Homestead anmeldelse

Homestead – er en software til websidebygning, der har været på markedet i et stykke tid. Virksomheden blev grundlagt i 1997 og blev oprindeligt lanceret som en hostingudbyder. I dag tilbyder platformen et sæt solide webstedsbygningsfunktioner til at oprette forskellige sider fra bunden af. Den største fordel er, at brugere ikke behøver at vide, hvordan man koder for at komme med en blog, et lille websted for små virksomheder eller en online shop.


Platformen leverer tilstrækkelig funktionalitet til at starte forskellige online-projekter. Her har vi et bredt udvalg af forskellige skabeloner tilgængelige i Homestead designgalleri. Brugere kan drage fordel af klar-til-brug hosting løsning ikke kun til at bygge, men også gå online med deres websteder. Yderligere funktioner som SEO-tjenester, SimpleStore eller Search Ads kan komme godt med, når du har brug for at markedsføre dit websted. Denne gennemgang er for at sammenligne og kontrastere Homestead-hits og -misser, så brugerne kan bestemme, om platformen passer til deres behov eller ej.

1. Brugervenlighed

Platformen hævder at være designet til nybegynder, der ikke ved, hvordan man skal kode. Det er 100% sandt. Ingen tekniske færdigheder kræves for at opbygge og implementere webstedet. Systemet bruger en traditionel træk-og-slip-editor, der gør det temmelig enkelt at omorganisere sidestrukturen, redigere indhold eller tilføje nye blokke. Desuden har Homestead en 30-dages gratis prøveperiode for at kontrollere, hvordan alle funktionerne fungerer. På den anden side kan nogle brugere måske ikke sætte pris på at angive deres faktureringsinfo lige fra starten.

Kom godt i gang

For at komme i gang med din gratis prøveperiode skal du gennemføre to faser:

 1. Log ind kræver din e-mail og adgangskode for at åbne platformen.
 2. Personlige data og faktureringsinfo. Det er her, du skal angive dit land, adresse og kreditkortnummer. De opkræver ikke gebyrer uden din godkendelse, mens dine personlige oplysninger er sikre. Imidlertid kan nogle måske ikke lide ideen.

Nu er du fri til at komme i gang med hjemmesiden.

WYSIWYG Webstedsbygger

Grænsefladen er temmelig enkel og intuitiv, selvom nogle måske tror, ​​at de gik tilbage i flere år i fortiden. Kontrolpanelet er en smule forældet. På den anden side leverer det den old-school-effekt, som nogle brugere måske værdsætter.

Homestead Editor

Systemet vil stille dig flere spørgsmål til at identificere webstypetypen og justere indbyggede funktioner og tilføjelser for at spare din tid. Derefter tilbyder det et fuldt tilpasseligt layout, der ikke kun inkluderer forudinstallerede apps, men også branchespecifikke tekster, som du muligvis redigerer. Derudover er du fri til at tilføje dine egne elementer. Systemet gør det nemt at tilpasse hver side, flytte eller omarrangere blokke, arbejde med tekstindhold, tilføje mediefiler osv.

Hjemmeside Indhold på hjemmesiden

Træk-og-slip-editoren er nem at bruge, mens instrumentbrættet indeholder alle nødvendige elementer i drop-menuen til venstre. Vælg den blok, du har brug for, og få den på din side. Indstillingen inkluderer menuer, fotogallerier, sektioner om os og kontakt os, produkter, tjenester med mere. Med andre ord, Homestead har alle de værktøjer, du muligvis har brug for oprette et websted fra bunden.

2. Funktioner & Fleksibilitet

Vi kan ikke sige, Homestead er ekstremt rig med funktioner, selvom du her har alle de vigtige værktøjer ikke kun til at oprette et websted, men også for at gøre det mere brugervenligt. Fra rige fotogallerier med gratis billeder til et bredt udvalg af skabeloner, SEO og e-handelsfunktioner. Lad os se på, hvad det tilbyder.

 • Tilføjelser og apps – brugere kan vælge mellem en rig samling widgets. De inkluderer ikke kun typiske afstemninger og kort, men også gratis billedgallerier med tusinder af professionelle billeder ud over fora, kontaktformularer, gæstebøger, integrerede YouTube-videoer og Facebook-sider.
 • Bredt udvalg af skabeloner – platformen tilbyder i øjeblikket hundreder af webstedsskabeloner. Du kan vælge ethvert layout for at oprette et websted for begivenhedsplanlægning, lille digital butik, professionel blog eller firmwebsite. Alle skabeloner leveres med et sæt indbyggede apps og relevant branche-specifikt indhold. De er dog ikke mobile lydhør i øjeblikket.
 • Indstillinger for Homestead Design

 • SimpleStore – Ved hjælp af SimpleStore kan du nemt sælge op til 100 produkter online og give dine kunder en nem kasseoplevelse med flere betalingsløsninger. Hvis du vil sælge yderligere produkter, få lagerstyring og rapportering, skal du vælge deres Advanced E-handel.
 • Homestead e-handel

 • WebListings – Med denne service får din virksomhed større eksponering for lokale potentielle kunder. Det sender automatisk dine forretningsoplysninger til Google, Yahoo, Yellowpages og 100+ mapper. Denne service sparer din tid ved at lade dig redigere og opdatere oplysninger et enkelt sted (vi har set noget lignende på webs).
 • SEO-tjenester – Homestead bruger ikke automatiske SEO-strategi-generatorer. Det har en pulje af lokale SEO-eksperter, der etablerer en individuel tilgang, når de udfører en vellykket SEO-plan for at imødekomme brugernes specifikke mål og behov. De bruger ajourførte taktikker og instrumenter til at øge dit webstedsrangement og tilbyder detaljerede rapporter og analyser.
 • Homestead SEO

 • Webstedsstatistik – værdifulde realtidsrapporter er en del af hver Homestead-plan. Det giver dig mulighed for at identificere de mest populære sider og bestemme de mest succesrige trafikkanaler. Du er altid opmærksom på, hvor dine brugere kommer fra, samt deres opførsel på stedet.
 • Hjemmestatsstatistikker

 • Webstedshosting – Homestead er en alt-i-en-løsning, hvilket betyder, at du ikke behøver at pleje hosting eller domæne separat. Vælg blot en plan med tilstrækkelig båndbredde og lagerplads til at styre alle dine webstets aktiver fra et enkelt instrumentbræt.

