Gator-gennemgang

Gator – er hjernebarns webstedsbyggeren af ​​HostGator, som er en genkendelig hostingudbyder. Platformen var designet til at lave enkle websteder, der ikke kræver nogen teknisk erfaring eller ekspertise. Det tilbyder et udvalg af håndfulde funktioner ud over en let-at-bruge drag-and-drop-editor, et stort sæt mobilvenlige skabeloner og andre værktøjer til at gøre webstedet mere spændende.


Softwaren er god for dem, der har brug for en professionel blog, lille virksomheds hjemmeside, portefølje eller en hvilken som helst anden webstypetype til at markedsføre og markedsføre tjenester online. Det har tilstrækkelig funktionalitet til at imødekomme både individuelle og virksomheders behov med sociale medierintegrationsfunktioner, analyser, overkommelige priser og mere.

Følg vores artikel og se nærmere på, hvad den har under hætten.

1. Brugervenlighed

Hovedideen med at lancere Gator-webstedsbygger er at gøre webstedets fremstillingsproces så hurtig og nem som muligt. Du får faktisk et værktøj til at oprette et websted fra bunden uden teknisk ekspertise. Når du er logget ind, får du fuld adgang til alle funktioner leveret af en super nem træk-og-slip-editor ud over et udvalg af færdige skabeloner.

Kom godt i gang

Processen starter med at synge i. Du bliver bedt om at vælge en plan, der imødekommer dine behov. Hvis du ikke er tilfreds med platformen, kan du kræve refusion inden for 45 dage. Brugere kan logge ind via deres Facebook- eller Google-konti eller vælge en traditionel måde at angive deres e-mails og adgangskode på.

Når du er logget ind, overføres du øjeblikkeligt til siden med skabeloner. Det er her du har en enorm mulighed for layouts, der repræsenterer forskellige websitetstyper. Alle skabeloner er sorteret efter kategorier. Alt i alt er der 21 forskellige kategorier at vælge imellem.

Gator Dashboard

De inkluderer blogs, skønhed & mode, computere & teknologi, bryllup, natteliv, musik og underholdning osv. Hvert tema har en preview-tilstand, så du kan se det igennem, før du vælger, hvilket er meget praktisk. Denne funktion er tilgængelig i både desktop- og mobileksemplarversioner.

Rediger din skabelon

Gator bruger en super let træk-og-slip-editor til at foretage enhver ændring eller omarrangement på siden, du har brug for. Navigationslinjen i øverste venstre hjørne forhindrer dig i at gå tabt. Brug det til at skifte mellem sider, du vil redigere. Klik blot på afsnittet fra listen og få det overført med det samme.

Gator Editor

Redaktøren tilbyder selv forskellige tilpasningsværktøjer. Den venstre sidepanel viser alle tilgængelige funktioner. Her kan du tilføje ekstra elementer, herunder knapper, kontaktformularer, mediefiler, knapper til social integration, Live Feeds, PayPal-betaling og checkout blokke osv..

Afsnittet “Sider” gør det nemt at se alle de sider, du har, og administrere dem problemfrit. Funktionen kan være nyttig, hvis du har brug for at duplikere eller omdøbe dem. Hver side leveres med avancerede indstillinger for at skjule det, redigere URL eller SEO. Det samme er med sektioner. Du har listen over dem alle i en drop menu og funktionalitet til at omdøbe eller slette dem når som helst.

Gator Elements

Klik på “Design” -knappen, og ændr din webstedsstil ved at tilpasse dens farver eller strukturer. Sektionen har en samling af brugerdefinerede billeder, skrifttyper og tekstformater. Andre funktioner gør det nemt at oprette en blog eller butik med bare et klik såvel som gennem websitetanalyse.

Gå online

Nu er dit websted klar til at se verden. Du kan gemme alle indstillinger eller få vist et eksempel på, hvordan det ser ud på desktop og mobile enheder. Hvis alt er i orden, skal du klikke på knappen “Publicer” og gå online med dit projekt.

2. Funktioner &Fleksibilitet

Gator ligner en fleksibel nok platform, der møder uafhængige webstedsejere og små virksomheder. Det har et sæt baseline og avancerede funktioner, der inkluderer hurtig opsætning af onlinebutikker ud over et enormt udvalg af widgets, webstedsanalyse og mere. Det er dem, du sandsynligvis vil sætte pris på mest:

 • Apps og tilføjelser – Gator har et enormt App-marked for sig selv. Det er gratis adgang til og introducerer forskellige apps og widgets til tilpasning på siden. Her har vi knapper af forskellige typer og former, kontaktformularer og mailinglistefunktioner, billedgallerier og tidslinjer på sociale medier, navigations- og søgefelt osv..
 • Gator App Market

 • Integration – Gator tjener hovedsageligt små og enkle websteder, der ikke kræver meget integration. Af denne grund tilbyder det kun baseline-funktionalitet, der inkluderer integration med SoundCloud, Google Maps, sociale netværk via delingsknapper og PayPal.
 • eCommerce – Med Gator kan du oprette en online butik med et klik. Du finder det i venstre sidepanel på dit kontrolpanel. Endnu en gang fungerer muligheden kun for små store butikker og leveres med funktioner som lagerstyring og kontrol, rapportering og kuponstyring. Vælg valuta fra rullelisten, og kom i gang. Derudover kan du tilføje og indstille ekstra funktioner, der inkluderer tilføjelse til indkøbskurv, tjek side, PayPal doner-knap osv. Hvert sted vil være SSL-krypteret.
 • Gator e-handel

