GoDaddy Nettstedbyggeranmeldelse

GoDaddy Nettstedbyggeranmeldelse


GoDaddy – er en tjeneste som har vunnet verdensomspennende popularitet ikke bare som en anerkjent nettskipsbygger, men også som et selskap som tilbyr webhotell og domenenavn. Det gir i dag rundt 77 millioner nettsteder, mens antallet publikum har oversteget 18 millioner brukere. Dette er et flott sted å starte et bedriftsnettsted, og det fungerer bra for folk som har ideen om hva de forventer av prosjektet og ønsker å få et profesjonelt nettsted for forretningsbruk.

Oppriktig sagt har GoDaddy aldri vært blant våre favoritt nettstedbyggere. For klønete og åpenlyst omsetningskrevende inspirerte det ikke til tilliten. Men ting har endret seg litt siden vår siste anmeldelse. Per i dag forbedret nettstedbyggeren mye etter å ha gjenoppbygd plattformen sin. I september 2019 lanserte GoDaddy Website + Marketing, en ny brukervennlig nettstedbygger med forbedrede markedsføringsfunksjoner. Nettstedsbyggeren praktiserer nå en helt ny tilnærming til nettbyggingsprosessen. Er du interessert i å se hva tjenesten har å tilby nå? La oss se på det oppdaterte funksjonssettet.

1. Brukervennlighet

GoDaddy nettstedsbygger tillater nå å lage nettsteder med liten eller ingen programmeringsevne i det hele tatt. Hvis du noen gang har jobbet med dra-og-slipp-plattformer, så vet du hvor praktiske og brukervennlige de er. GoDaddy kommer også med en dra-og-slipp-redigerer og skaper et mobilvennlig miljø for å la brukere fokusere på sine ambisjoner om webdesign i stedet for å håndtere utfordringer med nettutvikling.

GoDaddy har et enkelt og intuitivt grensesnitt, selv om hjemmesiden til systemet er noe overmettet med seksjoner, lenker og blokker. Det er ikke lett å finne nettstedbyggeren, hosting-delen, tilgang til markedsføringsverktøy og kundestøtte-delen osv. Når du får tilgang til nettstedbyggeren, blir imidlertid alt mer forståelig. Dashbordet til tjenesten har enkel navigering da alle trinnene i webdesignprosessen vises på høyre panel. WYSIWYG-redaktøren gjenspeiler umiddelbart endringene du gjør. Dette er veldig praktisk for brukere som jobber med systemet for første gang. Du får full kontroll over hele nettbyggingsprosessen. Dette er en av grunnene til at de fleste brukere setter pris på om tjenesten.

2. Funksjoner & fleksibilitet

GoDaddy er en multifunksjonell nettstedbygger, som fungerer bra for å lage forskjellige typer nettsteder. Tjenesten er en fin løsning for gründere som er villige til å lansere forretningsnettsteder. Det du trenger er å oppgi firmainfo, velge en logo, administrere nettstedinnstillinger og se hvordan endringene vises på en skjerm.

GoDaddy Editor

Du kan bruke slike funksjoner som bestillinger, oppføringer, online tilbakemeldingsskjemaer og andre elementer du vil se på bedriftsnettstedet. Det er også mulig å se analyser her for å se statistikken på nettstedet ditt.

GoDaddy Legg til seksjon

Når det gjelder lage personlige nettsteder som porteføljer, for eksempel, henger GoDaddy noe etter sine anerkjente nisjekonkurrenter. Nettstedsbyggeren har et lekkert galleri med bilder, og du kan laste opp dine egne.

