Ecwid.com anmeldelse

Ecwid – er et eCommerce-plugin, der tillader oprettelse af små online butikker til de brugere, der allerede har deres egne websteder og ønsker at give dem eCommerce-funktionalitet. I modsætning til standard e-handelsplatforme som Shopify eller BigCommerce, som f.eks. bruges til at oprette komplette små til store onlinebutikker fra starten, Ecwid bruges hovedsageligt som en widget, der skal integreres i det eksisterende websted.


Oprettet i 2000, er Ecwid blevet brugt af over 1,5 millioner iværksættere fra 175 lande i verden nu, og det fortsætter med at udvikle sig. Plugin giver mulighed for at oprette produktkataloger, uploade produktbilleder og deres detaljerede beskrivelser, spore statistik over webshop, styre ordrer såvel som forsendelses- og betalingsmuligheder.

Det ser ud til, at Ecwid har al den funktionalitet, der kræves for at udvikle et anstændigt eCommerce-websted, men er det virkelig så praktisk og let at bruge? Kan det bruges som en værdig erstatning til standard eCommerce-webstedsbyggere, eller er det stadig bedre at vælge en specialiseret service til at starte og styre en uafhængig webshop? Lad os gennemgå plugin for at give svar på disse og andre spørgsmål, som brugerne måske er interesseret i, når de vælger en eCommerce-løsning?

1. Brugervenlighed

Brugervenlighed og brugervenlighed er ofte de vigtigste valgkriterier for de brugere, der mangler webdesignoplevelse, men alligevel har til hensigt at forbinde webbutikker til deres eksisterende websteder. Heldigvis tilbyder Ecwid imponerende enkelhed, intuitiv navigation og nem implementering af e-handelsfunktioner.

Ecwid Dashboard

Registreringsproceduren er hurtig, enkel og tager kun et par minutter. Lige efter dette får du adgang til systemets kontrolpanel, som leveres med en detaljeret menu, der har flere sektioner og kategorier. Selv hvis du ikke ved, hvad du skal starte med, vil en opsætningsguide, der er tilgængelig i instrumentbrættet, føre dig gennem de vigtigste trin i forbindelse med internetforbindelse og styringsproces. Fremdriftslinjen giver dig forståelse af, hvor effektiv din webbutiks udviklingsprocedure er, og hvornår dit projekt er klar til offentliggørelse.

Der er seks skal-have trin for at komme i gang, inklusive kontoregistrering, oprettelse af webshop, upload af produkter, geo-indstillinger verifikation, justering af forsendelse og afhentningsmuligheder samt betalingsopsætning. Det tager op til 5 minutter at gennemføre hvert af disse trin.

Ecwid Tilføj et produkt

Så snart du er færdig med oprettelsen af ​​din webshop, kan du fortsætte med dens styring. Udforsk alle de tilgængelige sektioner i menuen for at få detaljerne. Du kan også gennemse de tilgængelige online og mobile salgskanaler samt konfigurationer. Alt i alt er det ikke svært at beherske systemets kontrolpanel, da det er strømlinet og let at bruge, hvis ikke engang selvforklarende.

2. Funktionssæt og fleksibilitet

Ecwid kommer med out-of-the-box-funktioner, der er værd at være opmærksom på nybegynder, der aldrig har arbejdet med plugin endnu ønsker at finde ud af mere om det før integrationen. Webbutikker oprettet med systemet er lydhøre, hvilket betyder, at de vises godt på desktop, mobil og tablet skærme. Widgeten er også kendt for sin Point of Sale (POS) -funktionalitet, som gør det muligt at sælge dine produkter både i online og offline tilstande, nemlig i lokale butikker og detailforretninger.

Produkter eksport / import

Ligesom størstedelen af ​​standard e-handelssystemer gør Ecwid det muligt at eksportere / importere produkter i CSV-format for at overføre dine produktinfo, ordrer og kundedata, når du migrerer til / fra en anden eCommerce-platform.

Ecwid-produktimport

Plugin leveres også med understøttelsesfunktion i flere sprog, der gør det muligt at oversætte butiksområdet til et af 50 sprog. Dette betyder, at dine kunder vil kunne se din online butik på de sprog, de foretrækker, baseret på placeringspræferencer.

Integrationsindstillinger

Når det kommer til integrationsmuligheder, har Ecwid ikke meget at tilbyde. Der er et ganske begrænset valg af apps, du kan integrere på eCommerce-webstedet – fra i dag kan du bruge følgende tredjepartsudvidelser og tilføjelser: Xero, Mailchimp, Zapier, 71 lbs, Printful, AfterShip, Lucky Orange, LiveChat, ShippingEasy, ShipStation, Freshbooks og et par andre tilføjelser, men dette er bestemt ikke nok til en fuldt udstyret webshop. Det skal også nævnes, at der er brug for betalt abonnement for at bruge disse integrationer.

