Duda gjennomgang

Duda – er en dra-og-slipp-nettstedsbygger, som gir overflod av designtilpassingsfunksjoner og avanserte verktøy som ikke er mulig for å sikre en behagelig og jevn opplevelse av nettbygging. Tjenesten fungerer like bra både for erfarne webdesignere som er involvert i tilpasset nettstedutvikling, så vel som for førstegangsfødere. Per i dag er rundt 14 millioner nettsteder blitt opprettet med Duda og mange flere er for tiden under utvikling.


Systemet ble lansert i 2008, og spesialiserte seg opprinnelig i etableringen av mobile nettsteder. For øyeblikket handler Duda imidlertid ikke bare om utvikling av mobilnettsteder (det er en egen tjeneste – DudaMobile). Plattformen posisjonerer seg også som en responsiv nettstedbygger som kommer med et bredt spekter av designtilpasningsfunksjoner og -alternativer. Tjenesten lar deg lage optimaliserte nettsteder som upåklagelig passer til alle skjermstørrelser. Med enkle ord kan du få et helt nytt, responsivt nettsted for drømmene dine på en problemfri og rask måte.

Systemet gjør det mulig å lage forskjellige typer nettsteder, og det følger også med flerspråklig støtte, unikt verktøy for nettstedtilpasning og flere fordeler som bidrar til suksessen til webutviklingsprosessen på lang sikt. Duda er ikke den billigste nettstedbyggeren som sammenlignet til mange av sine nisjekonkurrenter, men kostnadene for tjenesten kommer absolutt opp til kvaliteten på funksjonene som tilbys. Er Duda så funksjonell som den ser ut første gang? Kan det være en verdig konkurrent til andre kjente nettstedbyggere? Det er på høy tid å gjennomgå tjenesten for å svare på disse og andre systemrelaterte spørsmål.

1. Brukervennlighet

Duda er ikke helt komplisert, men det kommer fremdeles med mange seksjoner og verktøy for nettbygging, som kan virke noe forvirrende for førstegangsbrukere. Registreringsprosedyren er rask og forståelig – det du må gjøre er å fylle ut feltene på registreringsskjemaet, oppgi navn, firmanettsted, forretningsadresse, hjemland, passord og mål for nettbygging. Denne informasjonen er nødvendig for å starte 30-dagers gratis prøveperiode. Husk at det ikke kreves noen kredittkortdata for å teste systemet.

Så snart du er ferdig med registreringsprosedyren, blir du omdirigert til dashbordet til systemet. Dette er stedet hvor du kan begynne å bygge et responsivt nettsted som passer til alle typer mobile og stasjonære enheter. Menyen på dashbordet er intuitiv og logisk strukturert. Alle hoveddelene, kategoriene og elementene er innen rekkevidde her, og du kan enkelt få tilgang til dem med et enkelt museklikk.

Duda Editor

Rett etter at du fortsetter med opprettelsen av nettstedet, vil du bli tilbudt å velge en av designene som er tilgjengelige i malets samling av tjenesten. Nettstedets redaktør gir detaljert forhåndsvisning av alle malene, slik at du kan finne ut hvordan nettstedet ditt vil vises på forskjellige skjermtyper. Redaktøren er svært intuitiv og det lar ikke være noe sted for forvirring – så snart du begynner å jobbe med prosjektet ditt, vil du kunne dra nytte av introduksjonsdelen som gjør deg oppmerksom på det grunnleggende i webdesignprosessen. . Det er ikke nødvendig å kopiere og lime inn alt innholdet ditt, laste opp bilder og gjenopprette lenker – alt gjøres automatisk uten å påvirke nettstedets innhold. Alt i alt er Duda en enkel å bruke nettstedbygger, selv om det kan ta tid å mestre det.

