Homestead gjennomgang

Homestead – er en programvare for bygging av nettsteder som har vært på markedet en stund. Selskapet ble grunnlagt i 1997 og ble opprinnelig lansert som et vertsleverandør. I dag tilbyr plattformen et sett med solide byggefunksjoner for å lage forskjellige nettsteder fra bunnen av. Den største fordelen er at brukere ikke trenger å vite hvordan de skal kode for å komme med en blogg, et lite nettsted eller en nettbutikk..


Plattformen leverer nok funksjonalitet til å starte forskjellige online prosjekter. Her har vi et bredt utvalg av forskjellige maler tilgjengelig i Homestead designgalleri. Brukere kan ha fordel av en klar løsning for å bruke vertsløsningen ikke bare for å bygge, men også gå online med sine nettsteder. Ytterligere funksjoner som SEO-tjenester, SimpleStore eller Søkeannonser kan komme til nytte når du trenger for å markedsføre nettstedet ditt. Denne gjennomgangen er for å sammenligne og kontrastere Homestead-treff og savner, slik at brukere kan bestemme om plattformen passer til deres behov eller ikke.

1. Brukervennlighet

Plattformen hevder å være designet for nybegynnere som ikke vet hvordan de skal kode. Vel, det er 100% sant. Ingen tekniske ferdigheter kreves for å bygge og distribuere nettstedet. Systemet bruker en tradisjonell dra-og-slipp-redigeringsprogram som gjør det ganske enkelt å omorganisere sidestrukturen, redigere innhold eller legge til nye blokker. Dessuten har Homestead en 30-dagers gratis prøveperiode for å sjekke hvordan alle funksjonene fungerer. På den annen side er det ikke sikkert noen brukere setter pris på å indikere faktureringsinformasjonen sin helt fra starten.

Starter

For å komme i gang med en gratis prøveperiode, må du fullføre to etapper:

 1. Innlogging krever e-post og passord for å komme inn på plattformen.
 2. Personopplysninger og faktureringsinfo. Det er her du skal angi land, adresse og kredittkortnummer. De krever ikke gebyrer uten din godkjenning, mens din personlige informasjon er trygg. Imidlertid liker noen kanskje ikke ideen.

Nå står du fritt til å komme i gang med nettstedet.

WYSIWYG Nettstedsbygger

Grensesnittet er ganske enkelt og intuitivt, selv om noen kanskje tror de gikk tilbake i flere år tidligere. Kontrollpanelet er litt utdatert. På den annen side leverer den den gamle skolevirkningen noen brukere kan sette pris på.

Homestead Editor

Systemet vil stille deg flere spørsmål for å identifisere nettstedstypen og justere innebygde funksjoner og tillegg for å spare tid. Deretter tilbyr den en fullstendig tilpassbar layout som inkluderer ikke bare forhåndsinstallerte apper, men også bransjespesifikke tekster som du kan redigere. I tillegg står du fritt til å legge til egne elementer. Systemet gjør det enkelt å tilpasse hver side, flytte eller ordne blokker, jobbe med tekstinnhold, legge til mediefiler osv.

Innhold på hjemmesiden

Dra-og-slipp-redigereren er enkel å bruke mens instrumentpanelet inneholder alle nødvendige elementer i slippmenyen til venstre. Bare velg blokken du trenger, og ha den på siden din. Alternativet inkluderer menyer, fotogallerier, Om oss og Kontakt oss seksjoner, produkter, tjenester og mer. Med andre ord, Homestead har alle verktøyene du måtte trenge opprette et nettsted fra bunnen av.

2. Funksjoner & fleksibilitet

Vi kan ikke si, Homestead er ekstremt rik med funksjoner, selv om du her har alle viktige verktøy for ikke bare å bygge et nettsted, men også for å gjøre det mer brukervennlig. Fra rike fotogallerier med gratis bilder til et bredt utvalg av maler, SEO og e-handelsfunksjoner. La oss se på hva den tilbyr.