 • SEO – platformen tilbyder grundlæggende SEO-indstillinger, der lader brugerne redigere webadresser såvel som metatagger og beskrivelser for side og sted. Tilføj en Google Analytics-sporingskode, og overvåg din webstedstrafik.
 • Postliste – du kan få din postliste til at vokse uden at bruge tredjeparts tjenester. Alle kontakter vil blive angivet i kontrolpanelet med en besøgende navn og dato for abonnement.
 • Blogging – Gator har en fantastisk blogging-funktion. Her har vi et udvalg af blogskabeloner, der er gratis at forhåndsvise og installere på det primære websted. Her kan du redigere eksisterende indlæg, slette dem eller tilføje nye.
 • Gator-blog

Glem ikke, at HostGator er en stærk hostingudbyder. Det betyder, at det vil tage sig af dit domæne og webstedshosting uden behov for at administrere dem separat. Et andet stort plus til fordel for platformen.

3. Design

Som vi tidligere har sagt, tilbyder Gator i øjeblikket en bred vifte af skabeloner, der henviser til 21 forskellige kategorier. Alle temaer er 100% lydhøre og leveres med en mobil preview-tilstand. Alle sider har avancerede indstillinger, hvor du muligvis kan vælge den, du vil skjule eller vise på stationære eller mobile enheder.

Gator-skabeloner

Alle skabeloner har et opdateret design. Brugere kan indtaste indstillinger for at ændre størrelse på eller omforme forskellige elementer. Du skal dog huske, at platformen bruger autosave-funktion. Alle ændringer gemmes automatisk, hvilket kan resultere i et afsnit placeret oven på et andet. Sørg for at give nok plads til at placere en ny blok eller element. Billed- og videogallerier, ikoner, pile er tilgængelige for brugere ud over lagerbilledgalleriet med 17 kategorier af billeder i høj kvalitet.

4. Kundesupport

Gator har et mangfoldigt supportsystem, der tilbyder flere måder at løse forskellige problemer på. De vigtigste muligheder inkluderer:

 • Live chat – på trods af al enkelhed er funktionen en smule irriterende, da du skal indtaste dit navn, webstedets domæne og selve problemet. Processen kan være mindre tidskrævende.
 • Gator Hjælp – brugere får adgang til et omfattende vidensgrundlag med videoer og vejledninger. Der er også en e-mailindstilling.

Platformen har en prioriteret support tilgængelig for brugere med avancerede planer. Det hævdes at være superhurtigt, mens baseline-kundeservice muligvis virker lidt langsomt i starten. På den anden side er specialister ekstremt kompetente og klar til at hjælpe 24/7.

5. Prispolitik

Gator har ikke en gratis prøveperiode. Du er dog fri til at anmode om en fuld refusion inden for de første 45 dage efter brug, hvis du ikke er tilfreds med platformen. Hvad angår planerne, er der tre forskellige muligheder afhængigt af dine behov:

 • Startplan koster $ 3,84, hvis du betaler i to år. Prisen inkluderer allerede 50% rabat for den første brugsperiode. Med andre ord kan de næste fornyelsesomkostninger hoppe op til $ 7,95 pr. Måned, hvis du betaler for to år fremover. Planen leveres med alle baseline-indstillinger og ingen e-handelsfunktionalitet.
 • Prioritetsplan $ 5,99 per måned for en 2-årig periode. Det adskiller sig ikke meget fra startplanen. Det har de samme funktioner og leveres med prioriteret support.
 • e-handelsfunktionalitet er tilgængelig for $ 9,22 per måned og inkluderer alle muligheder fra en start- og prioritetsplan ud over e-handelsfunktionalitet.

Situationen med prismærker er lidt forvirrende, mens fornyelsesgebyrer måske overrasker dig. Desuden ser forskellen mellem en start- og prioritetsplan lidt fjollet ud. Med andre ord skal vi betale ekstra $ 2 + for anstændig kundesupport.

Tip til dig: Brug Gator-promo-kode SUPERBWEBSITEBUILDERS for at få 55% rabat!

6. Fordele og ulemper

I det hele er Gator bestemt værd at være opmærksom, især betragtes som en alt-i-en-løsning med et gratis domæne og hosting ud over nogle af dets baseline-funktioner. Det har dog stadig svage sider, der vil blive forbedret (i det mindste håber vi det) i den nærmeste fremtid.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Meget let webstedsbygger.
&# X2714; Fantastisk samling af skabeloner.
&# X2714; Mobilvenlige websteder.
&# X2714; Stort app-marked.
&# X2714; e-handelsfunktionalitet og integrationsfunktioner.
✘ Fornyelsesprisen kan være lidt lavere.

Konklusion

Gator er en god platform til opbygning af websteder med hensyn til funktionalitet. Det passer perfekt dig, hvis du sigter mod at lancere et lille websted, uanset om det er en portefølje, virksomhedens websted, blog eller en lille digital butik. Værktøjet tilbyder et bredt udvalg af funktioner ud over vitale hostingfunktioner. Det er let at bruge med et sæt responsive skabeloner, fantastisk funktionalitet og et forbedret udvalg af widgets.

Imidlertid vil det næppe arbejde med komplicerede projekter til en voksende online forretning. På samme tid er der nogle mere overkommelige alternativer, især hvis man overvejer en startplan for lancering af en blog eller destinationsside. På den anden side får du alt, hvad du har brug for for de penge og endda lidt mere.

Prøv Gator nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map