2. Funksjoner & fleksibilitet

Duda kommer med et fantastisk funksjonssett som lar deg effektivt lage, administrere, tilpasse og promotere forskjellige typer prosjekter. Disse inkluderer personlige og forretningsmessige nettsteder, blogger, nettbutikker, porteføljer, destinasjonssider og hva ikke. Systemet setter ingen grenser for antall sider eller widgets du ønsker å legge til. Det er opp til deg å starte så mange nettsteder du trenger på en konto og legge til et hvilket som helst antall sider som er tilgjengelige i listen. La oss gjennomgå de viktigste funksjonene i nettstedbyggeren nå for å se om de kan dekke webbehovsbehovene dine eller ikke.

eCommerce

Duda er et flott verktøy for å lansere en nettbutikk med full funksjonalitet. Systemet tilbyr en integrert e-handelsplattform (basert på EcWid teknologi) som fungerer sømløst på alle mobile og stasjonære enheter. Du kan velge mellom flere e-handelsmaler som har moderne utseende og har utmerket ytelse. Nettbutikken bruker automatisk de samme skrifttypene og fargeskjemaet som resten av nettstedet.

Duda e-handel

Brukere får tilbud om et ganske fint utvalg av engasjerende produktsideoppsett for å kunne laste opp det nødvendige antall produkter, tilpasse design og beskrivelse samt legge til produktbilder for bedre online presentasjon. For å administrere en nettbutikk kan du sette opp tilpassede nyhetsbrev-utmeldinger, integrere over 30 betalingsalternativer, angi minimum / maksimal kjøpssum per kasse, aktivere automatiske skattekalkulatorer (funksjonen er for øyeblikket levedyktig for USA, Canada, Storbritannia, EU og Australia), generere kupongkoder for visse produkter, organisere produkter i kategorier, gi digitalt innhold, verve fraktleverandører, angi forsendelsespriser og alternativer osv..

Støtte for flere språk

Systemet gjør det mulig å velge mellom over 55 språk for å lansere et nettsted rettet mot en viss målgruppe. Flerspråklige nettsteder opprettet med systemet er enkle å administrere, SEO-vennlige og fullt tilpassbare. Hvis du har fine programmeringsevner, kan du få tilgang til koden på hver side for å justere per språkinnstillinger der.

Duda flerspråklig

InSite Tool

Når det gjelder unik funksjonalitet, tilbyr Duda inSite, et smart verktøy som gjør det mulig for webansvarlige å lage personalisert innhold og levere det til de rette besøkende på grunnlag av en rekke triggere. Noen av disse er: tiden på døgnet, den geografiske plasseringen, enheten kunden din bruker for å få tilgang til nettstedet ditt og mer. Du kan legge til forskjellige popup-vinduer på nettstedet ditt som lar deg vise bestemte meldinger til publikum under hvert besøk. Det finnes et bibliotek med klare InSites og muligheten til å lage tilpassede utløsere.

Duda Personalisering

Sosial integrasjon og widgets

Med Duda har du en ganske nisje-sjanse til å benytte deg av flere systemintegrasjoner, for eksempel Facebook, Yelp, Twitter, YouTube osv. Det er mulig å velge mellom forskjellige widgets, integrere sosiale feeds, publisere lenker til sidene dine i sosiale mediekontoer . Du kan dessuten opprette popup-vinduer for å markedsføre salg, starte og støtte e-postpåmeldinger, tilpasse nettsteder for bestemte brukerkategorier. Kontaktformularwidget kan også være innebygd for å forenkle interaksjonen mellom brukere og systemutviklere.

Integrering av vCita-widgeten lar besøkende planlegge avtaler via mobil, stasjonære enheter og nettbrett. Andre widgets du kan legge til på et nettsted inkluderer OpenTable-reservasjoner, kuponger, kommentarer til diskusjoner, divider, filopplasting, flerstedsplassering og kart og mer.

bloggen

Det er også mulig å sette opp en funksjonell, fleksibel, responsiv og tilpassbar blogg på Duda-siden. Du kan legge til hvilket som helst innhold du ønsker, redigere stiler og oppsett for bloggsider, tilordne flere medvirkende forfattere, se bloggstatistikk, bruke søkefilteralternativet.

