HostGator gjennomgang

HostGator gjennomgang


HostGator – er en skybasert hostingleverandør, noe som gjør det forskjellig fra delte serverløsninger. Skyteknologier sikrer forbedret ytelse og bedre sikkerhet for nettstedet. Trafikksprang og overbelastede servere er ikke lenger et problem, ettersom skyhosting bruker flere servere i et enkelt økosystem for å sikre at alt fungerer jevnt i tilfelle noen av dem går ned.

Plattformen har gitt seg et godt navn takket være god nok ytelse, høy oppetid og stabil hastighet. Den tilbyr flere pakker som inkluderer WordPress-hosting og andre serverløsninger for å oppfylle dine forretningsmessige mål. Dessuten har den noen unike alternativer som kan utgjøre en forskjell når du velger en anerkjent og sikker hostingleverandør.

1. Fordeler og ulemper

HostGator er en av de lengstlevende hostingleverandørene på markedet. Det har utviklet seg gjennom årene og tilbyr nye funksjoner.

Brukere kan velge mellom flere vertsløsninger som inkluderer ikke bare skybaserte, men også VPS, delte, dedikerte og WP-optimaliserte servere.

Til tross for alle alternativene, gir det sluttbrukeren, det kan fortsatt være noen svake ulemper. La oss definere de viktigste fordeler og ulemper ved HostGator-vertsplattformen.

HostGator-fordeler:

 • Gode ​​hastighetstestresultater – i følge de nylige testene utført av Bitcaptcha, scorer HostGator A + -resultatene til tross for plasseringen. Testene har vist høy sidehastighet selv på USA-baserte steder.
 • Feilfri oppetid – plattformens oppetidspunkt er nær perfekt. HostGator-servere har vist 99,94% de siste 24 månedene. Noen få hostingleverandører kan skryte av slik stabilitet.
 • Sikkerhetsegenskaper – plattformen bryr seg om kundenes websikkerhet og tilbyr nye verktøy i tillegg til vanlige systemoppdateringer, instrumenter for å forhindre mulig svindel, spam, svindel, osv..
 • Tilleggsressurser – som en skybasert serverløsning, sikrer HostGator et stabilt nettsted som kjører selv om en av serverne går ned. Med andre ord har plattformen flere ressurser du kan bruke når som helst.
 • Intuitivt kontrollpanel – systemet er ganske enkelt å bruke selv for nybegynnere som aldri har behandlet hostingfunksjoner før. Plattformen har utviklet sitt eksklusive kontrollpanel med alle verktøy rett foran brukeren når det kommer til et klikk.

Vi bør også merke oss at HostGator er en rimelig hosting til tross for det enorme utvalget av praktiske funksjoner. Imidlertid liker de fleste brukere ikke noen ting med plattformen.

HostGator Cons:

 • Tallrike Upsells – du kan bli irritert over uendelige tilbud av tilleggsprodukter og pakker du kanskje aldri trenger. Oppsalgspolitikken er ganske irriterende.
 • Begrenset minne – Noen kan synes det er overraskende, fordi minneplassen er ganske begrenset. Den maksimale planen har bare 6 GB plass. Det kan ikke være nok for voksende eller kompliserte prosjekter.
 • Et domeneavgift – selv om alle planer inkluderer et gratis domene, vil du bli tvunget til å betale en ekstra avgift i tilfelle du nekter å bruke det etter at ett år utløper. Det høres ut som en merkelig prispolitikk.

Hvis man sammenligner med alle gode og dårlige sider ved HostGator-tilbudet, ser det fremdeles ut som en god hostingløsning for eiere av nettsteder som ønsker seg utvidede serverressurser, solide sikkerhetsteknologier, god nok ytelse og noen ekstra fordeler vi vil beskrive videre.

2. Hostingfunksjoner

Bortsett fra baseline-funksjonalitet som inkluderer typiske sikkerhetsverktøy, høy hastighet og gode oppetidssatser, har HostGator noen spesielle instrumenter som kan leveres utenfor boksen. De gjør serverløsningene sine enda mer fleksible.

 • Gator nettstedbygger – plattformen har sin tilpassede nettstedbygger for å lage enkle nettsteder på få minutter. Verktøyet krever ikke tekniske ferdigheter og lar nybegynnere bygge prosjekter fra bakken uten koding. Instrumentet har et eget App-marked med tilleggsprogrammer og widgets i tillegg til standard SEO-alternativer, betalingsgateway-integrasjon, bloggfunksjoner og mer.
 • Utvidet sikkerhetspakke – systemet tilbyr et godt sikkerhetsverktøysett med 4 forskjellige løsninger i pakken. De inkluderer Domain Privacy tool, CodeGuard, SiteLock og G Suite. Les mer om hver sikkerhetsfunksjon i avsnittet “Sikkerhet”.
 • Ressursforvaltning – brukere får total kontroll over tildelte ressurser. Du kan overvåke og bruke dem når det er behov takket være skybaserte serverteknologier.
 • Optimale hurtigbufferkonfigurasjoner – plattformen bruker integrert hurtigbufring for å sikre raskere lastehastighet på nettstedet. Sidene blir lastet raskere også når du blir bedt om det fra skyen.
 • Speilvendte kopier – systemet bruker speilteknologier for data. De fungerer som datadistributører på flere enheter. Funksjonen aktiveres automatisk.
 • Tilpasset kontrollpanel – HostGator har sin eksklusive cPanel som gir full kontroll over kontoen din, brukere er i stand til å opprette nye kontoer samt administrere ubegrensede underdomener fra et enkelt dashbord.
  Hostgator Dashboard
 • WP-optimalisert hosting – en god funksjon for alle WordPress-fans. Det inkluderer gratis migrering av nettsteder, sømløs integrasjon med CMS, et enkelt kontrollpanel og mer.

