Etsy.com anmeldelse

Etsy – er den globale markedsplads, der oprindeligt har vundet verdensomspændende popularitet som platform til at sælge unikke håndlavede produkter og varer. Systemet har i øjeblikket over 323 millioner købere over hele kloden, der leder efter unikke varer. Det fungerer godt for annoncer, der er involveret i at fremstille DIY-produkter til salg og ønsker at udvide deres kundebase ved at lancere et websted, der viser deres varer.


Uanset om du er glad for at strikke, lave boligindretningsgenstande eller ekstraordinære produkter ud af forskellige materialer, kan Etsy blive den øverste destination for at starte en rentabel forretning og præsentere din kreativitet for publikum. Men er det virkelig nemt at oprette anonline-butik med platformen? Er webbutikkerne lanceret med systemet virkelig funktionelle, og opfylder de dine forventninger? Lad os prøve at besvare disse og andre spørgsmål, du måtte støde på under webdesignprocessen nu.

1. Brugervenlighed

Det er ret let at oprette en webshop med Etsy, selvom du ikke er webdesignpro. For at tilmelde dig systemet kan du bruge din Facebook, Google+ konto eller e-mail. Når du har afsluttet tilmeldingsproceduren, vil du blive tilbudt at specificere dine butikpræferencer (sprog, land, bopæl, salgsintentioner). Den næste info, der skal leveres, er dit butiks navn (kontroller, om det først er tilgængeligt). Endelig kan du fortsætte med at indsende produktfortegnelser og udfylde betalingsoplysninger.

De vigtigste anvendelighedskriterier er centreret omkring korrekt udfyldning af lister, upload af produktfoto, valg af placering og nicheparametre. Dette tager kun et par minutter og medfører ikke problemer på grund af det enkle, intuitive og forståelige instrumentbræt, uanset hvad dine webdesignfærdigheder og -oplevelser er.

Hvordan fungerer Etsy?

At starte en webshop med Etsy er ikke kompliceret. Du skal bare følge de retningslinjer, systemet genererer, og se resultatet. Men hvad er dernæst? Hvordan fungerer systemet for at give dig den ønskede fortjeneste?

Hvad du skal vide, er, at hver Etsy-liste, du sender, er live i 4 måneder og skal fornyes bagefter, hvis produktet ikke sælges. For at gøre det lettere for købere at finde din fortegnelse blandt de konkurrenter, der tilbydes, skal du udfylde SEO-indstillinger, tilføje nøgleord, vælge produktkategori osv..

Hvis du gør alt det rigtige, og produktet er efterspurgt hos kunder, kan systemet endda vise det på hjemmesiden i sagen om kuraterede samlinger. Så snart varen er solgt, opkræver platformen det foruddefinerede provision.

Dit ansvar er at beregne forsendelsesomkostningerne og levere produktet til køberen, som yderligere vurderer din service og giver en feedback på din side. De penge, du tjener, vil blive indsat enten på din PayPal-konto eller din bankkonto. Dette tager normalt 2-3 arbejdsdage.

2. Funktionssæt og fleksibilitet

I modsætning til flertallet af populære e-handelsplatforme, Etsy har specifikke markedsregler, der går ned til specifikationen for brugere, der kan sælge deres produkter der såvel som til de varer, de kan sælge. Hvis du opretter en webshop til at sælge almindeligt tøj, legetøj, elektronik, mad osv., Fungerer Etsy overhovedet ikke til dette formål.

Dette er den platform, der har opbygget sit ry på grund af sit stærke fokus på at sælge håndlavede genstande, som sælgerne fremstiller selv såvel som vintage-produkter og håndværksmaterialer. Disse regler definerer systemets vigtigste funktionssæt og dets anvendelighedsbetingelser.

Etsy Tilføj et produkt

Den første ting, du bemærker, når du får adgang til systemet, er, at det er opdelt i to hoveddele. Dette er brugerkontoen og webshop-backend. Brugerkonto er stedet, hvor du skal indsende dine personlige oplysninger og parametre for webshop. Når du har gjort det, kan du fortsætte med online butiksstyring – tilføje og opsætte produkter, justere deres parametre og detaljer.