Duda Blogg

Systemet tilbyr to bloggredigeringsmodus som er sammenkoblet og bidrar til de endelige visningsalternativene for blogg. Disse inkluderer Layout Mode, der du kan konfigurere bloggstrukturen din, og Post Mode, der du kan laste opp innhold. Dette er ganske praktisk for de fleste brukere, som aldri har vært involvert i bloggutvikling før. RSS- og ATOM-feeder opprettes og oppdateres automatisk for hvert innlegg som legges til bloggen.

Optimalisering av søkemotorer

Duda nettsteder er godt optimalisert for søkemotorene. Systemet genererer automatisk områdekart, gjør det mulig å arkivere metakoder for hver side (nøkkelord, titler og beskrivelser), plukke og sette opp favoritter, tilpasse nettadresser, sette opp robots.txt og 301 viderekoblinger osv..

Et interessant høydepunkt av systemet er dets avanserte funksjon kjent som Vary: User-Agent. Dette er et slags verktøy som har til oppgave å varsle søkemotorene om innholdet brukere forventer å få basert på enheten de bruker for å søke etter det.

Markedsføringsverktøy

Duda bruker det utrolig brede spekteret av markedsføringsverktøy for å øke kundenes konverteringsfrekvens. Disse inkluderer widgeter for kundekonvertering, klikk-for-e-post og klikk for å ringe-widgeter, alternativ for generering av kupongkode, kart som gir detaljerte veibeskrivelser, tidsplaner for avtaler osv. I tillegg kan du integrere en PayPal-widget, vise Yelp-anmeldelser, opprette kontakt skjemaer og legge til mange andre funksjonelle widgeter.

Analytics

Duda gir tilgang til analytiske samlingsverktøy for å la eiere av nettsteder spore og kontrollere nettstedets statistikk. Integrering av Google Analytics gir deg en dypere innsikt i trafikkdataene for nettstedet ditt. Det gjør det mulig å finne ut av brukeratferd, spore antall sidevisninger og besøk, se stedene brukere kommer fra og annen viktig info.

Kodeinjeksjon

For teknisk kunnskapsrike brukere tilbyr Duda devs Developer Mode som gir full tilgang til HTML / CSS på et nettsted. Det er også mulig å tilpasse maler for nettsteder via alternativet for kodeinjeksjon. Dette gir nettsteder personlig og virkelig unikt utseende, for ikke å nevne overlegen funksjonalitet.

Duda Code Editor

Widget Builder

Med Duda kan du ikke bare integrere de tilgjengelige widgetene, men også opprette og endre de eksisterende. Dette kan gjøres på få timer bare ved å bruke standard CSS, HTML og JavaScript ferdigheter. For å oppdatere de nødvendige widgetene, må du gå til Widget Builder og gjøre endringer der.

Kommenteringsalternativer

Når du jobber med prosjektutviklingen din, har du en mulighet til å aktivere sanntidsdialoger med kundene dine for å finne ut av detaljene. Brukerkommentarer er også aktivert her. Så snart en ny kommentar er lagt til, vil teammedlemmene dine og de utpekte kundene få automatiske e-postvarsler for å kunne reagere på nye meldinger i tide.

Teamsamarbeid

Nettstedsbyggeren oppfordrer teamsamarbeid, slik at du og teammedlemmene dine kan opprette, lagre og dele Team Seksjoner. Alle teammedlemmer får tilgang til det eneste delte dashbordet, der de kan samarbeide om prosjektutvikling.

Hvit etikett

Duda tilbyr en avansert White Label verktøy. Det gjør det mulig å bruke systemet under merkenavnet til en bruker for å bruke hele spekteret av funksjonene, mens du jobber med klientprosjekter. Verktøyet vil integreres fullt ut med merkevarefunksjonene og stilen din for å gi den oppslukende opplevelsen. Foreløpig er Dudas White Label-plattform kun tilgjengelig for brukere av team, byrå og tilpasset plan, men det er mulig å teste den i løpet av den 30 dager lange prøveversjonen.

