Gator gjennomgang

Gator – er hjernenes barnebygger av HostGator, som er en gjenkjennelig vertsleverandør. Plattformen ble designet for å lage enkle nettsteder som ikke krever teknisk erfaring eller kompetanse. Den tilbyr et utvalg av håndfulle funksjoner i tillegg til en brukervennlig dra-og-slipp-redigerer, et flott sett med mobilvennlige maler og andre verktøy for å gjøre nettstedet mer engasjerende.


Programvaren er bra for deg som trenger en profesjonell blogg, liten bedrift nettsted, portefølje eller andre nettsteder for å markedsføre og markedsføre tjenester online. Den har nok funksjonalitet til å imøtekomme både individuelle og bedriftsbehov med integrasjonsfunksjoner for sosiale medier, analyse, rimelige priser og mer.

Følg artikkelen vår og se nærmere på hva den har under panseret.

1. Brukervennlighet

Hovedideen med å lansere Gator nettstedsbygger er å gjøre prosessen med å lage nettsteder så rask og enkel som mulig. Du får faktisk et verktøy for å lage et nettsted fra bunnen av uten teknisk ekspertise. Etter pålogging får du full tilgang til alle funksjoner levert av en superenkelig dra-og-slipp-redigerer i tillegg til et utvalg ferdige maler.

Starter

Prosessen starter med å synge i. Du blir bedt om å velge en plan som tilfredsstiller dine behov. Hvis du ikke er fornøyd med plattformen, kan du kreve refusjon innen 45 dager. Brukere kan logge på via Facebook- eller Google-kontoene sine eller velge en tradisjonell måte å indikere e-postmeldinger og passord på.

Når du har logget deg på, blir du øyeblikkelig overført til siden med maler. Det er her du har et enormt alternativ med oppsett som representerer forskjellige nettsteder. Alle maler er sortert ut etter kategorier. Alt i alt er det 21 forskjellige kategorier å velge mellom.

Gator Dashboard

De inkluderer blogger, skjønnhet & mote, datamaskiner & teknologi, bryllup, uteliv, musikk og underholdning, etc. Hvert tema har en forhåndsvisningsmodus, slik at du kan se det gjennom før du velger det, noe som er veldig praktisk. Modusen er tilgjengelig i både desktop- og mobile forhåndsvisningsversjoner.

Rediger malen

Gator bruker en superenkelig dra-og-slipp-redigerer for å gjøre endringer eller omorganiseringer på siden du trenger. Navigeringslinjen øverst i venstre hjørne forhindrer at du går tapt. Bruk den til å veksle mellom sider du vil redigere. Bare klikk på seksjonen fra listen og få overført øyeblikkelig.

Gator Editor

Redaktøren tilbyr selv en rekke tilpasningsverktøy. Den venstre sidefeltet viser alle tilgjengelige funksjoner. Her kan du legge til ekstra elementer som knapper, kontaktskjemaer, mediefiler, sosiale integrasjonsknapper, Live Feeds, PayPal-betaling og kassablokker, osv..

“Sider” -delen gjør det enkelt å se alle sidene du har og administrere dem sømløst. Funksjonen kan være nyttig i tilfelle du trenger å duplisere eller gi nytt navn til dem. Hver side har avanserte innstillinger for å skjule den, redigere URL eller SEO. Det samme er med seksjoner. Du har listen over dem alle i en slippmeny og funksjonalitet for å gi nytt navn eller slette dem når som helst.

Gator Elements

Klikk på “Design” -knappen og endre nettstedstilen din til å tilpasse farger eller teksturer. Seksjonen har en samling tilpassede bilder, skrifter og tekststiler. Andre funksjoner gjør det enkelt å opprette en blogg eller butikk med bare et klikk, samt se gjennom nettstedanalyse.

Gå på nettet

Nå er nettstedet ditt klart til å se verden. Du kan lagre alle innstillingene eller forhåndsvise hvordan det ser ut på stasjonære og mobile enheter. Hvis alt er i orden, klikk på “Publiser” -knappen og gå på nettet med prosjektet ditt.

2. Funksjoner &fleksibilitet

Gator ser ut som en fleksibel nok plattform som møter uavhengige nettstedseiere og små selskaper. Den har et sett med baseline og avanserte funksjoner som inkluderer raskt nettbutikkoppsett i tillegg til et stort utvalg av widgets, nettstedanalyse og mer. Det er de du sannsynligvis vil sette mest pris på:

 • Apper og tillegg – Gator har et stort App-marked for seg. Det er gratis tilgang til og introduserer forskjellige apper og widgets for tilpasning på siden. Her har vi knapper av forskjellige typer og former, kontaktskjemaer og adresselisterfunksjoner, bildegallerier og sosiale mediers tidslinjer, navigasjons- og søkelinjer osv..
 • Gator App Market

 • Integrering – Gator serverer hovedsakelig små og enkle nettsteder som ikke krever mye integrasjon. Av denne grunn tilbyr den bare baseline-funksjonalitet som inkluderer integrasjon med SoundCloud, Google Maps, sosiale nettverk via delingsknapper og PayPal.
 • eCommerce – Gator lar deg sette opp en nettbutikk med et klikk. Du finner den i venstre sidefelt på kontrollpanelet. Nok en gang fungerer alternativet bare for små store digitale butikker og kommer med funksjoner som lagerstyring og kontroll, rapportering og kupongstyring. Velg valuta fra rullegardinlisten og kom i gang. I tillegg kan du legge til og sette ekstra funksjoner som inkluderer å legge til i handlekurv, sjekk ut siden, PayPal Donate-knapp, etc. Hver side vil være SSL-kryptert.
 • Gator e-handel

