HostGator gjennomgang

HostGator anmeldelse


Besøk HostGator.com

HostGator gjennomgang

HostGator er et av de største og mest anerkjente webhotellmerkene både i Amerika og globalt. Kjent for sitt høye støttenivå og sitt omfattende utvalg av hostingplaner, kommer det ikke som noen overraskelse at over åtte millioner nettsteder er betrodd HostGator.

Med et bredt utvalg av webhotellplaner som spenner fra delte servere til dedikerte servere, tilbyr HostGator rimelige og funksjonsrike planer som passer alle behov. Ikke bare det, du kan forvente støtte døgnet rundt som er uten sidestykke.

HostGator-funksjoner

HostGator ble grunnlagt i 2002 og med base i Houston, og har opplevd en rask vekst og etablert seg som en av lederne i sin bransje.

Rimelige planer

Ubegrenset båndbredde

Ubegrenset diskplass

24/7 support

45 dager pengene tilbake-garanti

HostGator står hode og skuldre over andre hostingleverandører ganske enkelt ved hjelp av sitt brede spekter av planer som har noe som passer alle. I motsetning til andre hostingleverandører i bransjen, i stedet for å begrense tjenestene til grunnleggende delte hostingplaner for budsjettinnstilte, er HostGator forpliktet til å møte de mest avanserte behovene. Deres vertsplaner for 2015 som tilbys inkluderer:

Grunnleggende delte hostingplaner

Linux og Windows dedikerte servere

Forhandler hosting planer

Virtuell privat server (VPS) hosting

Windows / ASP-hosting

Alle HostGators planer er konkurransedyktige priser og gir utmerket valuta for pengene, for ikke å nevne at de er gjort mer rimelig takket være HostGators budsjettvennlige betalingsalternativ fra måned til måned. Så uansett om du nettopp begynner eller er en etablert webmaster, er månedlige betalinger den perfekte løsningen for bedre kontantstrømstyring.

Videre lar HostGator deg oppgradere eller nedgradere vertsplanen din når som helst for å passe til dine skiftende behov.

Delt hosting

Du kan forvente alle standardfunksjonene i en delt hostingplan med HostGator som ubegrenset diskplass og ubegrenset båndbredde. To av deres delte hostingplaner inkluderer ubegrensede domener, underdomener og parkerte domener. Videre inkluderer alle HostGators planer den stadig populære cPanel-bakenden som betyr at selv de nyeste av webansvarlige kan lage et godt konfigurert nettsted med letthet.

HostGator Kontrollpanel

Med HostGator kan du være trygg på at du har alle må-applikasjonene til hånden, for eksempel WordPress, Drupal og Joomla for bare å nevne noen. For de med e-handelsbehov – handlekurver og privat SSL har heller ikke blitt glemt.

For mindre enn $ 5 i måneden kan du komme i gang med en delt hostingplan som inkluderer ubegrenset diskplass og båndbredde, 99,9 prosent oppetid, MySQL-databaser, e-postkontoer, sammen med et robust bibliotek med skripter alt sammen klar til å installere.

Ubegrensede domener og domeneparkering er ekstra inkludert i den populære babyplanen. Ved å oppgradere til den meget rimelige forretningsplanen får du en dedikert IP-adresse og gratis telefonnummer. Til slutt, for å avrunde HostGators verdi-for-pengene-etos, vil du motta en AdWords-kupong på $ 100 for å starte av din online annonseringskampanje.

Green Hosting

HostGator er et miljøbevisst selskap som investerer i kreditt for fornybar energi. Å stole på vindkraft til å drive og kjøle serverne sine, er det tydelig å se at HostGator har en genuin interesse for å ta vare på miljøet.

oppetid & Opptreden

Ved å betjene nesten en halv million kunder via tolv tusen individuelle servere, er ytelsen til HostGators servere av største betydning for fortsatt suksess..

Når testet av Pingdom, var oppetidsgjennomsnittet 99,99 prosent og responstiden forbløffende 0.247 sekunder. Daglige sikkerhetskopier og overvåking av serverne deres døgnet rundt er en del av HostGators forpliktelse til å levere enestående oppetidstap.

Ytelse er en av de viktigste faktorene du må ta i betraktning når du velger en leverandør av webhotell. I den anledning bestemte vi oss for å gjennomføre ytelsestesting på egen side på lastetiden til HostGator-hjemmesiden.

HostGator-resultater:

Hjemmesiden er lastet på 2,4 sekunder

Hjemmesiden er fullastet på 4,2 sekunder

(Testserverregion: Dallas, USA. Tilkobling: Kabel (5/1 Mbps, 30ms). Dato: 11. august 2013)

Pengene tilbake-garanti

For din totale trygghet tilbyr HostGator en ikke-tull 45-dagers pengene tilbake-garanti for nye hostingkontoer. Dessuten kan HostGators planer måned for måned kanselleres når som helst uten straff.

Funksjoner

Det er enkelt å administrere nettstedet ditt bak kulissene med det intuitivt arrangerte cPanel-grensesnittet. Du finner snarveier som er praktisk organisert i lignende kategorier med alle viktige støtte- og faktureringsalternativer som ligger øverst i vinduet innen rekkevidde. Automatisk fornyelse og oppdateringsmeldinger er inkludert, slik at du alltid har installasjonene dine gjeldende.