SSL-kryptering

Alle nettsteder opprettet med Duda er automatisk beskyttet av SSL-sertifikater, noe som gjør hele redigeringsprosessen for nettstedet sikrere og pålitelig for eiere, ansatte og kunder.

3. Design

Antall temaer:100
Gratis maler:&# X2714; JA
Responsiv utforming:&# X2714; JA
Sorter etter bransje:&# X2714; JA
CSS-kode redigering:&# X2714; JA

Duda malkolleksjon er rik og imponerende. Den omfatter for tiden rundt 100 design og oppdateres med nye på regelmessig basis. For brukervennlighet er malene delt inn i tematiske kategorier. Det er også mulig å benytte seg av søkefilteralternativet og sortere designene i flere kategorier for å kutte ned søketiden.

Uansett hvilken mal du vil gå for, vil den være responsiv og fullstendig tilpassbar som standard. Hvis du ikke klarer å finne et passende tema som dekker webdesignbehovene dine, kan du velge en blank mal for å tilpasse den fra bunnen av. Malene har en forhåndsvisningsmodus som lar deg se hvordan det valgte temaet vil vises på skjermene på mobile og stasjonære enheter.

Alternativ for malendring er også aktivert her som lar deg endre maler under webutviklingsprosessen uten å miste endringene som er gjort. De som ønsker å tilpasse nettstedet sitt gjennom koding, kan gjøre det mulig for utviklermodus å tilpasse prosjektet via kodeinjeksjon.

Duda Designs

For å tilpasse nettsteddesign, bør du nå redigeringspanelet, der du vil komme over flere seksjoner. Det er her du kan justere designinnstillinger (layout, bakgrunn, skrifter, fargepalett osv.), Legge til og redigere sider, velge og integrere widgeter, laste opp innhold, tilpasse prosjektet, integrere nettbutikk eller blogg osv. Praktisk drag -og slipp-redigerer av systemet forenkler prosessen med å lage nettsteder, noe som gjør det mer intuitivt. Du kan også velge mellom forskjellige navigasjonsstiler for modus for mobil, stasjonær og nettbrett her. For å gjøre prosjektene dine mer dynamiske, gir systemet mulighet for krymping av header som trengs for å holde dem øverst på siden mens du blar gjennom den. Sideduplisering og patenterte innholdsimportalternativer hjelper deg med å spare den totale utviklingstiden for nettstedet uten å påvirke resultatet.

4. Kundesupport

Duda er et dødt enkelt system, så du vil knapt noen gang få problemer der. Uansett tilbyr nettstedbyggeren kraftig kundesupporttjeneste for alle brukerkategorier. Bortsett fra den uttømmende informasjonen om systemet som er tilgjengelig på hjemmesiden, er det en imponerende kunnskapsbase som består av trinnvise veiledninger skrevet på enkelt språk. Det er også mulig å benytte seg av supportbilletter, se nyttige webinarer med detaljerte guider og videoer for å finne ut nyansene ved å jobbe med systemet, samt informasjon om oppdateringer, nyere produkter osv..

De Hjelpesenter til nettstedsbyggeren gir svar på de hyppigste spørsmålene brukere møter mens de arbeider med systemet. Spørsmålene kommer i seksjoner basert på emnet som er taklet. For å få fart på søket etter spørsmålet og svare på det, er det mulig å bruke søkefilteralternativet til å sortere ut henvendelsene.

I tillegg tilbyr nettstedbyggeren mange markedsføringsmateriell, suksesshistorier fra andre brukere og en blogg med flere artikler om nettdesign. Den mest nyttige kundestøttefunksjonen er en live chat, hvor du kan kommunisere med assistenten, som vil svare på spørsmålene dine og hjelpe til med å løse dine systemrelaterte problemer. Alt i alt er Duda kundesupport på toppnivå.

