Elementor gjennomgang

Elementor – er en prisbelønnet sidebygger designet for WordPress. Det kommer med dra-og-slipp-funksjoner og et helt annet grensesnitt som lar nybegynnere og ikke-teknikere lage prisbelønte sider og innlegg for å skille seg ut fra standardinnstillingene. Verktøyet har vist seg å være nummer 1-alternativet for brukere som ser etter en annen måte å representere nettstedets innhold uten å få tilgang til HTML eller CSS.


Plugin-en ble designet for å utvide horisontene med hensyn til nettstedstruktur og design til minimumskostnader og absolutt ingen PHP-kunnskap. Det er gratis å laste ned, selv om noen av de viktigste fordelene og funksjonene er tilgjengelige i betalte planer. Produktet kan skryte av over en million nedlastinger så langt. Denne gangen skal vi se nærmere på hvordan det kan hjelpe å tilpasse nettstedet og få det til å se mer eksklusivt ut.

1. Brukervennlighet

Plugin-en kommer som en enkel nettstedsbygger med et intuitivt dra-og-slipp-grensesnitt. Et brukervennlig kontrollpanel har alle tilgjengelige elementer på ett sted. Det gjør det ganske enkelt å lage en ønsket sidestruktur, samt organisere innholdet. Som vi har nevnt før, er ingen kodingsferdigheter nødvendig. Elementor-funksjonalitet lar brukere:

 • Lag tilpassede nye sider og innlegg i et eget grensesnitt. Du vil få en ny knapp i WP-oversikten for å fokusere fullstendig på redigeringsprosessen. Du kommer faktisk inn i et nytt webdesignmiljø som fremdeles er integrert med WordPress-nettstedet ditt.
 • Bygg nye elementer og innholdsstrukturer med bokstavelig talt ingen PHP, HTML eller CSS-tilgang. En nybegynner vil finne det enkelt å bruke grensesnittet og tilpasse nettstedet med en gang.
 • Se resultatene på forhånd. Med andre ord ser du alle endringene og modifikasjonene i sanntid under redigeringsprosessen.
 • Bruk plugin med et av de tilgjengelige WP-temaene uten unntak.

La oss gå fra fordelene til praktiske problemer og se om det virkelig er enkelt å bruke. Men først må du ha plugin-en installert. Prosessen er den samme som med andre plugins.

 1. Gå til dashbordet – plugins – Legg til nytt.
 2. Finn Elementor-sidebyggeren, last ned og aktiver den.
 3. Du vil ha en egen Elementor-knapp i WP-dashbordet.
 4. Klikk på Kom i gang og fet den første tilpassede siden eller innlegget ditt.

Plugin-en tilbyr en god introduksjonsvideo med noen grunnleggende tips for å starte opprettelsesprosessen. Du kan se eller trykke på “Opprett din første side” -knapp.

Elementor Editor

Som det ble nevnt tidligere, kommer pluginen med et visjon-dra-og-slipp-grensesnitt. Med andre ord kan du velge hvilket som helst element fra venstre sidefelt og dra det til hovedfeltet. Baseline-elementer introduserer et bredt utvalg av blokker og elementer som spenner fra typiske overskrifter, indre seksjoner, avdelere, videoblokker og mellomrom til bildegallerier, faner, attester, kortkoder, faner osv. Med andre ord, her har du bokstavelig talt alt du trenger å lage en solid webside fra grunnen av. Vi har faktisk en egen nettstedbygger inne i WordPress CMS.

En bruker har to hovedalternativer før han kommer i gang. Den første er å lage en egen side på egen hånd ved å bruke elementene til venstre. I dette tilfellet står du fritt til å uttrykke ideene dine og gi liv til webdesign. Hvis du er forvirret med så mange instrumenter fra starten av, kan du velge en ferdig mal fra listen over tilpassede oppsett. Bare klikk på “Legg til mal” -ikonet på hovedskjermen og velg fra et utvalg av oppsett som er enkle å tilpasse.

Redigeringsprosessen lar deg endre ethvert element fra bildeblokker og overskrifter til tekster og former. Plugin-en består av kolonner og widgeter. Alt du trenger er å klikke på et eget sted og begynne å redigere det. Å jobbe med tekster er det samme som redigere ditt typiske WP-innlegg. Du vil ha de samme verktøyene for å jobbe med typografi, legge til lenker, endre tekststørrelser osv. Det samme er med bilder. Brukere vil sette pris på detaljerte innstillinger som lar dem endre bildet, bruke forskjellige justeringer, endre størrelser eller bruke tilpassede dimensjoner avhengig av blokken.