Som du kan se, har plattformen noen gode ekstrautstyr å tilby i tillegg til hosting baseline-funksjonalitet. Vi bør også merke flere gratisalternativer, inkludert tilkoblet SSL og 1-års gratis domene for alle HostGator-kunder.

3. Ytelse

Plattformen bruker avanserte teknologier for å sikre nettstedets stabile drift. Bortsett fra skybaserte løsninger, bruker HostGator speileteknologier og hurtigbufferkonfigurasjoner for å få mest mulig ut av sidehastigheten. De siste testene har vist at hostingleverandøren oppfyller kravene til A + -nivå mens den gjennomsnittlige sidehastigheten er 691ms.

Oppetidssatsen har vært nær 99,94% de siste to årene. Den har også datasentre lokalisert i forskjellige deler av verden inkludert USA og Europa. Det sikrer rask serverrespons selv i Australia (413ms), Singapore (447ms) og Brasil (281ms). Hvis du målretter mot et USA-basert publikum med nettstedet ditt, svarer serveren på mindre enn 1 sekund.

4. Sikkerhet

Vi har allerede sagt noen få ord om HostGator-sikkerhetssettet. Den inkluderer flere avanserte teknologier som er tilgjengelige for hver bruker i en enkelt pakke. Sikkerhetsverktøysettet består av følgende:

 • CodeGuard – et system for å holde håndarbeidet ditt trygt ved hjelp av automatiske daglige rygger og opptil tre nettstedgjenoppretter per måned i tilfelle noe skulle gå galt.
 • Sitelock – en teknologi for å blokkere botangrep. Den oppdager automatisk malware og svindeltrusler og eliminerer kilden.
 • Gratis SSL – brukere vil sette pris på integrert SSL-kryptering designet for å sikre sikre transaksjoner.
 • Domenes personvern – et verktøy for å holde din personlige informasjon trygg. Den har teknologier som også holder e-posten din borte fra spammere.

5. Kundestøtte

HostGator tilbyr flere måter å få den nødvendige hjelpen i tilfelle tekniske eller andre problemer. Brukere vil sette pris på flere øyeblikkelige måter å kontakte supportteamet. De inkluderer en Live Chat-funksjon og telefonnumre, avhengig av kundens bosted. Velg en internasjonal telefon eller et lokalt telefonnummer. Det er også en sjanse for å sende en faks.

Hostgator Live Support

En annen måte å løse problemet ditt er å gå inn i et enormt kunnskapsgrunnlag med mange videoguider, veiledninger i tillegg til kunder og supportportaler. De er tilgjengelige i form av et samfunn med mange nyttige opplysninger. Du kan også gå inn i en firmas blogg med forskjellige artikler, oppdateringsbeskrivelser og annet materiale som kan komme til nytte.

6. Prispolitikk

Plattformen tilbyr flere serverløsninger avhengig av nettstedets type og krav. Den skybaserte hostingpakken er oppføringen. Det kommer med tre hovedplaner:

Hostgator-priser

 • Hatchlingplan starter kl $ 2.75 per måned for et enkelt domene med 2 GB minne.
 • Babyplan koster $ 3.95 per måned for ubegrensede domener og 6 GB diskplass.
 • Forretningsplanprisen er $ 5.95 med ubegrensede domener og 6 GB minne.

Alle planer inkluderer gratis SSL og et 1-års domene. Den dårlige nyheten er at du må betale domeneavgiften selv om du ikke planlegger å forlenge den etter 1 år. Avgiften er $ 17.99 for hvert domene du har.

Brukere kan også velge WP-optimaliserte planer som koster $ 5,95, $ 7,95 og $ 9,95 avhengig av planen. Ikke fullt så rimelig som du kanskje forventer å vurdere billigere alternativer tilgjengelig på markedet inkludert Bluehost med sin grunnleggende WP-plan som starter på $ 2.95 per måned.

VPS-hosting starter på $ 29,95 per måned, mens dedikerte servere koster $ 118.99 per måned i tilfelle du trenger mer digitale ressurser og ressurser.

Konklusjon

HostGator er en kraftig og trygg hostingleverandør med nok funksjoner å dra nytte av. Det vil trene for forskjellige nettstedstyper, inkludert e-handel, småbedrifter eller innholdsbaserte prosjekter. Den leverer et utvalg serverløsninger med god ytelse og avanserte sikkerhetsmidler. Den er intuitiv og enkel å bruke i tillegg til den omfattende kundesupporten.

Hostingleverandøren tilbyr flere serverpakker. Noen av dem ser imidlertid på for høye priser, spesielt hvis de sammenlignes med andre alternativer presentert på vertsmarkedet. På den annen side er det fortsatt verdt å betale pengene med HostGator.

Prøv Hostgator NÅ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map