5. Prispolitikk

Duda er en ganske kostbar nettstedbygger, og planene den tilbyr er godt designet for å møte behovene til brukerne. Systemet har en gratis prøveperiode som strekker seg i 30 dager og lar deg utforske hele funksjonssettet for tjenesten. Når det gjelder de betalte abonnementene, har Duda tre av dem. Disse inkluderer grunnleggende ($ 14 / mo), Team ($ 22) og Agency ($ 74 / mo) planer. Kostnadene for planene varierer med hensyn til antall nettsteder som er inkludert, mengden produkt lagt til nettbutikken, markedsførings- og markedsføringsalternativer, teamsamarbeid, alternativer for klientadministrasjon osv..

PrisalternativKosteFunksjoner
Basic:$ 14 / mo✓ 1 nettsted;
✓ E-poststøtte;
✓ Gratis SSL.
Team:$ 22 / mo✓ 1 nettsted;
✓ Live support;
✓ 4 teammedlemmer.
Byrå:$ 74 / mo✓ 8 nettsteder;
✓ Tilpasset merkevare;
✓ Eksport av nettsteder.

For brukere, som har en intensjon om å starte en nettbutikk, tilbyr Duda spesielle tillegg til e-handel per nettsted. Ta en titt på dem nedenfor:

 • 10 produktbutikk – gratis;
 • 100 produktbutikk – $ 7,25 / mo;
 • 2500 produktbutikk – $ 19,25 / mo.

Duda tilbyr også en fristende White Label-løsning for nettbyråer og uavhengige fagpersoner. Trenger du en tilpasset plan? Det er ikke et problem når du jobber med Duda. For kunder med hundrevis av nettsteder under ledelse har nettstedbyggeren et spesielt tilbud – Tiered Discount Pricing, Dedicated Account Manager, Unlimited API Access & Avansert støtte osv. Bare ta kontakt med systemutviklerne for å finne ut kostnadene ved disse alternativene.

6. Fordeler og ulemper

Duda er en fullverdig nettstedbygger som gir mylder av alternativ for designtilpasning. I likhet med den rådende mengden av andre webdesignverktøy, er det preget av fordeler og ulemper brukerne bør vite før de bestemmer seg for tjenesten. La oss se på dem nå.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Enkel dra-og-slipp-redigeringsprogram.
&# X2714; Bloggmotor og nettbutikkalternativer.
&# X2714; Flerspråklig støtte.
&# X2714; Rikelig med designtilpasningsalternativer.
&# X2714; Unik InSite-funksjon.
✘ Ingen App Store tilgjengelig.
✘ Ganske dyr prispolitikk, fravær av gratis plan.

Konklusjon

Duda er en nettstedbygger som tilbyr dra-og-slipp-alternativer, avanserte designtilpasningsfunksjoner og kraftige integrasjonsverktøy. Systemet fungerer like bra for ikke-teknikere og webdesigneksperter. Det gjør at førstegangsbrukere får respons på nåværende nettsteder på kort tid – hele prosessen er fullstendig automatisert. Systemet skiller seg ut fra mengden på grunn av sin flerspråklige funksjon, kraftige kundestøtte, detaljert analysesystem samt overflod av SEO og markedsføringsverktøy.

Dette er en god nok løsning for små og mellomstore prosjekter. Det tilbyr mange responsive maler, som kan tilpasses 100%. Kodingseksperter kan bruke sine ferdigheter og kunnskaper for å lage virkelig unike design med imponerende ytelse. Hvis du leter etter en responsiv nettstedbygger eller et sted å få en funksjonsrik mobilversjon av det nåværende nettstedet ditt, anbefaler jeg at du sjekker ut Duda. Disse dudene vet hva responsivt betyr! Husk å dele opplevelsen din i kommentarene.

Prøv Duda nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map