GreenGeeks gjennomgang

GreenGeeks anmeldelse


Besøk GreenGeeks.com

GreenGeeks gjennomgang

GreenGeeks startet i 2006, og har siden vokst til å betjene over 150 land med sine webhotellfunksjoner. Basert i LA, California, deres hjemmeside ble lansert ikke en gang for et tiår siden, selv om de har over 40 års erfaring med å tilby webhotell.

De legger vekt på "Grønn" i GreenGeeks, fordi de benytter seg av vindkraftkreditter. Dette er deres viktigste salgsargument, og det som skiller dem fra andre webhotellleverandører. Kundeservicen deres er omfattende, og gir 24-7-365 hjelp til alle kundene sine via e-post eller telefon.

GreenGeeks-funksjoner

GreenGeeks er et team av svært erfarne individer som tilbyr webhotelltjenester med bare den beste raset server-maskinvaren og topp moderne programvare, slik at nettstedet ditt kan komme i gang så raskt du kan administrere. Blant tjenestene deres som tilbys er:

Rimelige planer

Ubegrenset båndbredde

Ubegrenset diskplass

24/7/365 Support

30 dager pengene tilbake-garanti

Dette gjør tjenestene deres tiltalende for omtrent alle som måtte ønske seg et nettsted for sine egne tjenester.

Delte vertsplaner

Forhandler hosting planer

VPS-hostingplaner

De hevder at serverne deres vil holde nettstedet ditt konsekvent på nettet, med så lite driftsstans som mulig på grunn av utstyret av høy kvalitet. Dette utstyret inkluderer 24 GB DDR3 Ram, Intel Dual Quad Core Xeon-prosessorer, RAID-10 lagringsarrayer og Gigabit-tilkobling til bryterne.

GreenGeeks

GreenGeeks legger også stor vekt på å tilby superlativ kundeservice til hver enkelt person som bruker dem til hosting. De gir konstante 24-7 muligheter til å kontakte selskapet via telefon eller e-post, og en 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med dem.

GreenGeeks hovedfunksjon er i deres navn. De hevder å være en "grønn" selskap. Hva dette betyr er at de kjøper mange vindkraftkreditter for å oppveie den økologiske skaden som Internett gjør på jorden. Deres garanti for alle kundene deres er at de alltid vil erstatte tre ganger så mye energi som de legger ut.

Mange kunder vil synes det er trøstende å vite at når de bruker nettstedet sitt og tjener penger, vil de også hjelpe miljøet ved å velge GreenGeeks. Faktisk vil karbonavtrykket ditt være negativt, mer enn å fortrenge skaden du kan gjøre med det elektriske forbruket.

Kundeservicen deres er verdt å merke seg igjen som en del av hovedfunksjonene, fordi det er lett å tenke på en webhotell som bare en tomt der du betaler for å sette din egen eiendom, og eierne ofte er fraværende. Dette er ikke slik med GreenGeeks. De er veldig ivrige etter å glede og forpliktet seg til at kundetilfredshet er bærebjelken i deres virksomhet.

oppetid & Opptreden

GreenGeeks tar oppetid veldig alvorlig. Som nevnt over, kjøper de det beste innen maskinvare- og programvarefunksjoner, slik at de kan minimere driftsstans og eliminere nesten alle uplanlagte brudd på tjenesten. De holder klienter til et lavt antall per server, i stedet for å samle serverne bare for å tjene mer penger. Dette gjør det mulig for hver serverplass "puste" slik at det aldri blir overbelastet.

Likevel forbereder de seg på det verste, bare i tilfelle. Deres policy inkluderer nattlige sikkerhetskopier av alle klientens data, slik at i tilfelle et sammenbrudd eller uventet krasj, kan klienter gjenvinne mest – hvis ikke alt – av informasjonen og hente hvor de slapp..

Resultatene fra GreenGeeks hjemmeside:

Hjemmesiden er lastet på 2,1 sekunder

Hjemmesiden er fullastet på 3,2 sekunder

(Testserverregion: Los Angeles, USA. Tilkobling: Kabel (5/1 Mbps ved bruk av Chrome). Dato: 10. mars 2014)

Pengene tilbake-garanti

Med GreenGeek står klienter fritt til å kansellere sine kontoer når som helst uten å betale for det. Selskapet tilbyr også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti for nye hostingkontoer, og du vil ikke finne noen skjulte avgifter.

Kundeservice

Trenger vi å si mer om emnet? Det er tydelig at kundestøtte er en av GreenGeeks høyeste prioriteringer og poeng med stolthet. Dette gir stor tillit til selskapets omdømme og ytelse.

Med deres 24-7-365-støtte, utvidede telefontidstimer, godt kvalifiserte teknikere og 30-dagers pengene-tilbake-garanti, virker det nesten absurd å ikke stole på dem.