Alternativer for tilpasning av bilder er imidlertid ikke så omfattende, og det er ikke mye du kan gjøre med det. Portefølje nettsteder krever flere tilpasningsalternativer for å vise frem ditt kreative talent. Samtidig er det mulig å legge inn lyd- og videofiler fra SoundCloud, YouTube eller Vimeo. Dette vil gi nettstedet ditt bedre ytelse.

blogging

GoDaddy har en standard bloggmotor. Å starte en blogg med systemet tar ikke mye tid, krefter eller kunnskap. Dette er ganske enkelt og raskt. Det er opp til deg å bestemme hvordan og når du skal legge til og oppdatere innlegg, integrere mediefiler og andre elementer for å øke brukerengasjementet. Brukere har to registreringsalternativer her, inkludert standard registreringsprosedyre og RSS-feed-registreringsverktøy.

GoDaddy Blog Editor

Blant funksjonene som lar deg opprette og tilpasse en ny blogg, er det fornuftig å nevne grunnleggende bilderedigerer, tilpasse oppsettet, justere bloggdesign og organisere innholdet effektivt. Systemet har også et kommenteringsalternativ, som lar brukere legge inn kommentarer under visse blogginnlegg for å dele ideene sine. En annen bloggfunksjon som GoDaddy tilbyr, er BYOB-alternativet (Bring Your Own Blog) som gjør det mulig å koble eksisterende blogger publisert på andre plattformer til systemet uten å starte en ny blogg fra bunnen av.

Selv om GoDaddy gir muligheter for blogging, er det integrerte funksjonalitet og designalternativer fremdeles ganske begrenset sammenlignet med de anerkjente nisjelederne. Systemet tillater å bygge en standard blogg, men du bør ikke forvente kraftige bloggperspektiver fra den.

eCommerce

Bortsett fra bloggmotoren, tilbyr GoDaddy også et sett med integrerte e-handelsverktøy og alternativer. Det er imidlertid verdt å nevne at disse funksjonene ikke er helt nok til å starte en profesjonell og funksjonsbelastet nettbutikk. Nettstedsbyggeren tilbyr en frittstående nettbutikkplan, som lar deg starte og administrere et standard e-handelsprosjekt. Dette er det som gjør det til et fint valg for små bedrifter og uavhengige gründere som er villige til å gå online.

GoDaddy Online Store Editor

GoDaddy e-handelsfokus er imidlertid ganske begrenset. Funksjonssettet systemet tilbyr er ikke så omfattende for å lansere en profesjonell nettbutikk med full funksjonalitet. Det er imidlertid nok å starte en liten eller mellomstor nettbutikk. Blant eCommerce-verktøyene GoDaddy kommer med, er det i utgangspunktet fornuftig å nevne en mulighet til å lage produktgallerier, legge til beskrivelser og bilder av elementer som er lagt til i samlingen, samt kundevurderinger og attester..

I tillegg får du en mulighet til å kontrollere og justere administrasjonsalternativer for nettbutikker, sette opp gjenopprettingsfunksjonen for handlekurv sammen med betalings-, avgifts- og fraktparametere. GoDaddy tilbyr også en mulighet til å koble nettbutikken din til sosiale mediekontoer. Uerfarne brukere kan få SEO-veiledning fra systemet som hjelper dem å øke trafikken, generere overskudd og bygge et omfattende kundegrunnlag.

Alt i alt er eCommerce-motoren til nettstedbyggeren ganske standard, og den kan ikke skilte med kraftige high end-funksjoner som er nødvendige for å starte og administrere en profesjonell nettbutikk. Funksjonaliteten er imidlertid nok til å bygge et lite eller mellomstort e-handelsprosjekt for å drive trafikk, øke salgsvolumet og øke kundegrunnlaget.

Avanserte alternativer for styring av nettsteder

Med GoDaddy er det du som har kontroll over nettstedets funksjoner, design og ytelse. Systemet har en praktisk dra-og-slipp-redigerer, som ikke bare tillater å legge til nye seksjoner og nettstedselementer, men også lar deg dra og flytte seksjonene for å endre hvordan prosjektet ditt ser ut og fungerer. Du kan også integrere praktiske rullegardinmenyer for å forenkle navigasjonen og gjøre webdesignen din nøyaktig og tiltalende.

