Dudamobile gjennomgang

DudaMobile – er en tjeneste som gir mulighet for rask og profesjonell oppretting av DIY-mobile nettsteder. Systemet skiller seg ut fra mengden på grunn av det eksplisitte fokuset på konvertering av stasjonære nettsteder til funksjonsbelastede, tapevennlige mobile nettsteder rett foran øynene dine!


DudaMobile pleide å målrette seg mot eiere som ikke har klart å lage mobilklare nettsteder av en eller annen grunn, men hadde til hensikt å gjøre prosjektet sitt optimalisert for mobilt surfing. Det var ikke nødvendig å gjenoppbygge en desktop-versjon for å gjøre den responsiv. I stedet hadde en bruker en mulighet til å bli med DudaMobile for å lage en egen mobilversjon av et ferdig prosjekt. I mange tilfeller viste dette seg å være en rimelig løsning som bidro til å forhindre tap av trafikk og SEO-rangering.

Nylig har imidlertid DudaMobile kunngjort at prosjektet skal avsluttes. Det er ikke fordi det var dårlig eller ineffektivt. Det er ganske enkelt fordi det overlevde seg selv – den rådende mengden moderne nettsteder er nå opprettet responsive som standard. Dette har redusert brukerinteressen for produktet, og det er derfor ikke etterspørsel etter det lenger. I stedet kan du bruke Duda nettsted byggherre som gjør det mulig å lage responsive nettsteder i automatisert modus, og det lykkes virkelig med dette.

Selv om DudaMobile ikke lenger støttes, bestemte vi oss for å la vurderingen av produktet være som det er. Det kan være nyttig for brukerne som har nettsteder bygget med tjenesten og kan være interessert i å finne svar på spørsmålene deres her.

1. Brukervennlighet

I motsetning til andre nettstedbyggere handler ikke DudaMobile designe og publisere et helt nytt nettsted fra bunnen av, det handler om å gjøre ditt eksisterende nettsted optimalisert for mobil surfing.

Duda Mobile Editor

Når du registrerer deg for prøveversjonen av plattformen, blir du bedt om å oppgi innloggings- og passorddata sammen med telefonnummeret og det eksisterende nettstedet du ønsker å gjøre mobilklar. Så snart du er ferdig med det, blir du omdirigert til nettstedsoversikten, hvor du også vil kunne få tilgang til nettstedstatistikk, støtteressurser og generell kontoinformasjon.

Hele prosessen med oppretting av mobile nettsteder er latterlig enkel: alt du trenger er å oppgi nettadressen til websiden din og klikke på knappen. På bare få sekunder får du tilgang til redigeringsprogrammet der du kan begynne å endre layout, overskrifter, sideikoner osv. Du vil videre kunne redigere websidene ved å dra og slippe populære seksjoner eller elementer i populære, forretnings-, design- og sosiale seksjoner (som Klikk -til-ringe-knapp, Google Maps, Google AdSense, kontaktskjemaer, lister, delere, kontoer i sosiale nettverk osv.). Det er også mulig å justere SEO og sideinnstillinger her, så vel som å legge til nye sider i den mobile nettstedversjonen. Grensesnittet er veldig intuitivt og krever ingen teknisk kunnskap i det hele tatt.

2. Funksjoner & fleksibilitet

DudaMobile er fullpakket med funksjoner, både mobilspesifikke og standard. Selv om du ikke har et stasjonært nettsted, kan du få en mobilnettsted med Duda – bare skriv inn Facebook-URL-adressen din, så trekker innholdet til det nye mobilnettstedet ditt. Under redigering kan ekstra innhold importeres fra andre kilder.

Duda Mobile Preview

Andre funksjoner inkluderer:

 • Mobilspesifikke funksjoner: klikk for å ringe og klikk-til-tekst; Google Maps-integrasjon som gir trinnvise veibeskrivelser til din murstein-og-mørtelplassering multi-location for bedrifter i en region; klikk til e-post.
 • Online planlegging.
 • Mobilkuponger.
 • Mobilsporing – DudaMobile har sin egen sporingsapplikasjon.
 • Navigasjonslayout og stilalternativer – tjenesten lar deg velge mellom en rekke navigasjonsoppsett (Liste, matrise, utvidelse, bunn, topp) og stiler (Avrundet med ikoner, firkantet med ikoner, gjennomsiktig med ikoner, gjennomsiktig med piler eller firkant med piler).
 • Valg av bakgrunnsbilde, tekststil, overskrift, knapper.
 • Angi overskriftdetaljer på alle websidene (valg av type og bilde, størrelse, justering osv.).
 • Avansert tilpasning av nettsider (SEO og sideinnstillinger, aktivering av Push-varsler, valg av sidetittel, redigering av innhold, integrering av populære, forretnings-, design- og sosiale elementer).
 • CSS / HTML-kode redigering.
 • Automatisk oppretting av nettstedversjon av en versjon som kan gjenopprettes når du trenger det.
 • Praktisk forhåndsvisningsalternativ.
 • Blogging og e-handelsmotorer.
 • Oppretting av sider og popup-vinduer.
 • Dra og slipp widgets.
 • Innholdsbibliotek (du kan importere innhold fra det eksisterende nettstedet, samle det fra klienten eller laste opp manuelt).
 • Tilpassbare regler for tilpasning.
 • Flerspråklig støtte.
 • Tilgang til nettstedstatistikk (daglig / ukentlig / månedlig).
 • Tilgang til kundesupportressurser.

