Format gennemgang

Format – er en specialiseret portefølje-webstedsbygger, der har hovedkontor i Canada. Systemet fungerer godt til udvikling af websteder for annoncer, kunstnere, designere, illustratorer, modeller, fotografer, arkitekter, digitale kunstnere og alle andre brugere, der ønsker at vise deres talent manifesteret i professionelle værker.


Porteføljer, der er lanceret med tjenesten, kan komme med blogs, webbutikker, effektive indstillinger for designtilpasning, der anvendes til gallerier, temaer og andre typer websider. Du behøver ikke at have kodningsviden for at opbygge websteder med format. Systemet er kendt for sin brugervenlighed og intuitive karakter, der eliminerede behovet for at mestre programmering af det grundlæggende eller har webdesignbaggrund.

Format bruges i vid udstrækning i over 190 lande i verden med omkring 455.000 websteder, der er bygget med systemet siden datoen for grundlæggelsen. Systemet positionerer sig selv som et progressivt portefølje hjemmeside builder der leveres med en integreret visuel editor. Det er et godt valg for brugere, der har til hensigt at præsentere billeder i webstedsformatet for at fremme færdigheder, produkter og tjenester.

Men er Format virkelig investeringen værd? Skal du bruge netop denne platform, eller er det bedre at se efter alternativerne? Er dens funktionalitet virkelig anstændig? Lad os svare på disse og andre spørgsmål i vores gennemgang.

1. Brugervenlighed

Format bruger de samme mekanismer som dashboard-interaktion med interface som andre webstedsbyggere med en visuel editor. Det er ikke helt svært at bruge, men du kan ikke kalde det for simpelt også. Der er mange indstillinger og indstillinger her. Det er vanskeligt at vænne sig til dem og huske deres positioner på grund af deres beløb. Dette er en anden side af avanceret funktionalitet.

Format Editor

Tilmeldingsprocessen er let, hurtig og alligevel noget usædvanlig. Bortset fra at give dine kontooplysninger, vil systemet også bede dig om at svare på et par spørgsmål vedrørende den type projekt, du har til hensigt at starte, dine webdesignfærdigheder, færdighedsfrekvens, behovet for at integrere en webshop i din portefølje osv. Højre derefter får du tilbud om at vælge den skabelon, du gerne vil starte med.

Systemet giver dig også den grundlæggende 6-trins tjekliste om, hvordan du let kommer i gang. Hvad du skal gøre, før du offentliggør det færdige projekt er at uploade billeder, udforske og vælge det krævede tema (hvis du ikke kan lide den, der blev valgt i begyndelsen), tilpasse webdesign, give en titel til dit projekt, rediger kontaktsiden og komme i kontakt med systemeksperterne.

Efter at have lært tjeklisten, vil du blive omdirigeret til betjeningspanelet, der består af tre større sektioner, nemlig Sider, Design og Indstillinger. Hver sektion kommer med et antal indstillinger, der skal tilpasses for at give dit websted den krævede ydelse og design.

Grænseflad ergonomi er pænt, Dashboardelementerne er placeret logisk, og de leveres med forståelige titler. Der er også et veludviklet afsnit om kundesupport. Webstedsbyggeren vil arbejde for nybegynder, men gør dig klar til at tilbringe et par dage i instrumentbrættet til dens mere effektive brug – Format har flere indstillinger end flertallet af andre lignende webstedsbyggere. Du bliver nødt til at kigge efter nogle dashboardelementer til at begynde med.

Format Dashboard

For de brugere, der har oplevelsen af ​​at arbejde med lignende produkter, vil Format virke enkelt, men overhovedet ikke primitivt. Det er indlysende, at der fokuseres på detalisering af muligheder, men ikke på den globale forenkling af alle elementer. Grænsefladen er dog ret brugervenlig, selvom du ikke kan kalde den tiltalende – den er standard, glat og detaljeret. Dens design og struktur ligner WordPress, hvilket vil imødekomme behovene i den fremherskende del af systemets publikum.

