HostPapa anmeldelse

HostPapa anmeldelse


HostPapa – er nummer et hosting i Nordamerika. Mere end 500.000 websteder er i øjeblikket hostet af platformen. Kunder kan drage fordel af en lang række funktioner og tjenester, der leveres af et team af eksperter inden for forskellige nicher, lige fra hostingopsætning og webstedsopbygning til domæneregistrering og markedsføring.

I modsætning til mange andre hostingudbydere, HostPapa er en fuldcyklusvirksomhed, der faktisk giver dig mulighed for at opbygge, vedligeholde og markedsføre din virksomhed fra jorden. Brugere kan vælge mellem forskellige serverløsninger med god ydelse, avancerede sikkerhedsmidler, hosting til WP-baserede websteder og online butikker. Vi skal også nævne omfattende support, brugervenlighed og en masse gratis værktøjer leveret med hver hostingpakke.

1. Fordele og ulemper

HostPapa kan passe til forskellige online-projekter lige fra små virksomheder og indholdsbaserede websteder til mere komplicerede e-handelsprojekter. Det tilbyder overkommelige planer, uovervåget båndbredde med hver pakke på trods af prisen eller niveauet, og startplanen for to websteder i stedet for en, som de fleste hostingudbydere gør.

Derudover er det kompatibelt med alle store CMS-platforme og leverer en separat WP-optimeret hosting ud over sin online-butiks-serverpakke.

På trods af nogle mindre ulemper er HostPapa stadig et af de bedste tilbud på markedet.

HostPapa-fordele:

 • Gratis domæne – hver bruger får et gratis domæne med hver hostingplan. Enten har du brug for en indgangspakke med minimale aktiver eller maksimale ressourcer til at drive din digitale butik, systemet giver alle et gratis domæne.
 • To websteder fra starten – i modsætning til de fleste andre hostingudbydere, der tilbyder en grundlæggende plan for et enkelt websted, kommer HostPapa med et bedre starttilbud, der er tilgængeligt for to websteder lige fra starten.
 • God oppetid – selvom mange virksomheder bestræber sig på at sikre 100% af oppetid for deres kunder, lyder det urealistisk. Imidlertid er HostPapa meget tæt på det med en gennemsnitlig oppetid på 99,9%.
 • Support døgnet rundt – Brugere kan kontakte supportteamet døgnet rundt eller få adgang til en omfattende vidensbase med flere guider og videotutorials.
 • Yderligere funktioner – HostPapa er en fuldcyklusplatform, der tilbyder yderligere tjenester såsom tilpasset webstedsbygger, opsætning og integration af online-butikker, gratis migrering af websteder, marketingpakker til virksomheder og enkeltpersoner osv..

Samtidig kan brugere muligvis ikke lide fraværet af den dedikerede serverløsning såvel som nogle andre små ulemper.

HostPapa Cons:

 • Sidehastighed kunne være bedre – de seneste undersøgelser viser sidebelastningshastigheden på 759ms. På trods af det faktum, at nogle platforme tilbyder højere hastighed, er HostPapa stadig at slå branchestandarden, som i øjeblikket er 890ms.
 • Dyrt planfornyelse – Hvis du kan lide hosting og ivrig efter at fortsætte med at bruge den, kan du muligvis ikke lide fornyelsesprisen. Det kan være to gange højere, sammenlignet med det oprindelige prismærke.
 • Automatiske sikkerhedskopier af websteder – funktionen er kun tilgængelig for Business Pro-planbrugere.

HostPapa er en god hostingløsning på trods af nogle små ulemper. Ingen er trods alt perfekt, mens platformen leverer solid kompensation i lyset af yderligere tjenester og funktioner. Lad os se nærmere på, hvad det tilbyder.

2. Hosting-funktioner

Hostingudbyderen gør alt for at sikre en sikker og stabil webstedsdrift. Derudover kan brugerne regne med nogle ekstra frynsegoder i lyset af forretningsværktøjer til markedsføring, instrumenter til at oprette dit eget sted på få minutter, registrere et gratis domæne osv..