Ecwid integration

Selvom Ecwid betragtes som et plugin, der giver dig mulighed for at forbinde en webshop til et eksisterende websted, gør det det også muligt at oprette en standalone online butik. Imidlertid vil sådant projekt sandsynligvis ikke leve op til dine forventninger, da dette kun vil være et grundlæggende websted med en side. Du kan bare bruge det som et udstillingsvindue til at vise og annoncere dine produkter. Ikke mere.

Salgskanaler

Plugin giver mulighed for at bruge flere salgskanalmuligheder. Således kan du sælge dine produkter på tværs af forskellige websteder og administrere processen fra et enkelt admin-panel af tjenesten. Der er også et anstændigt valg af sociale medieintegrationer, så du kan sælge via Facebook, Instagram såvel som på populære markedspladser som Amazon, Google Shopping, eBay, Nextag, Shopzilla osv..

Ecwid salgskanaler

Tjenesten bruger også flere betalingsportaler. Du kan kombinere brugen af ​​Ecwid med Square, PayPal, Vend, Clover, Stripe, WorldPay, NCR Silver og andre betalingssystemer.

Butikstyring

Når det gælder administration af webshop, tilbyder Ecwid også en bred vifte af muligheder. Disse inkluderer en mulighed for at sælge både fysiske og digitale produkter, oprette flere produktlister og tildele attributter til dem (farver, størrelser, figurer og andre parametre), gøre brug af flere lagerstyringsværktøjer, opgive indtastning af checkout opsving samt oprette, redigere og spore ordrestatus.

Du kan også introducere kampagner og rabatter for kunder, kigge gennem rapporter og analyse af webshoppen og bruge SEO-værktøjer, som systemet tilbyder. For at forenkle din online butiksstyring kan du downloade en mobilapplikation til at administrere den fra ethvert sted, du befinder dig i.

For at øge kundeoplevelsen og inddragelsesfrekvensen tilbyder Ecwid omfattende sprogfunktioner, automatisk skattemæssig beregning og checkout muligheder, levering i realtid, detaljerede produktanmeldelser og en mulighed for at bruge knappen “Favorit” til at holde styr på foretrukne produkter bagefter.

Ecwid SEO

Når vi taler om optimering af søgemaskiner, gør Ecwid det muligt at redigere titler på websider og metabeskrivelser. Samtidig er det umuligt at manuelt ændre produkt-URL’er, da de automatisk genereres af systemet. Dette kan have negativ indflydelse på yderligere webstedsfremme.

Vær opmærksom på, at ikke alle funktioner leveres i en gratis plan. Mange af dem er kun tilgængelige på betalte planer.

3. Design

Antal temaer:Ingen temaer
Responsiv design&# X2714; JA
Sorter efter branche:✘ NEJ
CSS-kode redigering:&# X2714; JA

Så vidt Ecwid oprindeligt blev bygget som et plugin, der skulle integreres i et færdiglavet websted, adskiller dets designtilgang noget fra dem, der praktiseres af standard eCommerce-webstedsbyggere. Sidstnævnte tjenester tilbyder generelt omfattende samlinger af foruddesignede skabeloner, der enten kan være gratis eller betalt.

Hvad Ecwid angår, har det et fælles tema for de brugere, der har til hensigt at opbygge et enkeltstående websted på én side. Dette design, der er kendt som et Starter Site, er ganske enkelt og giver ikke dybe tilpasningsmuligheder. Det kan imødekomme forskellige forretningsbehov, typer og stilarter, hvilket gør det til en universel løsning. Den visuelle redaktør af skabelonen gør det muligt kun at tilføje tekst og styre billeder. CSS-kodedigering er også tilgængelig her, hvilket noget udvider dine indstillinger for webdesign.

Ecwid Website Look

Heldigvis tillader Ecwid at tilføje iøjnefaldende forbedringer til din webshopskabelon eller ændre dens design. Sådanne muligheder som produktanmeldelser, kundeanbefalinger osv. Vil helt sikkert give din webshop imponerende appel og forbedret funktionalitet. Hvis du stadig har brug for unikt webshopdesign, kan du bestille færdige Ecwid-temaer udviklet af tredjepartsdesignere, der har partnerskabsrelationer med systemet.

Ecwid produktkortlayout

Det er også muligt at bestille et skræddersyet design fra partnerne mod ekstra omkostninger. Således hænger Ecwid bestemt efter de anerkendte ledere inden for e-handelsniche med hensyn til design.

