Format gjennomgang

Format – er en spesialisert porteføljebygger som har hovedkontor i Canada. Systemet fungerer utmerket for utvikling av nettsteder for reklamer, kunstnere, designere, illustratører, modeller, fotografer, arkitekter, digitale kunstnere og alle andre brukere, som ønsker å presentere talentet sitt manifestert i profesjonelle arbeider.


Porteføljer som ble lansert med tjenesten kan komme med blogger, nettbutikker, kraftige designtilpasningsinnstillinger brukt på gallerier, temaer og andre typer websider. Du trenger ikke å ha kodingskunnskap for å bygge nettsteder med format. Systemet er kjent for sin brukervennlighet og intuitive natur som eliminerte behovet for å mestre grunnleggende programmering eller har bakgrunn i webdesign..

Format er mye brukt i over 190 land i verden med rundt 455 000 nettsteder som er bygget med systemet siden datoen det ble grunnlagt. Systemet posisjonerer seg som et progressivt portefølje nettsted byggherre som kommer med en integrert visuell redaktør. Det er et flott valg for brukere som har til hensikt å presentere bilder i nettstedformatet for å markedsføre ferdigheter, produkter og tjenester.

Men er Format virkelig verdt investeringen? Må du bruke akkurat denne plattformen, eller er det bedre å se etter alternativene? Er funksjonaliteten virkelig anstendig? La oss svare på disse og andre spørsmål i gjennomgangen vår.

1. Brukervennlighet

Format bruker de samme mekanismene for dashbordinteraksjon med grensesnitt som andre nettstedbyggere med en visuell redigerer. Det er ikke så vanskelig å bruke, men du kan ikke kalle det for enkelt også. Her er det mange innstillinger og alternativer. Det er vanskelig å bli vant til dem og huske posisjonene sine på grunn av beløpet. Dette er en annen side av avansert funksjonalitet.

Format Editor

Registreringsprosessen er enkel, rask, men likevel noe uvanlig. Bortsett fra å oppgi kontoinformasjonen din, vil systemet også be deg om å svare på et par spørsmål angående hvilken type prosjekt du har tenkt å starte, dine webdesign ferdigheter, ferdighetsfrekvens, behovet for å integrere en nettbutikk i porteføljen din etc. Rett etter det får du tilbud om å velge malen du ønsker å starte med.

Systemet vil også gi deg den grunnleggende 6-trinns sjekklisten for hvordan du kan komme i gang med letthet. Det du må gjøre før du publiserer det ferdige prosjektet er å laste opp bilder, utforske og velge ønsket tema (hvis du ikke liker den som ble valgt i begynnelsen), tilpasse nettsteddesign, gi tittelen til prosjektet ditt, rediger kontaktsiden og komme i kontakt med systemeksperter.

Etter å ha lært sjekklisten, blir du omdirigert til dashbordet som består av tre hoveddeler, nemlig Pages, Design og Settings. Hver seksjon har et antall innstillinger som kan tilpasses for å gi nettstedet ditt den nødvendige ytelsen og designen.

Grensesnitt ergonomi er fint, Dashbordelementene er plassert logisk, og de har forståelige titler. Det er også en kvalitetsdesignet kundesupportdel. Nettstedsbyggeren vil jobbe for nybegynnere, men gjør deg klar til å tilbringe et par dager i dashbordet for mer effektiv bruk – Format har flere innstillinger enn flertallet av andre lignende nettstedbyggere. Du må se etter noen elementer i dashbordet med det første.

Format dashbord

For de brukerne som har erfaring med å jobbe med lignende produkter, vil Format virke enkelt, men ikke primitivt i det hele tatt. Det er åpenbart at det fokuseres på detalisering av alternativer, men ikke på den globale forenklingen av alle elementene. Grensesnittet er imidlertid ganske brukervennlig, selv om du ikke kan kalle det tiltalende – det er standard, smidig og detaljert. Designen og strukturen ligner WordPress, som vil dekke behovene til den rådende delen av systemets publikum.

