GoDaddy Website Builder Review

GoDaddy Website Builder Review


GoDaddy – is een service die niet alleen wereldwijd bekend is geworden als een gerenommeerde bouwer van cloudwebsites, maar ook als een bedrijf dat webhosting en domeinnamen aanbiedt. Het ondersteunt momenteel ongeveer 77 miljoen websites, terwijl het aantal bezoekers meer dan 18 miljoen gebruikers heeft. Dit is een geweldige plek om een ​​zakelijke website te starten en het werkt goed voor mensen die het idee hebben van wat ze van het project verwachten en een professionele website voor zakelijk gebruik willen hebben.

Eerlijk gezegd is GoDaddy nooit bij ons geweest favoriete website-bouwers. Te onhandig en schaamteloos verkoopbaar, het wekte geen vertrouwen. Maar de dingen zijn een beetje veranderd sinds onze laatste recensie. Vanaf vandaag is de websitebouwer veel verbeterd, omdat zijn platform volledig opnieuw is opgebouwd. In september 2019 lanceerde GoDaddy Website + Marketing, een nieuwe, eenvoudig te gebruiken websitebouwer met verbeterde marketingfuncties. De websitebouwer past nu een geheel nieuwe benadering van het webbouwproces toe. Ben je geïntrigeerd om te zien wat de service nu te bieden heeft? Laten we eens kijken naar de bijgewerkte functieset.

1. Gebruiksgemak

Met GoDaddy-websitebouwer kunt u nu websites maken met weinig of helemaal geen programmeervaardigheden. Als je ooit hebt gewerkt platforms met slepen en neerzetten, dan weet je hoe handig en gebruiksvriendelijk ze zijn. GoDaddy wordt ook geleverd met een slepen-en-neerzetten-editor en creëert een mobielvriendelijke omgeving zodat gebruikers zich kunnen concentreren op hun ambities op het gebied van webdesign in plaats van problemen met webontwikkeling aan te gaan.

GoDaddy heeft een eenvoudige en intuïtieve interface, hoewel de startpagina van het systeem enigszins oververzadigd is met secties, links en blokken. Het is niet eenvoudig om de websitebouwer, de hostingsectie, toegang tot marketingtools en klantenondersteuningssectie enz. Te vinden. Naarmate je de websitebouwer opent, wordt alles echter begrijpelijker. Het dashboard van de service is eenvoudig te navigeren omdat alle stappen van het webontwerpproces op het rechterpaneel worden weergegeven. De WYSIWYG-editor weerspiegelt onmiddellijk de wijzigingen die u aanbrengt. Dit is erg handig voor gebruikers die voor het eerst met het systeem werken. U krijgt volledige controle over het hele webbouwproces. Dit is een van de redenen waarom de meeste gebruikers de service waarderen.

2. Functies & Flexibiliteit

GoDaddy is een multifunctionele websitebouwer, die goed werkt voor het maken van verschillende soorten websites. De service is een leuke oplossing voor ondernemers die zakelijke websites willen lanceren. Wat u nodig heeft, is om uw bedrijfsinformatie op te geven, een logo te selecteren, website-instellingen te beheren en te kijken hoe de wijzigingen op een scherm worden weergegeven.

GoDaddy-editor

U kunt gebruikmaken van functies zoals boekingen, vermeldingen, online feedbackformulieren en andere elementen die u graag op uw bedrijfswebsite wilt zien. Het is ook mogelijk om hier analyses te bekijken om uw websitestatistieken te bekijken.

GoDaddy sectie toevoegen

Als het aankomt op persoonlijke websites maken zoals portefeuilles, bijvoorbeeld, blijft GoDaddy enigszins achter bij zijn gerenommeerde nicheconcurrenten. De websitebouwer heeft een mooie galerij met stockfoto’s en u kunt die van uzelf uploaden.

De opties voor het aanpassen van afbeeldingen zijn echter niet helemaal uitgebreid en daar kun je niet veel aan doen. Portfolio-websites vereisen meer aanpassingsmogelijkheden om uw creatieve talent te laten zien. Tegelijkertijd is het mogelijk om audio- en videobestanden van SoundCloud, YouTube of Vimeo in te sluiten. Dit geeft uw website betere prestaties.

