HostGator anmeldelse

HostGator anmeldelse


HostGator – er en skybaseret hostingudbyder, hvilket gør det anderledes end delte serverløsninger. Cloud-teknologier sikrer forbedret ydelse og bedre sikkerhed for webstedet. Trafikspring og overbelastede servere er ikke længere et problem, da cloud-hosting bruger flere servere i et enkelt økosystem for at sikre, at alt fungerer problemfrit, hvis nogen af ​​dem går ned.

Platformen har givet sig et godt navn takket være god nok ydelse, høj oppetid og stabil hastighed. Det tilbyder flere pakker, der inkluderer WordPress-hosting og andre serverløsninger, der opfylder dine forretningsmæssige mål. Desuden har den nogle unikke muligheder, der kan gøre forskellen, når du vælger en velrenommeret og sikker hostingudbyder.

1. Fordele og ulemper

HostGator er en af ​​de længstkørende hostingudbydere på markedet. Det har udviklet sig gennem årene med nye funktioner.

Brugere kan vælge mellem flere hostingløsninger, der ikke kun inkluderer skybaserede men også VPS, delte, dedikerede og WP-optimerede servere.

På trods af alle muligheder bringer det til slutbrugeren, nogle små ulemper kan muligvis stadig finde sted. Lad os definere de centrale fordele og ulemper ved HostGator-hostingplatformen.

HostGator fordele:

 • Resultater af god hastighedstest – I henhold til de nylige tests udført af Bitcaptcha scorer HostGator A + -resultaterne på trods af placeringen. Testene har vist høj sidehastighedshastighed selv i USA-baserede placeringer.
 • Fejlfri oppetid – platformens oppetidspunkt er tæt på perfekt. HostGator-servere har vist 99,94% i løbet af de sidste 24 måneder. Et par hostingudbydere kan prale af sådan stabilitet.
 • Sikkerhedsfunktioner – platformen bekymrer sig om kundernes websides sikkerhed, der tilbyder nye værktøjer ud over regelmæssige systemopdateringer, instrumenter til at forhindre mulige svindel, spam, svindel osv..
 • Yderligere ressourcer – som en skybaseret serverløsning sikrer HostGator et stabilt websted, der kører, selvom en af ​​serverne går ned. Med andre ord har platformen yderligere ressourcer til brug når som helst.
 • Intuitivt kontrolpanel – systemet er temmelig enkelt at bruge, selv for nybegynder, der aldrig har behandlet hostingfunktioner før. Platformen har udviklet sit eksklusive kontrolpanel med alle værktøjer lige foran brugeren i rækkevidde af et klik.

Vi skal også bemærke, at HostGator er en overkommelig hosting på trods af det enorme udvalg af praktiske funktioner. De fleste brugere kan dog ikke lide nogle ting ved platformen.

HostGator Cons:

 • Talrige Upsells – Du bliver måske irriteret over utallige tilbud på yderligere produkter og pakker, som du måske aldrig har brug for. Opsalgspolitikken er ret irriterende.
 • Begrænset hukommelse – nogle kan synes det er overraskende, at hukommelsesområdet er ret begrænset. Den maksimale plan leveres med kun 6 GB plads. Det er måske ikke nok til voksende eller komplicerede projekter.
 • Et domænet gebyr – selvom alle planer inkluderer et gratis domæne, bliver du tvunget til at betale et ekstra gebyr, hvis du nægter at bruge det efter 1 år udløber. Det lyder som en mærkelig prispolitik.

Hvis man sammenligner med alle gode og dårlige sider ved HostGator-tilbudet, ser det stadig ud som en god hostingløsning for webstedsejere, der trænger efter udvidede serverressourcer, solide sikkerhedsteknologier, god nok ydelse og nogle ekstra frynsegoder, som vi vil beskrive yderligere.

2. Hosting-funktioner

Bortset fra baseline-funktionalitet, der inkluderer typiske sikkerhedsværktøjer, høj hastighed og gode oppetidssatser, har HostGator nogle specielle instrumenter, der kan leveres ud af kassen. De gør deres serverløsninger endnu mere fleksible.

 • Gator Website Builder – platformen har sin brugerdefinerede webstedsbygger til at oprette enkle websteder på få minutter. Værktøjet kræver ikke tekniske færdigheder og lader nybegynder bygge projekter fra jorden uden kodning. Instrumentet har et separat App-marked med tilføjelsesprogrammer og widgets ud over standard SEO muligheder, betaling gateway integration, blogging funktioner og mere.
 • Udvidet sikkerhedspakke – systemet tilbyder et godt sikkerhedsværktøjssæt med 4 forskellige løsninger i pakken. De inkluderer værktøj til domænefortrolighed, CodeGuard, SiteLock og G Suite. Læs mere om hver sikkerhedsfunktion i afsnittet “Sikkerhed”.
 • Ressourcestyring – brugere får total kontrol over tildelte ressourcer. Du kan overvåge og bruge dem når det er nødvendigt takket være skybaserede serverteknologier.
 • Optimale cache-konfigurationer – platformen bruger integreret cache for at sikre hurtigere indlæsningshastighed på webstedet. Siderne indlæses også hurtigere, når de anmodes om fra skyen.
 • Spejlet kopier – systemet bruger dataspejleteknologier. De fungerer som datadistributører på tværs af flere enheder. Funktionen aktiveres automatisk.
 • Brugerdefineret kontrolpanel – HostGator har sin eksklusive cPanel, der leverer fuld kontrol over din konto, brugere er i stand til at oprette nye konti samt styre ubegrænsede underdomæner fra et enkelt dashboard.
  Hostgator Dashboard
 • WP-optimeret hosting – en god funktion til alle WordPress fans. Det inkluderer gratis webstedsmigrering, problemfri integration med CMS, et simpelt kontrolpanel med mere.