 • SEO – plattformen tilbyr grunnleggende SEO-innstillinger slik at brukere kan redigere nettadresser samt metakoder for side og side og beskrivelse. Legg til en Google Analytics-sporingskode og overvåk nettstedtrafikken din.
 • Mailingliste – du kan utvide adresselisten din uten å bruke tredjeparts tjenester. Alle kontakter vil bli angitt i kontrollpanelet med besøkendes navn og dato for abonnement.
 • blogging – Gator har en flott bloggfunksjon. Her har vi et utvalg av bloggmaler som er gratis å forhåndsvise og installere på primærnettstedet. Her kan du redigere eksisterende innlegg, slette dem eller legge til nye.
 • Gator-blogg

Ikke glem at HostGator er en kraftig hostingleverandør. Det betyr at det vil ta seg av ditt domene og webhotell uten behov for å administrere dem separat. Nok et stort pluss til fordel for plattformen.

3. Design

Som vi har sagt tidligere, tilbyr Gator for tiden et bredt utvalg av maler som refererer til 21 forskjellige kategorier. Alle temaene er 100% responsive og har en forhåndsvisningsmodus for mobil. Alle sider har avanserte innstillinger der du kan velge den du vil skjule eller vise på stasjonære eller mobile enheter.

Gator-maler

Alle maler har et oppdatert design. Brukere kan angi innstillinger for å endre størrelse på eller endre form på forskjellige elementer. Du må imidlertid huske på at plattformen bruker autosparfunksjon. Alle endringer lagres automatisk, noe som kan føre til at en seksjon er plassert oppå en annen. Forsikre deg om at du gir nok ledig plass til å plassere en ny blokk eller element. Bilde- og videogallerier, ikoner, piler er tilgjengelige for brukere i tillegg til lagerbildegalleriet med 17 kategorier av høykvalitetsbilder.

4. Kundesupport

Gator har et mangfoldig støttesystem som tilbyr flere måter å løse forskjellige problemer. De viktigste alternativene inkluderer:

 • Live chat – Til tross for all enkelhet, er funksjonen litt irriterende, ettersom du trenger å oppgi navnet ditt, nettstedets domene og selve problemet. Prosessen kan være mindre tidkrevende.
 • Gator hjelpesenter – brukere får tilgang til en omfattende kunnskapsbase med videoer og veiledninger. Det er også et e-postalternativ.

Plattformen har en prioritert støtte tilgjengelig for brukere med avanserte planer. Den hevder å være supersnill, mens baseline-kundetjenesten kan virke litt treg med det første. På den annen side er spesialister ekstremt kompetente og klare til å hjelpe 24/7.

5. Prispolitikk

Gator har ikke en gratis prøveperiode. Du står imidlertid fritt til å be om full refusjon innen de første 45 dagene av bruken i tilfelle du ikke er fornøyd med plattformen. Når det gjelder planene, er det tre forskjellige alternativer avhengig av dine behov:

 • Startplan koster 3,84 dollar hvis du betaler for to år. Prisen inkluderer allerede 50% rabatt for den første bruksperioden. Med andre ord, neste fornyelseskostnad kan hoppe opp til $ 7,95 per måned hvis du betaler for to år fremover. Planen har alle grunnleggende alternativer og ingen e-handelsfunksjonalitet.
 • Prioriteringsplan 5,99 dollar per måned for en 2-års periode. Det skiller seg ikke så mye fra startplanen. Den har de samme funksjonene og kommer med prioritert støtte.
 • e-handelsfunksjonalitet er tilgjengelig for $ 9,22 per måned og inkluderer alle muligheter fra en start- og prioriteringsplan i tillegg til e-handelsfunksjonalitet.

Situasjonen med prislapper er litt forvirrende, mens fornyelsesgebyr kan overraske deg. Dessuten ser forskjellen mellom en start- og prioriteringsplan litt dum ut. Vi må med andre ord betale ekstra $ 2 + for anstendig kundesupport.

Tips til deg: bruk Gator-kampanjekode SUPERBWEBSITEBUILDERS for å få 55% rabatt!

6. Fordeler og ulemper

I det hele tatt er Gator absolutt verdt å være oppmerksom, spesielt av ansett som en alt-i-ett-løsning med et gratis domene og hosting i tillegg til noen av sine grunnleggende funksjoner. Imidlertid har det fortsatt svake sider som vil bli forbedret (i det minste håper vi det) i nærmeste fremtid.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Veldig enkelt nettsted byggherre.
&# X2714; Flott samling maler.
&# X2714; Mobilvennlige nettsteder.
&# X2714; Stort appemarked.
&# X2714; e-handelsfunksjonalitet og integrasjonsfunksjoner.
Renew Fornyelsesprisen kan være litt lavere.

Konklusjon

Gator er en god plattform for bygging av nettsteder når det gjelder funksjonalitet. Det vil passe perfekt for deg i tilfelle du tar sikte på å lansere et lite nettsted uansett om det er en portefølje, selskapets nettsted, blogg eller liten digital butikk. Verktøyet tilbyr et mangfoldig utvalg av funksjoner i tillegg til viktige hostingfunksjoner. Det er enkelt å bruke med et sett responsive maler, flott funksjonalitet og et forbedret utvalg av widgeter.

Imidlertid vil det neppe trene med kompliserte prosjekter for en voksende online virksomhet. Samtidig er det noen rimeligere alternativer, spesielt hvis du vurderer en startplan for lansering av en blogg eller destinasjonsside. På den annen side vil du få alt du trenger for pengene og til og med litt mer.

Prøv Gator nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map