Hostinger anmeldelse

Hostinger – er en stærk, sikret og pålidelig webhostingudbyder. Lanceret i 2004 og er blevet et rigtigt kraftcenter for mere end 29 millioner brugere beliggende i mere end 170 forskellige lande. Platformen fremhæver nogle store fordele, der gør det nemt for brugerne at komme med et nyt webprojekt med fuld frihed.


Af denne grund sejler Hostinger op til tusind nye kunder, der tilmelder sig platformen dagligt. Denne kendsgerning beviser, at virksomheden har etableret den rigtige tilgang. Men er det virkelig værd at være opmærksom? I denne gennemgang vil vi understrege nogle af de vigtigste fordele og ulemper samt se nærmere på de funktioner, den leverer.

1. Fordele og ulemper

Hostinger leverer et sæt ubegrænsede funktioner ud af boksen. På den ene side er det godt for dem, der leder efter en alt-i-en-hosting-løsning ud over hurtig hastighed, stærk oppetid, avancerede sikkerhedsmidler osv. På den anden side garanterer det ikke, at dit websted forbliver online. Så hvad er nøgleplatformens fordele og ulemper?

Hostinger-fordele:

 • Forholdsvis stærk oppetid det meste af tiden – Tjenesten er temmelig god til at levere stærk oppetid det meste af tiden. Det er ikke perfekt under hensyntagen til nogle af de nedetider, der blev sporet i september 2018, og faldet ned til 99,89%, hvilket ikke er godt. På den anden side er den gennemsnitlige sats 99,98%. hvilket er godt.
 • God sideindlæsningstid – Prisen er afgørende, når der etableres et højt niveau for brugernes oplevelse. Hostinger kan fungere godt med at vise 385ms gennemsnitlig sideindlæsningstid. På samme tid har virksomheden servere beliggende i forskellige typer verden, herunder Europa og Storbritannien, især De Forenede Stater og Asien. Indlæsningstiden er altid stabil, hvis den betragtes som 1000 Mbps-forbindelse.
 • Brugervenlighed – Hostinger er meget nem at bruge, hvilket gør platformen perfekt til nybegynder. Når du er logget ind, vil du se store knapper med alle værktøjer og funktioner ét sted. Med andre ord kan du finde alle værktøjer og indstillinger på ét sted, hvilket gør dem nemme at nå og bruge. Brugere kan linke deres konto til forskellige CMS, f.eks WordPress, Joomla eller Druapl. De behøver kun at angive nogle data og komme i gang.
 • Forbedret privatliv og sikkerhed – Gratis SSL-certifikater er muligvis ikke nok til at sikre 100% digital sikkerhed til dit webprojekt. Hostinger ser ud til at forstå problemet. Derfor tilbyder den yderligere funktioner. For eksempel er Bitninja en del af hver plan tilgængelig for brugere for at forhindre risikoen for malware, automatiserede hackerangreb, XXSS og andre digitale trusler.
 • Pengene tilbage garanti – Du kan stole på en fuld refusion inden for 30 dage, i tilfælde af at du ikke er tilfreds med de tjenester og muligheder, som platformen leverer.
 • Omfattende supportteam – Hostinger hævder at have et flersproget kundesupportteam, der er klar til at løse ethvert problem ASAP. Du kan vælge mellem live chat, integrerede intercomfunktioner og andre måder at komme i kontakt med supportrepræsentanter på.

Hostinger er virkelig fokuseret på at forbedre sine webhostingtjenester. Dets fordele gør platformen til en god værdi for pengene gennem nogle mindre ulemper kan stadig finde sted.

