Duda anmeldelse

Duda – er en drag-and-drop webstedsbygger, der leverer overflod af designtilpasningsfunktioner og avancerede out-the-box-værktøjer for at sikre en behagelig og glat webbygningsoplevelse. Tjenesten fungerer lige så godt både for erfarne webdesignere, der er involveret i brugerdefineret webstedsudvikling såvel som for første-timer. Fra i dag er der oprettet omkring 14 millioner websteder med Duda, og mange flere er i øjeblikket under udvikling.


Lanceret i 2008, og systemet oprindeligt specialiserede sig i oprettelsen af ​​mobile websteder. I øjeblikket handler Duda imidlertid ikke kun om mobilwebsiteudvikling (der er en separat tjeneste – DudaMobile). Platformen positionerer sig også som en responsiv webstedsbygger, der leveres med et bredt spektrum af designtilpasningsfunktioner og -muligheder. Tjenesten giver dig mulighed for at oprette optimerede websteder, der upåklageligt passer til alle skærmstørrelser. Med enkle ord kan du få et helt nyt, responsivt websted med dine drømme på en problemfri og hurtig måde.

Systemet tillader oprettelse af forskellige typer websteder, og det leveres også flersproget support, unikt inSite-personaliseringsværktøj på webstedet og flere fordele, der bidrager til succes med webudviklingsprocessen i det lange løb. Duda er ikke den billigste webstedsbygger sammenlignet for mange af dens nichekonkurrencer, men omkostningerne ved tjenesten kommer absolut op til kvaliteten af ​​de leverede funktioner. Er Duda så funktionel, som det ser ud første gang? Kan det være en værdig konkurrent til andre kendte webstedsbyggere? Det er på høje tid at gennemgå tjenesten for at besvare disse og andre systemrelaterede spørgsmål.

1. Brugervenlighed

Duda er ikke helt kompliceret, men det kommer stadig med masser af sektioner og webbygningsværktøjer, som kan virke noget forundrende for førstegangsbrugere. Tilmeldingsproceduren er hurtig og forståelig – hvad du skal gøre er at udfylde felterne på registreringsformularen, med dit navn, virksomhedswebsted, forretnings-e-mail, bopælsland, adgangskode og dine webbygningsmål. Disse oplysninger er nødvendige for at starte den 30-dages gratis prøveperiode. Vær opmærksom på, at der ikke kræves kreditkortdata for at teste systemet.

Så snart du er færdig med registreringsproceduren, vil du blive omdirigeret til systemets instrumentbræt. Dette er stedet, hvor du kan begynde at opbygge dit responsive websted, der passer godt til alle typer mobile og stationære enheder. Menuen på instrumentbrættet er intuitiv og logisk struktureret. Alle de vigtigste sektioner, kategorier og elementer er inden for rækkevidde her, og du kan nemt få adgang til dem med et enkelt museklik.

Duda Editor

Lige efter du går videre til oprettelsen af ​​webstedet får du tilbud om at vælge et af de tilgængelige designs i skabelonens samling af tjenesten. Webstededitoren giver en detaljeret forhåndsvisning af alle skabeloner, så du kan finde ud af, hvordan dit websted nøjagtigt vises på forskellige skærmtyper. Editoren er meget intuitiv, og det efterlader ikke noget sted for forvirring – så snart du begynder at arbejde på dit projekt, vil du kunne drage fordel af introduktionsdelen, der gør dig opmærksom på det grundlæggende i webdesignprocessen . Det er ikke nødvendigt at kopiere og indsætte alt dit indhold, uploade billeder og gendanne links – alt gøres automatisk uden at det påvirker dit websteds indhold. Alt i alt er Duda en brugervenlig webstedsbygger, skønt det kan tage tid at mestre det.