Bloggen

GoDaddy heeft een standaard bloggengine. Een blog starten met het systeem kost niet veel tijd, moeite of kennis. Dit is vrij eenvoudig en snel. Het is aan jou om te beslissen hoe en wanneer je berichten toevoegt en bijwerkt, mediabestanden en andere elementen integreert om de betrokkenheid van gebruikers te vergroten. Gebruikers hebben hier twee aanmeldingsopties, waaronder standaard registratieprocedure en aanmeldtool voor RSS-feed.

GoDaddy Blog Editor

Onder de functies waarmee u een nieuwe blog kunt maken en aanpassen, is het logisch om de basisafbeeldingseditor te noemen, de lay-out aan te passen, het blogontwerp aan te passen en de inhoud effectief te organiseren. Het systeem wordt ook geleverd met een optie voor opmerkingen, waarmee gebruikers hun opmerkingen onder bepaalde blogposts kunnen plaatsen om hun ideeën te delen. Een andere blogfunctie die GoDaddy biedt, is de BYOB-optie (Bring Your Own Blog) die het mogelijk maakt om bestaande blogs die op andere platforms zijn gepubliceerd aan het systeem te koppelen zonder dat je een nieuwe blog hoeft te starten.

Hoewel GoDaddy blogmogelijkheden biedt, zijn de geïntegreerde functionaliteit en ontwerpopties nog steeds vrij beperkt in vergelijking met de gerenommeerde nicheleiders. Het systeem maakt het mogelijk om een ​​standaardblog te bouwen, maar je mag er geen krachtige blogperspectieven van verwachten.

e-commerce

Afgezien van de blog-engine, biedt GoDaddy ook een reeks geïntegreerde eCommerce-tools en -opties. Het is echter vermeldenswaard dat deze functies niet voldoende zijn om een ​​professionele en veelzijdige online winkel te starten. De websitebouwer biedt een stand-alone online winkelplan, waarmee u een standaard e-commerceproject kunt starten en beheren. Dit is wat het een goede keuze maakt voor kleine bedrijven en onafhankelijke ondernemers die online willen gaan.

GoDaddy Online Store Editor

De focus van GoDaddy e-commerce is echter vrij beperkt. De functieset die het systeem biedt, is niet zo uitgebreid om een ​​volledig uitgeruste professionele online winkel te lanceren. Het volstaat echter om een ​​kleine of middelgrote webwinkel te starten. Onder de eCommerce-tools waarmee GoDaddy wordt geleverd, is het in eerste instantie logisch om de mogelijkheid te noemen om productgalerijen te maken, beschrijvingen en afbeeldingen toe te voegen van items die aan de collectie zijn toegevoegd, evenals klantrecensies en getuigenissen.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om beheeropties voor webwinkels te beheren en aan te passen, de functie voor het herstellen van verlaten winkelwagentjes samen met betalings-, belasting- en verzendparameters in te stellen. GoDaddy biedt ook de mogelijkheid om uw online winkel te verbinden met sociale media-accounts. Onervaren gebruikers kunnen SEO-begeleiding krijgen van het systeem dat hen helpt meer verkeer te genereren, winst te genereren en een uitgebreid klantenbestand op te bouwen.

Al met al is de eCommerce-engine van de websitebouwer vrij standaard en kan deze niet bogen op krachtige high-end functies die nodig zijn om een ​​professionele online winkel te starten en te beheren. De functionaliteit ervan is echter voldoende om een ​​klein of middelgroot e-commerceproject te bouwen om verkeer te genereren, het verkoopvolume te vergroten en het klantenbestand te vergroten.

Geavanceerde opties voor websitebeheer

Met GoDaddy bent u het die de controle heeft over de functies, het ontwerp en de prestaties van uw website. Het systeem wordt geleverd met een handige slepen-en-neerzetten-editor, waarmee u niet alleen nieuwe secties en website-elementen kunt toevoegen, maar u kunt de secties ook slepen en verplaatsen om de manier waarop uw project eruitziet en functioneert te veranderen. U kunt ook handige vervolgkeuzemenu’s integreren om de navigatie te vereenvoudigen en uw website-ontwerp accuraat en aantrekkelijk te maken.

