Doodlekit gjennomgang

doodlekit – er en nettstedsbygger som ser sitt viktigste oppdrag i utviklingen av annonser for små bedrifter og prosjekter til personlig bruk. Disse inkluderer landingssider, porteføljer og andre typer populære DIY-prosjekter. Lansert i 2006, klarte systemet å vinne sin målgruppe blant DIY-nettdesignere, men det overlater definitivt mye å være ønsket nå.


Nettstedsbyggeren tar generelt sikte på å hjelpe brukere raskt og enkelt med å bygge prosjektene sine uten kodingsferdigheter eller nettdesignkompetanse brukt til dette formålet. Dette var det som til å begynne med vakte oppmerksomhet fra gründere og vanlige brukere, som hadde til hensikt å etablere nettbasert nærvær uten noen profesjonell bevissthet om selve webdesignprosessen..

Tatt i betraktning det faktum at nisjekonkurranse er ganske hard og det er mange pålitelige og mye mer profesjonelle nettstedbyggere der ute, ser det ut til at DoodleKit taper terreng for mer aggressive rivaler. Så la oss se hvordan det fungerer og om det virkelig er verdt å bruke.

1. Brukervennlighet

Doodlekits grensesnitt ser noe utdatert ut og du føler at du helt fra første øyeblikk får tilgang til nettstedet. Imidlertid kan nye og eksisterende brukere fremdeles finne de elementene de trenger for å starte et prosjekt med systemet. Det skal nevnes at Doodlekit er ganske brukervennlig og praktisk, noe som fungerer utmerket for brukere med mangfoldig webdesignerfaring og til og med for de som jobber med webdesignprosjekter for første gang.

DoodleKit Editor

For øvrig har Doodklekit også blitt inkludert i listen over tjenester som kan mestres og brukes til og med av barn – så det er ingen grunn til å tvile på plattformens enkelhet.

Nettstedets byggherre er godt strukturert med alle må-ha verktøy, funksjoner og elementer tilgjengelig. Når du bruker systemet, vil du gjøre mye WYSIWYG-redigeringsoperasjoner. Dette bidrar også til systemets enkelhet og bekvemmelighet.

For å registrere deg for tjenesten, må du først oppgi innloggings- og passorddata. Så snart du kommer til dashbordet, får du tilgang til nettstedredigereren. Når du begynner å utforske det, vil du imidlertid ikke overse det faktum at Doodlekit-redaktøren er noe utdatert og til og med klumpete.

Du vil ikke kunne endre mye her – i stedet for en mulighet til å redigere flere nettstedelementer i redigeringsmenyen, vil du bare bli tilbudt å klikke på en av mange røde knapper som viser de tilgjengelige innstillingene presentert som en formbasert redaktør.

Dermed er det ikke fornuftig å snakke om moderne redigeringsprinsipper for redigering av nettsteder – Doodlekit handler om å redigere skjemaet, som kommer med det nødvendige innholdet. Dette virker litt uvanlig og rart, spesielt for de brukerne som har opplevelsen av å jobbe med moderne dra-og-slipp-nettstedsbyggere. Og det er ikke hva moderne brukere forventer av en nettstedsbygger.

På den annen side gjør imidlertid en slik tilnærming Doodlekit ganske lett å mestre for alle. I tillegg trenger du ikke bry deg om bruk av HTML / CSS-koding eller behovet for å mestre grunnleggende om webdesign.

2. Funksjoner & fleksibilitet

Doodlekit tilbyr et ganske begrenset sett med funksjoner som er tilgjengelige i dashbordet til systemet – bare ta deg tid til å utforske det før du fortsetter til designprosessen for nettstedet. La oss ha en rask oversikt over dem nå.

DoodleKit-blogg

  • brukeradministrasjon

Doodlekit er en av disse nettstedbyggerne som støtter alternativ for brukerstyring. Dette betyr at du kan legge til brukere med forskjellige tilgangstillatelser (Admin, Privileged, User), samt lage fullverdige fora her. Dermed fungerer nettstedbyggeren godt for teamarbeid og samarbeidstilnærming.

På grunn av alternativet for brukerstyring kan du opprette et nettsted med sikre sider som vil være synlige for visse medlemmer eller til og med forskjellige brukergrupper. Dette øker nettstedets sikkerhet og konfidensialitet for data som er sendt inn.

Blogging og integrering av sosiale medier

Doodlekit har sitt eget bloggesystem som lar deg bygge en blogg og oppdatere den når det er nødvendig. Det du kan gjøre her er å legge til nye innlegg, oppdatere de eksisterende, aktivere brukerkommentarfunksjonen osv. Det er også en mulighet til å integrere seg med populære sosiale medietjenester for ytterligere å promotere blogginnholdet ditt og gi brukerens oppmerksomhet.

eCommerce

Nettstedsbyggeren leveres med den innebygde e-handelsløsningen. Det er imidlertid ikke så avansert sammenlignet med de fleste moderne nettstedbyggere. Du kan starte en liten nettbutikk her og tilpasse de viktigste innstillingene. Det er mulig å legge til produktalternativer (modell, farge, størrelse du navngir det) og gi brukerne uttømmende produktbeskrivelser (inkludert lydfiler, videoer, tabeller, album og tilpasset HTML).