 • Gratis domæne for alle – hver HostPapa-bruger har en mulighed for at registrere et domæne og bruge det inden for en valgt hostingplan gratis i 1 år. Desuden har platformen dens tilpassede domæneregistreringstjeneste uden behov for at skifte mellem forskellige websteder.
 • Brugerdefineret webstedsbygger – få mest muligt ud af en brugervenlig webstedsbygger designet til nybegynder. Det kræver ikke kodnings- eller programmeringsevner. Benyt dig af den intuitive træk-og-slip-editor til at oprette og distribuere steder fra jorden.
 • Intuitivt cPanel – selve hostingingen er meget let at bruge hovedsageligt takket være et intuitivt kontrolpanel. Brugere vil være i stand til at administrere hver af de tilgængelige tjenester fra et enkelt HostPapa Dashboard.
  HostPapa cPanel
 • E-mail-forretningsløsninger – kør og administrer din online forretning med nødvendige værktøjer. Brugere får muligvis en G Suite-pakke, der inkluderer en Gmail-firmakonto, en masse kontorsamarbejdsværktøjer og 30 GB lagerplads.
 • Ubegrænset båndbredde – hver plan tilbyder ubegrænset diskplads, enten vælger du den billigste indgangsplan eller en avanceret pakke med udvidede hostingressourcer.
 • Gratis domæneoverførsel og migrering af websteder – HostPapa-teamet hjælper dig med at overføre et allerede eksisterende domæne eller websted til platformen. Domæneoverførslen er gratis såvel som webstedsmigrering, der håndteres uden projektnedetid.
 • Grøn hosting – HostPapa er en af ​​de første hosting-udbydere nogensinde, der erklærer sig selv som en grøn serverløsning. Det betyder, at de tager sig af miljøet og den verden, vi lever i. Til kraftsteder bruger de vedvarende kilder såvel som får mest muligt ud af vinden og solenergien.
 • Online butikshosting – systemet har en separat eCommerce-hostingløsning til brugere, der kun planlægger at oprette en digital butik og dem, der allerede har et færdigt e-handelsprojekt. Pakken består af gratis webstedsmigrering, ubegrænsede produkter til salg, lagring af installations- og konfigurationshjælp, konsultationer og gratis SSL-kryptering.
 • WP-optimeret hosting – er du en dedikeret WordPress ventilator? HostPapa leverer sin WP-optimerede hostingløsning med forudinstalleret CMS, indbyggede plugins og sikkerhedsfunktioner, problemfri websideintegration, automatiske WordPress-opdateringer og mere.

Som et resultat har vi en ultimativ hosting-udbyder med alle nødvendige funktioner ud over avancerede tjenester til dem, der ikke kun leder efter hosting, men en web-løsning med fuld cyklus til projektudvikling, promovering, support og vedligeholdelse.

3. Ydeevne

Som vi har nævnt tidligere, vil selv de mest avancerede teknologier aldrig give dig fordel af 100% oppetid. Nogle hostingudbydere er imidlertid meget tæt på denne sats. Og HostPapa er en af ​​dem. De seneste tests og undersøgelser skildrer 100% af oppetid i de sidste flere måneder. Hvis du registrerer lavere oppetid i de første 30 dage efter brug af hosting, kan du muligvis kræve at få fuld refusion.

HostPapa UpTime

Hver plan leveres med Cloudflare CDN-funktionalitet. Det sikrer en bedre global rækkevidde på trods af dine besøgende ‘placering. HostPapa bruger SSD-drivere, der er hurtigere sammenlignet med HDD. Et indbygget cachesystem sikrer også hurtigere sidebelastningshastighed, der i øjeblikket er omkring 759 ms. Resultatet er bedre, hvis det sammenlignes med industristandarder. Cachewall bruges til ekstra beskyttelse af websteder.