Etsy instrumentbræt leveres med listeindstillinger, valgmuligheder for ordrehåndtering, forhåndsvisning af statistik, samtaler, forsendelse, betaling og markedsføringsindstillinger. Lad os se nærmere på platformens funktionssæt.

Systemet giver mulighed for at tilføje op til ti fotos til hvert produkt, når du opretter en fortegnelse. Du kan vælge hovedomslaget for at præsentere et produkt i det mest gunstige lys og uploade andre billeder for at lade en kunde se på varen fra forskellige vinkler.

Detaljer om Etsy-produktliste

Hvad mere er, er du fri til at specificere fortegnelsesoplysninger, såsom navn, nøgleord, beskrivelse, forfatter, materiale, et produkt er lavet af, oprettelsesdato, kategori, en vare tilhører, fornyelsesmuligheder (hvis nogen), type, beskrivelse, sektion , tags osv. Jo flere detaljer du tilføjer, desto bedre indtryk vil dine potentielle købere have.

Etsy tillader tilføjelse af lager- og prisindstillinger, herunder mængden af ​​produkter, der er tilgængelige til salg og deres omkostninger. En avanceret SKU (Stock Keeping Unit) -funktion hjælper dig med at holde styr på din beholdning og identificere, hvor mange tilgængelige varer du har på lager. Som et resultat vil du ikke ved et øjeblik gå tom for produkter, når dine kunder er klar til at købe dem.

Specifikation af forsendelses- og leveringsparametre (forsendelsesoprindelse, placering eller destinationsvalg, valg af den foretrukne ordrehåndteringstid, faste forsendelsesomkostninger, internationale og lokale forsendelsesfirmaer, forhåndsvisning af endelige forsendelsesomkostninger, leveringsmeddelelse opsat osv.) er et must for at underrette kunderne om de udgifter, de måtte opstå ved bestilling. For øvrig bliver dine købere nødt til at give deres personlige data, inden de går videre til kassen.

Etsy forsendelsesindstillinger

For at øge dine chancer for at blive bemærket har Etsy aktiveret synkronisering med populære eksterne tjenester som Google Shopping, Bing, Shopstyle, Polyvore, Facebook.

Du kan også konfigurere Google Analytics til din online butik for at holde styr på statistikker og opsætte de vigtigste parametre.

Hvis du ønsker at flytte din webshop til / fra Etsy, giver systemet CSV-produktfil eksport / import og datastyring mulighed for at hjælpe dig med det. Hvis du føler, at din butik mangler funktionalitet eller ønsker at give den ekstra ydelse, kan nye apps fra Etsy-udviklere (Etsy Prototypes) være nyttige for dig.

Præferencer for Etsy Shop

Andre funktioner, der gør Etsy til et godt valg for nybegynder inkluderer oprettelse af privatlivspolitik, tofaktorautentisering, sprog- og regionvalg og hvad ikke.

3. Design

Antal temaer:Ingen temaer
Responsiv design&# X2714; JA
Sorter efter branche:✘ NEJ
CSS-kode redigering:✘ NEJ

Når det kommer til designmuligheder, har Etsy ikke meget at prale af. Næsten alle webbutikker oprettet med systemet ser stort set de samme ud. Hvad du kan ændre her er farveskemaer, baggrund, logo, layout og andre lignende parametre. Disse tilpasningsmuligheder udføres imidlertid inden for systemets strenge parametre og har derfor ikke alvorlig indflydelse på generel webdesign.

Etsy tilbyder ikke nogen skabelonændring eller redigering af CSS-kodeindstillinger. Ligeledes kan du ikke uploade dit eget layout. Hvad du kan er at oprette et standardprojekt, der adskiller sig fra resten af ​​webbutikkerne ved den unikke Om Shop-del, ikon, headerbanner og titel. Det er også muligt at uploade unikke produktbilleder af høj kvalitet, gennemgang af webshistorik og andre oplysninger, der tilføjer individuelt touch til din online butik og øger resultaterne af søgemaskinerne. Det er det.

Der er ikke meget plads til fantasi og kreativitet her. Du skal holde sig til designtilpasningsmuligheder, som systemet tilbyder.