Den praktiske delen Programvare og tjenester gjør det enkelt å installere verktøy, og de mer avanserte brukerne vil ha tilgang til Perl, PHP og Ruby on Rails-bibliotekene. I tillegg inneholder QuickInstall-menyen flere titalls programvarealternativer.

Programvare for bildegalleri, sosiale nettverk, blogger, fora, e-handel og CMS-alternativer er alle inkludert i de omfattende cPanel-menyalternativene. Programmer som WordPress, PrestaShop og Drupal 7 kan alle installeres i løpet av minutter med bare et par klikk.

Den inkluderte SiteBuilder-appen gir både enkle og komplekse nettsteder som skal bygges uten spesielle kodingsevner, mens redigeringsinstrumenter og forhåndskonfigurerte maler gir brukerne fleksibiliteten til å lage tilpassede og fullt funksjonelle websider på bare noen få minutter.

Hva mer er, for søkemotoroptimalisering kan du registrere deg med Attracta direkte gjennom kontrollpanelet. Derfra kan du løse inn AdWords-kupongen din og begynne å sende betaling per klikk-trafikk til det nye nettstedet ditt så snart det er i gang.

HostGators omfattende sett med verktøy for webansvarlige gjør det mulig å få nettstedet ditt satt opp og kjøre en ganske grei prosess, men hvis du trenger hjelp, er supportteamet alltid i beredskap.

Ubegrenset MySQL og POP3

Flertallet av webhotellleverandører begrenser antallet MySQL-databaser og POP3-e-postkontoer som er tillatt. Imidlertid er de begge ubegrenset med HostGator, noe som er en stor fordel for alle som planlegger å bygge store og komplekse nettsteder.

oppgradering

Siden HostGator tilbyr alt fra den mest grunnleggende delte hostingkontoen til en dedikert server, har det aldri vært enklere å oppgradere kontoen din når du trenger økte ressurser. Hver hostingplan er designet slik at når du vokser nettstedet ditt, kan du enkelt skifte gir til ønsket nivå. Disse gjennomtenkte planene betyr at du aldri trenger å betale for funksjoner du ikke trenger, og viktigst av alt at nettstedet ditt aldri vil vokse ut av HostGators funksjoner.

Teknisk støtte

Support er HostGators spesialitet og ikke mer enn "teknisk" Brukerstøtte. Med supportteammedlemmer klare 24/7, kan tekniske problemer du trenger løses raskt. Enten det er e-post, telefon eller live chat, kan du være trygg på at du vil få den støtten du trenger. Sammen med hjelpeforumet og et online billettstøttesystem tilbyr HostGator også et bibliotek med nyttige videoopplæringer og artikler.

Støttepersonalet er alltid vennlige og høflige og viktigst ekstremt kunnskapsrike. Du kan forvente å bli snakket gjennom løsninger på tekniske problemer som oppstår, og eventuelle problemer som skal løses helt. Selv om alle støttekanalene tilbyr utmerket service, er live chat-alternativet kjent for å være den raskeste veien til å løse problemer.

HostGator kupongkoder

Her finner du HostGator-kupongkoder (2015-oppdatering – testet og fungerer) for å spare penger på delt hosting og andre planer fra HostGator. Bruk disse HostGator-kupongkodene og få opptil 25 prosent avslag, så sparer du penger.

Få en enorm 30% avslag alle HostGator webhotellplaner, inkludert dedikerte servere!

Få 30% avslag – Bruk kupongkode: HOSTINGKINGDOM

Kopier koden og gå til www.hostgator.com og lime den inn i kassen.

Om HostGator

Visste du at HostGator ble grunnlagt i 2002 av den gang studenten Brent Oxley i hybelrommet ved Florida Atlantic University ved å bruke bare tre webservere (i dag har HostGator over 12.000 servere).

Kilde: hostgator.com/company

HostGator på Twitter

HostGator-uttalelser

Virkelig stolt av meg selv for å få opp den første bloggen min, og Hostgator var superhjelpelig i all vei med å gjøre det mulig (Alicia – 12. mai 2015)

Hostgator spiser definitivt konkurransen, virkelig billig webhotell! Flotte funksjoner og veldig enkelt å installere en wordpress-blogg (Lucas D – 29. september 2014)

Det tok litt tid å få kontoen min opprettet, men det er min eneste kritikk. SOM! (Camille – 22. juli 2014)

Litt skuffet over at jeg savnet HostGators siste promosalg, meldte meg på uansett og så langt så (veldig) bra. (Stan – 30. mars 2014)

Host Gator spiser virkelig opp konkurransen når det gjelder å ha den billigste prisen! (Jackson – 4. januar 2014)

Den billige prisen var den avgjørende faktoren for meg. Jeg antar at ryktet var det også. Så langt så bra! (Fred – 20. september 2013)

Jeg er glad. John fra HostGator-støtte hjalp meg virkelig med å sette opp wordpress-bloggen min. Kan ikke takke nok! (Leila – 2. august 2013)

Bladde rundt og sammenlignet forskjellige verter og kunne ikke finne en annen vert som kunne slå HostGators priser. Imponert over funksjonene deres også. (Liam – 5. juli 2013)

HostGator.com er gjennomsnittlig rangering

4,5 av 5.
Basert på 8 anmeldelser.