I tillegg kan du integrere promo-bannere, kontaktskjemaer og CTA-knapper for å drive trafikk, øke salgssatsene, markedsføre virksomheten din og holde kontakten med kundene dine. Et enkeltbildebibliotek lar deg holde alle bilder fra nettstedet ditt ett sted. Dette betyr spesielt mye for brukerne som har tenkt å starte (eller allerede har) flere prosjekter som er lansert med nettstedbyggeren. Endelig skal plattformutviklerne introdusere Members-Only-sider i nærmeste fremtid. Dette skal bidra til å holde konfidensialiteten til nettstedet ditt beskyttet med spesielle passord.

Online avtaler

GoDaddy er et flott valg for tjenesteleverandører, det være seg yogainstruktører, restauranteiere, reklamer, håndlagde spesialister, treningsinstruktører eller hva ikke. Nettstedsbyggeren lar dem ikke bare bygge kvalitetsprosjekter for å introdusere sine spesielle tjenester / produkter, men det lar også potensielle kunder bestille avtaler og betale for dem direkte på nettstedet.

Følgende funksjoner skal være de første til å nevne blant funksjonene som bidrar til enkel online-bestilling: online kredittkortbehandling (via PayPal og Square), e-post- og tekstvarsler om alle sendte og mottatte bøker, toveis kalendersynkronisering som gjør det mulig å holde nettstedet og forretningskalendere på linje med hverandre.

GoDaddy gir også tilgang til avanserte klientadministrasjonsverktøy som lar deg samle brukerinformasjon, forretningsdata, se avtaler og betalingshistorikk. Det er opp til deg å stille gebyrinnskudd, samle inn betalinger og tildele avbestillingsgebyr, når det er nødvendig. I tillegg kan du lage din egen timeplan for arrangementer og klasser for dine klienter, la andre ansatte administrere planene dine og stille inn visningsalternativer. Endelig gjør GoDaddy Online Appointments-funksjonen det mulig å tilby opptil 12 tjenester fra enkeltvisningen og til og med laste ned en liste over brukere som har meldt seg på hendelsene / * klassene du har vervet.

Integrering av sosiale medier

GoDaddy integrasjonsalternativer for sosiale medier er noe begrenset. Det du kan gjøre her er å koble nettstedet til Facebook, Twitter-feeds osv. Det er også mulig å koble Instagram-kontoen din til GoDaddy for å kunne administrere innlegg og spore nettstedets ytelse direkte fra systemets instrumentbord. Hvis du ønsker det, kan du koble Facebook-butikken til kontoen din og integrere et skjema for påmelding til nettstedet på Facebook-virksomhetssiden.

SEO, Nettstedsanalyse og statistikk

GoDaddy har en SEO-veiviser, som gjør det mulig å justere de viktigste innstillingene for god SEO-optimalisering. Dermed kan du fylle ut metakoder for alle nettsider, sette opp omdirigeringer og utføre andre SEO-gunstige handlinger.

I motsetning til mange nettstedsbyggere, har GoDaddy ikke integrerte verktøy for statistikkinnsamling. Det er bare mulig å legge til Google Analytics her for å holde oversikt over alle besøk, antall brukere, lokasjoner de kommer fra og andre viktige parametere. I så måte rangerer ikke tjenesten høyt. Imidlertid er det mulig å bruke HTML-ferdighetene til å legge til verktøyene for å spore statistikk på nettstedet.

GoDaddy lar konfigurere automatiske kassa-påminnelser for å se antall kunder som bestemmer seg for å komme tilbake til nettbutikken, for eksempel for å få produktene de la igjen i handlekurven under deres siste besøk. Det er også mulig å justere Facebook-innsikten for å se antall visningsinnlegg og likes lagt til av andre besøkende. Hvis det er behov for å overvåke eller administrere online kommentarer igjen i Facebook eller Google, tillater systemet å gjøre det direkte i dashbordet. Dette er også tempoet, der du kan spore e-postkampanjer og deres effektivitet.

