Gjennomgang av nettstrøm

Webflow – er ganske en uvanlig nettstedbygger. Det er ikke lik andre tjenester som leveres med visuelle redaktører, så vel som for de fleste av CMS. Tjenesten bruker formatet for arbeidsprosesspresentasjon, som ikke er unik, men ganske sjelden for SaaS-plattformer.


Systemet ligner stort sett avanserte webdesignprogrammer som Adobe Dreamweaver eller til og med Photoshop, der nettutviklere foretrekker å tegne nettsidemaler. Det er ikke ment for bulkbruk av nybegynnere.

Nettflyt er plassert på følgende måte: hvis du kan forestille deg det endelige resultatet, kan du gjøre det til live. Med andre ord er det et tydelig hint om fleksibilitet og behovet for viss opplevelse av oppretting av nettsteder. Målgruppen til tjenesten inkluderer webmastere, designere og frilansere.

Systemet lover å gi klar kode på grunnlag av din visuelle kreativitet. Du trenger ikke noen kodingsferdigheter her. Det er mulig å lage bedriftsnettsteder, destinasjonssider, nettbutikker, blogger, porteføljer og deres kombinasjoner med systemet. Er det virkelig interessant? I så fall, hvem kan være lurt å bruke tjenesten? La oss finne ut av det.

1. Brukervennlighet

Hvis du er interessert i å fylle ut malene designet for fullføring av viss funksjonalitet og logiske forbindelser med innhold, vil Webflow ikke fungere for deg.

Denne nettstedsbyggeren er ikke ment for de som ser etter enkle løsninger og ønsker å publisere et nettsted bare i løpet av en natt etter å ha kommet tilbake fra hovedjobben. For å oppnå suksess, trenger du ferdigheter og en klar forståelse av det endelige målet.

Systemet er orientert om webutviklere, som kan bruke malene til å lage den nødvendige strukturen og lage logiske forbindelser mellom elementene på egenhånd. Med andre ord tilbyr det kreativ og grundig gjennomtenkt tilnærming til nettbygging. Hvis en bruker aldri har vært involvert i bygging av nettsteder, risikerer han / hun å være utilfreds med Webflow.

Webflow Editor

Ja, du kan bare fylle ut en ferdig mal med dine egne tekster, lenker, bilder og annet innhold. Dessverre vil den rådende mengden systemfunksjoner bli ignorert i dette tilfellet. For et slikt scenario er det andre, mer praktiske og intuitive nettstedbyggere. For å bruke dette CMS må du jobbe hardt for å lage et fantastisk prosjekt. Det er ikke ment for alle.

Tjenesten handler ikke om enkelhet i det hele tatt. Grensesnittet er logisk, men spesifikt. Det er godt strukturert og til og med praktisk etter at du har blitt vant til det, men nybegynnere vil ikke kunne mestre det raskt i det hele tatt. Det er veldig komplisert å lære å bruke det riktig. Dette tar vanligvis flere uker. Hvor mye tid tar det å bli webdesigner eller Photoshop-proff? Det samme handler om nettstrøm. Tar det en uke, en måned, et år? Dette avhenger av deg.

2. Funksjoner & fleksibilitet

Webflow-idé handler om å gi brukerne maksimal designtilpassingsfunksjoner og funksjonalitet uten koding. Det er ikke en hemmelighet at visuelle redaktører setter grensene for mengden widgeter og deres innstillinger. Dette er ikke ille, da det er praktisk for alle, spesielt for nybegynnere.

Det viser seg at det er umulig å redigere koden her. Så hvor kommer en slik maldannelsesfleksibilitet utviklerne er stolte av å komme fra? Dette spørsmålet ble løst ved innføringen av listen over elementer med unike identifikatorer – ID-velgere. Du kan velge navnene dine som du ønsker, men det er fortsatt bedre å ikke gjøre det. Dette er fordi de leveres med logisk navngivning som standard.