DoodleKit - Testprodukt

Hvis du har et produkt som krever dypere tilpasning, kan du legge til et tekstskjema i produktformen din slik at kjøperne dine kan spesifisere navnene deres eller noe annet som kreves for å lage et skreddersydd produkt.

Så langt Doodlekit e-handelsmotor ikke kan betraktes som et fullverdig alternativ, er det fornuftig å understreke at det ikke er noe integrert betalingsbehandlingsverktøy her. For å utføre betalinger, blir kundene dine på nettbutikken omdirigert til PayPal- eller Google Checkout-kontosiden for å fullføre avtalen. Dette er ikke veldig praktisk for vanlige brukere. Så hvis du trenger et storskala e-handelsnettsted, er det fornuftig å se etter en mer e-handelsfokusert nettbyggingsløsning.

Kontaktformularbygger

Nettstedbyggeren har et integrert formbyggingsverktøy som lar deg samle personlig informasjon om brukere som blir med på nettstedene dine. Du kan legge til og fylle ut de nødvendige skjemafeltene for å finne ut dataene som er sendt til systemet via e-post, mens du registrerer deg hos tjenesten. Denne informasjonen kan lastes ned videre i form av regnearket eller kan sendes til deg rett etter innsendelsen.

Husk imidlertid at du ikke vil kunne bruke skjemabyggeren for markedsføring via e-post, ettersom de ikke integreres med autoresponder-tjenester i automatisk modus. Hvis du fortsatt har til hensikt å gjøre det, må du laste opp den nødvendige informasjonen manuelt, noe som også tar krefter og tid.

gallerier

Nettstedsbyggeren lar deg opprette og oppdatere bildegallerier for å vise frem bildene og bildene dine. Det er også en mulighet til å legge til flere album i hvert galleri som er opprettet. Antallet bilder du kan laste opp til galleriene dine er også ubegrenset. Dette skaper en perfekt mulighet til å lage lysbildefremvisning og effektive presentasjoner for porteføljesider.

Opplasting av fil

Systemet gjør det mulig å laste opp filer som kan lastes ned videre av brukere av nettstedet. Det er mulig å laste opp så mange filer du trenger, basert på prosjektets type og størrelse. Denne funksjonen fungerer utmerket for å lage bruksanvisninger, gjenoppta, nyhetsbrev, rapporter, regneark, presentasjoner og andre typer nettsteder som innebærer opplasting av dokumenter.

Statistikksporing

Doodlekit tilbyr et sett med integrerte sporingsverktøy for statistikk. Du kan overvåke statistikk for bruk av nettsteder, antall besøk og treff gjort av besøkende, lokasjoner de kommer fra, deres IP-adresser og andre viktige data som påvirker nettstedets SEO-posisjoner, trafikksvingninger og rangering.

3. Design

Når det gjelder design, gir Doodlekit to alternativer: du kan velge et klart tema fra det offisielle biblioteket for å tilpasse det fra bunnen av og legge til ditt eget innhold eller bruke en malveiviser for å sette opp nettstedet ditt. Veiviseren vil guide deg gjennom følgende trinn: bakgrunnstype > oppsett > sidestil > seksjonsstil > farger & opsjoner.

DoodleKit-maler

I likhet med kontrollpanelet er Doodlekit-temaer absolutt utdaterte, selv om antallet er ganske imponerende. Dessverre klarte jeg ikke å finne noen moderne design i biblioteket deres. Den gode nyheten er at alle temaene kan tilpasses. De er også gratis, og systemet gjør det mulig å bytte maler så mange ganger du trenger for å finne designen som oppfyller dine behov og forventninger til webdesign..

Brukere kan endre kjernedesignalternativene inkludert bakgrunnsstil og layout, kroppsinnstillinger (kantstørrelse, skyggefarge, øverste kanteffekter osv.), Ikoner, bannere og logoer, skrifter (farge, stil, skrifttype, topptekstoppgaver osv.), lysbildefremvisning, gallerialbum og sider samt andre må-ha-elementer.

I tillegg er det mulig å gjøre endringer i toppteksten og bunnteksten, samt gjøre slike mindre endringer som tilpasning av vareprisfarger. Du kan eksportere temaet ditt i .JSON.

Hvis du ønsker å visuelt avgrense deler av nettstedet ditt fra hverandre, lar Doodlekit deg også legge til tilpassede kanteffekter, med ditt valg av farger, til forskjellige elementer. Du kan også legge til effekter som skygge, tredimensjonale påvirkninger og forskjellige strukturer til dine tilpassede grenser.

