Dudamobile anmeldelse

DudaMobile – er en service, der giver mulighed for hurtig og professionel oprettelse af DIY-mobile websteder. Systemet skiller sig ud fra mængden på grund af dets eksplicitte fokus på konvertering af desktop-websteder til funktionsbelastede, tapvenlige mobile sider lige foran dine øjne!


DudaMobile plejede at målrette mod webstedsejere, der af en eller anden grund endnu ikke har formået at oprette mobilklar websteder, men havde til hensigt at gøre deres projekt optimeret til mobilsøgning. Det var ikke nødvendigt at genopbygge en desktopwebversion for at gøre den lydhør. I stedet havde en bruger en mulighed for at tilslutte sig DudaMobile for at oprette en separat mobilversion af et færdigt projekt. I mange tilfælde viste det sig at være en rimelig løsning, der hjalp med at forhindre tab af trafik og SEO-placering.

For nylig har DudaMobile imidlertid bebudet, at projektet vil blive afbrudt. Det er ikke fordi det var dårligt eller ineffektivt. Det er simpelthen fordi det overlevede sig selv – den nuværende mængde af moderne websteder er nu oprettet lydhør som standard. Dette har reduceret brugerinteressen for produktet, og der er derfor ikke længere nogen efterspørgsel efter det. I stedet kan du bruge Duda webstedsbygger der gør det muligt at oprette responsive websteder i den automatiserede tilstand, og det lykkes virkelig med dette.

Selvom DudaMobile ikke længere understøttes, besluttede vi at forlade gennemgangen af ​​produktet, som det er. Det kan være praktisk for de brugere, der har websteder bygget med tjenesten og måske er interesseret i at finde svar på deres spørgsmål her.

1. Brugervenlighed

I modsætning til andre webstedsbyggere handler DudaMobile ikke om designe og udgive et helt nyt sted fra bunden, det handler om at gøre dit eksisterende websted optimeret til mobilsøgning.

Duda Mobile Editor

Når du tilmelder dig prøveversionen af ​​platformen, bliver du bedt om at angive dine login- og adgangskodedata sammen med det telefonnummer og det eksisterende websted, du gerne vil gøre mobilen klar. Så snart du er færdig med det, vil du blive omdirigeret til webstedets betjeningspanel, hvor du også kan få adgang til webstatestatistikker, supportressourcer og generelle kontooplysninger.

Hele processen med oprettelse af mobile websteder er latterligt enkel: alt hvad du behøver er at indtaste din websteds URL og klikke på knappen. På få sekunder får du adgang til editoren, hvor du kan begynde at ændre layout, overskrifter, sideikoner osv. Du vil yderligere være i stand til at redigere websidesider ved at trække og slippe populære sektioner eller elementer i populære, forretnings-, design- og sociale dele (som Klik på -til-opkald-knap, Google Maps, Google AdSense, kontaktformularer, lister, opdelere, konti på sociale netværk osv.). Det er også muligt at justere SEO- og sideindstillinger her samt at tilføje nye sider til din mobile webstedsversion. Grænsefladen er meget intuitiv og kræver overhovedet ingen teknisk viden.

2. Funktioner & Fleksibilitet

DudaMobile er fyldt med funktioner, både mobilspecifik og standard. Selv hvis du ikke har et desktop-websted, kan du få et mobilwebsted med Duda – bare indtast din Facebook-side URL, og det vil trække dens indhold til dit nye mobilwebsted. Under redigering kan yderligere indhold importeres fra andre kilder.

Duda Mobile Preview

Andre funktioner inkluderer:

 • Mobilspecifikke funktioner: klik-til-opkald og klik-til-tekst; Google Maps-integration, der giver trinvis vejledning til din placering af mursten og mørtel; multi-placering for virksomheder i en region; klik til e-mail.
 • Online planlægning.
 • Mobilkuponer.
 • Mobilsporing – DudaMobile har sin egen sporingsapplikation.
 • Navigationslayout og stilindstillinger – tjenesten giver mulighed for at vælge mellem en række navigationslayouts (Liste, matrix, udvidelse, bund, top) og stilarter (Rundet med ikoner, firkantet med ikoner, gennemsigtigt med ikoner, gennemsigtigt med pile eller kvadrat med pilene).
 • Valg af baggrundsbillede af sted, tekststil, overskrift, knapper.
 • Indstilling af overskriftdetaljer på alle websidesider (type og billedvalg, størrelse, justering osv.).
 • Avanceret tilpasning af websiden (SEO- og sideindstillinger, aktivering af Push-meddelelser, valg af sidetitel, redigering af indhold, integration af populære, forretnings-, design- og sociale elementer).
 • CSS / HTML-kode redigering.
 • Automatisk oprettelse af webstedets backup-version, der kan gendannes, når som helst du har brug for det.
 • Praktisk eksempelindstilling.
 • Blogging og e-handelsmotorer.
 • Oprettelse af side- og popup-vinduer.
 • Træk og slip widgets.
 • Indholdsbibliotek (du kan importere indhold fra det eksisterende websted, samle det fra klienten eller uploade manuelt).
 • Tilpasningsregler for personalisering.
 • Flersproget support.
 • Adgang til webstedsstatistik (daglige / ugentlige / månedlige).
 • Adgang til kundesupportressourcer.