Klasser og stiler ledelse

Stilsjefen har en uttømmende liste over elementer som brukes i maler. Er det praktisk? Så så. Det er ganske uvanlig. Du kan lage dine egne klasser, legge til nye ID-elementer. Dette er alt gitt i form av det grafiske grensesnittet for å gjøre det mulig å oppgi at Webflow ikke har noen koding, men du kan fortsatt bruke kraften.

Webflow Classes and Styles Management

Forenkler faktisk en slik tilnærming prosessen? Nei. Du må fremdeles forstå logikken i klassesøknaden, husk navnene på de mest brukte ID-ene, bla gjennom listen på leting etter navnene til mer sjeldne valgere. Oppriktig sagt er det enklere og mer nyttig å lære HTML / CSS – dette er den universelle kunnskapen, som vil komme godt med deg i enhver nettbyggingsnisje..

En praktisk funksjon er at IDen til elementer og hele blokkhierarkiet blir uthevet på en mal når du klikker på dem. Dette er et koselig ark. Du kan utheve flere elementer og angi generelle innstillinger for dem. Antall elementer er virkelig imponerende. Med andre ord, CSS-funksjoner som avstand, størrelser, lag, farger, justering osv. Kan redigeres i det grafiske grensesnittet. Dette kan gjøres ved å endre antallvolum, glidebryter, ikoner og andre manipulatorer.

Innstillinger for webflyt

Plattformutviklerne har tatt hånd om oppretting av webdesign. De har lagt til den hvite mellomromseegenskapen til kontrolltekstinnpakningen i typografiseksjonen som finnes i stilpanelet. Denne innovasjonen gjør det nå mulig å endre CSS-egenskapen “white-space”.

Navigator”-Delen, som nå er tilgjengelig til venstre for kontrollpanelet, gir en oversikt over en trelignende blokk og elementstruktur på den valgte mal-siden. Tilsvarende kan du raskt fortsette å redigere disse elementene med dens hjelp. Du vil se og forstå strukturhierarkiet. Dette gjøres sterkt, selv om nybegynnere må venne seg til det. Funksjonen er mest rettet mot erfarne brukere.

Spesifikasjoner for Maleditor

Strukturen til Webflow-visuelle redaktøren og instrumentpanelet er ganske komplisert. Dette er blandingen av en tradisjonell visuell redaktør, seksjoner med generelle innstillinger, et panel med standard widgets, struktur av mapper og moduler for å vise det dynamiske innholdet, som kalles “CMS Collections”. Det er også et bildebibliotek, malmodusbryter (stasjonær, mobil osv.), forskjellige element fremhever modus og andre nyttige ting.

Webflow CMS-samlinger

Forresten, det er mulig å jobbe med nettstedsmaler i to moduser her (bryteralternativet er i dashbordet). Den første er Designer-modus, beskrivelsen som er lagt til grunn for denne gjennomgangen. Den andre er Editor-modus. Den siste varianten lar redigere innholdet på websiden – legg til teksten, erstatt bilder, lenker og grafikk. Bare hold musepekeren over et hvilket som helst element for å se innstillingene med tilgjengelige handlinger. Så gjør redigeringene, og det er det. Dette er en praktisk modus for å gjøre raske redigeringer.

Designmodusen tilbyr flere widgeter. Du har et lerret (nettside mal), hvor div-blokker, seksjoner og mindre viktige elementer er funnet. Du kan ikke bare dra widgeten til noe sted som den er – du må forstå logikken i å samhandle med strukturen. I de fleste tilfeller må du legge til en blank blokk og fylle den med seksjonslayout, kolonner og skrive i skjemaer, tekst, bilder osv..

Eksempler på widget-navn (elementer) er som følger: div-block, seksjon, container, kolonner, liste, knapp, tittel, abstrakt, lenke, kompleks tekst, form, oppføringsfelt, avmerkingsboks, captcha, kodeintegrasjon (det er mulig!), sosiale nettverk, standard- og popup-vinduer, bakgrunnsvideo og mer. Du kan konfigurere skjermparametere og egenskaper for hvert av disse elementene i detaljer etter at du har lagt dem til i en mal.