Sikkerhet og sikkerhetskopiering

Hvis du bruker en gratis prøveversjon eller en personlig plan for å utforske systemet, bør du vite at nettstedet ditt ikke vil være koblet til SSL-sertifikatet. Det sikrer maksimal beskyttelse av nettsteder og innhold mot uautorisert tilgang. For å koble sertifikatet, må du kjøpe en av de høyere planene tjenesten tilbyr.

Når det gjelder alternativet for sikkerhetskopiering, tilbyr GoDaddy autosave-funksjonen, som vil lage sikkerhetskopieringsversjoner av nettstedet som standard. Dette er veldig praktisk, spesielt for brukere som ikke kan skryte av rik opplevelse av nettbygging og kan glemme å lagre nettstedet under webdesignprosessen. Dette er også en fordelaktig funksjon for uforutsigbare situasjoner som hackerangrep eller krasjer på nettstedet.

3. GoDaddy Marketing

Å starte et nettsted med GoDaddy er bare halvparten av virksomheten. Ytterligere prosjektutvikling og promotering er det som også betyr mye for alle systemabonnenter, da dette hjelper deg med å føre deres online tilstedeværelse til det splitter nye nivået. Det er den åpenbare fordelen, og det er det GoDaddy også bryr seg om. For å gi den beste eksponeringen på nettet for virksomheten din, har systemet et sett av high end marketingfunksjoner samt det avanserte InSight-verktøyet. Det er på høy tid å gjennomgå begge alternativene for å finne ut alle fordelene du kan benytte deg av når du bruker plattformen.

GoDaddy nettsted + markedsføring

GoDaddy kommer med high end marketingfunksjoner, som bidrar til effektiv og praktisk promotering av nettsteder. Systemet gjør det mulig å administrere markedsføringsalternativer for nettsteder på ett sted, nemlig fra det eneste nettstedet + Marketing-dashbordet du har tilgang til, etter å ha registrert deg for nettstedbyggeren.

spesialiserer deg og navnet på prosjektet ditt

Først blir du omdirigert til nettstedbygger-delen, der du må spesifisere bransjen du spesialiserer deg i, og navnet på prosjektet ditt. Du vil umiddelbart bli tilbudt en mal du kan tilpasse og redigere som du vil i de kommende trinnene. Så snart du er ferdig med å tilpasse nettstedet ditt, kan du fortsette med å publisere det og deretter gå videre til settet med integrerte markedsførings- og markedsføringsverktøy systemet kommer med. Dette er hva du kan gjøre for å utvikle prosjektet ditt.

Epost markedsføring

GoDaddy gjør det mulig å bruke e-postmarkedsføringsfunksjonen for å holde besøkende oppmerksom på alt som skjer i virksomheten din, og gjøre dem om til tilbakevendende klienter via sending av nyhetsbrev.

Og administrer virksomhetsprofilene dine på Google, Instagram og så mye mer. Og du kan gjøre alt fra hvilken som helst enhet, det være seg din telefon, skrivebord eller nettbrett. Det er nesten som om du har for mye makt.

Epost markedsføring

For å starte en ny kampanje, må du først velge malen med hensyn til typen nyhetsbrev du har tenkt å lage. Dette kan være et tradisjonelt nyhetsbrev, salgskampanje, begivenhetsinvitasjon, din egen mal osv.

valg av adresseliste

Avhengig av maltype, må du tilpasse den og oppgi dine egne detaljer, for eksempel tittel, logo, tekstinnstillinger og annen relatert informasjon. Systemet gjør det også mulig å velge blant dusinvis av bilder og stiler for å komme opp til deg e-postmarkedsføringskampanje.

maltilpasning

Rett etter dette vil du bli tilbudt å oppgi navn på mottakere, som vil motta nyhetsbrevet, så vel som dets detaljer og tid du ønsker at e-postene skal sendes.

adresselisteoppsett

Forresten, alle redigeringene og hvordan din e-postmarkedsføringskampanje ser ut vises i forhåndsvisningsvinduet som du finner til høyre på skjermen. Dette er veldig praktisk, siden du kan angre endringene du har gjort, og gjøre andre nødvendige endringer før du lagrer og sender dem.