2. Funktioner & Fleksibilitet

Format har alt hvad du har brug for for at vise dit arbejde og afsløre flere muligheder. Systemet giver mulighed for at skabe trendy porteføljer med responsivt design og alsidig struktur. Når du gennemser systemfunktionerne, vil du helt sikkert bemærke, at alt er skræddersyet til en effektiv præsentation af billeder og andet grafisk materiale. Det er på høje tid at se på de største højdepunkter i webstedsbyggeren.

e-handelsmotor

Format gør det muligt at integrere en webshop i din porteføljeside for at sælge de værker / tjenester, du tilbyder. For at være præcis understøtter motoren salget af forskellige typer produkter (fysiske, digitale produkter eller serviceprodukter). Ligesom enhver anden webshop har den valuta, forsendelse, betaling, lagervarer, produkttilgængelighed og SEO-indstillinger. PayPal bruges til at acceptere online betalinger. Du kan konfigurere underretninger til kunder med forskellige scenarier og accept af meddelelser om køb.

Format Store Editor

Med eCommerce-motoren kan du oprindeligt uploade 3 produkter. Vær dog ikke bekymret – du kan tilføje et ubegrænset antal produkter, når du opgraderer til et af de betalte abonnementer. Det vigtigste, produkt, billeder og information matcher automatisk din porteføljestil. Motoren har et simpelt og praktisk instrumentbræt, som giver dig mulighed for nemt at administrere, redigere og opdatere din produktliste når som helst på dagen. Derudover vil du være i stand til at opdatere dine ordrer, rabatter, generelle webstedsindstillinger og dens design.

Klientbekræftelse

Format er meget opmærksom på privat indhold. Det er muligt at oprette projekter til samarbejde med visse klienter i Korrektionsafsnit. Hvad du kan gøre her er at dele private klientisoleringsgallerier, gennemgå kunde feedbacks, aktivere filoverførsler, vandmærke dine egne billeder osv. Det er også muligt at justere klientadgangsrettigheder til adgangskodebeskyttelse af separate gallerier og kun give individuel adgang til visse brugere. Systemet giver desuden mulighed for at oprette og opdatere klientisoleringsgallerier direkte fra Adobe Lightroom, hvilket også bidrager til sikkerhed og fortrolighed af den indsendte info. Indstilling af billedfavorittering er også aktiveret her. Dette betyder, at du kan lade klienter gennemgå og favoritporteføljebilleder fra enhver enhed, de har til rådighed.

Klientsikkerhedsafsnit er skjult for disse brugere, der ikke har adgangsrettigheder. Således kan du gemme gallerier, webshow-vinduer for bestemte grupper eller endda adskille klienter i din portefølje. Dette er en praktisk arbejdsproces. Du kan også indstille adgangskoder til websider, skjule dem fra menuen, anvende vandskilte på fotos og videoer.

For øvrigt understøttes undermenuer også. SEO-arbejde er også bekvemt organiseret – du vil kun kunne udfylde metatags for alle websidesider på en skærm. Der er en mulighed for at forbinde Google Analytics, tilføje favicon, dit eget domæne og andre standard ting her.

Blogging

Integreret blogging-motor giver dig mulighed for at fortælle historierne om dig selv og din kreativitet til det brede publikum. Det er enkelt og praktisk at bruge. Du kan forbedre porteføljen med en webshop til at sælge alle billeder, videoer eller, lad os sige, T-shirts med prints, kopper, håndlavet tøj eller noget andet.

Format Blog Editor

Der er også en integreret blog skræddersyet til foto- og videopræsentation. Du kan også tilføje standardtekst, selvom indlæg, der er offentliggjort i format, ligner dem, der findes i magasiner snarere end i aviser. Det har stærkt fokus på multimediehistorier. Dette er organiseret anderledes end i andre systemer. Forresten, hver blog og webshopside kan designes individuelt.

Social kontointegration

For at popularisere og sammenstille din portefølje og dit brand name generelt giver Format mulighed for at integrere sociale mediekonti i dit projekt. Der lægges særlig vægt på integration af Instagram-feed, der gør det muligt at tilføje dine Instagram-billeder direkte til din portefølje. Processen udføres automatisk for at lade dig fremvise dine bedste værker for målgruppen med maksimal effektivitet og mindst mulig tid / kræfter.