Daarnaast kunt u promobanners, contactformulieren en CTA-knoppen integreren om het verkeer te stimuleren, de verkoopcijfers te verhogen, uw bedrijf te promoten en in contact te blijven met uw klanten. Met een Single Image Library kunt u al uw websitefoto’s op één plek bewaren. Dit is vooral erg belangrijk voor die gebruikers, die van plan zijn meerdere projecten te starten (of al hebben) met de website builder. Ten slotte zullen de platformontwikkelaars in de nabije toekomst pagina’s voor leden introduceren. Dit moet helpen om de vertrouwelijkheid van uw website te beschermen met speciale wachtwoorden.

Online afspraken

GoDaddy is een geweldige keuze voor serviceproviders, of het nu yoga-instructeurs, restauranteigenaren, creatieven, handgemaakte specialisten, fitnessinstructeurs of wat dan ook zijn. De websitebouwer laat hen niet alleen kwaliteitsprojecten bouwen om hun speciale diensten / producten te introduceren, maar stelt hun potentiële klanten ook in staat om de afspraken te boeken en deze rechtstreeks op de website te betalen.

Onder de functies die bijdragen aan het gemak van online boeken, moeten de volgende de eerste zijn die vermeldt: online creditcardverwerking (via PayPal en Square), e-mail- en sms-meldingen over alle verzonden en ontvangen boeken, tweerichtingskalender-synchronisatie waarmee u uw website en zakelijke agenda’s op elkaar kunt afstemmen.

GoDaddy geeft ook toegang tot geavanceerde clientbeheertools waarmee u gebruikersinformatie, bedrijfsgegevens kunt verzamelen, de afspraak en betalingsgeschiedenis kunt bekijken. Het is aan jou om kostenstortingen in te stellen, betalingen te innen en annuleringskosten toe te wijzen, indien nodig. Bovendien kunt u uw eigen evenementen- en lesrooster voor uw klanten maken, zodat andere medewerkers uw plannen kunnen beheren en hun weergaveopties kunnen instellen. Ten slotte maakt de GoDaddy Online Appointments-functie het mogelijk om tot 12 services aan te bieden vanuit de enkele weergave en zelfs een lijst met gebruikers te downloaden die zich hebben aangemeld voor de evenementen / * lessen die je hebt aangemeld.

Integratie van sociale media

De integratieopties van GoDaddy voor sociale media zijn enigszins beperkt. Wat u hier kunt doen, is uw website koppelen aan Facebook, Twitter-feeds enz. Het is ook mogelijk om uw Instagram-account te koppelen aan GoDaddy om berichten te kunnen beheren en de websiteprestaties rechtstreeks vanaf het systeemdashboard te volgen. Als u wilt, kunt u uw Facebook-winkel koppelen aan uw account en een aanmeldingsformulier voor websites integreren op uw Facebook-bedrijfspagina.

SEO, website-analyse en statistieken

GoDaddy heeft een SEO Wizard, waarmee je de belangrijkste instellingen kunt aanpassen voor een goede SEO-optimalisatie. Zo kunt u metatags voor alle websitepagina’s invullen, omleidingen instellen en andere SEO-gunstige acties uitvoeren.

In tegenstelling tot veel andere websitebouwers, heeft GoDaddy geen geïntegreerde tools voor het verzamelen van statistieken. Het is alleen mogelijk om Google Analytics hier toe te voegen om alle bezoeken, aantal gebruikers, locaties waar ze vandaan komen en andere belangrijke parameters bij te houden. In dit opzicht scoort de service niet hoog. Het is echter mogelijk om de HTML-vaardigheden te gebruiken om de tools toe te voegen om websitestatistieken bij te houden.

GoDaddy maakt het mogelijk om automatische betalingsherinneringen in te stellen om het aantal klanten te zien dat besluit terug te keren naar de webwinkel, bijvoorbeeld om de producten die ze tijdens hun laatste bezoek in de winkelwagen hebben achtergelaten, op te halen. Het is ook mogelijk om Facebook-inzichten aan te passen om het aantal posts en likes van andere bezoekers te zien. Als het nodig is om online opmerkingen die op Facebook of Google zijn achtergelaten te controleren of te beheren, kan het systeem dat rechtstreeks in het dashboard doen. Dit is ook het tempo waarin u e-mailcampagnes en hun effectiviteit kunt volgen.