Det er også mulig å bruke identifikatorer (symboler) – lagrede blokker med ferdig design for å komme opp til enhver oppgave. Anta at du har opprettet en vellykket gjennomgangsblokk eller et skjema for noe. Du kan opprette identifikatorer på deres basis og legge dem til fra bokmerkene videre. Du kan justere synligheten for forskjellige typer enheter og for separate elementer.

Innstillinger for nettstrømbeholder

Alle de lagrede websidene er strukturert i mapper. For eksempel kan det være flere maler på hjemmesiden, kontakter og andre sider i en mal. Det er mulig å lage nye mapper eller sider som et blankt lerret for å jobbe videre med det. Generelt skaper Webflow et inntrykk av en avansert grafisk webredigerer. Det er flere ferdige elementer her, mens antallet av dem du manuelt kan lage fra bunnen av, er mye mer imponerende.

Det er også styringssystemet for triggerelementet. Dette er handlingene du kan gjøre når du holder musepekeren, klikker, blar osv. Over et bestemt element. Du kan manuelt sette opp tegnet til en mengde separate elementer og nettsider. Det er for eksempel mulig å vise det animerte dialogvinduet når websiden lastes inn på smarttelefoner. Redaktøren lar deg sette opp ganske kompliserte og allsidige scenarier for interaksjon med nettsteder med besøkende.

Oppretting av dynamisk innhold

Samlinger er det viktigste høydepunktet på nettstrømmen. De gjør det mulig å lage dynamiske strukturer fra kombinasjoner av felt med mangfoldig innhold. De bruker databaser for å oppdatere og lagre informasjon. Fleksibiliteten i innstillingene er imponerende. Ved å bruke dem kan du opprette skjemaer, bloggfeedformater, gallerier, begivenhetsplakater, menyer osv. Applikasjonsscenarier er mange. Det er ferdige maler med feltsett som brukes til å løse forskjellige oppgaver. Det er mulig å øke dette tallet, ettersom denne funksjonen hjelper deg med å løse spesifikke oppgaver med kreativ tilnærming.

Webflow gjør det også mulig å lage dynamiske eCommerce- og CMS-gallerier ved å laste opp, vise frem og style videoer og bilder. Dette kan gjøres på en av tre måter. Den første gjør det mulig å laste opp opptil 25 bilder med ett klikk bare med det nye flerbildefeltet. For å gjøre det, kan du bare slippe inn alle skuddene eller til og med GIF-er (husk imidlertid at deres samlede størrelse ikke bør overstige 4 MB), nå innstillingsmenyen for en hvilken som helst samling, klikk på “Legg til nytt felt” -knappen og velg feltbildet for flere bilder. Deretter bør du fylle ut en etikett, legge til tekst om nødvendig og lagre samleinnstillingene for å kunne laste opp bildene.

En annen måte å lage et dynamisk bildegrid er å bruke den forbedrede CSS grid 2.0-versjonen. Det tilbyr det forbedrede autoflow-konseptet, som hjelper med å gjøre det opplastede innholdet mer fleksibelt ettersom rutenettet automatisk plasserer det i de tilgjengelige cellene for bedre visning. For å lage et slikt rutenett ved hjelp av det dynamiske innholdet, må du dra en samleliste på en webside, velge den foretrukne rutenettoppsettet og deretter tilpasse kolonnene, rader og avstand mellom dem.

Endelig tillater Webflow å vise frem dynamiske videoer og bilder ved bruk av lysbokser. Disse komponentene lar deg vise frem bildene dine i fullskjermmodus, noe som sikrer den engasjerende og fullt oppslukende brukeropplevelsen. Funksjonen gjør det også mulig å koble lightbox-elementer til eCommerce og CMS videoer og bilder. For å opprette et lysboksgalleri, bør du opprinnelig opprette en samlingsliste og deretter koble den til bildekilden – enten en video eller et flerbildefelt. Dra deretter elementene du ønsker å plassere i samlingslisten, og lenk lysbokskomponentene.

