Doodlekit anmeldelse

doodlekit – er en webstedsbygger, der ser sin største mission i udviklingen af ​​små virksomheder websteder annonce såvel som projekter til personlig brug. Disse inkluderer destinationssider, porteføljer og andre typer populære DIY-projekter. Lanceret i 2006 formåede systemet at vinde sin målgruppe blandt DIY-webdesignere, men det overlader bestemt meget at ønske nu.


Webstedsbyggeren sigter generelt mod at hjælpe brugerne hurtigt og nemt med at opbygge deres projekter uden kodningsevner eller webdesignekspertise, der bruges til dette formål. Det var det, der oprindeligt tiltrækkede opmærksomheden fra iværksættere og almindelige brugere, der havde til hensigt at etablere web-tilstedeværelse af høj kvalitet uden nogen professionel bevidsthed om selve webdesignprocessen.

I betragtning af, at nichekonkurrence er ret hård, og der er masser af pålidelige og meget mere professionelle webstedsbyggere derude, ser DoodleKit ud til at miste terræn til mere aggressive rivaler. Så lad os se, hvordan det fungerer, og hvis det virkelig er værd at bruge.

1. Brugervenlighed

Doodlekits interface ser noget forældet ud, og du føler, at du helt fra det første øjeblik, du går ind på webstedet. Imidlertid kan nye og eksisterende brugere stadig finde de elementer, de har brug for for at starte et projekt med systemet. Det skal nævnes, at Doodlekit er ret nem at bruge og praktisk, hvilket fungerer godt for brugere med forskelligartet webdesignoplevelse og endda for dem, der arbejder med deres webdesignprojekter for første gang.

DoodleKit Editor

For øvrigt er Doodklekit også inkluderet på listen over tjenester, der kan mestres og bruges selv af børn – så der er ingen grunde til at tvivle på enkelhedens platform.

Webstedsbyggeren er godt struktureret med alle must-have værktøjer, funktioner og elementer, der er til rådighed. Når du bruger systemet, udfører du en masse WYSIWYG-redigeringsoperationer. Dette bidrager også til systemets enkelhed og bekvemmelighed.

For at tilmelde dig tjenesten skal du først angive dine login- og adgangskodedata. Så snart du kommer til instrumentbrættet, får du adgang til webstedets editor. Når du begynder at udforske det, overser du imidlertid ikke det faktum, at Doodlekit-redaktøren er noget forældet og endda klodset.

Du vil ikke være i stand til at ændre meget her – i stedet for en mulighed for at redigere flere webstedselementer i redigeringsmenuen, får du bare tilbud om at klikke på en af ​​masser af røde knapper, der viser de tilgængelige indstillinger præsenteret som en form-baseret editor.

Således giver det ikke mening at tale om moderne træk-og-slip-webredigeringsprincipper – Doodlekit handler om at redigere formen, som kommer med det krævede indhold. Dette virker lidt usædvanligt og underligt, især for de brugere, der har oplevelsen af ​​at arbejde med moderne drag-and-drop-webstedsbyggere. Og det er ikke, hvad moderne brugere forventer af en webstedsbygger.

På den anden side gør en sådan tilgang imidlertid Doodlekit ret let at mestre for alle. Derudover behøver du ikke bekymre dig om brug af HTML / CSS-kodning eller behovet for at mestre grundlæggende webdesign.

2. Funktioner & Fleksibilitet

Doodlekit tilbyder et temmelig begrænset sæt funktioner, der er tilgængelige i systemets betjeningspanel – bare tag dig tid til at udforske det, inden du går videre til webstedets designproces. Lad os få et hurtigt overblik over dem nu.

DoodleKit-blog

  • Brugeradministration

Doodlekit er en af ​​disse webstedsbyggere, der understøtter valg af brugeradministration. Dette betyder, at du kan tilføje brugere med forskellige adgangstilladelser (Admin, Privileged, User) samt oprette fulde fora her. Webstedsbyggeren fungerer således godt til teamwork og samarbejdsmetode.

På grund af brugeradministrationsindstillingen kan du oprette et websted med sikre sider, der vil være synlige for visse medlemmer eller endda forskellige brugergrupper. Dette øger hjemmesidens sikkerhed og fortrolighed af de indsendte data.

Blogging og integration af sociale medier

Doodlekit har sit eget bloggesystem, der giver dig mulighed for at opbygge en blog og opdatere den, når det er nødvendigt. Hvad du kan gøre her er at tilføje nye indlæg, opdatere de eksisterende, muliggøre brugerkommentaringsfunktion osv. Der er også en mulighed for at integrere med populære sociale medietjenester for yderligere at promovere dit blogindhold og få brugerens opmærksomhed til.

eCommerce

Webstedsbyggeren leveres med den indbyggede e-handelsløsning. Det er dog ikke så avanceret sammenlignet med de fleste moderne webstedsbyggerne. Du kan starte en lille webshop her og tilpasse dens vigtigste indstillinger. Det er muligt at tilføje produktindstillinger (model, farve, størrelse, du navngiver det) og give brugerne udtømmende produktbeskrivelser (herunder lydfiler, videoer, tabeller, albums og brugerdefineret HTML).