Hostinger Ulemper:

 • Live chat-adgang – hver gang du har brug for at kontakte supportteamet via live chat, skal du være logget ind på din hosting-konto. Med andre ord er du ikke i stand til at bruge funktionen, hvis du ikke er Hostinger-kunde. Det kan blive en afgørende ulempe for potentielle kunder, der stadig har nogle spørgsmål, inden de logger ind.
 • Manglen på cPanel – Forvent ikke at se en traditionel cPanel. Hostinger bestræber sig på enkelhed i hvert eneste trin. Det resulterede i nogle åbenlyse ulemper som manglen på et traditionelt instrumentbræt. Der er en chance for, at du måske ikke værdsætter deres brugerdefinerede kontrolpanel.
 • Uklar politik for pengene tilbage – selvom de kræver eller giver en fuld refusion inden for 30 dage, er pengene-tilbage-politikken ikke så klar, som du måtte forvente. Du kan ansøge om refusion, når du bruger hostingplaner, domæneoverførsler eller SSL-certifikater. Hvis du vælger avancerede tjenester som f.eks. Beskyttelse af personlige oplysninger til domænefornyelse, skal du ikke stole på penge tilbage til nogen af ​​dem.

Selvom Hostinger hævder at være en overkommelig udbyder af webhoteller, kræver dens prispolitik en vis revision, da der er nogle skjulte gebyrer og afgifter, der ikke er angivet i planen. For eksempel skal du betale for hvert nyt domænenavn, selvom du bruger en forretnings- eller premium-plan.

2. Hosting-funktioner

Hostinger er en alt-i-en-web-hosting-løsning med alt hvad du muligvis har brug for for at komme i gang med enhver form for web-projekt. Det tilbyder et sæt ubegrænsede og gratis muligheder, såsom ubegrænset båndbredde og SSD-plads, der imødekommer alle dine behov. Her er nogle af de grundlæggende platforme, som du måske værdsætter:

Hostinger-panelet

 • Brugervenlighed – Mens mange platforme stadig bruger et traditionelt dashboard og forsøger at skjule de fleste af funktionerne for at få deres interface til at se renere ud, viser Hostinger alle nødvendige instrumenter på et sted. Du vil se store farverige knapper. Du vil aldrig gå tabt eller forveksles med grænsefladen.
 • WordPress Optimeret hosting – Hostinger er en god løsning for brugere, der planlægger at starte WP-blogs eller -websteder. Platformen sikrer høj hastighed og god ydelse takket være specialbyggede cache-plugins kombineret med WP-optimerede servere.
 • Gratis domæne og SSL – Brugere af forretnings- og premiumplaner kan drage fordel af en gratis domænenavn ud over gratis SSL. I betragtning af en relativt lav planpris ser Hostinger ud som en overkommelig måde at starte et fuldpakket webprojekt fra bunden af.
 • Gratis tilpasset webstedsbygger – Webstedsbyggeren leveres med nogen af ​​de tilgængelige planer. Det er en god måde for ikke-teknikere at opbygge deres websteder fra bunden som professionelle. Du har ikke brug for nogen kodnings- eller designfærdigheder.
 • Ubegrænsede funktioner – Brugere af forretnings- og premiumplaner kan drage fordel af ubegrænset båndbredde og SSD-diskplads til at være vært for webprojekter af enhver kompleksitet.
 • E-mail-videresendelsesværktøjer – Hostinger kan prale af sandsynligvis de mest avancerede e-mail-værktøjer. De inkluderer videresendelse af e-mails, automatisk svar, SpamAssassin-beskyttelse og andre instrumenter til at sende eller modtage e-mails overalt ud over global adgang og muligheden for at sende medieindhold også.

Sammenfattende leverer Hostinger alle nødvendige muligheder for at komme i gang med websteder af forskellig type og kompleksitet. De fleste af de gratis og premium-funktioner er kun tilgængelige med forretnings- og premium-planer.

3. Ydeevne

Hostinger forsøger at forbedre sin ydelse og sideindlæsningstid. Platformen plejede at have nogle nedetid tilbage i 2017 og 2018. De seneste test afslørede imidlertid sidetidstiden på 385 ms, hvilket er næsten 80% bedre, sammenlignet med branchens gennemsnitlige sats på 890ms. Virksomheden gjorde et stort spring fremad. Samtidig har det servere placeret i Asien, Europa og USA for at give hurtigere forbindelse. Indbyggede cache-instrumenter har også resulteret i hurtigere belastningstid. Du kan nemt Find ud af, hvor et websted er vært og analyser dens perfektion på din egen. For denne elev kan du bruge både interne Hostinger-værktøjer eller eksterne tjenester som Pingdom.