Hvis du ønsker at styrke og promovere dit brand name, vil det helt sikkert også være en bonus at få en tilpasset G Suite-drevet e-mail-adresse. Generelt omfatter Format-funktionalitet alt hvad du muligvis har brug for for at designe en kommerciel portefølje. Der er en mulighed for individuelt at designe hvert galleri, kombinere dem, beskytte med adgangskoder, oprette private websidesektioner, indlejre videogallerier, acceptere online betalinger for forskellige typer produkter, styre en blog og dele dette indhold i de sociale netværk. Den eneste note er, at interface-designet kunne være mere attraktivt, da systemet er beregnet til kreative mennesker.

SEO

For så vidt som de fleste porteføljer oprettet med Format lanceres med promoveringsformål i tankerne, betyder effektiv søgemaskineoptimering meget. Webstedsbyggeren leveres med ganske detaljerede SEO-indstillinger, der kan hjælpe med at øge dit projekt synlighed i søgemaskinerne.

Alle SEO-indstillinger er opdelt i Globale og indholdssektioner og kan justeres i separate områder. Disse inkluderer en mulighed for at specificere SEO-webstiteltitel, hjemmesides titel og beskrivelser for alle sider, nøgleord / metatags osv. Hvis du ikke er sikker på, om dit websted er optimeret til søgemaskinerne godt, skal du se den procentvise bjælke, der angiver dens nuværende SEO-gennemførelsesgrad.

Der er også afsnittet “Forbedr dit SEO-indhold”, hvor du kan finde ud af de tip, der hjælper dig med at øge dine projektstillinger i søgemaskinens resultater. Endelig genererer Format automatisk sitemap, der viser dit indhold og din websideorganisation for bedre indeksering af dit projekt i søgemaskinerne.

3. Design

Antal temaer:23
Professionelle skabeloner&# X2714; JA
Responsiv design:&# X2714; JA
Sorter efter branche✘ NEJ
Kode redigering:&# X2714; JA

Alle formattemaer er baseret på alsidig visuel galleri-præsentation. De er opdelt i 6 typer, nemlig fuldskærm, lysbilledshow, flisebelagt, lodret, vandret og Premium. Hver kategori indeholder flere variationer af den valgte layoutpræsentation. Alt i alt er der 23 forskellige temaer her, der er orienteret om attraktiv billedpræsentation. Alle skabeloner er lydhøre, hvilket betyder, at de korrekt viser indhold på desktop- og mobilskærme.

Hvert tema tilbydes i flere farveskemaer – lys, lys, mørk osv. Skønt du manuelt kan konfigurere webstedets farveskema i detaljer. En behagelig bonus er en mulighed for at justere skabelonen og designet på hver side separat. Med andre ord vil du være i stand til forskelligt at designe websider, for eksempel forskellige fotokategorier: lever stadig i en stil og portrætter i en anden stil, og visuelt fremhæver forskellen mellem dem.

Du kan se på forhåndsvisning af fuldskærmdesign. Kvaliteten er på et værdigt niveau. Det imponerer dig ikke med utrolige løsninger, men det kommer helt op til forventningerne fra nicheportefølje webstedsbygger. Det er vanskeligt at tilføje noget til det visuelle sæt skabeloner – Format tilbyder out-of-the-box visningsmuligheder for alle de eksisterende formater for billedpræsentation.

Formater skabeloner

Du kan indstille webstedets menu (position og højde), gallerisider (navigation, fuldskærmsbillede, overgangsanimationer og deres hastighed, miniaturebilleder), skrifttyper og farver på næsten alle webstedselementer. Det er muligt at vælge omslagsbilledelayout / størrelse / afstand, linkposition og tekstjustering til samlingssider. Du vil være i stand til at se resultatet i standard- og mobilwebformaterne, mens du arbejder på dets udvikling.

Når du opretter dit projektdesign, har du også en mulighed for at få adgang til webstedets editor. Det er her du vil være i stand til at tilføje webstedets logo og titel, tilpasse hver webside farve og baggrundsbillede, vælge skrifttyper og indstille typestørrelser og stilarter, linke til dine sociale netværksprofiler, tilpasse brugerdefineret websted domænenavn og favicon osv..

Brugere, der har kodefærdigheder, vil være glade for at få adgang til kodeditoren for tjenesten, hvor de vil være i stand til at redigere enhver webside-kode ved hjælp af deres HTML / CSS / JavaScript-viden. Dette gør det muligt manuelt at ændre webstedsdesign og integrere tredjeparts apps eller tilføjelser via kodeintegration.