Dashbordets struktur

Alle prosjektene dine vises i dashbordet: redigere, duplisere, dele og sortere dem i mapper. Du kan også se på den imponerende listen over knappekombinasjoner som er tilgjengelige for bruk i redigeringsprogrammet, når du får tilgang til systemet for første gang. Hvert prosjekt har et rikt antall innstillinger – fra et nettstednavn og favicon og opp til kodeintegrasjon, tilkobling av eksterne tjenester, SEO og backuparbeid.

Webflow-oversikten

Det er mange nyttige og ganske enkelt interessante alternativer i prosjektinnstillingene. For eksempel kan de brukerne, som jobber med utvikling av klientnettsteder, gi nettstedstilgang til kundene sine slik at de kan administrere prosjektet og gjøre endringene innenfor rammene du angir.

Du kan sette opp prosjektmerke ved å fjerne servicelogoen eller koble til Google Font / Adobe Typekit og velg de skriftene du vil bruke i form av prosjektet. Et annet alternativ er å laste opp egne skrifter.

eCommerce

Webflow kommer med en verdig e-handelsmotor som lar deg designe og skalere din nettbaserte virksomhet. Plattformen gir deg ansvaret for webdesignprosessen – fra tilpasning av hjemmesiden og opp til kasseprosedyren, og gir et omfattende utvalg av eCommerce-funksjoner og verktøy som er tilgjengelige i dashbordet. Ingen koding er nødvendig for å starte og administrere en fullverdig nettbutikk med tjenesten.

Nettstedsbyggeren lar deg tilpasse den integrerte handlekurven, inkludert dens layout, animasjonseffekter og posisjonering. Du kan også lage produktlister, spesifisere navn, beskrivelse, priser, kategorier, spore inventarverktøy og designalternativer (farger og deres variasjoner), nåværende statuser. Dessuten er det mulig å lage produktsamlinger og kategorier, liste salgspriser, tilordne spesielle funksjoner og tilpassede produktfelt til dem. Systemutviklerne har rett i å introdusere en mulighet til å selge digitale produkter så vel som å lage kampanjer og kupongkoder snart.

Nettstrøm e-handel

Nyere innovasjon av nettstrømmen har gjort det mulig for eiere av nettbutikker å fange opp sin kundeinformasjon som ble sendt inn under kasseprosessen. Dette lar seg på sin side bruke informasjonen til videre markedsføring av nettbutikker og oppmuntring til kunder.

Så snart du er ferdig med opprettelsen av nettbutikken din, kan du publisere den og følge resultatene i delen “Bestillinger”. Det du også kan gjøre i Webflow er å tilpasse transaksjonelle e-postmeldinger, lage interaksjoner og animasjoner for å få eCommerce-nettstedet til å skille seg ut fra mengden. Systemet lar deg i tillegg integrere rullebaserte parallaks-animasjoner og -effekter, bygge mikrointeraksjoner rundt musebevegelser, lage rike, flertrinns-tidsstyrte animasjoner, legge til forhåndsinnstilte interaksjoner osv. For å føre brukerens oppmerksomhet og skape den uovertruffen og engasjerende nettoppbyggingsopplevelsen.

Multibildefeltet Webflow har nylig lansert for e-handel, og CMS har gjort det mulig å lage kvalitetsbildegallerier for hver produktvariant. Det du kan gjøre nå er å ha visse parametere (størrelse, farge, modell osv.) for alle produktene du tilbyr for salg i nettbutikken din for å la brukerne tydelig se hva de kommer til å kjøpe. Alt i alt kan du laste opp opptil 25 bilder per hvert produkt.

Webflow gir praktiske og enkle betalings- og leveringsmuligheter. Systemet godtar flere betalingstyper, inkludert kredittkortbetalinger, Apple Pay og Google Pay. PayPal-funksjonen kommer til å bli introdusert i nærmeste fremtid. På grunn av det integrerte Stripe-verktøyet sikrer Webflow den ultimate sikkerhet for alle transaksjoner som er gjort i systemet.