 • Tillegg og apper – brukere kan velge mellom en rik samling av småprogram. De inkluderer ikke bare typiske avstemninger og kart, men også gratis bildegallerier med tusenvis av profesjonelle bilder i tillegg til forum, kontaktskjemaer, gjestebøker, integrerte YouTube-videoer og Facebook-sider.
 • Bredt utvalg av maler – plattformen tilbyr for øyeblikket hundrevis av nettstedsmaler. Du kan velge hvilken som helst layout for å opprette en begivenhetsplanleggingsside, liten digital butikk, profesjonell blogg eller bedriftsnettsted. Alle maler har et sett med innebygde apper og relevant bransjespesifikt innhold. De er imidlertid ikke mobile respons akkurat nå.
 • Innstillinger for Homestead Design

 • SimpleStore – ved å bruke SimpleStore kan du enkelt selge opptil 100 produkter på nettet og gi kundene dine en enkel kassaopplevelse med flere betalingsløsninger. Hvis du vil selge tilleggsprodukter, få lagerstyring og rapportering, må du velge avansert e-handel.
 • Homestead e-handel

 • WebListings – med denne tjenesten vil bedriften din få større eksponering for lokale potensielle kunder. Den vil automatisk sende forretningsinformasjonen din til Google, Yahoo, Yellowpages og 100+ kataloger. Denne tjenesten sparer tiden din ved å la deg redigere og oppdatere informasjon på et enkelt sted (vi har sett noe lignende på webs).
 • SEO-tjenester – Homestead bruker ikke automatiske SEO-strategi-generatorer. Det har et basseng av lokale SEO-eksperter som etablerer en individuell tilnærming når de gjennomfører en vellykket SEO-plan for å møte brukernes spesifikke mål og behov. De bruker oppdaterte taktikker og instrumenter for å øke nettstedets rangering og tilbyr detaljerte rapporter og analyser.
 • Homestead SEO

 • Nettstatistikk – verdifulle sanntidsrapporter er en del av hver Homestead-plan. Den lar deg identifisere de mest populære sidene og bestemme de mest vellykkede trafikkanalene. Du er alltid klar over hvor brukerne dine kommer fra, så vel som om deres oppførsel på stedet.
 • Hjemmestatsstatistikk

 • Nettstedsvert – Homestead er en alt-i-ett-løsning, som betyr at du ikke trenger å bry deg om hosting eller domene separat. Bare velg en plan med nok båndbredde og lagring til å administrere alle nettstedets eiendeler fra et enkelt dashbord.

Funksjonssettet vil avhenge av planen du velger mens noen grunnleggende alternativer som gratis maler, tilgang til bildegallerier og selve nettstedbyggeren kommer med alle pakker.

3. Design

Homestead tilbyr flere måter å bringe den ønskede designideen til live. Først av alt kan du bruke en ferdig mal avhengig av nettstedstypen. En annen måte er å velge lokale designere fra Homestead som vil ha arbeidet ned for deg.

Hjemme mal

Plattformen tilbyr for tiden flere hundre maler som refererer til forskjellige forretningsnisjer. De representerer skreddersydde blogger, nettsteder for små bedrifter, arrangementer, små digitale butikker, porteføljer, etc. Alle temaer er profesjonelt designet selv om de ser litt typiske ut. På den annen side vil det neppe være et problem, ettersom brukere får nok tilpasningsfrihet.

Hjemme mal

For eksempel har plattformen et enormt bildebibliotek med over 1 million royaltyfrie bilder. Funksjonen er tilgjengelig med hver planlegging slik at du får mest mulig ut av profesjonelle bilder og bilder.

Homestead Design Studio

Hvis du ikke klarer å implementere ønsket nettstedstil og ønsker profesjonell hjelp, vil Homestead-proffene gjøre jobben. Plattformen har et basseng med profesjonelle designere som kan leies. Du vil dra nytte av et unikt design laget individuelt for deg med oppmerksomhet til SEO-funksjoner og generell brukbarhet.