2. Funksjoner & fleksibilitet

Plugin-en kan skryte av et bredt spekter av funksjoner. De er designet for å håndtere forskjellige oppgaver og lage tilpassede seksjoner avhengig av nettstedstypen. Elementor kan være et viktig verktøy for brukere som ønsker å holde besøkende engasjert. Listen over tilgjengelige funksjoner varierer fra interaktive animasjonselementer og selvdesignede popup-skjemaer til inline-redigering og flerspråklig støtte.

Elementor er rik på flotte designinstrumenter, men er kompatibel med alle WP-temaer. Tillegget fungerer jevnt til tross for malen. Det har ikke noe å si om du har et gratis eller betalt premium-tema. Sidebyggeren gir full tilgang til designverktøyene sine. Det er gode nyheter, siden du ikke trenger å bytte mellom temaer. Brukere fra hele hansken vil synes det er enkelt å bruke verktøyet, da det kommer med flerspråklig støtte. Elementor er tilgjengelig på mer enn 20 forskjellige språk. Dessuten står brukerne fritt til å oversette det til andre språk som ikke er på listen.

Elementor Text Editor

Plugin-en leveres med en forbedret visuell tilpasning. Inline-redigering er en flott funksjon som lar deg endre seksjoner og blokker på hovedskjermen. Du vil se alle endringer live mens det ikke kreves koding for bunntekst- eller toppteksttilpasning. Forbedret typografi kommer som en del av tilpasningsprosessen med over 800 forskjellige skrifter i tillegg til 80+ designelementer.

Det er enkelt å lage et interaktivt nettsted med Elementor takket være interaktive animasjonsfunksjoner som gir sveveeffekter og bla animasjon. Brukere kan legge dem til på hvilken som helst del av websiden, slik at det ser mer engasjerende og stilig ut. Tanken er ikke bare å legge til animasjon, men å leke rundt bildene dine ved å bruke avanserte innstillinger og implementere forskjellige effekter.

Elementor Style Text Editor

Fra interaksjon og brukeres anskaffelsessynspunkt, kan popup-designverktøy også komme til nytte. De gjør det enkelt å lage forskjellige popup-typer for å vokse abonnentlisten. Plugin leverer ferdige popup-oppsett. De inkluderer skjemaer for blyfangst, kunngjøringer, Hello barer, salgs bannere, e-postabonnement og mer. Ser du etter en måte å gjøre kontaktskjemaene dine enda mer spennende? Elementor tilbyr lightbox-overlegg hver gang en besøkende klikker på et bestemt element, bilde eller seksjon. Det vil gjøre at websidene dine ser mer livlige ut.

Vi bør også merke oss fleksibilitet og tredjeparts integrasjonsfunksjonalitet. Enten det kommer til å være MailChimp eller ActiveCampaign, vil du også sette pris på bruksklaren WooCommerce widgets som gjør det enkelt å legge til pristabeller, lister osv.

Til tross for prisen er de fleste av funksjonene tilgjengelige med hver Elementor-plan.

3. Design

Elementor sidebygger kommer som en alt-i-ett designløsning med 80+ designinstrumenter. Mens de fleste plugins lar deg lage bestemte alderstyper, gjør Elementor det enkelt å lage hele nettstedet fra bunnen av. Fra topptekst og bunntekst til enkeltinnlegg, 404 sider, arkiver, søkesider med mer.

Elementor responsiv modusvisning

Hvis du lengter etter en raskere måte å distribuere prosjektet på, er det en enklere måte å dra nytte av mange ferdige maler. Samlingen inkluderer forskjellige sidetyper fra ferdige porteføljer og landingssideanlegg til kontaktskjema-tjenesteseksjoner og mer. Vær oppmerksom på, selv om du velger ferdige maler, kan du fremdeles bruke det tilpassede dashbordet til å legge til nye elementer, endre blokker eller flytte dem rundt.

Hver seksjon kan tilpasses i tre forskjellige moduser:

 • Innholdsmodus – det leverer noen grunnleggende verktøy ut av esken. Du kan for eksempel endre typografistørrelser, tekstfarger osv.
 • Stilmodus – det er her du kan endre blokkeringsbredde og høyde, implementere sveveanimasjoner og bruke CSS-filtre om nødvendig.
 • Avansert modus – med disse innstillingene kan du jobbe med tilpasset posisjonering, bakgrunn, bevegelseseffekter, klasser osv.

Responsive designkontroller lar deg forhåndsvise og redigere siden avhengig av skjermdimensjoner. For eksempel kan du endre margin og polstring, angi dine egne verdier eller koble dem sammen for å få et tydelig bilde av hvordan siden din vil se ut på stasjonære, smarttelefoner eller nettbrett. Med andre ord, her har vi en grunnleggende A \ B-testmodus.