Beveiliging en back-ups

Als u een gratis proefversie of een persoonlijk plan gebruikt om het systeem te verkennen, moet u weten dat uw website niet wordt verbonden met het SSL-certificaat. Het zorgt voor maximale bescherming van websites en inhoud tegen ongeoorloofde toegang. Om het certificaat te koppelen, moet je een van de hogere abonnementen kopen die de service aanbiedt.

Wat de back-upoptie betreft, biedt GoDaddy de autosave-functie, die standaard back-upversies van de website zal maken. Dit is erg handig, vooral voor gebruikers, die niet kunnen bogen op een rijke webbouwervaring en misschien gewoon vergeten de website op te slaan tijdens het webontwerpproces. Dit is ook een nuttige functie voor onvoorspelbare situaties zoals aanvallen van hackers of crashes van websites.

3. GoDaddy-marketing

Een website starten met GoDaddy is slechts de helft van het bedrijf. Verdere projectontwikkeling en promotie is wat ook belangrijk is voor alle systeemabonnees, omdat dit hun online aanwezigheid naar een geheel nieuw niveau tilt. Dat is het voor de hand liggende voordeel en dat is waar GoDaddy ook om geeft. Om de beste online exposure voor uw bedrijf te bieden, wordt het systeem geleverd met een reeks hoogwaardige marketingfuncties en de geavanceerde InSight-tool. Het is hoog tijd om beide opties te bekijken om erachter te komen welke voordelen u kunt gebruiken wanneer u het platform gebruikt.

GoDaddy-website + marketing

GoDaddy wordt geleverd met hoogwaardige marketingfuncties die bijdragen aan effectieve en handige websitepromotie. Met het systeem kunt u de marketingopties van uw website allemaal op één plek beheren, namelijk vanaf het enkele Website + Marketing-dashboard waartoe u toegang heeft, nadat u zich heeft aangemeld voor de websitebouwer.

specialiseren en de naam van uw project

Eerst wordt u doorgestuurd naar het gedeelte over het bouwen van websites, waar u de branche waarin u gespecialiseerd bent en de naam van uw project moet specificeren. In de komende stappen krijgt u onmiddellijk een sjabloon aangeboden die u naar wens kunt aanpassen en bewerken. Zodra je klaar bent met het aanpassen van je website, ga je gang om het te publiceren en ga je verder met de set geïntegreerde marketing- en promotietools die bij het systeem wordt geleverd. Hier is wat u kunt doen om uw project te ontwikkelen.

Email reclame

GoDaddy maakt het mogelijk om de e-mailmarketingfunctie te gebruiken om uw bezoekers op de hoogte te houden van alles wat er in uw bedrijf gebeurt en hen in terugkerende klanten te veranderen door nieuwsbrieven te verzenden.

En beheer uw bedrijfsprofielen op Google, Instagram en nog veel meer. En u kunt het allemaal vanaf elk apparaat doen, of het nu uw telefoon, desktop of tablet is. Het lijkt bijna alsof je te veel kracht hebt.

Email reclame

Om een ​​nieuwe campagne te starten, moet u in eerste instantie de sjabloon kiezen met betrekking tot het type nieuwsbrief dat u wilt maken. Dit kan een traditionele nieuwsbrief zijn, een verkoopcampagne, een uitnodiging voor een evenement, uw eigen sjabloon enz.

mailinglijst selectie

Afhankelijk van het sjabloontype, moet u het vervolgens aanpassen en uw eigen details verstrekken, zoals titel, logo, tekstinstellingen en andere gerelateerde informatie. Met het systeem kunt u ook kiezen uit tientallen afbeeldingen en stijlen om uw e-mailmarketingcampagne te bedenken.

aanpassing van de sjabloon

Direct daarna wordt u aangeboden om de namen van ontvangers op te geven, die de nieuwsbrief zullen ontvangen, evenals de details en tijd waarop u de e-mails wilt verzenden.

mailinglijst instellen

Trouwens, alle bewerkingen en de manier waarop uw e-mailmarketingcampagne eruitziet, worden weergegeven in het voorbeeldvenster rechts op het scherm. Dit is erg handig omdat u de bewerkingen die u heeft aangebracht ongedaan kunt maken en andere vereiste wijzigingen kunt aanbrengen voordat u deze opslaat en verzendt.