2. Funksjoner & fleksibilitet

Format har alt du trenger for å vise frem arbeidet ditt og avdekke flere muligheter. Systemet gjør det mulig å lage trendy porteføljer med responsiv design og allsidig struktur. Når du blar gjennom systemfunksjonene, vil du helt sikkert merke at alt er skreddersydd til en effektiv presentasjon av bilder og annet grafisk materiale. Det er på høy tid å se på de viktigste høydepunktene til nettstedbyggeren.

e-handelsmotor

Format gjør det mulig å integrere en nettbutikk i porteføljenettstedet ditt for å selge verkene / tjenestene du tilbyr. For å være presis, støtter motoren salg av forskjellige typer produkter (fysiske, digitale eller serviceprodukter). Akkurat som alle andre nettbutikker har den valuta, frakt, betaling, lagervarer, produkttilgjengelighet og SEO-innstillinger. PayPal brukes til å akseptere online betalinger. Du kan konfigurere varsler for kunder med forskjellige scenarier og aksept av meldinger om kjøpene.

Format Store Editor

Med eCommerce-motoren kan du først laste opp tre produkter. Du må imidlertid ikke bekymre deg – du kan legge til et ubegrenset antall produkter når du oppgraderer til et av de betalte abonnementene. Det som er viktig, produkt, bilder og informasjon, samsvarer automatisk med porteføljestilen din. Motoren har et enkelt og praktisk instrumentpanel, som lar deg enkelt administrere, redigere og oppdatere produktlisten din når som helst på dagen. I tillegg vil du kunne oppdatere bestillinger, rabatter, generelle nettstedinnstillinger og design.

Klientprøving

Format bruker mye oppmerksomhet til privat innhold. Det er mulig å lage prosjekter for samarbeid med visse kunder i Korrekturavsnitt. Det du kan gjøre her er å dele private klientisoleringsgallerier, gjennomgå tilbakemeldinger fra kunder, aktivere nedlasting av filer, vannmerke dine egne bilder osv. Det er også mulig å justere klientens tilgangsrettigheter til passordbeskyttelse av separate gallerier og bare gi individuell tilgang til visse brukere. Systemet tillater i tillegg å opprette og oppdatere klientisoleringsgallerier direkte fra Adobe Lightroom, noe som også bidrar til sikkerhet og fortrolighet av den innsendte informasjonen. Alternativ for bildefavorisering er også aktivert her. Dette betyr at du kan la kunder se gjennom og favorittporteføljebilder fra alle enheter de har for hånden.

Klientsikkerhetsseksjoner er skjult for de brukerne som ikke har tilgangsrettigheter. Dermed kan du lagre gallerier, nettbutikkvisningsvinduer for visse grupper eller til og med separate klienter i porteføljen din. Dette er en praktisk arbeidsprosess. Du kan også sette passord på websider, skjule dem fra menyen, bruke vanntegn på bilder og videoer.

For øvrig støttes undermenyer også. SEO-arbeidet er også praktisk organisert – du vil bare kunne fylle ut metakoder for alle websidene på en skjerm. Det er en mulighet til å koble Google Analytics, legge til favicon, ditt eget domene og andre standard ting her.

blogging

Integrert bloggingsmotor lar deg fortelle historiene om deg selv og kreativiteten din til det brede publikummet. Det er enkelt og praktisk å bruke. Du kan forbedre porteføljen med en nettbutikk for å selge bilder, videoer eller, la oss si, T-skjorter med utskrifter, kopper, håndlagde klær eller noe annet.

Format Blog Editor

Det er også en integrert blogg skreddersydd for foto- og videopresentasjon. Du kan også legge til standardtekst, selv om innlegg som er publisert i Format, ligner de som finnes i magasiner snarere enn i aviser. Det har sterkt fokus på multimediehistorier. Dette er organisert på en annen måte enn i andre systemer. Forresten, hver blogg og nettbutikkside kan utformes individuelt.

Integrering av sosial konto

For å popularisere og samle porteføljen din og merkenavnet generelt, tillater Format å integrere sosiale mediekontoer i prosjektet ditt. Spesiell oppmerksomhet blir lagt til integrering av Instagram-feed som gjør det mulig å legge Instagram-bildene dine direkte til porteføljen din. Prosessen gjøres automatisk for å la deg vise frem de beste verkene dine for målgruppen med maksimal effektivitet og minimum tid / krefterinvestering.