For avanserte brukere tilbyr Doodlekit Advanced CSS Editor der du kan legge inn CSS-regler for å overstyre din nåværende kode. Skulle du bestemme deg for å bruke denne redigereren, er selskapet ikke lenger ansvarlig for å opprettholde nettleserkompatibilitet.

DoodleKit CSS

Så snart du er ferdig med maltilpasningen din, kan du ikke bare lagre resultatet, men også dele det med andre medlemmer du ønsker. Nettstedsbyggerne lar deg eksportere / importere temaene du liker, og det er en annen bonus for brukere som lar dem bygge sine egne unike nettsted- / malbiblioteker..

Til slutt er det fornuftig å nevne at alle Doodlekit-maler automatisk er mobile-klare, noe som gjør dem synlige på alle de populære stasjonære og mobile enheter.

4. Kundesupport

Doodlekit har en støtteportal for brukere som er villige til å finne svar på sine systemrelaterte spørsmål. Alle spørsmålene faller inn i flere kategorier her basert på temaene og nisjene de tilhører. For å forenkle søket tilbyr tjenesten det elektroniske filteralternativet – et eget felt, der du kan skrive inn forespørsel og vente til systemet genererer resultatene.

Nettstedsbyggeren tilbyr også en informativ bloggseksjon med mange artikler og fakta om nylige oppdateringer. Hvis du ikke finner svaret her av en eller annen grunn, er det en mulighet til å kontakte kundesupportteamet ved å sende inn den online forespørselen. Bare fyll ut skjemaet som er tilgjengelig på nettstedet og vent på tilbakemeldingene. Alt i alt er ikke Doodlekit kundesupport den sterke siden. Du finner bare den grunnleggende informasjonen som kan hjelpe deg med å løse dine problemer her, men slike moderne must-have-funksjoner som live chat, e-post eller telefonstøtte mangler definitivt.

5. Prispolitikk

Du kan opprette en konto og jobbe på nettstedet ditt gratis så lenge du trenger uten å måtte oppgradere kontoen din. Hvis du vil gjøre nettstedet ditt offentlig, må du legge til et gyldig kredittkort til DoodleKit-kontoen din for å bekrefte identiteten din. På den ene siden kan dette være irriterende, men på den andre – en slik policy hjelper til med å forhindre ondsinnede, skadelige og / eller spam-nettsteder. Viktig merknad: kredittkortet ditt blir ikke belastet.

DoodleKit følger standard freemium forretningsmodell som tilbyr følgende planer:

DoodleKit-priser

I stedet for å legge inn kredittkortdataene dine, kan du bruke mobiltelefonen til å bekrefte nettstedet ditt. Dette vil sende en firesifret kode som du må angi for å fullføre publiseringen av nettstedet ditt.

6. Fordeler og ulemper

Doodlekit er en nettstedbygger, som kan brukes til personlige og forretningsutviklingsbehov. Plattformen har en rekke viktige fordeler og forfall som kan ha innvirkning på webdesignopplevelsen din. La oss registrere de viktigste fordeler og ulemper ved tjenesten nedenfor.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Blogging og forumopprettelse;
&# X2714; Mobilvennlige maler;
&# X2714; Formbygger;
&# X2714; Alternativ for brukerstyring.
✘ Utdaterte maler og dashbord;
✘ Dårlig funksjonssett;
✘ Ubehagelig og klønete grensesnitt;
✘ Dårlig e-handelsmotor;
✘ Mangel på kundestøttealternativer.

Bunnlinjen

Doodlekit er en DIY nettsted byggherre, hovedformålet som går ned til oppretting og tilpasning av småbedrifter nettsteder og prosjekter til personlig bruk. Plattformen er enkel å bruke for nybegynnere, og den tilbyr noen CSS-redigeringsalternativer for erfarne brukere.

Nettstedsbyggeren tilbyr et ganske begrenset funksjonssett, mens dashbordet og kontrollpanelet ikke er intuitivt og ærlig utdatert. Det samme handler om Doodlekit-maler, som ikke kommer opp til moderne trender for webdesign og dermed ikke kan brukes til å lansere et verdig profesjonelt nettsted. Doodlekit mister definitivt dampen når du ser på disse gammeldagse temaene, og det er en betydelig ulempe med nettstedbyggeren.

Det sier seg selv at Doodlekit ikke er de beste og mest fullverdige nettstedbyggere tilgjengelig i den moderne nettdesignnisjen. Det ser ut til at utviklerne har sluttet å oppdatere det for mange år siden: Det at det ikke er lagt til nye blogginnlegg siden i fjor, og copyright på hjemmesidefoten endte i 2015, taler for seg selv. Dermed kan vi ikke anbefale å bruke Doodlekit, hvis du virkelig ønsker å opprette et funksjonsbelagt nettsted verken for personlige eller forretningsmessige behov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map