Sættet med funktioner afhænger af den plan, du vælger, mens nogle baselineindstillinger som gratis skabeloner, adgang til billedgallerier og selve webstedsbyggeren leveres med alle pakker.

3. Design

Homestead tilbyder flere måder at bringe den ønskede designide til liv. Først og fremmest kan du bruge en færdiglavet skabelon afhængigt af din webstype. En anden måde er at vælge lokale designere fra Homestead, der har arbejdet ned for dig.

Hjemmeadead-skabeloner

Platformen tilbyder i øjeblikket flere hundrede skabeloner, der henviser til forskellige forretningsnicher. De repræsenterer skræddersyede blogs, websteder til små virksomheder, arrangementer, små digitale butikker, porteføljer osv. Alle temaer er professionelt designet, selvom de ser lidt typiske ud. På den anden side vil det næppe være et problem, da brugerne får tilstrækkelig tilpasningsfrihed.

Hjemmeadead-skabeloner

For eksempel har platformen et enormt billedbibliotek med over 1 million royaltyfrie billeder. Funktionen er tilgængelig med hver planlægning, så du får mest muligt ud af professionelle billeder og fotos.

Homestead Design Studio

Hvis du ikke klarer at implementere den ønskede webstilsstil og trænger efter professionel assistance, vil Homestead-profferne gøre jobbet. Platformen har en pool af professionelle designere, der kan lejes. Du vil drage fordel af et unikt design, der er udformet individuelt for dig med opmærksomhed på SEO-funktioner og generelle anvendelighed.

4. Kundesupport

Homestead tilbyder ikke meget med hensyn til kundesupport. Vi mener, at der ikke er så mange måder at komme i kontakt med, som du kan forvente af et webstedsbygning + hosting-software. Systemet leverer to vigtige måder at løse forskellige problemer på. De omfatter:

 • Gratis telefon for øjeblikkelig kontakt.
 • Homestead Help Center hævder at være tilgængelig 24/7. Der kan du bede om hjælp fra Web Advisor eller mere erfarne platformbrugere. Hjælpecentret indeholder meget information, der dækker forskellige aspekter af arbejde med Homestead.

Platformens YouTube-kanal tilbyder et væld af videoguider og tutorials. Derudover har Homestead et voksende Facebook-community med lidt mere end 3.000 følgere.

5. Prispolitik

Brugere kan vælge mellem tre tilgængelige prisplaner. Der er ingen speciel rabat for årlig betaling, ligesom nogle andre platforme gør. Den månedlige pris er fast, selvom der er en 30-dages gratis prøveperiode. Pakkerne er som følger:

 • Startplan koster $ 7,99 / måned. Det er godt for blogs eller porteføljer med små virksomheder med ikke mere end 5 sider. Med denne plan får du 5 GB båndbredde og 25 MB lagerplads.
 • Forretningsplan koster $ 22.99 / måned. Det er godt for små e-handelsprojekter med op til 3 sider og ikke mere end 100 sider. Pakken giver dig mulighed for at tilføje SimpleStore-tilføjelser for yderligere $ 14.99 pr. Måned.
 • Business Plus koster $ 62.99, så du kan bygge et ubegrænset antal websteder med så mange sider, som du har brug for. Du får 10 GB lagerplads og 500 GB båndbredde med marketingværktøjer og webstedsstatistikker inkluderet i pakken. Endnu en gang koster det at tilføje en SimpleStore-funktion $ 14.99 pr. Måned.

Alle tre planer har gratis baseline-funktioner, der inkluderer gratis skabeloner, fuld adgang til billedbiblioteker og webstedsbygger og kundesupport.

6. Fordele og ulemper

Homestead kan være en god ide til små og mellemstore projekter, medmindre du er begrænset af budgettet. Planerne er temmelig pricy, mens skabeloner kunne have et mere opdateret look. På den anden side har platformen stadig nogle åbenlyse fordele.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Hundredvis af gratis skabeloner og s drag-and-drop-editor.
&# X2714; Forskellige tilføjelser og apps.
&# X2714; Enkel indstilling af onlinebutikker.
&# X2714; Ingen kodning kræves.
&# X2714; Alt-i-en-løsning til newbies.
&# X2714; Stort billedbibliotek.
&# X2714; Den brugerdefinerede pulje af SEO og webdesign proffs.
Plans Overprispriser.
✘ Ingen lydhør skabeloner og kedeligt tema design.

Konklusion

Homestead stræber efter at ramme markedet med sin løsning til websidebygning. Det er temmelig let at bruge og har nogle gode tilpasningsmetoder. Samtidig er det stadig meget, der skal gøres. Grænsefladen er forældet og bringer os tilbage til 2000’erne. Pricy planer opfylder næppe hver enkelt brugers krav. Manglen på mobile responsive skabeloner er bestemt en enorm miss.

På den anden side har platformen et sæt baseline-funktioner til lancering af et solidt websted. Hvis man ikke overvejer nogle af sine ulemper, giver det dig mulighed for at implementere SEO-venlige, brugerorienterede projekter, der stadig kan arbejde.

Prøv Homestead nu

 Det er nemt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map