Hvis du ønsker å styrke og markedsføre merkenavnet ditt, vil det definitivt også være en bonus å få en tilpasset e-postadresse med G Suite-drevet. Generelt omfatter Format-funksjonalitet alt du trenger for å designe en kommersiell portefølje. Det er en mulighet til å designe hvert galleri individuelt, kombinere dem, beskytte med passord, lage private nettstedsseksjoner, legge inn videogallerier, godta online betalinger for forskjellige typer produkter, administrere en blogg og dele dette innholdet i sosiale nettverk. Den eneste merknaden er at grensesnittdesignet kan være mer attraktivt ettersom systemet er ment for kreative mennesker.

SEO

Så langt de fleste porteføljer opprettet med Format er lansert med markedsføringsformål i tankene, betyr effektiv søkemotoroptimalisering mye. Nettstedsbyggeren har ganske detaljerte SEO-innstillinger som kan bidra til å øke prosjektets synlighet i søkemotorene.

Alle SEO-innstillinger er delt inn i Global og Content seksjoner og kan justeres i separate områder. Disse inkluderer en mulighet til å spesifisere SEO nettstedstittel, tittel på hjemmesiden og beskrivelser for alle sider, nøkkelord / metakoder osv. Hvis du ikke er sikker på om nettstedet ditt er optimalisert for søkemotorene godt, bør du se prosentstrekningen som indikerer dens nåværende fullføringsgrad for SEO.

Det er også delen “Forbedre SEO-innholdet”, der du kan finne ut tipsene som vil hjelpe deg å øke prosjektstillingene dine i resultatene fra søkemotoren. Til slutt genererer Format automatisk områdekartet, som viser innholdet og nettstedorganisasjonen din for bedre indeksering av prosjektet ditt i søkemotorene..

3. Design

Antall temaer:23
Profesjonelle maler&# X2714; JA
Responsiv utforming:&# X2714; JA
Sorter etter bransje✘ NEI
Kode redigering:&# X2714; JA

Alle formattemaer er basert på allsidig visuell galleripresentasjon. De er inndelt i 6 typer, nemlig fullskjerm, lysbildefremvisning, flislagt, loddrett, horisontalt og Premium. Hver kategori inneholder flere varianter av den valgte layoutpresentasjonen. Alt i alt er det 23 forskjellige temaer her, som er orientert om attraktiv bildepresentasjon. Alle malene er lydhøre, noe som betyr at de korrekt viser innhold på stasjonære og mobile skjermer.

Hvert tema tilbys i flere fargeskjemaer – lys, lys, mørk osv. Selv om du manuelt kan sette opp fargeskjemaet til nettstedet i detaljer. En hyggelig bonus er en mulighet til å justere malen og designen på hver side hver for seg. Med andre ord vil du kunne utforme websider på en annen måte, for eksempel forskjellige fotokategorier: lever fremdeles i en stil og portretter i en annen stil, og synliggjør forskjellen mellom dem visuelt.

Du kan se på forhåndsvisningen av fullskjermdesign. Kvaliteten er på et verdig nivå. Det imponerer deg ikke med utrolige løsninger, men det kommer helt opp til forventningene fra nisjeportefølje nettsted byggherre. Det er vanskelig å legge til noe i det visuelle settet med maler – Format tilbyr visningsalternativer uten sidestykke for alle de eksisterende formatene for bildepresentasjon..

Formater maler

Du kan sette opp nettstedsmeny (stilling og høyde), gallerisider (navigasjon, fullskjermbildevisning, overgangsanimasjoner og deres hastighet, miniatyrbilder), skrifter og farger på nesten alle nettstedelementer. Det er mulig å velge omslagsbildeoppsett / størrelse / avstand, lenkeposisjon og tekstjustering for samlesider. Du vil kunne se resultatet i standard- og mobilnettstedformatene, mens du jobber med utviklingen.

Når du konfigurerer prosjektdesignet ditt, vil du også ha en mulighet til å få tilgang til nettstedredigereren. Det er her du kan legge til nettstedslogo og tittel, tilpasse hvert nettstedets farge og bakgrunnsbilde, velge skrifter og angi type størrelser og stiler, koble til dine sosiale nettverksprofiler, tilpasse tilpasset nettsteddomenenavn og favoritt osv..