Nettflytbrukere har en mulighet til å tilpasse fraktdestinasjoner, skatteinnstillinger samt oppdatere sine nettbutikkdetaljer når som helst på dagen. Det er opp til deg å påpeke forsendelsesregler og lokasjoner, skrive ut forsendelsesetiketter via integrasjon med Zapier, MailChimp, ShipStation, QuickBooks og noen andre tjenester. Brukere kan også angi og koordinere automatiske sanntids fraktpriser. Automatisk avgiftsberegning og moms er gitt for kunder fra USA, Canada, Australia og EU.

Lightbox Gallery

En av de siste oppdateringene av Webflow takler opprettelsesprosessen for Lightbox-galleriet. Systemutviklerne har gjort det mulig å lage slike gallerier av e-handel og CMS videoer og bilder. Komponenten gjør det mulig å lage fullskjermopplevelser og helt fordype opplevelser for å vise frem mediefilene dine til fordel.

Tidligere kunne lysstrømmer fra Webflow brukes til å jobbe med statisk innhold – de video- og bildefilene du lastet opp eller lenket til uavhengig av hverandre. Fra nå av har det blitt mulig å lage gallerier og rutenett med ethvert design av lysbokser og filsamlinger for å organisere og gruppere videoer og bilder med hensyn til en bestemt parameter (som for eksempel en musikkblogg eller et porteføljealbum). I tillegg kan du opprette nettstedsdesign ved hjelp av lysbokser på en samling malside, som vil komme opp til innholdet i dine galleriartikler.

Tilkoblingen av lightbox-galleriet til det dynamiske innholdet ditt kan fullføres på en av to måter. Den første innebærer å integrere en lysboks direkte i siden til design av samlingen mal. Det andre alternativet lar deg opprette en liste over bilder / videosamlinger hvor som helst og deretter legge til lightbox-komponenten på siden.

After Effects og Lottie Integration

Webflow har nylig integrert seg med After Effects og Lottie, som gjør det mulig for webdesignere å kontrollere avspillingen av vektoranimasjoner ved bruk av flere nettflytinteraksjoner. Som et resultat får du en mulighet til å lage et nettsted som vil være både visuelt tiltalende, profesjonelt og funksjonsbelastet.

SEO

Mye oppmerksomhet blir viet til SEO-optimalisering av prosjektet. Det er mulig å sette opp innholdet i tittel, beskrivelse og nøkkelord metakoder for hver side. Du kan også jobbe med innholdsvisningen i Åpen graf. Alt-tagger for bilder kan også settes opp her.

Sitemap.xml blir dannet automatisk – akkurat som metataggene for bloggfeed innlegg. Med tanke på rask lasting av nettsider, høy kodekvalitet og optimalisering for mobile enheter, kan nettstedbyggeren bli betraktet som en fin løsning for effektiv markedsføring av nettsteder.

Nettstrøm SEO

Webflow gir API-tilgang til webutviklere. Du kan koble til Google, Facebook-tjenester, legge til Webhooks, sette opp parametrene for brukerinformasjonssamling fra skjemaene, aktivere anonymisering av bruker-IP-adresser, legge til HTML / CSS-koden, språkkoden osv. Nettsteder vil bli publisert på underdomenene for tjenester av standard, men det er også mulig å delegere domenet eller til og med eksportere malkoden (separate HTML / CSS / JS / Eiendeler). CMS-filer blir ikke lagret i dette tilfellet.

Generelt er Webflow en dyster blanding av Photoshop, SaaS-tjeneste med en visuell webredigerer, verktøy for å jobbe med databaser og kode i noe spesifikk modus. Dette er en fleksibel kombinasjon av alternativer pakket i et komplisert, men ganske logisk grensesnitt. Systemet kan brukes til å lage nettsidemaler for andre CMS som WordPress på grunn av alternativet for kodeeksport. Produktet er tydeligvis kraftig, interessant, orientert om designere og utviklere av klientnettsteder.