2. Funktioner & Fleksibilitet

Duda kommer med et fantastisk funktionssæt, der lader dig effektivt oprette, administrere, tilpasse og promovere forskellige typer projekter. Disse inkluderer personlige og forretningswebsteder, blogs, online butikker, porteføljer, destinationssider og hvad ikke. Systemet sætter ingen grænser for antallet af sider eller widgets, du vil tilføje. Det er op til dig at starte så mange websteder, som du har brug for på en konto og tilføje et vilkårligt antal sider, der er tilgængelige på listen. Lad os gennemgå de vigtigste funktioner i webstedsbyggeren nu for at se, om de kan dække dine behov for webdesign eller ej.

eCommerce

Duda er et fantastisk værktøj til at lancere en komplet webshop. Systemet tilbyder en integreret eCommerce-platform (baseret på EcWid teknologi), der fungerer problemfrit på alle mobile og stationære enheder. Du kan vælge mellem flere e-handelsskabeloner, der har moderne udseende og har fremragende ydelse. Onlinebutikken bruger automatisk de samme skrifttyper og farveskemaer som resten af ​​webstedet.

Duda e-handel

Brugere tilbydes et temmelig pænt udvalg af engagerende produktsidesayouter for at være i stand til at uploade det krævede antal produkter, tilpasse deres design og beskrivelser samt tilføje produktbilleder for bedre online præsentation. For at administrere en webshop kan du oprette tilpassede nyhedsbrev-mailouts, integrere over 30 betalingsmuligheder, indstille minimum / maksimum købsbeløb pr. Checkout, aktivere automatiske skatteregnere (funktionen er i øjeblikket levedygtig for USA, Canada, UK, EU og Australien), generer kuponkoder for bestemte produkter, organiser produkter i kategorier, leverer digitalt indhold, indrøm forsendelsesudbydere, angiv forsendelsespriser og muligheder osv..

Støtte til flere sprog

Systemet giver mulighed for at vælge mellem over 55 sprog for at starte et websted, der er rettet mod en bestemt målgruppe. Flersprogede websteder oprettet med systemet er nemme at administrere, SEO-venlige og fuldt tilpassede. Hvis du har dejlige programmeringsevner, kan du få adgang til koden på hver side for at justere pr. Sprogindstillinger der.

Duda flersproget

InSite værktøj

Med hensyn til unik funktionalitet tilbyder Duda inSite, et smart værktøj, der gør det muligt for webmastere at oprette personaliseret indhold og levere det til de rigtige besøgende på webstedet baseret på en række triggere. Nogle af disse er: tidspunktet på dagen, den geografiske placering, den enhed, som din kunde bruger til at få adgang til dit websted og mere. Du kan tilføje forskellige pop-ups til dit websted, så du kan vise bestemte beskeder til publikum under hvert besøg. Der er et bibliotek med klar InSites og muligheden for at oprette tilpassede triggere.

Duda-personalisering

Social integration og widgets

Med Duda har du en temmelig niche-chance for at gøre brug af flere systemintegrationer, såsom Facebook, Yelp, Twitter, YouTube osv. Det er muligt at vælge mellem forskellige widgets, integrere sociale feeds, udgive links til dine sider i sociale mediekonti . Derudover kan du oprette popups for at promovere salg, igangsætte og støtte e-mail tilmeldinger, personalisere websteder til bestemte brugerkategorier. Kontaktformularwidget kan også integreres for at forenkle interaktionen mellem brugere og systemudviklere.

Integration af vCita-widgeten giver besøgende mulighed for at planlægge aftaler via mobil, desktop-enheder og tablets. Andre widgets, du kan tilføje til et websted, inkluderer OpenTable-reservationer, kuponer, kommentarer til diskussioner, divider, fil upload, multi-placering og kort og mere.

Blog

Det er også muligt at oprette en funktionel, fleksibel, lydhør og tilpasselig blog på Duda-siden. Du kan tilføje ethvert indhold efter eget valg, redigere blogsidestil og layout, tildele flere bidragydende forfattere, se blogstatistikker, bruge søgefilterindstillingen.