Hostinger Perfomance

Med hensyn til oppetid klarer Hostinger sig primært godt på dette område med undtagelse af flere måneder tilbage i 2018 på grund af nogle hurtige pigge. De ser imidlertid ud til at forbedre situationen med den gennemsnitlige oppetid på 99,98% i 2019.

4. Sikkerhed

Hjemmesikkerhed og databeskyttelse kan være af hovedprioritet for nogle af webstedsejere. Hostinger følger nøje med denne funktion, der tilbyder nogle effektive midler ud over typiske SSL-sikkerhedscertifikater og anti-spam-beskyttelse.

Nogle grundlæggende sikkerhedsinstrumenter er som følger:

 • Gratis SSL.
 • Data-sikkerhedskopiering på daglig eller ugentlig basis.
 • SpamAssassin og Cloudfare-beskyttelse.

Yderligere funktioner inkluderer BitNinja smart sikkerhedsbeskyttelse, der er tilgængelig med enhver plan. BitNinja er en alt-i-en-pakke, der beskytter dine webprojekter i realtid og forhindrer DDoS- og XSS-angreb, malware, brute kræfter osv..

5. Kundesupport

Platformen garanterer flersproget support tilgængelig via live chat og intercom integration. Imidlertid er det kun Hostinger-kunder, der har adgang til live chat-funktionen. Du skal være logget ind for at holde kontakten. Et andet problem er, at supportledere er lidt langsomme med at svare ifølge anmeldelser.

Den udvidede vidensbase kan være en perfekt løsning på problemet. Kunder kan stole på:

 • Guider og tutorials.
 • Video trin-for-trin-instruktioner og walkthroughs.
 • Generel information.

Vidensbasen dækker alle mulige tekniske og andre problemer, du muligvis skal løse. Desuden behøver brugerne ikke at skifte mellem to separate sider.

6. Prispolitik

Hostinger ser mere overkommelig ud sammenlignet med mange andre delte hostingmuligheder. Imidlertid ser prispolitikken lidt rodet i betragtning af nogle skjulte gebyrer, du muligvis støder på. De tre store pakker inkluderer:

Hostinger-prisfastsættelse

 • Enkelt plan koster $ 1,45 pr. måned for et enkelt websted og 1 e-mail-konto med 100 GB hukommelse.
 • Premium plan koster $ 2,95 per måned med alle ubegrænsede funktioner og ugentlige sikkerhedskopier.
 • Forretningsplan koster $ 3,95 med alle frynsegoder fra Premium-planen ud over daglige sikkerhedskopier og gratis SSL.

Selvom Premium- og forretningsplaner inkluderer ubegrænsede websteder, skal du betale for hvert nyt domæne.

Læs også: Hostinger vs Bluehost.
Hostinger vs SiteGround.
Hostinger vs iPage.

Bundlinjen

Sammenfattende ser Hostinger ud som en overkommelig mulighed for dem, der leder efter pålidelige og sikre delte hosting-tjenester. Platformen leverer alle nødvendige funktioner og instrumenter for at komme i gang med dit eget websted.

Det er godt for ikke-teknikere takket være et simpelt betjeningspanel og en webstedsbygger. Erfarne brugere vil sætte pris på WP-optimeret serverløsning ud over specialbyggede cache-plugins.

Platformen kan prale af god nok ydelse med anstændig belastningshastighed og oppetid. Det har servere placeret i forskellige dele af verden for at sikre fejlfri forbindelse, selvom nogle nedetider stadig kan finde sted. I det store og hele kan du overveje Hostinger som stedet at starte med dit websted.

Prøv det nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map