3. Design

DudaMobile bruker ditt nåværende webdesign for å skape en unik mobilopplevelse som vil samsvare med den generelle stilen for din nettsted. Når den automatiske versjonen av mobilnettstedet ditt blir generert, kan du redigere det ved å dra og slipp-redigeringsprogrammet; legge til tilleggsinnhold; skjul elementer og endre navigasjon – alt uten å påvirke nettstedet på skrivebordet.

Duda Mobile Design

DudaMobile-redaktøren gir full tilgang til kildekoden for økt fleksibilitet og kontroll.

4. Kundesupport

DudaMobile tilbyr a selvhjelpssenter som dekker ulike emner. Her er også ressurssenteret med banebrytende industri- og teknologikunnskapsbase.

Hvis du ikke finner svaret i brukerstøtten deres, kan du kontakte kundestøtten deres via redaktøren. Premium Plan-brukere kan få telefon- og live chat support, mens andre klienter kan kontakte kundestøtteteamet via telefon. Antatt ventetid for å få svar på telefon utgjør 2-3 minutter på hverdager. Det vil ta litt lengre tid å motta en e-post med svar på spørsmålet ditt – rundt 2-6 timer på hverdager. DudaMobile er stadig vert for nyttige webinarer og case-studier, som deretter legges ut sammen med dusinvis av støttevideoer.

5. Prispolitikk

Gratisversjonen av plattformen gir brukerne nok funksjoner til å tilpasse og publisere et mobilnettsted som ser godt ut. Gratis nettsteder støttes av annonsen: det er en liten DudaMobile-annonse øverst og i bunnteksten på hver side. Dessuten vil du ikke kunne bruke et tilpasset domene på nettstedet ditt (det vil se slik ut: mobile.dudamobile.com/site/mysitename).

Duda Mobilpris

For å låse opp hele potensialet til DudaMobile, må du oppgradere kontoen din. Nettstedsbyggeren tilbyr for øyeblikket tre betalte abonnement. Disse inkluderer:

 • Grunnleggende ($ 14 / mo, hvis faktureres årlig) – inkluderer 1 nettsted og mulighet til å bygge et ekstra nettsted for $ 14,25 / mo fakturert årlig;
 • Team ($ 22 / mo, hvis faktureres årlig) – tilbyr en prøveplan, 1 nettsted, delt nettstedtilgang for 4 teammedlemmer, White Label-alternativ, mulighet til å lansere en ekstra webside for $ 9,75 / mo (faktureres årlig) og omfattende teamsamarbeidsverktøy;
 • Byrå ($ 74 / mo, hvis faktureres årlig) – inkluderer 8 nettsteder, delt nettstedtilgang for 10 teammedlemmer, White Label-alternativet, flere teamsamarbeidsverktøy, API-tilgang og eksport av nettsteder, account.plan.feature.widgetBuilder og mulighet til å opprette en ekstra webside for $ 8,25 / mo fakturert årlig.

6. Fordeler og ulemper

DudaMobile kommer med et sett fordeler og ulemper som kan påvirke valget av plattform. Det er dette som gjør det viktig for deg å være klar over dem på forhånd.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Mobil nettsted byggherre;
&# X2714; Praktisk dra-og-slipp-redigeringsprogram;
&# X2714; Enkel tilpasning og publisering av nettsteder;
&# X2714; Flere mobilfokuserte funksjoner;
&# X2714; Detaljert tilpasning av websiden.
✘ Treg nettstedredaktør;
✘ Ingen mening i å opprette en egen mobilnettsted;
✘ Kostbare prisplaner.

Bunnlinjen

DudaMobile er en brukervennlig mobil nettstedkonverterer. Det ble opprinnelig brukt til å hjelpe eiere av nettstedet med å bygge mobile versjoner av standard nettsteder uten å påvirke designen. Systemet er enkelt å bruke til nybegynnere og proffs for webdesign, da det ikke krever spesiell kodingskunnskap i det hele tatt.

Det du må gjøre er å spesifisere nettadressen til nettstedet ditt og se på hvordan systemet konverterer den til en mobilversjon. Dette betyr imidlertid ikke at du ikke kan delta i prosessen for tilpasning av nettsteder. DudaMobile kommer med et sett designtilpasningsverktøy, dra-og-slipp-funksjoner, forhåndsvisning av nettsted og andre problemer som gir deg ansvaret for webdesignprosessen..

DudaMobile fungerer utmerket for eiere av nettsteder, som ikke har mobile versjoner av nettstedene sine, men ennå innser nødvendigheten av å lansere dem. Etter hvert som tiden går, øker behovet for responsive nettsteder som passer til alle stasjonære og mobile enheter, noe som kan redusere systemets brukervennlighet og etterspørsel etter det.

Husk imidlertid at produktet ikke lenger støttes på grunn av det omfattende valget av enkle, fullverdige og brukervennlige nettstedbyggere som gjør det mulig å lage responsive nettsteder som standard. Hvis du har rett i å lansere et funksjonsbelastet nettsted som vil være optimalisert for søkemotorene, kan du gå videre til å utforske populære DudaMobile-alternativer. Bruken av dem vil særlig forenkle nettoppbyggingsoppgaven for deg, og sikre imponerende resultat.

Lag et mobilnettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map