3. Design

DudaMobile bruger dit nuværende websteddesign til at skabe en unik mobiloplevelse, der matcher den overordnede stil for din webtilstedeværelse. Når den automatiske version af dit mobilwebsted genereres, kan du redigere det ved hjælp af træk-og-slip-editoren; tilføje yderligere indhold; skjul elementer og ændre navigation – alt uden at påvirke dit skrivebordswebsted.

Duda Mobile Design

DudaMobile-editoren giver fuld adgang til kildekoden for øget fleksibilitet og kontrol.

4. Kundesupport

DudaMobile tilbyder a selvhjælpscenter dækker forskellige emner. Der er også et ressourcecenter med avanceret industri og teknologisk videnbase her.

Hvis du ikke kan finde svaret i deres Hjælp, kan du kontakte deres support via editoren. Premium Plan-brugere kan få telefon- og live chat support, mens andre klienter kan kontakte kundesupportteamet via telefonen. Den estimerede ventetid for at få et svar pr. Telefon udgør 2-3 minutter på hverdage. Det vil tage lidt længere tid at modtage en e-mail med et svar på dit spørgsmål – ca. 2-6 timer på hverdage. DudaMobile er konstant vært for nyttige webinarer og casestudier, som derefter er lagt sammen med snesevis af supportvideoer.

5. Prispolitik

Den gratis version af platformen giver brugerne tilstrækkelige funktioner til at tilpasse og udgive et godt mobilt websted. Gratis websteder understøttes af annoncen: der er en lille DudaMobile-annonce øverst og i sidefoden på hver side. Desuden vil du ikke være i stand til at bruge et tilpasset domæne til dit websted (det vil se sådan ud: mobile.dudamobile.com/site/mysitename).

Duda mobil pris

For at låse DudaMobile’s fulde potentiale op, skal du opgradere din konto. Webstedsbyggeren tilbyder i øjeblikket tre betalte abonnementer. Disse inkluderer:

 • Grundlæggende ($ 14 / mo, hvis faktureret årligt) – inkluderer 1 websted og mulighed for at opbygge et yderligere websted for $ 14,25 / mo faktureret årligt;
 • Hold ($ 22 / mo, hvis faktureret årligt) – tilbyder en prøveplan, 1 websted, delt webstedsadgang for 4 teammedlemmer, mulighed for White Label, mulighed for at lancere et yderligere websted til $ 9,75 / mo (faktureres årligt) og omfattende teamsamarbejdsværktøjer;
 • Agentur ($ 74 / mo, hvis faktureret årligt) – inkluderer 8 websteder, delt webstedsadgang for 10 teammedlemmer, mulighed for White Label, flere teamsamarbejdsværktøjer, API-adgang og eksport af websteder, account.plan.feature.widgetBuilder og mulighed for at oprette et ekstra websted til $ 8,25 / mo faktureret årligt.

6. Fordele og ulemper

DudaMobile leveres med et sæt fordele og ulemper, der kan påvirke valget af platformen. Det er det, der gør det vigtigt for dig at være opmærksom på dem på forhånd.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Mobil webstedsbygger;
&# X2714; Praktisk drag-and-drop-editor;
&# X2714; Nem tilpasning og udgivelse af websteder;
&# X2714; Flere mobilfokuserede funktioner;
&# X2714; Detaljeret tilpasning af websiden.
✘ Langsom webredaktør;
✘ Ingen mening i at oprette et separat mobilwebsted;
✘ Dyre prisplaner.

Bundlinie

DudaMobile er en brugervenlig mobilwebsite-konverter. Det blev oprindeligt brugt til at hjælpe webstedsejere med at bygge mobile versioner af deres standardwebsteder uden at påvirke deres design. Systemet er let at bruge til nybegynder og professionelle webdesign, da det overhovedet ikke kræver nogen særlig kodningskendskab.

Hvad du skal gøre er at specificere din websteds URL og se, hvordan systemet konverterer det til en mobil version. Dette betyder dog ikke, at du ikke kan deltage i proces til tilpasning af webstedet. DudaMobile leveres med et sæt designtilpasningsværktøjer, træk-og-slip-funktioner, mulighed for forhåndsvisning af websider og andre problemer, der giver dig ansvaret for webdesignprocessen.

DudaMobile fungerer godt for webstedsejere, der ikke har mobile versioner af deres websteder, men alligevel er klar over nødvendigheden af ​​at lancere dem. Efterhånden som tiden går, fortsætter behovet for lydhøre websteder, der passer til alle desktop og mobile enheder, stadig, hvilket måske kan mindske systemets anvendelighed og efterspørgsel efter det.

Vær dog opmærksom på, at produktet ikke længere understøttes på grund af det omfattende valg af enkle, fuldt udstyrede og brugervenlige webstedsbyggere, der tillader at oprette responsive websteder som standard. Hvis du har ret i at lancere et funktionsladet websted, der vil være optimeret til søgemaskinerne, skal du gå videre til at udforske populære DudaMobile-alternativer. Deres brug vil især forenkle webbygningsopgaven for dig og sikre et imponerende resultat.

Opret en mobil webside gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map