Duda Blog

Systemet tilbyder to blogredigeringstilstande, der er forbundet med hinanden og bidrager til dine endelige blogindstillinger. Disse inkluderer Layout-tilstand, hvor du kan konfigurere din blogstruktur og Post Mode, hvor du kan uploade indhold. Dette er ganske praktisk for de fleste brugere, der aldrig har været involveret i blogudvikling før. RSS- og ATOM-feeds oprettes og opdateres automatisk for hvert indlæg, der føjes til bloggen.

Søgemaskine optimering

Duda-websteder er godt optimerede til søgemaskinerne. Systemet genererer automatisk sitekort, tillader arkivering af metatags for hver side (nøgleord, titler og beskrivelser), udvælgelse og opsætning af favoritter, tilpasning af webadresser til websteder, opsætning af robots.txt og 301 omdirigeringer osv..

Et interessant højdepunkt i systemet er dets avancerede funktion kendt som Vary: User-Agent. Dette er et slags værktøj, hvis opgave er at underrette søgemaskinerne om det indhold, som brugerne forventer at få baseret på den enhed, de bruger til at søge efter det.

Marketingværktøjer

Duda bruger det utroligt brede udvalg af marketingværktøjer til at øge kundens konverteringsfrekvens. Disse inkluderer widgets, konverteringswidgets, klik-til-e-mail og klik-for-opkald-widgets, mulighed for generering af kuponkode, kort, der indeholder detaljerede placeringsanvisninger, tidsplaner for aftaleplanlægning osv. Desuden kan du integrere en PayPal-widget, vise Yelp-anmeldelser, oprette kontakt formularer og tilføj masser af andre funktionelle widgets.

Analytics

Duda giver adgang til analytiske indsamlingsværktøjer for at lade webstedsejere spore og kontrollere deres webstedsstatistik. Integration af Google Analytics giver dig en dybere indsigt i trafikken til dit websted. Det gør det muligt at finde ud af brugeradfærd, spore antallet af sidevisninger og besøg, se de placeringer, brugerne kommer fra og anden vigtig info.

Indsprøjtning af kode

For teknisk-erfarne brugere tilbyder Duda devs Developer Mode, der giver fuld adgang til HTML / CSS på et websted. Det er også muligt at tilpasse webstedsskabeloner via indstilling af kodeindsprøjtning. Dette giver websteder personlig og virkelig unikt look, for ikke at nævne overlegen funktionalitet.

Duda Code Editor

Widget Builder

Med Duda kan du ikke kun integrere de tilgængelige widgets, men også oprette og ændre de eksisterende. Dette kan kun udføres på få timer ved at bruge standard CSS, HTML og JavaScript færdigheder. For at opdatere de påkrævede widgets skal du få adgang til Widget Builder og foretage redigeringer der.

Kommenteringsindstillinger

Når du arbejder med din projektudvikling, har du en mulighed for at aktivere realtidsdialoger med dine klienter for at finde ud af detaljerne. Brugerkommentarer er også aktiveret her. Så snart en ny kommentar tilføjes, vil dine teammedlemmer og udpegede kunder automatisk modtage e-mail-meddelelser for at kunne reagere på nye meddelelser til tiden.

Holdsamarbejde

Webstedsbyggeren opmuntrer teamsamarbejde, så du og dine teammedlemmer kan oprette, gemme og dele teamsektioner. Alle teammedlemmer får adgang til det eneste delte dashboard, hvor de kan arbejde sammen om projektudvikling.

Hvid label

Duda tilbyder en avanceret White Label værktøj. Det gør det muligt at bruge systemet under brugerens mærkenavn til at anvende hele spektret af dets funktioner, mens man arbejder på klientprojekter. Værktøjet integreres fuldt ud med dine brandfunktioner og -stil for at give den forbløffende oplevelse. I øjeblikket er Dudas White Label-platform kun tilgængelig for team-, agentur- og brugerdefinerede planbrugere, men det er muligt at teste den i løbet af den 30-dages gratis prøveperiode.