HostPapa Perfomance

Det hjælper også med at optimere projektet og forbedre tidspunktet for webstedets respons. Den samlede ydeevne er god, mens HostPapa-teamet konstant arbejder på dens udvikling.

4. Sikkerhed

Nogle sikkerhedsfunktioner afhænger af den hostingplan og den serverløsning, du vælger. For eksempel er automatiske sikkerhedskopier af websteder kun tilgængelige i Business Pro-planen. Vi mener, at funktionen er værd at betale disse penge, da systemet opretter en liste over flere gendannelsespunkter, mens data gemmes adskilt placeringer for at forhindre, at det bliver totalt undergang.

De, der vælger delt hosting, vil sætte pris på Panda Cloud-antispam-system, der er integreret i hver plan og allerede er inkluderet i prisen. Basissikkerhedsmidlerne inkluderer server firewall, malware og virusdetektion, digital trusselovervågning og terminering. Nogle af planerne leveres med domænefortrolighed og en dedikeret IP-adresse, mens alle pakker leverer gratis SSL-kryptering.

5. Kundesupport

HostPapa etablerer en omfattende tilgang til det, vi kalder kundesupport. Bortset fra adskillige måder til øjeblikkelig kontakt, der inkluderer telefon, live chat og et billetsystem, kan brugerne stole på hjælp leveret gennem:

 • Videovejledninger og vejledninger – de dækker alle større spørgsmål. Du lærer, hvordan du kommer i gang med hosting eller webstedsbygger.
 • Vidensdatabase – det indeholder tonsvis af artikler, der er opdelt i relevante kategorier. De er dedikeret til hosting, domæner, e-mails osv.
 • Lokale eksperter – HostPapa har et team af specialister, der muligvis udfører opsætningen, gennemfører migreringen af ​​webstedet, finjusterer online butikken eller endda bygger webstedet fra bunden af ​​for dig. Alt hvad du behøver er at sende anmodningen via sektionen Gør-det-for-mig.

Alle ovennævnte funktioner er tilgængelige for alle brugere på trods af abonnementsplanen.

6. Prispolitik

Her er vi ved prisafsnittet. Lad os finde ud af, hvor meget HostPapa koster, og hvilke serverløsninger den leverer. Vi starter med den standard webhosting, der er tilgængelig i tre større planer:

HostPapa-prissætning

 • Startomkostninger $ 3,95 til to websteder og ubegrænset båndbredde.
 • Forretningsomkostninger $ 3,95 til ubegrænset websteder og ubegrænset SSD-lager.
 • Business Pro-omkostninger $ 12,95 alle ubegrænsede funktioner og sikkerhedsforbedringer.
 • Du bør kontrollere fornyelsesplanens pris, da den måske er to gange højere. WP-optimerede hostingplaner er de samme med hensyn til prisfastsættelse. VPS-hosting koster dig fra $ 19.99 til $ 299.49 for dem, der har brug for enestående ydelse og aktiver.
 • eCommerce-serverløsninger er repræsenteret 4 forskellige steder, der starter ved $ 19,99 for indgangsplanen og $ 139,99 for Diamond-planen med ubegrænsede produkter API-opkald, salg på Amazon og eBay, analytics og mere.

Konklusion

HostPapa er et kraftfuldt og brugervenligt hosting. Kunder vil drage fordel af et nybegyndervenligt system til at køre, styre og støtte deres live webprojekter. Det er kompatibelt med alle større CMS-platforme inklusive WordPress, Joomla, Drupal, og andre. HostPapa leverer grønne serverløsninger, der er sikre for miljøet og den verden, vi lever i.

Hver plan har en masse gode funktioner, mens kundesupportteamet ikke kun hjælper med at løse nogle problemer, men håndterer nogle af processerne for dig. Fantastisk ydelse, avancerede sikkerhedsmidler, overkommelige priser og flere hostingpakker – det er det, der gør HostPapa værd at være opmærksom.

Prøv HostPapa NU

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map