HostGator-planer & Priser

HostGator tilbyr tre forskjellige delt servererveringsplaner; tilbudet en grunnleggende, premium og forretningshotellplan.

Hatchling

Baby

Virksomhet

Pris

$ 3,96 per måned

6,36 dollar per måned

10,36 dollar per måned

Diskplass

ubegrenset

ubegrenset

ubegrenset

båndbredde

ubegrenset

ubegrenset

ubegrenset

Domener tillatt

1

ubegrenset

ubegrenset

Ditt eget avgiftsfrie nummer

GRATIS

Gratis dedikert IP

Gratis privat SSL

24×7 støtte

Direkte sikkerhetskopiering

Ingen kontrakt!

99,9% oppetidsgaranti

45 dagers pengene tilbake-garanti

Google adwords

100 dollar kreditt

100 dollar kreditt

100 dollar kreditt

Gratis / øyeblikkelig oppsett

Addon / parkerte domener

ubegrenset

ubegrenset

Anonym FTP

Underdomener

ubegrenset

ubegrenset

ubegrenset

FTP-kontoer

ubegrenset

ubegrenset

ubegrenset

WordPress Hosting

MySQL-databaser

ubegrenset

ubegrenset

ubegrenset

CGI

Rask CGI

PHP 5

Ruby On Rails

SSH

Perl

Python

SSI

Cron

Forside

Curl

GD 2

Bilde Magick

Streaming lyd / video

Gratis modulinstallasjon

POP3-kontoer

ubegrenset

ubegrenset

ubegrenset

Nettpost

E-post Alias

Auto responder

E-postlister

Fang Alls

Spam Assassin

Videresending av post

IMAP-støtte

SMTP

Soholaunch

Hotlink Protection

IP Deny Manager

Tilpassede feilsider

Direkte blogger

Direkte portaler

Øyeblikkelig PHPnuke

Instant Forums

Øyeblikkelig gjestebok

Øyeblikkelig teller

Direkte FormMail

Omadresser URL

Nettbasert filbehandling

PW beskyttede kataloger

phpMyAdmin

AWStats (sanntidsoppdateringer)

Webalizer

Raw Log Manager

Henvisningslogger

Feillogger

Ditt eget avgiftsfrie nummer

GRATIS

Privat SSL tillatt

Inkludert

Dedikert IP

$ 2.00 / Mo

GRATIS

Delt SSL

osCommerce

ZenCart

Cube Cart

HostGator gjennomgangsoversikt

Så er HostGator noe bra?

GOOD: Vennlig kundestøtte 24/7. 45-dagers pengene tilbake-garanti. Billig hosting planer. Inkludert hostingfunksjoner. Pålitelig oppetid.

IKKE-SÅ GODT: Bare ukentlige server-sikkerhetskopieringer. Noe dyre domeneregistreringer.

HostGator ble etablert for mer enn ti år siden og startet med bare tre servere. De har siden vokst til en verdenskjent gigant innen webhotellindustrien.

Selskapet tilbyr hostingpakker for å imøtekomme behovene til hver enkelt klient, og deres funksjoner, priser og støtte gjør dem til go-to-verten for tusenvis av tusen webmastere.

Grunnlaget for HostGators suksess er bygget på raske, pålitelige og stabile servere – og tilbyr fullt tilpassbare løsninger som passer hver enkelt kundes behov. Med HostGators enestående tekniske levering kombinert med deres ledende servicenivåer, kan du virkelig ikke gå galt. Og for total trygghet har du deres 45 dager pengene tilbake-garanti.

En gjennomgang av HostGator av Hosting Kingdom. Sist oppdatert 4. november 2015.

Hjem ›Omtaler› HostGator Review

HostGator gjennomgangsoversikt

Så er HostGator noe bra?

GOOD: Vennlig kundestøtte 24/7. 45-dagers pengene tilbake-garanti. Billig hosting planer. Inkludert hostingfunksjoner. Pålitelig oppetid.

IKKE-SÅ GODT: Bare ukentlige server-sikkerhetskopieringer. Noe dyre domeneregistreringer.

HostGator ble etablert for mer enn ti år siden og startet med bare tre servere. De har siden vokst til en verdenskjent gigant innen webhotellindustrien.

Selskapet tilbyr hostingpakker for å dekke alle kunders behov, og deres funksjoner, priser og støtte gjør dem til webhotell for tusenvis av tusen webmastere.

Grunnlaget for HostGators suksess er bygget på raske, pålitelige og stabile servere – og tilbyr fullt tilpassede løsninger som passer hver kundes behov. Med HostGators enestående tekniske levering kombinert med deres ledende servicenivåer, kan du virkelig ikke gå galt. Og for total trygghet har du deres 45 dager pengene tilbake-garanti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map