SSL-kryptering

Alle websteder oprettet med Duda er automatisk beskyttet af SSL-certifikater, der gør hele webstedets redigeringsproces mere sikker og pålidelig for webstedsejere, personale og kunder.

3. Design

Antal temaer:100
Gratis skabeloner:&# X2714; JA
Responsiv design:&# X2714; JA
Sorter efter branche:&# X2714; JA
CSS-kode redigering:&# X2714; JA

Duda-skabelonsamling er rig og imponerende. Det omfatter i øjeblikket omkring 100 designs og opdateres regelmæssigt med nye. For brugervenlighed er skabelonerne opdelt i tematiske kategorier. Det er også muligt at gøre brug af søgefilterindstillingen og sortere designene i flere kategorier for at reducere søgetiden.

Uanset hvilken skabelon du vil gå til, vil den være lydhør og tilpasses som standard. Hvis du ikke lykkes at finde et passende tema, der dækker dine webdesignbehov, kan du vælge en tom skabelon for at tilpasse det fra bunden. Skabelonerne har en forhåndsvisningstilstand, der giver dig mulighed for at se, hvordan det valgte tema vises på skærme på mobile og stationære enheder.

Skabelonændringsindstilling er også aktiveret her der giver dig mulighed for at ændre skabeloner under webudviklingsprocessen uden at miste de foretagne ændringer. De, der ønsker at tilpasse deres websted ved hjælp af kodning, kan aktivere Developer-mode til at personalisere projektet via kodeindsprøjtning.

Duda Designs

For at tilpasse webstedsdesign skal du nå redaktørens betjeningspanel, hvor du kommer over flere sektioner. Det er her du kan justere designindstillinger (layout, baggrund, skrifttyper, farvepalet osv.), Tilføje og redigere sider, vælge og integrere widgets, uploade indhold, personalisere projektet, integrere webshop eller blog osv. Praktisk træk -og drop-editor for systemet forenkler oprettelsen af ​​webstedet, hvilket gør det mere intuitivt. Du kan også vælge mellem forskellige navigationsformer for mobil-, desktop- og tablettilstande her. For at gøre dine projekter mere dynamiske giver systemet mulighed for krympning af header, der er nødvendigt for at holde det øverst på siden, mens du ruller det. Indstillinger for sideduplicering og patenteret indholdsimport hjælper med at spare den samlede tid på webstedsudvikling uden at påvirke resultatet.

4. Kundesupport

Duda er et dødt simpelt system, så du får næppe nogen problemer der. Alligevel tilbyder webstedsbyggeren kraftfuld kundesupporttjeneste til alle brugerkategorier. Bortset fra den udtømmende information om systemet, der findes på hjemmesiden, er der en imponerende vidensbase, der består af trinvise tutorials skrevet på simpelt sprog. Det er også muligt at benytte sig af supportbilletjenesten, se nyttige webinarer med detaljerede guider og videoer for at finde ud af nuancerne ved at arbejde med systemet samt information om opdateringer, nyere produkter osv..

Det Hjælpecenter fra webstedsbyggeren giver svar på de hyppigst stillede spørgsmål, som brugere møder, mens de arbejder med systemet. Spørgsmålene findes i sektioner, der er baseret på det emne, der er behandlet. For at fremskynde søgningen på spørgsmålet og besvare det er det muligt at bruge indstillingen søgefilter til at sortere forespørgsler.

Derudover tilbyder webstedsbyggeren masser af markedsføringsmateriale, succeshistorier fra andre brugere og en blog med flere artikler om webdesign. Den mest nyttige kundesupportfunktion er en live chat, hvor du kan kommunikere med assistenten, der vil besvare dine spørgsmål og hjælpe med at løse dine systemrelaterede problemer. Alt i alt er Duda kundesupport service på et topniveau.