DoodleKit - Testprodukt

Hvis du har et produkt, der kræver dybere tilpasning, kan du tilføje en tekstform til din produktform, så dine købere kan specificere deres navne eller noget andet, der kræves for at oprette et skræddersyet produkt.

For så vidt Doodlekit eCommerce-motor ikke kan betragtes som en fuld funktion, er det fornuftigt at understrege, at der ikke er noget integreret betalingsbehandlingsværktøj her. For at foretage betalinger vil dine webshopkunder blive omdirigeret til PayPal- eller Google Checkout-kontosiden for at gennemføre handlen. Dette er ikke helt praktisk for almindelige brugere. Så hvis du har brug for et storskala e-handelswebsted, er det fornuftigt at se efter en mere eCommerce-fokuseret webbygningsløsning.

Kontaktformularbygger

Webstedsbyggeren leveres med et integreret formbygningsværktøj, der giver dig mulighed for at indsamle personlige oplysninger om brugere, der tilmelder dig dine websteder. Du kan tilføje og udfylde de krævede formularfelter for at finde ud af de data, der sendes til systemet via e-mail, mens du tilmelder dig tjenesten. Denne info kan downloades yderligere i form af regnearket eller kan sendes til dig lige efter indsendelsen.

Vær dog opmærksom på, at du ikke vil være i stand til at bruge formularen builder til e-mail marketing formål, da de ikke integreres med autoresponder-tjenester i den automatiserede tilstand. Hvis du stadig har til hensigt at gøre det, skal du manuelt uploade den krævede information, hvilket også tager kræfter og tid.

Gallerier

Webstedsbyggeren giver dig mulighed for at oprette og opdatere billedgallerier for at vise dine fotos og billeder. Der er også en mulighed for at tilføje flere albums til hvert oprettet galleri. Antallet af billeder, du kan uploade til dine gallerier, er også ubegrænset. Dette skaber en perfekt mulighed for at lave slideshows og effektive præsentationer til porteføljewebsteder.

Upload af fil

Systemet tillader upload af filer, der kan downloades yderligere af webstedets brugere. Det er muligt at uploade så mange filer, som du har brug for, baseret på projektets type og størrelse. Denne funktion fungerer godt til at oprette brugermanualer, genoptagelser, nyhedsbreve, rapporter, regneark, præsentationer og andre typer websteder, der indebærer upload af dokumenter.

Statistiksporing

Doodlekit tilbyder et sæt integrerede statistiksporingsværktøjer. Du kan overvåge statistik over brug af websteder, antallet af besøg og hits foretaget af de besøgende, placeringer, de kommer fra, deres IP-adresser og andre vigtige data, der påvirker dit websteds SEO-positioner, trafiksvingninger og placering.

3. Design

Med hensyn til design giver Doodlekit to muligheder: Du kan vælge et klar tema fra det officielle bibliotek for at tilpasse det fra bunden og tilføje dit eget indhold eller bruge en skabelonguide til at oprette dit websted. Guiden guider dig gennem følgende trin: baggrundstype > layout > sidestil > sektionstil > farver & muligheder.

DoodleKit-skabeloner

I lighed med kontrolpanelet er Doodlekit-temaer absolut forældede, selvom antallet af dem er ret imponerende. Desværre kunne jeg ikke finde nogen moderne design i deres bibliotek. Den gode nyhed er, at alle temaerne kan tilpasses. De er også gratis, og systemet gør det muligt at skifte skabeloner så mange gange du har brug for for at finde det design, der passer til dine behov og forventninger til webdesign.

Brugere kan ændre de centrale designindstillinger, herunder baggrundstil og layout, kropsindstillinger (kantstørrelse, skyggefarve, øverste kanteffekter osv.), Ikoner, bannere og logoer, skrifttyper (farve, stil, skrifttype, overskriftstildeling osv.), slideshows, gallery albums og sider samt andre must-have elementer.

Derudover er det muligt at foretage ændringer i sidehovedet og sidefoden samt foretage sådanne mindre ændringer som tilpasning af vareprisfarve. Du kan eksportere dit tema i .JSON.

Hvis du gerne vil afgrænse dele af dit websted fra hinanden visuelt, giver Doodlekit dig også mulighed for at tilføje tilpassede kanteffekter, med dit valg af farver, til forskellige elementer. Du kan også tilføje effekter som skygge, tredimensionel påvirkning og forskellige strukturer til dine tilpassede rammer.