Som du kan se, har platformen nogle gode ekstraudstyr at tilbyde ud over hosting-baseline-funktionalitet. Vi skal også bemærke flere gratis indstillinger, herunder tilsluttet SSL og 1-års gratis domæne for alle HostGator-kunder.

3. Ydeevne

Platformen bruger avancerede teknologier for at sikre, at webstedets stabile drift. Bortset fra skybaserede løsninger bruger HostGator spejleteknologier og cachekonfigurationer for at få mest muligt ud af sidehastigheden. De seneste test har vist, at hostingudbyderen opfylder kravene til A + -niveau, mens den gennemsnitlige sidebelastningshastighed er 691ms.

Oppetidsprocenten har været tæt på 99,94% i de sidste to år. Det har også datacentre beliggende i forskellige dele af verden, herunder USA og Europa. Det sikrer hurtig serverrespons, selv i Australien (413ms), Singapore (447ms) og Brasilien (281ms). Hvis du målretter mod et USA-baseret publikum med dit websted, svarer serveren på mindre end 1 sekund.

4. Sikkerhed

Vi har allerede sagt et par ord om HostGator-sikkerhedskit. Det inkluderer flere avancerede teknologier, der er tilgængelige for hver bruger i en enkelt pakke. Sikkerhedsværktøjssættet består af følgende:

 • CodeGuard – et system til at holde dit håndværk sikkert ved hjælp af automatiske daglige rygge og op til tre webstedsgendannelser pr. Måned, hvis noget går galt.
 • SiteLock – en teknologi til at blokere botangreb. Det registrerer automatisk malware og svindeltrusler og eliminerer deres kilde.
 • Gratis SSL – brugere vil sætte pris på integreret SSL-kryptering designet til at sikre sikre transaktioner.
 • Domænes privatliv – et værktøj til at holde dine personlige oplysninger sikre. Den indeholder teknologier, der også holder din e-mail væk fra spammere.

5. Kundesupport

HostGator tilbyder flere måder at få den nødvendige hjælp i tilfælde af tekniske eller andre problemer. Brugere vil sætte pris på flere øjeblikkelige måder at kontakte supportteamet. De inkluderer en Live Chat-funktion og telefonnumre afhængigt af kundens bopæl. Vælg en international telefon eller lokalt telefonnummer. Der er også en chance for at sende en fax.

Hostgator Live Support

En anden måde at løse dit problem på er at indtaste en enorm videnbase med talrige videoguider, selvstudier ud over kunder og supportportaler. De er tilgængelige i form af et samfund med mange nyttige oplysninger. Du kan også gå ind i en virksomheds blog med forskellige artikler, opdateringsbeskrivelser og andet materiale, der kan komme godt med.

6. Prispolitik

Platformen tilbyder adskillige serverløsninger afhængigt af dit webstedstype og krav. Den skybaserede hostingpakke er posten. Det leveres med tre større planer:

Hostgator-prisfastsættelse

 • Hatchling-plan starter kl $ 2,75 pr. måned for et enkelt domæne med 2 GB hukommelse.
 • Baby plan koster $ 3,95 pr. måned for ubegrænsede domæner og 6 GB diskplads.
 • Forretningsplan prisen er $ 5,95 med ubegrænsede domæner og 6 GB hukommelse.

Alle planer inkluderer gratis SSL og et 1-årigt domæne. Den dårlige nyhed er, at du er nødt til at betale domæneafgiften, selvom du ikke planlægger at forlænge det efter 1 år. Gebyret er $ 17.99 for hvert domæne, du har.

Brugere kan også vælge WP-optimerede planer, der koster $ 5,95, $ 7,95 og $ 9,95 afhængigt af planen. Ikke så overkommelig, som du måske forventer at overveje billigere muligheder tilgængelige på markedet, inklusive Bluehost med sin Basic WP-plan, der starter på $ 2,95 pr. Måned.

VPS-hosting starter ved $ 29,95 pr. Måned, mens dedikerede servere koster dig $ 118.99 pr. Måned, hvis du har brug for flere digitale aktiver og ressourcer.

Konklusion

HostGator er en kraftfuld og sikker hostingudbyder med nok funktioner til at drage fordel af. Det fungerer efter forskellige websitetstyper, herunder e-handel, små virksomheder eller indholdsbaserede projekter. Det leverer et udvalg af serverløsninger med god ydelse og avancerede sikkerhedsmidler. Det er intuitivt og let at bruge ud over dets omfattende kundesupport.

Hostingudbyderen tilbyder flere serverpakker. Nogle af dem ser imidlertid omkring for dyre, især hvis de sammenlignes med andre alternativer, der præsenteres på hostingmarkedet. På den anden side er HostGator stadig værd at betale disse penge.

Prøv Hostgator NU

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map