5. Prispolitik

Duda er en ganske kostbar webstedsbygger, og planerne, den tilbyder, er godt designet til at imødekomme brugernes behov. Systemet har en gratis prøveversion, der strækker sig i 30 dage og lader undersøge hele funktionens sæt af tjenesten. Med hensyn til de betalte abonnementer har Duda tre af dem. Disse inkluderer grundlæggende ($ 14 / mo), team ($ 22) og agenturet ($ 74 / mo) planer. Omkostningerne ved planerne adskiller sig med hensyn til antallet af inkluderede websteder, mængden af ​​produkt, der tilføjes til webshoppen, marketing- og promoveringsmuligheder, teamsamarbejde, klientstyringsmuligheder osv.

PrisindstillingKosteFunktioner
Grundlæggende:$ 14 / mo✓ 1 websted;
✓ E-mail support;
✓ Gratis SSL.
Hold:$ 22 / mo✓ 1 websted;
✓ Live support;
✓ 4 holdmedlemmer.
Bureau:$ 74 / mo✓ 8 websteder;
✓ Brugerdefineret branding;
✓ Eksport af websteder.

For brugere, der har til hensigt at starte en webshop, tilbyder Duda specielle tilføjelser til e-handel pr. Websted. Se dem nedenfor:

 • 10 produktbutik – gratis;
 • 100 produkt butik – $ 7,25 / mo;
 • 2500 produkt butik – $ 19,25 / mo.

Duda tilbyder også en fristende White Label-løsning til webbureauer og uafhængige fagfolk. Har du brug for en tilpasset plan? Det er ikke et problem, når du arbejder med Duda. For kunder med hundreder af websteder under ledelse har webstedsbyggeren et særligt tilbud – Tiered Discount Pricing, Dedicated Account Manager, Unlimited API Access & Avanceret support osv. Bare kom i kontakt med systemudviklere for at finde ud af omkostningerne ved disse indstillinger.

6. Fordele og ulemper

Duda er en komplet webstedsbygger, der giver utal af indstillinger for designtilpasning. Som den gældende mængde af andre webdesignværktøjer er det kendetegnet ved fordele og ulemper, som brugerne skal vide, inden de beslutter sig for tjeneste. Lad os se på dem nu.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Enkel træk-og-slip-editor.
&# X2714; Blogging motor og online butik muligheder.
&# X2714; Flersproget support.
&# X2714; Overflod af indstillinger for designtilpasning.
&# X2714; Unik InSite-funktion.
✘ Ingen App Store tilgængelig.
✘ Ret dyr prispolitik, fravær af gratis plan.

Konklusion

Duda er en webstedsbygger, der tilbyder træk-og-slip-indstillinger, avancerede designtilpasningsfunktioner og kraftfulde integrationsværktøjer. Systemet fungerer lige godt for eksperter, der ikke er teknikere og webdesign. Det gør det muligt for første gang brugere at reagere på deres nuværende websteder på kort tid – hele processen er fuldt automatiseret. Systemet skiller sig ud fra mængden på grund af dets flersprogede funktion, kraftfuld kundesupport, detaljeret analysesystem samt overflod af SEO og marketingværktøjer.

Dette er en god nok løsning til små og mellemstore projekter. Det tilbyder masser af responsive skabeloner, der kan tilpasses 100%. Kodningseksperter kan bruge deres færdigheder og viden til at skabe virkelig unikke designs med imponerende ydeevne. Hvis du leder efter en responsiv webstedsbygger eller et sted, hvor du får en funktionsrig mobil version af dit nuværende websted, kan jeg varmt anbefale at tjekke Duda. Disse dudes ved hvad responsivt betyder! Husk at dele din oplevelse i kommentarerne.

Prøv Duda nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map