Brukere, som har kodingsevner, vil med glede få tilgang til koderedigereren til tjenesten, der de kan redigere hvilken som helst webside-kode ved å bruke deres HTML / CSS / JavaScript-kunnskaper. Dette gjør det mulig å endre webdesign manuelt og integrere tredjepartsapper eller tillegg via kodeintegrasjon.

Format Code Editor

Vanligvis er dette bare en liten del av Format designinnstillinger. Hvis du ønsker det, kan du justere størrelse, design, sosiale nettverksikoner, farge, format på lenker, titler og standardtekst, farge på hvert nettstedselement, størrelse osv. Detalisering er så omfattende at det er fare for å gå seg vill i mulige modifikasjoner og få et middelmådig design i resultatet. Dette for ikke å nevne fordelene manuell kodedigering avduker. Når det gjelder justering av porteføljestil og struktur, er Format definitivt en kraftig løsning.

4. Kundesupport

Teknisk support for format distribueres mellom flere land fra forskjellige deler av verden, noe som gjør det mulig å sikre kundestøtte døgnet rundt. Du kan kommunisere med dem via e-post eller live chat-vindu. Ledere er brukervennlige. De svarer raskt og profesjonelt.

Hjelpesenteret er godt strukturert og har forskjellige seksjoner med detaljert beskrivelse av hver handling du bør gjøre i systemet. Her er det også søkeord.

5. Prispolitikk

Format har ikke en gratis plan. En 14-dagers prøveperiode lar deg teste alle funksjonene i systemet og vedta beslutningen om nødvendigheten av å forlenge tjenestene som impliseres av en av de betalte planene (prisene er spesifisert for årsabonnementet):

Formater prispolitikk

 • Enthusiast, $ 6 / mo – 100 bilder, 3 butikkprodukter, 15 sider;
 • Pro, $ 12 / mo – 1000 bilder, 20 butikkprodukter, ubegrensede sider og blogginnlegg, 5000 korrekturbilder, gratis domene, redigering av tilpasset kode;
 • ubegrenset, $ 25 / mo – ubegrensede bilder, ubegrensede butikkprodukter, ubegrensede sider og blogginnlegg, ubegrensede korrekturbilder, gratis domene- og premiumtemaer, tilpasset koderedigering.

Månedlige avgifter vil være 30% høyere. Betalingen aksepteres via MasterCard, PayPal og Visa. Systemet har 30 dagers pengene tilbake-garanti, starter fra betalingsdagen. Systemet gjør det også mulig å få et 30-minutters nettstedsoppsett med en Format Expert for $ 50.

Generelt kan formatkostnader sammenlignes med andre nettstedsbyggere. Det er umulig å kalle det dyrt eller billig. Denne tjenesten skal velges ikke ut fra kostnadskriteriet, men med tanke på dine behov.

6. Fordeler og ulemper

Format er definitivt en fin spesialisert portefølje byggherre. Den har alt du trenger for attraktiv bildepresentasjon.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Tilgjengeligheten til en integrert blogg og nettbutikk;
&# X2714; Sterkt fokus på beskyttelse av personvern og galleri;
&# X2714; Fleksible galleriinnstillinger, mulighet til å forene dem i samlinger;
&# X2714; Mulighet for all redigering av koder på websiden.
Design Design av dashbordgrensesnitt mangler estetisk appell;
✘ Maltilpasning er kraftig, men den er ikke helt forståelig.

Generelt er Format et flott nisjeprodukt. Den er relativt enkel i bruk, og den har ikke åpenbare ulemper med funksjonaliteten. I stedet kommer det med omfattende brukerfellesskap og perspektiver.

Bunnlinjen

Format er en kvalitetstjeneste som brukes til å lage porteføljer. Det vil være nyttig for kunstnere, fotografer, representanter for modelleringsvirksomhet, arkitekter, designere så vel som for alle som trenger å presentere noe gjennom bildegallerier.

Nettstedsbyggeren kan ikke kalles den beste i nisjen, da det er mange anstendige konkurrenter, som kan fullføre den samme oppgaven for samme pris eller enda billigere. Er format verdt å bruke? Ja, det er det, hvis det appellerer til deg etter at du har utforsket det på egen hånd. Du vil sannsynligvis være fornøyd med kvaliteten hvis du liker grensesnittet. Tjenestens funksjonalitet slipper ikke deg.

Prøv å formatere nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map