Google Mijn Bedrijf

Met de GoDaddy Website + Marketing-functie is het mogelijk geworden om uw bedrijf toe te voegen op Google Maps en Google Zoeken. Google Mijn Bedrijf zorgt voor een betere zichtbaarheid en maakt een eenvoudigere toegang tot de website en de verbeterde indexering ervan in de zoekmachines mogelijk.

Google Mijn Bedrijf

Met de Google My Business-vermeldingsservice kunt u de zichtbaarheid van uw bedrijf vergroten door uw werktijden, adres en telefoonnummer, e-mailadres, locatie in Google Zoeken en Google Maps op te geven. Houd er echter rekening mee dat de service alleen beschikbaar is voor abonnees van Website + Marketing Business plus en e-commerce, die woonachtig zijn in het VK, de VS, Canada en Australië. Om uw bedrijf op Google te vermelden, moet u eerst inloggen op uw GoDaddy-account en de service openen.

selectie van bedrijfstype

U moet ook specificeren welk type bedrijf u runt (online, lokaal of beide) en of u al een bedrijfsvermelding heeft. Houd er rekening mee dat als u alleen het webgebaseerde bedrijf runt, u geen toestemming krijgt om een ​​Google-vermelding te maken, aangezien deze optie alleen beschikbaar is voor gebruikers met lokale aanwezigheid. Als u die hebt, wordt u aangeboden door te gaan met het maken van uw vermelding. Het systeem zal u vragen om een ​​aantal zakelijke vragen te beantwoorden over uw fysieke bedrijfsadres, naam, telefoonnummer, specialisatiegebied enz..

autorisatie en verificatie

Het systeem heeft ook toegang tot uw Google-account nodig om het maken van vermeldingen met succes te kunnen voltooien. Dus als je die ene keer nog niet hebt, registreer je dan eerst bij Google. Mogelijk wordt u ook gevraagd om uw bedrijf telefonisch te verifiëren (dit is een frequentere optie). Als het beoordelingsteam besluit dat uw bedrijf in aanmerking komt om bij Google te worden vermeld, ontvangt u de e-mail over de publicatie ervan. Soms moet het beoordelingsteam aanvullende bedrijfsgegevens achterhalen of informatie controleren die u al heeft ingediend. Als alles in orde is, wordt uw bedrijf goedgekeurd en vermeld op Google.

Yelp Bedrijfsvermelding

Afgezien van Google Mijn Bedrijf, maakt GoDaddy het ook mogelijk om je bedrijf in te schrijven met de Yelp-service. Om dat te doen, moet u in eerste instantie een nieuwe pagina maken in het aparte gedeelte van het systeemdashboard.

Yelp Bedrijfsvermelding

Het proces van het toevoegen van uw bedrijf lijkt op dat van Google Mijn Bedrijf. U moet eerst het type bedrijf dat u runt specificeren, de fysieke locatie en contactgegevens, naam, bedrijfsspecialisaties en telefoon.

specificeer het type bedrijf

De volgende (en de finale) stap impliceert het indienen van persoonlijke gegevens van een persoon, die verantwoordelijk is voor het beheer van Yelp-lijsten (voor- en achternaam, e-mail). Deze gegevens zijn nodig om het account correct in te stellen.

persoonlijke gegevens

Facebook-promotie

Facebook-promotie

Het gebruik van de geïntegreerde beoordelingswidget maakt het mogelijk om bedrijfsgerelateerde beoordelingen die op Facebook en Google op uw website zijn geplaatst, weer te geven. Het is ook mogelijk om via Facebook verbinding te maken met uw zakelijke Instagram-account. Dit draagt ​​bij aan het verkrijgen van gebruikersbetrokkenheid en retentiepercentages. Als u van plan bent verbonden te blijven met websitebezoekers, kunt u met het systeem gepersonaliseerde berichten maken en verzenden naar de klanten waarmee u wilt communiceren. U kunt dat rechtstreeks vanuit het systeemdashboard doen.