4. Kundesupport

Homestead tilbyr ikke mye når det gjelder kundestøtte. Vi mener det ikke er så mange måter å komme i kontakt med som du kan forvente fra et nettsted bygging + hosting programvare. Systemet leverer to viktige måter å løse forskjellige problemer. De inkluderer:

 • Gratis telefon for en øyeblikkelig kontakt.
 • Homestead Help Center hevder å være tilgjengelig 24/7. Der kan du be om hjelp fra Web Advisor eller mer erfarne plattformbrukere. Hjelpesenteret inneholder mye informasjon som dekker ulike aspekter ved å jobbe med Homestead.

Platformens YouTube-kanal tilbyr et vell av videoveiledninger og opplæringsprogrammer. I tillegg har Homestead et voksende Facebook-samfunn med litt mer enn 3000 følgere.

5. Prispolitikk

Brukere kan velge mellom tre tilgjengelige prisplaner. Det er ingen spesiell rabatt for årlig betaling som noen andre plattformer gjør. Månedsprisen er fast, selv om det er en 30-dagers gratis prøveperiode. Pakkene er som følger:

 • Startplan koster $ 7,99 / måned. Det er bra for småbedrifts nettsteder blogger eller porteføljer med ikke mer enn 5 sider. Med denne planen får du 5 GB båndbredde og 25 MB lagringsplass.
 • Forretningsplan koster 22,99 dollar / måned. Det er bra for små e-handelsprosjekter med opptil 3 nettsteder og ikke mer enn 100 sider. Pakken lar deg legge til SimpleStore-tillegg for ytterligere $ 14.99 per måned.
 • Business Plus koster $ 62.99, slik at du kan bygge et ubegrenset antall nettsteder med så mange sider du trenger. Du får 10 GB lagringsplass og 500 GB båndbredde med markedsføringsverktøy og nettstedstatistikk inkludert i pakken. Nok en gang vil det å legge til en SimpleStore-funksjon koste deg $ 14,99 per måned.

Alle tre planene har gratis grunnlinjefunksjoner som inkluderer gratis maler, full tilgang til bildebiblioteker og nettstedbygger, og kundesupport.

6. Fordeler og ulemper

Homestead kan være en god idé for små og mellomstore prosjekter, med mindre du er begrenset av budsjettet. Planene er ganske dyrebare mens maler kan ha et mer oppdatert utseende. På den annen side har plattformen fremdeles noen åpenbare fordeler.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Flere hundre gratis maler og dra-og-slipp-redigerer.
&# X2714; Ulike tilleggsprogrammer og apper.
&# X2714; Enkel nettbutikkinnstilling.
&# X2714; Ingen koding kreves.
&# X2714; Alt-i-ett-løsning for nybegynnere.
&# X2714; Stort bildebibliotek.
&# X2714; Den tilpassede bassenget med proffs for SEO og webdesign.
✘ Overprisede planer.
✘ Ingen responsive maler og kjedelig temadesign.

Konklusjon

Homestead streber etter å treffe markedet med sin løsning for nettstedsbygging. Den er ganske enkel å bruke og har noen gode tilpasningsmidler. Samtidig er det fortsatt mye arbeid som skal gjøres. Grensesnittet er utdatert og tar oss tilbake til 2000-tallet. Pricy planer vil neppe tilfredsstille kravene til hver enkelt bruker. Mangelen på mobile responsive maler er absolutt en enorm glipp.

På den annen side har plattformen et sett med grunnleggende funksjoner for å lansere et solid nettsted. Hvis du ikke vurderer noen av ulempene, lar den deg distribuere SEO-vennlige, brukerorienterte bare prosjekter som fremdeles kan fungere.

Prøv Homestead nå

 Det er lett

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map