Google Min bedrift

Med GoDaddy Website + Marketing-funksjon har det blitt mulig å legge til virksomheten din på Google Maps og Google Søk. Google My Business gir bedre eksponering og muliggjør lettere tilgang til nettstedet og forbedret indeksering i søkemotorene.

Google Min bedrift

Google My Business-oppføringstjenesten gjør det mulig å øke virksomhetens synlighet ved å oppgi arbeidstid, adresse og telefonnummer, e-post, plassering i Google Søk og Google Maps. Husk imidlertid at tjenesten kun er tilgjengelig for Website + Marketing Business plus og e-handelsabonnenter, som er bosatt i Storbritannia, USA, Canada og Australia. For å liste virksomheten din på Google, må du først logge deg på GoDaddy-kontoen og åpne tjenesten.

valg av forretningstype

Du må også spesifisere hvilken type virksomhet du driver (enten online, lokalt eller begge deler) og om du allerede har en bedriftsoppføring. Husk at hvis du bare driver den nettbaserte virksomheten, har du ikke lov til å opprette en Google-oppføring, da dette alternativet bare er tilgjengelig for de brukerne som har lokal tilstedeværelse. Hvis du har den, vil du bli tilbudt å fortsette med oppføringen av oppføringen. Systemet ber deg om å svare på et par forretningsrelaterte spørsmål angående din fysiske forretningsadresse, navn, telefonnummer, spesialiseringsområde osv..

autorisasjon og verifisering

Systemet vil også kreve tilgang til Google-kontoen din for å fullføre oppføringen av oppføringer. Så hvis du ikke har den enda, sørg for å registrere deg hos Google først. Du kan i tillegg bli bedt om å bekrefte virksomheten din via telefon (dette er et hyppigere alternativ). Hvis evalueringsteamet bestemmer at virksomheten din er kvalifisert til å være oppført hos Google, får du e-postmeldingen om publisering. Noen ganger kan evalueringsteamet trenge å finne ut ytterligere forretningsinformasjon eller sjekke informasjon du allerede har sendt inn. Hvis alt er i orden, vil bedriften bli godkjent og notert på Google.

Yelp virksomhetsoppføring

Bortsett fra Google My Business, lar GoDaddy også verve virksomheten din med Yelp-tjenesten. For å gjøre det, bør du opprette en ny side i den separate delen av systemets instrumentbord.

Yelp virksomhetsoppføring

Prosessen med å legge til virksomheten din ligner den som tilbys av Google Min bedrift. Du må først spesifisere hvilken type virksomhet du driver, dens fysiske beliggenhet og kontaktdata, navn, virksomhetsområde og telefon..

spesifiser type virksomhet

Den neste (og finalen) trinn innebærer innsending av personopplysninger til en person, som vil være ansvarlig for Yelp-oppføringsadministrasjon (for- og etternavn, e-post). Disse dataene er nødvendige for å konfigurere kontoen riktig.

personlig informasjon

Facebook-kampanje

Facebook-kampanje

Bruken av den integrerte gjennomgangs widgeten viser visning av forretningsrelaterte anmeldelser som er lagt ut i Facebook og Google på nettstedet ditt. Det er også mulig å koble seg til Instagram-bedriftskontoen din via Facebook. Dette bidrar til å få brukerengasjement og oppbevaringsgrad. Hvis du har tenkt å holde kontakten med besøkende på nettstedet, lar systemet deg opprette og sende personlige meldinger til kundene du ønsker å kommunisere med. Du kan gjøre det direkte fra systemets instrumentbord.