GoDaddy InSight

Een ander hoogtepunt van de websitebouwer is de geïntegreerde InSight-tool. Het onthult zichzelf als een technisch systeem dat is gemaakt voor effectieve online bedrijfsoptimalisatie. Met dit doel biedt het systeem een ​​reeks maatregelen die bijdragen aan het succesvol uitvoeren van deze taak. Deze omvatten de beschikbaarheid van datagestuurde aanbevelingen en tips verzameld door meer dan 1 miljoen systeemgebruikers, begeleiding door de branche-expertise van de beste nicheprofessionals enz..

GoDaddy Website Builder Review

Het systeem biedt een gratis proefversie aan iedereen die de volledige functieset van de InSight-tool kan testen en verkennen. Om de proefperiode te starten, moet u inloggen op uw GoDaddy-account en de doelen voor uw online bedrijf selecteren door de vakjes aan te vinken die het systeem biedt.

plan maken

Op basis van de ingediende doelen analyseert het systeem uw bedrijf en de specificaties ervan om tot het beste plan te komen. Als je de voorwaarden om een ​​of andere reden niet leuk vindt, kun je ook andere plannen bekijken om de keuze te maken die het beste bij je zakelijke behoeften past.

Om precies te zijn, GoDaddy wordt geleverd met de InSight-actieplannen waarmee u voortdurend suggesties kunt krijgen over de acties die u kunt ondernemen om uw online bedrijf te verbeteren. Er is ook toegang tot InSight Score, waarmee u kunt zien hoe uw website en online marketingactiviteiten zich in het algemeen meten en verbeteren in vergelijking met hun nicherivalen. Het systeem biedt bovendien professionele statistieken, waarmee u uw websitestatistieken, boekingen, verkopen en sociale acties kunt beheren. Als er iets is dat u niet begrijpt of als u gewoon meer wilt weten over de functie, zijn GoDaddy-gidsen altijd bij de hand om u te helpen de gedetailleerde gegevensinzichten te krijgen.

4. Ontwerp & Sjablonen

Aantal thema’s:305
Professionele sjablonen:&# x2714; JA
Gratis thema’s:&# x2714; JA
Reagerend ontwerp:&# x2714; JA
Sorteren op branche:&# x2714; JA
CSS-code bewerken:✘ NEE

GoDaddy kan bogen op een rijke verzameling sjablonen. Er zijn hier 305 responsieve thema’s en hun kwaliteit is op een behoorlijk niveau. De sjablonen zijn ontworpen door de systeemontwikkelaars. Ze voldoen aan de hedendaagse nichevereisten en trends en vallen in 22 categorieën op basis van de niches waartoe ze behoren.

Welke sjabloon u ook selecteert, er is een voorbeeldoptie waarmee u deze kunt zien in desktop- en mobiele modi. De zoekfilteroptie helpt u bij het sorteren van de sjablonen, waardoor de keuze van het meest geschikte thema wordt vereenvoudigd. Houd er rekening mee dat u niet van thema kunt wisselen nadat u het eenmaal heeft geselecteerd. Anders gaat alle ingediende inhoud verloren.

Wat betreft de opties voor ontwerpaanpassing, ze zijn ook niet behoorlijk uitgebreid. Alle webpagina’s hebben een vooraf ontworpen look. Het enige dat u hier kunt doen om het project aan te passen, is door nieuwe secties toe te voegen en aan te passen, lettertypen te wijzigen, stockfoto’s te vervangen door die van uzelf, mediabestanden te integreren enz. De sjablonen zijn reclamevrij. Er is slechts een kleine voetnoot die u indien nodig kunt verwijderen. De websitebouwer heeft geen ondersteuning voor meerdere talen.

5. Klantenservice

GoDaddy-ondersteuning is online en telefonisch beschikbaar. Er is ook de sectie Veelgestelde vragen en de livechat hier, die gebruikers alle antwoorden kunnen geven die ze kunnen krijgen tijdens het webontwerpproces. De livechat reageert snel op vragen van gebruikers, maar is alleen op werkdagen beschikbaar.

Als u 24/7 klantenondersteuning nodig heeft, kunt u telefonisch contact opnemen met het team. E-mailondersteuning is niet beschikbaar in de service. Afgezien van dit, kunt u bladeren door de Gemeenschap of de Kennis basis van de dienst om meerdere introductievideo’s te bekijken die u door de fasen van het webontwerpproces leiden.

