviklere regelmæssigt nye opdateringer og muligheder, de kan drage fordel af.

Designfunktioner

Vi har allerede diskuteret nogle af baseline tilpasnings- og designfunktionerne. Bortset fra brugerdefinerede blokke, fuldskærmsgallerier og slideshows, tilbyder platformen avancerede værktøjer til den mest fremragende repræsentation. Først og fremmest er du fri til at uploade dit eget logo for bedre genkendelse. Mens der er en grundlæggende videooverførselsfunktion, kan brugerne også drage fordel af Autoplay og Loop-funktionen. Alt hvad du behøver er at uploade din bevægelsesreklame og indstille en foretrukken mulighed:

 • Autoplay starter videoen med det samme, når en besøgende har åbnet siden.
 • Loop spiller automatisk alle dine videoer og bevægelseskreative en efter en.

Carbonmade har et bredt udvalg af navigationslayouts for websteder. Du kan vælge mellem 5 forskellige indstillinger (nogle af dem er kun tilgængelige med Pro-planer). Samtidig kan du selv redigere menuen.

Karbonfremstillede designfunktioner

Analytics

Systemet leveres med sin brugerdefinerede analysefunktionalitet. Det er tilgængeligt i brugerens kontrolpanel. Det viser samlede visninger pr. År såvel som månedlig statistik. Desuden er besøgende sorteret ud efter de enheder, de bruger (tablets, smartphones eller desktop). Du kan spore de mest populære sider.

SEO

Du skal ikke forvente meget af SEO-optimeringsfunktioner her. Ikke desto mindre tilbyder Carbonmade stadig sin basisindstilling for at markedsføre din portefølje og gøre den mere SEO-venlig. Indstillingerne giver dig mulighed for at ændre metabeskrivelsen på webstedet samt forbinde projektet med Google Analytics ved hjælp af verifikationskoden. Eksempel på deling af sociale medier er også tilgængelig i SEO-indstillinger. Derudover kan du uploade favicon såvel som integrere sociale delingsknapper fra blokvalget.

Carbonmade SEO

Privat portefølje

En unik funktion for dem, der kun ønsker at dele deres værker eller oplevelse med brugere, der har en særlig adgangskode. Indstillingen holder din portefølje lukket for almindelige websurfere. Systemet giver dig mulighed for at generere en speciel adgangskode, som du muligvis kan dele med dem, der virkelig er interesseret i samarbejde.

Talent pool

Carbonmade er ikke kun en webstedsbygger. Det er en enorm markedsplads for tekstforfattere, designere, illustratører, fotografer og andre kreative-minded individer. Deres websteder vises i sektionen Talent Pool. Du kan også forbinde din portefølje med Carbonmade.com og blive vist i dens pool af kreative entusiaster.

3. Design

Carbonmade kan ikke prale af et stort udvalg af skabeloner. Det tilbyder omkring 4-5 layouts pr. Specialisering. Hovedideen er ikke at give et færdigt tema, men at lade brugerne skabe deres unikke stilarter. En skabelon her er bare for at komme i gang med tilpasningsprocessen. Resten leveres af samlingen af ​​blokke og elementer. Ikke desto mindre ser alle temaerne meget cool ud. De er stilfulde og opdaterede med masser af funktioner og visuelle effekter. Platformen komprimerer automatisk billeder i alle størrelser, så du skiller dig ud med fantastiske valg i den højeste opløsning.

Carbonmade skabeloner

Brugere kan drage fordel af ubegrænset upload af indhold. Du kan tilføje så mange videoer og billeder, som du har brug for. Platformen understøtter forskellige formater, herunder PDFs, mp3s, JPGs, osv. Alle skabeloner har en flash preview-tilstand samt en mobil preview før de offentliggøres. Alle temaer er lydhøre og kører godt på forskellige enheder.

4. Kundesupport

Selvom Carbonmade er temmelig enkel at bruge, tilbyder det udvidet support med øjeblikkelige måder at komme i kontakt såvel som en omfattende videnbase. Du kan kontakte supportteamet lige fra instrumentbrættet. Her har vi:

 • En Live Chat-funktion – supportspecialisterne hævder at svare inden for flere timer.
 • Øjeblikkelig svar – muligheden tilbyder et sæt baseline-svar, der dækker forskellige områder, fra hvordan man kommer i gang med at skifte fra det gamle Carbonmade til det nye.
 • En blog – her i dashboardet kan du spore alle de nyeste opdateringer og funktioner, der er rullet ud af udviklerne.

Derudover kan du se praktiske videoguider og tutorials bare for sjov. Vi tror ikke rigtig, at de bliver nødvendige.

5. Prispolitik

Som vi tidligere har sagt, kan brugerne muligvis starte med en gratis prøveperiode. Du skal dog vælge en betalt plan, når den udløber. Der er tre forskellige pakker, der inkluderer:

Carbonmade priser

 • Begynderplan for $ 8 om måneden. Det leveres med et meget stramt sæt funktioner. Du får kun begrænset kundesupport såvel som kun brugerdefineret standard-carbon-underdomæne. Den gode nyhed her er, at planen inkluderer ubegrænsede fotos og billeder, der skal uploades.
 • Pro Plan for $ 12 om måneden. Du kan oprette op til 50 projekter, forbinde dit eget domæne, fjerne annoncerne, oprette private porteføljer, bruge integreret analyse osv..
 • Omkostninger til ekspertplan $ 18 pr. måned og inkluderer alle ubegrænsede funktioner. Derudover vises din portefølje i Talent Pool-listen.

Priserne ser måske en smule for høje ud, især for begynderplanen. Du kan støde på nogle mere omkostningseffektive indstillinger med næsten det samme funktioner. Hvad Pro- og Expert-planen angår, kan det være et godt valg.

6. Fordele og ulemper

Sammenfattende alle fordele og ulemper er Carbonmade bestemt en værdig porteføljebygger med enestående funktionalitets- og tilpasningsværktøjer. Selvom brugere muligvis ønsker en billigere mulighed, vil dedikerede eksperter sætte pris på de muligheder, den leverer.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Fantastisk til begyndere.
&# X2714; Et bredt udvalg af design- og tilpasningsværktøjer.
&# X2714; Eksklusive funktioner såsom privat portefølje og talentpool.
&# X2714; Gratis prøveversion for at komme i gang.
&# X2714; Stilfuldt skabelon design.
✘ Et begrænset udvalg af temaer.
✘ Meget få funktioner i begynderplanen.
✘ Priserne ser måske en smule for høje ud.

Bundlinjen

Carbonmade vil være et godt valg for fagfolk, der allerede har en rig portefølje at vise. Softwaren er ekstremt nem at bruge. Det tilbyder fantastisk funktionalitet til at oprette stilfulde websteder og fremhæve nogle af de bedste værker inden for niche af design, illustration og kunst.

Hvis du kun foretager dine første skridt inden for kunstindustrien, kan du kræve det lidt billigere alternativer. På den anden side kan Carbonmade stadig være en god mulighed for begyndere, da det tilbyder virkelige arbejdsperspektiver gennem sin Talent Pool. Du har reelle chancer for at komme i kontakt med potentielle kunder.

Prøv Carbonmade nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map