Hvis du liker resultatet av arbeidet ditt, er Save Option et godt verktøy for å lagre designet ditt som mal for fremtidige nettsider.

4. Kundesupport

Plugin-en leveres med utvidet kundesupport for både gratis og premium brukere. Den enkleste måten er å sende inn spørsmålet ditt via e-postskjema tilgjengelig i Kontakt oss-delen. Pro-brukere kan ha fordel av premium-støtte som antar å gi raskere svar.

For å komme i gang, kommer verktøyet med en introduksjonsvideo tilgjengelig i WP-dashbordet. Du trenger ikke å bytte mellom adminpanelet og Elementor offisielle nettsteder. Hvis en bruker fortsatt trenger litt mer detaljert hjelp, kunnskapsbase vil komme godt med. Den inneholder mange artikler som dekker hvert trinn i designprosessen fra å lage dine første trinn, funksjoner og oppsett til priser og spesielle tips.

Abonnenter vil ha full tilgang til Elementors hjelpesenter med forskjellige vanlige spørsmål, videoopplæringer og populære artikler om forskjellige problemer. Plugin-enheten har et voksende samfunn på alle store sosiale plattformer. En god ide å samhandle med andre brukere og dele erfaringer.

5. Prispolitikk

Sidebyggeren er gratis å laste ned og bruke. Imidlertid har gratis abonnenter bare tilgang til et begrenset sett med funksjoner. For å ta det fulle fra plugin-modulen, må du velge mellom tre tilgjengelige betalte pakker. De er som følger:

 • Personlig plan koster $ 5 per måned for et enkelt nettsted.
 • Forretningsplan koster $ 9 per måned for 3 nettsteder.
 • Ubegrenset plan koster $ 17 for ubegrensede nettsteder.

Alle 3 pakker har 300+ Pro-maler og over 50 widgets. De inkluderer 1-års støtte og oppdateringer, WooCommerce-widgeter, popup- og temabyggere.

6. Fordeler og ulemper

Elementor-plugin er en av de beste sidebyggerne tilgjengelig for WordPress. Det har et stort utvalg av instrumenter i tillegg til den raske og enkle redigeringsprosessen. Imidlertid kan brukere fremdeles komme over noen svak ulemper.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Enkel å bruke sidebygger for å lage et nettsted fra bunnen av.
&# X2714; Et bredt utvalg av maler.
&# X2714; Dusinvis av design- og tilpasningsverktøy.
&# X2714; 100% mobil responsivt design og avanserte innstillinger.
&# X2714; Programtillegget er gratis å laste ned.
&# X2714; Tredjeparts integrasjon og innebygde widgeter.
✘ Noen brukere vil kanskje ha et litt mer utvidet utvalg av e-handelsalternativer.
✘ Mangelen på live chat for øyeblikkelig støtte.

Konklusjon

WordPress er fortsatt det mest populære nettstedet verktøyet til å bygge til tross for økende konkurranse i møte med utviklende CMS-plattformer og rammer. Systemet forbedrer hvert år for å beholde sine ledende posisjoner på nettet. På den annen side kan systemet fremdeles se litt forvirrende ut med de kompliserte innstillingene, spesielt for nybegynnere. Brukere skal ha minst grunnleggende HTML- og CSS-kunnskaper for å håndtere bygging av nettsteder. Elementor er designet for å lette prosessen og hjelpe nybegynnere med å lage tilpassede sider uten problemer.

Elementor-plugin har alle funksjoner for en rask og enkel WP-basert tilpasning av nettsteder. Det har blitt et eget nettstedbyggingsverktøy med et intuitivt grensesnitt, dra-og-slipp-visuelle funksjoner, redigeringsfunksjonalitet osv. Det beste av alt er at det er flott for nybegynnere og ikke-teknikere som leter etter en enkel måte å skille seg ut med nettstedene deres.

Prøv Elementor nå

Howard Twitter-profilen min Facebook-profilen min e-post Min Linkedin-profil

om forfatteren

Jeg er Howard Steele, grunnleggeren og sjefredaktøren av dette nettstedet. Med over 10 års nettbygging vet jeg hvor komplisert og slitsom denne oppgaven kan være for en ikke-IT-person. Kan du ikke bestemme hvilken tjeneste du skal velge? Spør meg gjerne om råd. Bare beskriv nettstedets behov, så hjelper jeg deg gjerne.

Hjem »Omtaler» Elementor Review

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map