Formater kodeeditor

Generelt er dette kun en lille del af indstillingerne for formatdesign. Hvis du ønsker det, kan du justere størrelse, design, sociale netværksikoner farve, format af links, titler og standardtekst, farve på hvert webstedselement, størrelse osv. Detalisering er så omfattende, at der er risiko for at gå tabt i mulige ændringer og få et middelmådigt design i resultatet. Dette er ikke at nævne fordelene ved manuel kodredigering afsløres. Når det kommer til at justere porteføljestil og struktur, er Format bestemt en kraftfuld løsning.

4. Kundesupport

Teknisk supportformat distribueres mellem flere lande fra forskellige dele af verden, hvilket gør det muligt at sikre 24/7 kundesupport. Du kan kommunikere med dem via e-mail eller live chat-vindue. Ledere er brugervenlige. De reagerer hurtigt og professionelt.

Hjælpecentret er velstruktureret og har forskellige sektioner med detaljeret beskrivelse af hver handling, du skal foretage i systemet. Der er også søgeordssøgning her.

5. Prispolitik

Format har ikke en gratis plan. En 14-dages prøveperiode giver dig mulighed for at teste alle funktionerne i systemet og vedtage beslutningen om nødvendigheden af ​​at forlænge de tjenester, der er impliceret af en af ​​de betalte planer (priserne er specificeret for det årlige abonnement):

Formater prispolitik

 • Enthusiast, $ 6 / mo – 100 billeder, 3 butiksprodukter, 15 sider;
 • Pro, $ 12 / mo – 1000 billeder, 20 butiksprodukter, ubegrænsede sider og blogindlæg, 5000 korrekturbilleder, gratis domæne, tilpasset kodedigering;
 • Ubegrænset, $ 25 / mo – ubegrænsede billeder, ubegrænset butiksprodukter, ubegrænsede sider og blogindlæg, ubegrænsede korrekturbilleder, gratis domæne- og premium-temaer, tilpasset kodedigering.

Månedlige gebyrer vil være 30% højere. Betalingen accepteres via MasterCard, PayPal og Visa. Systemet har 30-dages pengene-tilbage-garanti, startende fra betalingsdagen. Systemet gør det også muligt at få et 30-minutters websteds-hjælp med en Format Expert til $ 50.

Generelt kan formatomkostninger sammenlignes med andre nichewebbuildere. Det er umuligt at kalde det dyre eller billige. Denne service skal ikke vælges efter omkostningskriteriet, men med hensyn til dine behov.

6. Fordele og ulemper

Format er bestemt en dejlig specialiseret portefølje webstedsbygger. Det har alt hvad du muligvis har brug for til attraktiv billedpræsentation.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Tilgængelighed af en integreret blog og online butik;
&# X2714; Stærkt fokus på beskyttelse af personlige oplysninger og galleri;
&# X2714; Fleksible galleriindstillinger, mulighed for at forene dem i samlinger;
&# X2714; Mulighed for redigering af websidekoder.
✘ Dashboard-interfacedesign mangler æstetisk appel;
✘ Skabelontilpasning er kraftig, men den er ikke helt forståelig.

Generelt er Format et fantastisk nicheprodukt. Det er relativt simpelt i brug, og det har ikke åbenlyse funktionalitetsulemper. I stedet kommer det med omfattende brugerfællesskab og perspektiver.

Bundlinie

Format er en kvalitetstjeneste, der bruges til at oprette eventuelle porteføljer. Det vil være nyttigt for kunstnere, fotografer, repræsentanter for modelleringsvirksomhed, arkitekter, designere såvel som for alle, der har brug for at præsentere noget gennem billedgallerier.

Webstedsbyggeren kan ikke kaldes den bedste i niche, da der er mange anstændige konkurrenter, der kan udføre den samme opgave til samme pris eller endda billigere. Er format værd at bruge? Ja, det er det, hvis det appellerer til dig, når du har udforsket det på egen hånd. Du vil sandsynligvis være tilfreds med dens kvalitet, hvis du kan lide dens interface. Tjenestens funktionalitet lader dig ikke svigte.

Prøv at formatere nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map