GoDaddy InSight

Et annet høydepunkt for nettstedbyggeren er det integrerte InSight-verktøyet. Det avslører seg som et teknisk system laget for effektiv optimalisering av online virksomheter. Med dette formålet tilbyr systemet et sett med tiltak som bidrar til vellykket gjennomføring av denne oppgaven. Disse inkluderer tilgjengeligheten av datadrevne anbefalinger og tips samlet fra over 1 million systembrukere, veiledning fra bransjekompetanse fra de beste nisjeprofessene osv..

GoDaddy Nettstedbyggeranmeldelse

Systemet gir en gratis prøveperiode til alle som kan teste og utforske hele funksjonssettet til InSight-verktøyet. For å starte prøveversjonen, må du logge på GoDaddy-kontoen din og velge målene for din online virksomhet ved å merke av i boksene systemet tilbyr.

lage plan

Basert på de innsendte målene, vil systemet analysere virksomheten din og dens spesifikasjoner for å komme med den beste planen. Hvis du ikke liker vilkårene av en eller annen grunn, kan du også se andre planer for å gjøre det valget som samsvarer med forretningsbehovene dine mest.

For å være presis, kommer GoDaddy med InSight Actions Plans som gjør det mulig å få de løpende forslagene om handlingene du kan gjøre for å forbedre din online virksomhet. Det er også tilgang til InSight Score, som lar deg se hvordan nettstedet og markedsføringsvirksomheten online generelt måler opp og forbedres sammenlignet med nisjerivalene deres. Systemet tilbyr i tillegg profesjonelle beregninger, som lar deg kontrollere nettstedstatistikken, bookinger, salg og sosiale handlinger. Hvis det er noe du ikke forstår, eller bare ønsker å finne ut mer om funksjonen, er GoDaddy-guider alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med å få detaljert datainnsikt.

4. Design & maler

Antall temaer:305
Profesjonelle maler:&# X2714; JA
Gratis temaer:&# X2714; JA
Responsiv utforming:&# X2714; JA
Sorter etter bransje:&# X2714; JA
CSS-kode redigering:✘ NEI

GoDaddy kan skilte med en rik malsamling. Det er 305 responsive temaer her, og deres kvalitet er på et anstendig nivå. Malene er designet av systemutviklerne. De oppfyller moderne nisjekrav og trender og faller inn i 22 kategorier basert på nisjene de tilhører.

Uansett hvilken mal du velger, vil det være et forhåndsvisningsalternativ som lar deg se den i stasjonære og mobile modus. Alternativet med søkefilter vil hjelpe deg med å sortere malene og forenkle valget av det mest passende temaet. Husk at du ikke vil kunne bytte tema når du har valgt det en gang. Ellers vil alt innsendt innhold gå tapt.

Når det gjelder alternativene for designtilpasning, er de ikke så omfattende. Alle webside-seksjoner har et forhåndsdesignet utseende. Det eneste du kan gjøre her for å endre prosjektet, er å legge til og tilpasse nye seksjoner, endre skrifter, erstatte arkivbilder med dine egne, integrere mediefiler osv. Malene er uten annonser. Det er bare en liten fotnote du kan fjerne hvis nødvendig. Nettstedsbyggeren har ikke flerspråklig støtte.

5. Kundestøtte

GoDaddy-støtte er tilgjengelig online og på telefonen. Det er også FAQ-delen og live-chatten her, som kan gi brukerne alle svarene de kan få under webdesignprosessen. Live-chatten reagerer raskt på brukerhenvendelser, men den er kun tilgjengelig på hverdager.

Hvis du trenger kundestøtte døgnet rundt, er du velkommen til å ta kontakt med teamet på telefon. E-poststøtte er ikke tilgjengelig i tjenesten. Bortsett fra dette, kan du bla gjennom Samfunnet eller Kunnskapsbase av tjenesten for å se flere introvideoer som guider deg gjennom stadiene i webdesignprosessen.