3. Design

Antall temaer:200
Profesjonelle maler:&# X2714; JA
Gratis temaer:&# X2714; JA
Betalte temaer:$ 24- $ 79
Responsiv utforming:&# X2714; JA
Sorter etter bransje:&# X2714; JA
CSS-kode redigering:&# X2714; JA

Nettstrøm skiller seg ut fra mengden på grunn av settet med fantastiske ferdige maler. De er veldig allsidige og tiltalende. De utløser ekte interesse på forhåndsvisningstrinnet.

Alt i alt er det mer enn 200 maler her. 40 av dem er gratis, mens kostnadene for andre temaer varierer mellom $ 24 og $ 79. Det er ingen tydelig forskjell i kvaliteten på premium- og standardmaler – alle er imponerende på sin egen måte. Antall betalte temaer er større, og sortimentet er bredere. Hver mal har en beskrivelse av funksjoner, og det er også et forhåndsvisningsalternativ.

Systemet gir en mulighet til å tegne en mal fra bunnen av ved å bruke et tomt lerret. Det er også mulig å velge generelt design uten demoinnhold – det som for eksempel kommer med en skjematisk layout for et bedriftsnettsted eller en portefølje. Mange maler har flere varianter av webside-presentasjon – de tilbyr 5-10 hjemmeside-temaer, kontakter osv. Designet skiller seg mye, og det er mulig å veksle mellom malene med ett klikk. Hvert tema kommer med en instruksjon – beskrivelsen av strukturen og hovedfunksjonene.

Nettflytmaler

Webflow er en designfokusert nettstedbygger. Malvariabiliteten er virkelig slående. Det er mulig å redigere hvert element i en rekke aspekter: størrelse, plassering, effekter, rotasjon, opacitet, lag, farge, bakgrunn osv. Det er millioner av kombinasjoner her. Du kan se på verkene til andre designere i Dashboard – det er mye å se og bli imponert her. Tjenesten får den høyeste prisen for et avansert potensial for malutvikling. Dette er verktøyet for proffer, som kan imponere alle med utvalget av tilpasningsalternativer for webdesign.

4. Kundesupport

Nettflyt gir perfekte forhold for utdanning av nybegynnere. Det er universitet, en imponerende kunnskapsbase, flere videoopplæringer her. Alle disse alternativene er tilgjengelige direkte i redaktøren. Kvaliteten på materialene er på toppnivå. Det er også en blogg og et forum med et stort antall nyttige innlegg / diskusjoner, sosiale nettverksgrupper, opplæringer, bøker osv. – du vil ikke gå tapt her.

Teknisk support tilbys via e-post og nettprat. Den er kvalifisert, brukervennlig og 24/7. Nettflytfellesskapet er ganske bredt og vennlig. Det er ikke noe problem å finne kontaktene til de beste designerne eller pålitelige nettutviklerne her. Økosystemet er levende og responsivt. Systemet har gjort alt for brukernes komfort og enda mer.

5. Prispolitikk

Webflow kan brukes gratis med et sett med begrensninger: underdomenet til tjenesten, annonsebanneret, ingen kodeeksportfunksjon og andre forenklinger. Denne planen er gratis og utløper aldri. Betalte planer er delt inn i “Nettsted” og “Konto” planer, men hver av disse abonnementstypene faller også inn i grupper. Du kan betale med kredittkort på månedlig eller årlig basis. Forskjellen i kostnadene er nevneverdig – 20-50% avhengig av den valgte planen. Vi vil gi kostnadene for en måned gitt at en bruker betaler en årlig betaling (dette er en gunstig variant). Dermed, Nettstedsplaner inkluderer nettsteds- og e-handelsplaner. Nettstedsplaner er som følger:

 • Grunnleggende – $ 12 / mo (fungerer bra for enkle nettsteder som ikke trenger CMS) – domenetilkobling, CDN inkludert, 500 skjemainnleveringer, gratis SSL-sertifikat.
 • CMS – $ 16 / mo (fint valg for blogger og andre innholdsdrevne nettsteder) – 1000 skjemainnleveringer, 2000 CMS-elementer, begrenset CMS API, 3 innholdsredaktører, nettstedssøk.
 • Forretnings- $ 36 / mo, (best for et nettsted med høy trafikkmarkedsføring eller en fullverdig blogg) – avansert global CDN, ubegrensede skjemainnleveringer, full CMS API, 10 innholdsredaktører osv.

e-handelsplaner omfatter på sin side:

 • Standard – 29 dollar (perfekt for nye bedrifter som kommer fra bakken) – alle funksjoner i CMS-planen pluss tilpasset utsjekking og handlekurv, tilpassing av e-post, integrert CMS for blogger, 2% transaksjonsgebyr.
 • Pluss – 74 dollar (fungerer bra for virksomheter med større volum som trenger tilleggsfunksjoner) – alle funksjoner i forretningsplanen pluss umerkede e-postmeldinger, null transaksjonsgebyr, 10 personalkontoer.
 • Avansert – 212 dollar (best for brukere, som har til hensikt å skalere og nå nye høyder for sine online virksomheter) – alle funksjoner i forretningsplanen pluss 15 stabskontoer, ubegrensede årlige salgsvolumer og mer.

Kontoplaner inngår også i to abonnementstyper. Dette er individuelle og teamplaner. Individuelle planer inkluderer:

 • Gratis – $ 0 (inkluderer alt du trenger for å komme i gang med Webflow) – 2 prosjekter, kundefakturering, gratis iscenesettelse.
 • Lite- $ 16 (lar deg eksportere nettstedkoden din og låse opp flere sider for de uhostede prosjektene dine) – 10 prosjekter, forbedret iscenesettelse, kodeeksport, ubegrensede prosjektoverføringer.
 • Pro – 35 dollar (flott valg for aktive frilansere og designere, som trenger flere prosjekter og premiumfunksjoner) – ubegrensede prosjekter, hvit merking, passordbeskyttelse.

Når det gjelder teamplanene, er disse følgende:

 • Team – $ 35 per person (gir mulighet for delt nettstedsadgang og samarbeidende teamarbeid) – alle funksjoner i Pro-planen pluss klientfakturering, eksport av kode, forbedret iscenesettelse, team-dashbord osv.
 • Enterprise – kostnadene diskuteres individuelt med Webflow-eksperter (for lag på 25 brukere og mer) – alle funksjoner i Teamplanen pluss ubegrensede prosjekter, White Labeling, passordbeskyttelse, teamets instrumentpanel osv.

Forresten, frilansere kan bruke Webflow gratis på grunn av kundefaktureringsmuligheten. Dette betyr at du ikke trenger å betale for motoren når du jobber med utvikling av klientnettsteder. I stedet kan du diskutere kostnadene for verktøyet med en klient på forhånd slik at han / hun kan betale. En klient vil få tilgang til systemet for å kunne se fremgangen til webdesign.

Dermed kan du bruke Webflow på en Lite-plan for å lage maler for andre CMS på grunn av kodeeksportalternativet. Med andre ord kan du betrakte tjenesten som en kombinasjon av en grafisk redigerer og et verktøy for å designe nettsider. Du kan benytte dette alternativet til $ 16 eller $ 24, hvis du betaler månedlige betalinger. Du kan ikke fjerne annonsen her. Derfor kan denne planen ikke vurderes for publisering av klient- eller personlige kommersielle prosjekter.

6. Fordeler og ulemper

Webflow er en spesifikk tjeneste som er rettet mot det erfarne publikum. Den er kvalitet, fleksibel og inneholder mange merkefunksjoner som kan tiltrekke seg oppmerksomhet fra kundens nettstedutviklere. Systemet fungerer ikke bra for personlig bruk – det er for mange ekstra og dunkle funksjoner for nybegynnere her. Web design ferdigheter er åpenbart påkrevd. Læringskurven er høy. Dette er ikke lønnsomt i det hele tatt. Det er mer fordelaktig å opprette den eneste porteføljen eller bedriftsnettstedet i uKit, Wix, XPRS eller annen passende tjeneste.