4. Kundesupport

Etsy halter bestemt efter de anerkendte ledere inden for eCommerce niche med hensyn til muligheder for kundesupport. Når du begynder at arbejde på din webshopudvikling, kan du søge efter svarene på dine spørgsmål i afsnittet “Fællesskab og hjælp”, der er tilgængeligt i venstre venstre hjørne af webstedets instrumentbræt. Det er her du får adgang til populære artikler, generelle hjælpeemner og sælgers hjælpemner.

Disse sektioner bugner af nyttige og informative indlæg med tip, anbefalinger, retningslinjer og instruktioner om, hvordan man får mest muligt ud af at bruge systemet. Hvis du stadig ikke kan finde den information, du har brug for, er du velkommen til at komme til community forum-sektionen for at søge svarene der.

Der er søgefilterindstillingen her, hvor du kan indtaste dit spørgsmål og få øjeblikkelige resultater og dermed skære ned på søgetiden. Etsy har ikke masser af undervisningsmateriale, live chat eller 24/7 teknisk supportassistance.

5. Prispolitik

Etsy tilbyder ikke betalte planer med en fast omkostning. I stedet opkræver det gebyrer for notering af publikationer og administration af webshop.

Omkostningerne ved at tilføje en fortegnelse udgør $ 0,20, uanset hvor rentabel det til sidst er. Omkostningerne forbliver faste, uanset det resulterende salg og den fortjeneste, du genererer. En liste udløber hver 4. måned og du skal foretage en anden betaling for at fornye den. Dette betyder, at det eventuelle beløb, du skal betale, afhænger af antallet af indsendte lister. Jo flere produkter du sælger – jo højere vil omkostningerne være.

Derudover opkræver Etsy provision for hvert vellykket fuldført salg. Gebyret er fast og udgør 3,5% fra de samlede omkostninger for den solgte vare.

Vær opmærksom på, at gebyret ikke dækker leveringsomkostningerne.

Du kan få dine provision gebyrer personligt den første dag i hver måned. For at foretage en månedlig betaling skal du nå faktureringssektionen på din konto for at se omkostningerne. Du vil desuden få en anmeldelse om den kommende betalingsdato. Hvis du ikke klarer at foretage betalingen inden den 15. dag i måneden, er din webshop muligvis lukket.

6. Fordele og ulemper

Ligesom enhver anden e-handelsplatform har Etsy sine fordele og ulemper, der kan betyder meget, når det kommer til valget af tjenesten. Lad os se på dem nu.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Stærkt fokus på salg af unikke og oprindeligt designede håndlavede produkter;
&# X2714; Сoupon-koder og andre tilbud til loyale kunder;
&# X2714; Et-klik CSV-produktfil import / eksport;
&# X2714; Let noteringsstyring;
&# X2714; Ubegrænset antal produktlister, der skal tilføjes.
✘ manglende evne til at sælge andre produkter undtagen håndlavede;
✘ Du kan ikke slette brugerkommentarer, når de er tilføjet;
✘ Mangel på kundesupportassistance;
✘ Dårlig tilpassning af webdesign;
✘ Mangel på værktøjer og funktioner til at bygge en stor online butik.

Bundlinie

Brugervenlighed:8/10
Funktioner:6/10
Design:4/10
Teknisk support:8/10
Priser:7/10
Samlet resultat:6,6 / 10

Etsy er en dejlig e-handelsplatform, når det kommer til salg af håndlavede produkter. Det er et godt sted for kreative, der håber at sælge deres forfatter mesterværker og få inspiration til yderligere værker. Det er muligt at lancere et lille websted til dine personlige markedsføringsbehov med det. Da dit brand begynder at vinde popularitet, vil du indse, at systemets funktionalitet ikke er nok til at dække et bredt spektrum af eCommerce-webopbygningsopgaver.

Derudover skal du overholde de strenge systemregler, der begrænser dit webdesign og din markedsføring. Med andre ord kan platformen ikke tilbyde seriøse og langvarige perspektiver for sælgere. Det kan kun imødekomme behovene hos nybegynder, der lige er ved at starte deres håndlavede virksomheder. Hvis du har mere alvorlige forhåbninger om at opbygge et anstændigt e-handelswebsted til effektiv markedsføring og promovering, skal du kigge efter alternativer.

Prøv Etsy gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map