6. Planer & Priser

GoDaddy har moderat prispolitikk. Den har en gratis prøveperiode på en måned, som gir nok tid til å teste hele funksjonssettet til systemet. På slutten av rettsaken må du bestemme deg for planen du vil gå videre etter. Planene er forskjellige med hensyn til vilkår, funksjoner og verktøy som tilbys (diskplass, maler, båndbredde, designtilpasning osv.).

PrisalternativKosteFunksjoner
Basic:$ 12.95 / mo✓ Responsiv design;
✓ 24/7 support;
✓ SSL-sertifikat.
Standard:$ 16.95 / moI tillegg til forrige:
✓ 20 sosiale innlegg / svar per måned;
✓ 3 sosiale plattformer;
✓ SEO.
Premium:$ 24.95 / moI tillegg til forrige:
✓ Ubegrensede sosiale innlegg / svar og plattformer for medieliste / måned;
✓ Gratis annonsekreditt for Google, Bing og Yelp;
✓ Påminnelser om e-post på e-post og tekst.
Handel:$ 29.95 / moI tillegg til forrige:
✓ Nettbutikk;
✓ Kuponger og rabatter;
✓ Fraktkonfigurer.

Det er fire av dem her, nemlig Basic, Standard, Premium og eCommerce. Kostnaden for abonnement spesifisert i diagrammet inkluderer ikke prisen for domenenavnet. For øvrig anbefales det å få årlig abonnement. Ellers vil månedskostnadene være noe høyere.

7. Fordeler og ulemper

Akkurat som enhver annen nettstedsbygger, kommer GoDaddy med en liste over fordeler og ulemper hver bruker bør være klar over når han velger systemet.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Flere responsive maler;
&# X2714; Online bestillinger;
&# X2714; GoDaddy InSight-funksjon;
&# X2714; Gratis prøveperiode på en måned;
&# X2714; Oppgraderte markedsføringsfunksjoner.
✘ Intet appmarked og begrenset e-handelsfunksjonalitet;
✘ Dårlig bloggmotor;
✘ middelmådig kundesupport osv.

8. Konkurrenter

GoDaddy Website + Marketing tar ikke ledende posisjoner innen nettbyggingsnisje. Å bruke GoDaddy vil være mer praktisk for de brukerne som allerede har valgt det som hostingleverandør, ikke mer. For å være objektiv har vi utarbeidet sammenligninger med toppserver for å bevise at GoDaddy ikke er et bedre alternativ. Her er de:

GoDaddy vs WordPressSquarespace vs GoDaddyWix vs GoDaddyShopify vs GoDaddy

Konklusjon

GoDaddy er en DIY nettsted byggherre, som dekker et standard spekter av behov for webdesign og gjør det mulig å fullføre flere oppgaver. Tjenesten fungerer bra for utvikling av forretningsnettsteder, små til mellomstore nettbutikker og destinasjonssider. Det er ganske intuitivt og forståelig selv for brukere som mangler opplevelse av webdesign. Nettstedsbyggeren har en god samling responsive maler, som faller inn i mange kategorier brukere kan velge mellom.

Plattformen kommer med e-handel og bloggmotorer. Det skiller seg også ut fra mengden på grunn av dets integrerte verktøy for markedsføring på nettstedet. Disse inkluderer markedsføring via e-post, markedsføring av Facebook og Instagram, Google My Business og Yelp-oppføringer. Nettstedsbyggeren tilbyr også et avansert GoDaddy InSight-verktøy, som gjør det mulig å analysere og markedsføre bedriften din på best mulig måte.

Så hvis du har tenkt å starte et enkelt nettsted med bemerkelsesverdig funksjonalitet, kan GoDaddy være et av systemene å gå etter. Imidlertid, hvis dine ambisjoner om webdesign er mer alvorlige og du planlegger å utvikle et funksjonsbelastet prosjekt, er det definitivt fornuftig å velge en mer profesjonell og funksjonell nettstedbygger.

Prøv GoDaddy nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map