Nettflyt er ment for fans av nettdesign som ønsker å tjene penger med sine ferdigheter. Dette er ikke et punkttog for utvikling av lignende nettsteder, men et sted for kreativitet, som designer unike temaer for de som er klare til å betale for dette arbeidet. Så det er fornuftig å bruke tjenesten til brukerne som allerede har et visst omdømme for webdesign. Systemet fungerer også bra for brukere som er villige til å tegne og selge ferdige maler for andre CMS. Det er enkelt å påpeke fordeler og ulemper ved tjenesten:

Pros:
Ulemper:
&# X2714; To arbeidsområdet modus – designer og redaktør.
&# X2714; CMS-samlinger – arbeid med skjemaer og databaser for å generere dynamisk innhold.
&# X2714; Interessant realisering av elementklasser for raskt å legge dem til og redigere.
&# X2714; Flotte maler, bred mulighet for kreativitet og designe maler av enhver kompleksitet.
&# X2714; Mulighet for å eksportere koden for design som er under utvikling, noe som gjør det mulig å bruke redaktøren til å lage / selge kvalitetsmaler.
&# X2714; Ganske kraftig SEO.
&# X2714; Konkurransedyktig e-handelsmotor.
&# X2714; Livlig webside-struktur i formatet til elementhierarki.
✘ Stor kompleksitet i systemutforskning for nye brukere.
✘ Bruk av elementer og grafiske presentasjonsklasser i stedet for koding.
✘ Forholdsvis høye kostnader for de som trenger 1 nettsted for personlig bruk.

Nettflyt er et anstendig produkt for publikum. Dette er ikke en løsning for kjedelige nybegynnere og fans av eksperimenter. Den største ulempen er at utviklerne har introdusert en effektiv, men ikke universell ordning med å jobbe med ID-elementer og CSS-klasser, drevet av ønsket om å gjøre grensesnittet mer brukervennlig. Uansett har de lagt igjen et alternativ for kodebehandling. Det ville være bedre hvis de integrerte koderedigering på websiden sammen med andre funksjoner. Når det gjelder resten av alternativene, er de på et anstendig nivå.

7. Konkurrenter

Det er ikke mange konkurrenter eller alternativer for en tjeneste som dette. De nærmeste rivalene er WordPress, Adobe Muse og Webydo. Men vi sammenlignet også redaktøren med noen av de mest populære alternativene for oppretting av nettsteder, slik at du kan se de forskjellige faktorene.

nettstrøm vs webydonettstrøm vs adobe musenettstrøm vs wordpressnettstrøm vs firkantWix vs webflyt

Bunnlinjen

Webflow er en ekstraordinær, nettstedsbygger av høy kvalitet for designere og frilansere. Det lar deg opprette flersidede nettsteder med ganske komplisert funksjonalitet på grunn av bruk av kompliserte, dynamisk skiftende innholdsformer – se levende eksempler laget av Webflow-brukere. Databaser, integrasjoner, identifikatorer, forskjellige redigeringsmodus for redaktører, mulighet til å redigere hver blokk og element hver for seg, eksport av malkoder – alle funksjonene gjør Webflow til en virkelig gigant.

Flotte tutorials gjør det mulig å anbefale systemet til entusiaster. Etter å ha jobbet med det, vil du sannsynligvis lære å designe tiltalende websider uten å kode. Dette garanterer fint overskudd i fremtiden. Hvis du allerede har opplevelsen, bør du absolutt vurdere Webflow. Dette er et sjeldent nisjeprodukt av høy kvalitet – blandingen av Photoshop, Dreamweaver og CMS gitt i formatet til en SaaS-plattform. Tjenesten er absolutt verdt prisen, men den fungerer ikke for alle. Vi anbefaler det for vurdering av målgruppen.

Prøv nettstrøm nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map