6. Plannen & Prijzen

GoDaddy heeft een gematigd prijsbeleid. Het heeft een gratis proefperiode van een maand, die voldoende tijd biedt om de volledige functieset van het systeem te testen. Aan het einde van de proefperiode moet je beslissen over het plan waar je verder voor gaat. De plannen verschillen wat betreft de aangeboden voorwaarden, functies en tools (schijfruimte, sjablonen, bandbreedte, ontwerpaanpassing enz.).

PrijsoptieKostenKenmerken
Basis:$ 12,95 / maand✓ Responsief ontwerp;
✓ 24/7 ondersteuning;
✓ SSL-certificaat.
Standaard:$ 16,95 / maandNaast de vorige:
✓ 20 sociale posts / reacties per maand;
✓ 3 lijsten van sociale media;
✓ SEO.
Premie:$ 24,95 / maandNaast de vorige:
✓ Onbeperkte sociale berichten / reacties en media-vermeldingsplatforms / mo;
✓ Gratis advertentiekredieten voor Google, Bing en Yelp;
✓ Herinneringen via e-mail en sms-afspraak.
Handel:$ 29,95 / maandNaast de vorige:
✓ Online winkel;
✓ Coupons en kortingen;
✓ Verzending configureren.

Er zijn er hier vier, namelijk Basic, Standard, Premium en eCommerce. De kosten van abonnementen gespecificeerd in de grafiek zijn exclusief de prijs van de domeinnaam. Trouwens, het wordt aanbevolen om een ​​jaarabonnement te nemen. Anders zullen de maandelijkse kosten iets hoger zijn.

7. Voors en tegens

Net als elke andere websitebouwer, wordt GoDaddy geleverd met een lijst met voor- en nadelen waar elke gebruiker op moet letten bij het kiezen van het systeem.

Voordelen:
Nadelen:
&# x2714; Meerdere responsieve sjablonen;
&# x2714; Online boekingen;
&# x2714; GoDaddy InSight-functie;
&# x2714; Gratis proefperiode van één maand;
&# x2714; Verbeterde marketingfuncties.
✘ Geen app-markt en beperkte eCommerce-functionaliteit;
✘ Slechte blog-engine;
✘ Matige klantenondersteuning enz.

8. Concurrenten

GoDaddy Website + Marketing neemt geen leidende posities in op het gebied van webbouw. Het gebruik van GoDaddy zal handiger zijn voor die gebruikers die het al als hostingprovider hebben gekozen, niet meer. Om onbevooroordeeld te zijn, hebben we vergelijkingen gemaakt met topservices om te bewijzen dat GoDaddy geen beter alternatief is. Daar zijn ze:

GoDaddy versus WordPressSquarespace vs GoDaddyWix versus GoDaddyShopify versus GoDaddy

Conclusie

GoDaddy is een doe-het-zelf website-bouwer, die een standaard spectrum van webontwerpbehoeften dekt en meerdere taken kan uitvoeren. De service werkt goed voor de ontwikkeling van zakelijke websites, kleine tot middelgrote online winkels en bestemmingspagina’s. Het is vrij intuïtief en begrijpelijk, zelfs voor gebruikers die geen ervaring hebben met webdesign. De websitebouwer heeft een goede verzameling responsieve sjablonen, die in talloze categorieën vallen waaruit gebruikers kunnen kiezen.

Het platform wordt geleverd met e-commerce- en blog-engines. Het onderscheidt zich ook van de massa vanwege de geïntegreerde websitemarketingtools. Deze omvatten e-mailmarketingfunctie, zakelijke promotie voor Facebook en Instagram, Google Mijn Bedrijf en Yelp-vermeldingen. De websitebouwer biedt ook een geavanceerde GoDaddy InSight-tool, waarmee u uw bedrijf op de best mogelijke manier kunt analyseren en promoten.

Dus als u van plan bent een eenvoudige website met opmerkelijke functionaliteit te starten, dan is GoDaddy misschien wel een van de systemen om voor te gaan. Als uw aspiraties voor webdesign echter serieuzer zijn en u van plan bent een project boordevol functies te ontwikkelen, dan is het zeker logisch om een ​​meer professionele en functionele websitebouwer te kiezen.

Probeer GoDaddy nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map