4. Kundesupport

Ecwid kundesupportmuligheder er ikke meget omfattende, og de er også forskellige med hensyn til den plan, du vil gå efter. Brugere af gratis planer kan kun stole på e-mail-kommunikation med plugin-udviklerne. De har dog fri ubegrænset adgang til bloggen, der indeholder en samling guider, tip og e-handelsanbefalinger. Der er også et fællesskabsforum og et omfattende vidensgrundlag her, der indeholder svar på alle de spørgsmål, brugere måtte have, når de arbejder med deres webshopudvikling. YouTube-videotutorials er også tilgængelige døgnet rundt.

Dyrere planer tilbyder andre kommunikationsmidler med kundesupportteamet. Disse inkluderer live chat, prioriteret telefonsupport (du kan forlade tilbagekaldsanmodningen) og endda 12 timers tilpasset webshopudvikling tilgængelig på årsplanen. Den sidstnævnte service leveres dog på det betalte grundlag til alle brugere, der ikke er abonneret på højere planer. Omkostningerne ved at bruge det starter med $ 100.

5. Prispolitik

Ecwid har en gratis plan, der aldrig udløber, hvilket gør det muligt at tilføje op til 10 produkter og bruge funktioner som mobil indkøbskurv, nul transaktionsgebyrer, ubegrænset båndbredde, gratis oprettelse af startsted, mulighed for at tilføje en webshop til ethvert websted og sælge samtidigt på flere websteder. Disse indstillinger er ikke nok til at starte og administrere en anstændig webshop, hvilket betyder, at du før eller senere vil stå over for nødvendigheden af ​​at opgradere til en af ​​de betalte planer, som Ecwid tilbyder. Disse inkluderer:

 • Ventureplan ($ 15 / mo eller $ 12,50 / mo med det årlige abonnement), hvilket gør det muligt at sælge 100 produkter og bruge professionelle funktioner som automatisk skatteberegning, rabatkuponer, eksport / import af CSV-filer osv..
 • Forretningsplan ($ 35 / mo eller $ 29,17 / mo med det årlige abonnement), som giver mulighed for at sælge 2500 produkter og bruge ekstra funktioner som engrospriser, brugerdefinerede fakturaer, integration af markedet osv..
 • Ubegrænset plan ($ 99 / mo eller $ 82,50 / mo med den årlige betaling), som giver dig mulighed for at sælge det ubegrænsede antal produkter og bruge avancerede funktioner som Square POS-integration, brugerdefineret mobilbutik-app, prioriteret support osv..

6. Fordele og ulemper

Som et eCommerce-plugin kommer Ecwid med sine positive og negative egenskaber, hvoraf nogle kan være afgørende faktorer, når du vælger en udviklingsløsning til webshop.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Brugervenlighed;
&# X2714; Intuitivt dashboard, smart startguide;
&# X2714; Overkommelige omkostninger;
&# X2714; Flere betalingsportaler;
&# X2714; Support til salgskanal.
✘ Mangel på integrationsmuligheder;
✘ Begrænset kundesupport;
✘ Dårlige designindstillinger;
✘ Utilstrækkelige SEO-promoveringsparametre.

Bundlinie

Brugervenlighed:8/10
Funktioner:6/10
Design:5/10
Teknisk support:8/10
Priser:8/10
Samlet resultat:7,0 / 10

Ecwid er et anstændigt og omkostningseffektiv plugin til at tilføje e-handelsfunktionalitet til et eksisterende websted. Det omfatter de funktioner, der betyder meget for nybegynder, der aldrig har været involveret i webstedsudvikling før, men har brug for en webshop til at sælge deres digitale eller fysiske produkter. Disse inkluderer brugervenlighed, intuitiv guide til webdesign, flere kundeengagement, marketing og e-handelsfunktioner.

Den gratis plan, systemet tilbyder, er mere end nok til at blive bekendt med plugin og design eller tilslutte en lille webshop til din hjemmeside, mens betalte planer afslører udvidet funktionalitet.

På samme tid kan vi ikke betragte Ecwid som en komplet eCommerce-webopbygningsløsning. Dens funktionalitet vil være tilstrækkelig til at integrere en lille webshop i et færdiglavet websted, men det vil ikke fungere til udvikling af store, selvstændige e-handelswebsteder. Hvis du har seriøse webdesign-ambitioner og har brug for en webshop til at dække en bred vifte af e-handelsbehov, er det fornuftigt at bruge specialiserede webstedsbyggere.

Prøv Ecwid nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map