For avancerede brugere tilbyder Doodlekit Advanced CSS Editor, hvor du kan indtaste CSS-regler for at tilsidesætte din nuværende kode. Hvis du beslutter at bruge denne editor, er virksomheden ikke længere ansvarlig for at opretholde browserkompatibilitet.

DoodleKit CSS

Så snart du er færdig med din skabelontilpasning, kan du ikke kun gemme resultatet, men også dele det med andre medlemmer af dit valg. Webstedsbyggerne giver dig mulighed for at eksportere / importere de temaer, du kan lide, og det er en anden bonus for brugere, der giver dem mulighed for at opbygge deres eget unikke websted / skabelonbiblioteker.

Endelig er det fornuftigt at nævne, at alle Doodlekit-skabeloner automatisk er mobile klar, hvilket gør dem synlige på alle de populære desktop- og mobilenheder.

4. Kundesupport

Doodlekit har en supportportal til brugere, der er villige til at finde svar på deres systemrelaterede spørgsmål. Alle spørgsmålene falder her i flere kategorier baseret på de emner og nicher, de tilhører. For at forenkle søgningen tilbyder tjenesten onlinefilterindstillingen – et separat felt, hvor du kan indtaste din forespørgsel og vente, indtil systemet genererer resultaterne.

Webstedsbyggeren tilbyder også en informativ blogsektion med masser af artikler og fakta om nylige opdateringer. Hvis du af en eller anden grund ikke finder svaret her, er der en mulighed for at kontakte kundesupportteamet ved at indsende onlineanmodningen. Udfyld blot den tilgængelige formular på webstedet og vent på feedback. Alt i alt er Doodlekit kundesupport ikke dens stærke side. Du kan kun finde de grundlæggende info, der kan hjælpe dig med at løse dine problemer her, men sådanne moderne must-have-funktioner som live chat, e-mail eller telefonstøtte mangler helt sikkert.

5. Prispolitik

Du kan oprette en konto og arbejde på dit websted gratis, så længe du har brug for uden at skulle opgradere din konto. Hvis du vil offentliggøre dit websted, skal du tilføje et gyldigt kreditkort til din DoodleKit-konto for at bekræfte din identitet. På den ene side kan dette være irriterende, men på den anden side – en sådan politik hjælper med at forhindre, at ondsindede, skadelige og / eller spam-websteder oprettes. Vigtig note: dit kreditkort debiteres ikke.

DoodleKit følger standard freemium forretningsmodel, der tilbyder følgende planer:

DoodleKit-prisfastsættelse

I stedet for at indtaste dine kreditkortdata, kan du bruge din mobiltelefon til at bekræfte dit websted. Dette vil sende en firecifret kode, som du skal indtaste for at afslutte publiceringen af ​​dit websted.

6. Fordele og ulemper

Doodlekit er en webstedsbygger, der kan bruges til personlige og forretningsmæssige webstedsudviklingsbehov. Platformen leveres med en række vigtige fordele og forringelser, der kan have indflydelse på din webdesignoplevelse. Lad os liste de største fordele og ulemper ved tjenesten herunder.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Blogging og oprettelse af forum;
&# X2714; Mobilvenlige skabeloner;
&# X2714; Form builder;
&# X2714; Mulighed for brugeradministration.
✘ Forældede skabeloner og instrumentbræt;
✘ Dårligt funktionssæt;
✘ Ubekvem og klodset grænseflade;
✘ Dårlig e-handelsmotor;
✘ Mangel på muligheder for kundesupport.

Bundlinie

Doodlekit er en DIY-webstedsbygger, hvis hovedformål går ned til oprettelse og tilpasning af websteder og projekter til små virksomheder til personlig brug. Platformen er let at bruge for begyndere, og den tilbyder nogle CSS-redigeringsmuligheder for erfarne brugere.

Webstedsbyggeren tilbyder et temmelig begrænset funktionssæt, mens dens betjeningspanel og kontrolpanel ikke er intuitivt og ærligt forældet. Det samme drejer sig om Doodlekit-skabeloner, der ikke kommer op til moderne trends i webdesign og derfor ikke kan bruges til at lancere et værdig professionelt websted. Doodlekit mister bestemt dampen, når du ser på disse gammeldags temaer, og det er en bemærkelsesværdig ulempe ved webstedsbyggeren.

Det siger sig selv, at Doodlekit ikke er den bedste og mest fuldt udstyrede webstedsbyggeri fås i den moderne webdesignniche. Det ser ud til, at det er udviklere, der er stoppet med at opdatere det for mange år siden: Det faktum, at der ikke er tilføjet nye blogindlæg siden sidste år, og ophavsretten til sidefoden til hjemmesiden sluttede i 2015 taler for sig selv. Vi kan således ikke anbefale at bruge Doodlekit, hvis du virkelig ønsker at oprette et funktionsbelastet websted hverken til personlige eller forretningsmæssige behov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map