GreenGeeks mangler bare live chat online. Imidlertid kan deres andre kundeservicefunksjoner og deres pålitelige e-postreaksjonsevne gjøre opp for dette underskuddet. GreenGeeks er en flott alternativ energiressurs for webhotell som gjør godt for jorden og dens kunder.

GreenGeeks kupongkoder

Her finner du GreenGeeks-kupongkoder (2015-oppdatering – testet og fungerer) for å spare deg for penger på hosting-planer fra GreenGeeks. Bruk denne GreenGeeks-kupongkoden og få 20 prosent avslag.

Få 20% avslag på GreenGeeks-vertsplaner. Pakker for så lave som $ 3,96 i måneden!

KLIKK HER FOR Å AKTIVERE KODE

Om GreenGeeks

GreenGeeks tar klimaendringer på alvor. Grønn webhotell er ikke en form for markedsførings-gimmick. For hver 1x kraftenhet tar GreenGeeks fra nettet de kjøper 3x studiepoeng med vindenergi og sender det tilbake til nettet for å oppveie deres karbonavtrykk.

Kilde: greengeeks.com/green-hosting

GreenGeeks på Twitter

GreenGeeks-uttalelser

Virkelig solid, gode funksjoner og god pris for WordPress-hosting. Nær en 5 av 5 rangering! (Oliver – 18. mai 2015)

Elsker det faktum at jeg bidrar til miljøet, gode tjenester og pris er en bonus også :) (Tracy – 18. juli 2014)

GreenGeeks tiltrakk meg fordi jeg var engasjert i det grønne webhotellet. Pengesparekupongkoden var også en medvirkende faktor lol. (Jose – 1. mai 2014)

Flott selskap, kraftige funksjoner og fantastiske priser. Veldig glad. Pluss at jeg hjelper miljøet. (Ken – 23. mars 2014)

Jeg vet ikke så mye om datamaskiner, men jeg klarte å få bloggen opp. Hver gang jeg har et teknisk supportproblem, er Green Geeks-ansatte der for å hjelpe meg. (Fiona – 5. mars 2014)

GreenGeeks.com gjennomsnittlig rangering er

4,5 av 5.
Basert på 5 omtaler.

GreenGeeks planer & Priser

GreenGeeks tilbyr kraftig og funksjonsrik hosting på delte, forhandler- og VPS-hostingplaner.

Disklagring

ubegrenset

Vert for ubegrensede domener

Gratis domenenavn for kontoens levetid

Gratis startside

Gratis nettstedmigrering

Gratis dra og slipp nettstedsbygger

POP3 / POP3 Sikker e-poststøtte

ubegrenset

IMAP / Secure IMAP E-poststøtte

ubegrenset

Konserter med nettstedoverføring

ubegrenset

Videresending av e-postkontoer

ubegrenset

E-post Autoresponder

ubegrenset

Tilleggsdomener

ubegrenset

Parkerte domener

ubegrenset

Underdomener

ubegrenset

Ytterligere FTP-kontoer

ubegrenset

MySQL-databaser

ubegrenset

CGI-Bin

Webmail-tilgang

CGI-biblioteket

Server side inkluderer

Forsiden 2000/2002 utvidelser

Kontokontrollpanel

FTP-tilgang

SSH (Shell) tilgang

Overstyre .htaccess-støtte

Anonym FTP

Loggfiler + nettstedstatistikk

Tilpassede feilsider

Nettbasert filbehandling

Tilpassede Cronjobs

Spam Assassin Protection

Fantastico & Softaculous 1-klikks installasjonsprogram

24/7/365 nordamerikansk støtte

30 dagers pengene tilbake-garanti

GreenGeeks anmeldelse Sammendrag

Så er Green Geeks noe bra?

GODT: 30-dagers pengene tilbake-garanti. Billige priser. Generøse funksjoner. Miljøvennlig. Gratis nettsted migrering.

IKKE-SÅ-GODT: Kundestøtte passer ikke alltid best for absolutt nybegynnere.

Hvis omsorg for miljøet er høyt på agendaen din, er det en no-brainer som du bør få grønn webhotell fra GreenGeeks. De er det eneste webhotellfirmaet som har et oppdrag å motregne karbonutslipp. Men GreenGeeks er ikke bare det miljøvennlige alternativet når du kjøper webhotell. GreenGeeks er også et selskap som tilbyr kraftig, funksjonsrik og rimelig webhotell.

Selskapet tilbyr en rekke hostingpakker for å imøtekomme behovene til enhver kunde, det være seg en personlig blogg eller et lite forretningsnettsted. Deres generøse funksjoner, rimelige priser og solid omdømme fra industrien gjør GreenGeeks til et anbefalt selskap å bruke i budsjettet webhotell.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map