IM Creator (XPRS) gennemgang

IM Creator (XPRS) gennemgang


IM Creator (XPRS) – er en gratis webstedsbygger, som leveres med en praktisk WYSIWYG-editor og giver en lang række avancerede funktioner, der er nødvendige for at starte og styre forskellige typer projekter. Systemet er hovedsageligt rettet mod kunstneres behov, der har brug for professionelle porteføljer, iværksættere, der er villige til at etablere pålidelig forretnings tilstedeværelse og webdesignere involveret i udviklingen af ​​websteder til kommerciel og ikke-kommerciel brug. Det fungerer også godt til oprettelse af e-handelswebsteder, destinationssider og blogs.

Webstedsbyggeren blev lanceret i 2011 i New York af Jonathan Saragossi og er en af ​​de bedste SaaS-platforme med en visuel redaktør. En af de interessante egenskaber ved systemet er dets gratis premiumkonti for ikke-kommercielle organisationer, studerende og kunstnere. Andre mennesker kan også bruge IM Creator gratis, men de har ikke mulighed for at forbinde deres egne domæner til de oprettede websteder. Overraskende er også, at e-handelsfunktionalitet er inkluderet i gratis konti. Dette er ganske usædvanligt. Enhver person kan begynde at sælge produkter eller tjenester i form af platformen uden at investere nogen penge overhovedet.

IM Creator virker oprindeligt som en meget interessant webstedsbygger. Det er modent, tiltalende og tilbyder løsninger, der ikke er standard for nichen. Det ser ud til, at vi har lederen af ​​WYSIWYG-niche i 2019.

Fra i dag er mere end 17 millioner websteder lanceret med det, og mange flere er under udvikling. Den endelige beslutning om brugen af ​​platformen afhænger stadig af kvaliteten af ​​realisering, dybde i funktionalitet og brugervenlighed, som du forventer at benytte i det lange løb. Nu kan vi analysere alle funktionerne i tjenesten for at drage de konkrete konklusioner.

IM Creator (XPRS) gennemgang imcreator.comIndholdsfortegnelse:

Prøv det GRATIS Efterlad et Svar

Fordele og ulemper ved IM Creator (XPRS) webstedsbygger

IM Creator er en webstedsbygger med en af ​​de mest praktiske visuelle redaktører. Et af de ubestridelige højdepunkter i systemet er dets “Stripes & Polydoms ”-teknologi, der ser ret avanceret og endda en smule futuristisk ud for brugere, der aldrig før har stødt på en sådan webdesigntilgang. Alle projekter, der er lanceret med IM Creator, er lavet af lydhøre blokke – striber af alsidig struktur og funktionalitet. Ved at udskifte de krævede striber og opsætte dem, får du et readymade-websted.

Der er ikke noget enklere end det, da processen noget minder om standardtræk & drop web design tilgang. Der er ikke engang widgets (separate elementer) her, som ofte betragtes som for komplicerede til kombination af mange brugere. På grund af tilgængeligheden af ​​de færdige blokke sikrer systemet fuldstændig automatisering. Det er umuligt at rodde noget herop.

IM Creator Editor

Når du tilmelder dig systemet, skal du bare angive din e-mail, adgangskode og kaldenavn for at komme i gang. Lige efter dette bliver du omdirigeret til betjeningspanelet, hvor du bliver nødt til at vælge en skabelon og begynde at tilpasse den. Grænsefladen for tjenesten er behagelig, ergonomien er på topniveau. Ikke desto mindre bugner redaktøren af ​​indstillinger, ikoner og andre elementer. Det er moderat enkelt, og du skal være opmærksom, når du arbejder med det. Ellers risikerer du at overse menuadgang, en switchindstilling eller lignende. De fleste af indstillingspanelerne er udstyret med faner. IM Creator er lidt dybere og mere kompliceret, end du måske tror ved første øjekast.

Generelt er dette et af de mest praktiske og logisk strukturerede systemer. Det er et perfekt valg til nybegynder. Det tager kun 1-2 timer at udforske det. Det vigtigste, IM Creator giver mulighed for at få det krævede resultat hurtigt og effektivt.

Hvis du ønsker det, kan du offentliggøre dit websted samme dag, som du begyndte at bygge. På grund af sin tilgang til design af websider sikrer systemet pålidelig beskyttelse mod fejl. Uanset hvad du gør, vil dette oprindeligt se pænt ud.

IM Creator er en WYSIWYG webstedsbygger af kvalitet, der indeholder brand stil og tilgang til webbygningsprocessen. Når vi tester tjenesten, har vi defineret både stærke og svage punkter i systemet, og det er på høje tid at nævne dem nu.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Du kan begynde at opbygge et websted, selv uden at registrere dig med systemet.
&# X2714; Tiltalende lydhør skabeloner, en mulighed for at tilføje din kode til hjemmesiden.
&# X2714; Overflod af striber, praktisk tilpasning af sektioner.
&# X2714; Praktisk og overkommelig White Label-model.
&# X2714; En mulighed for at få en gratis premium-licens til ikke-kommercielle projekter.
&# X2714; Kvalitetsvidencenter.
&# X2714; Kraftig e-handelsmotor.
✘ Du kan ikke uploade dine egne skrifttyper.
✘ Du kan kun sælge en vare ad gangen til e-handel.

Med hensyn til resten af ​​parametre skaber IM Creator indtryk af mere end et anstændigt system. Dette er især sandt, i betragtning af de lave omkostninger ved tjenesten og en mulighed for at åbne en webshop for $ 100 / år.

Funktioner & Fleksibilitet

IM Creator udmærker sig ved funktionalitet, fleksibilitet og funktioner leveret. Som nævnt ovenfor, det største funktionelle element i denne webstedsbygger er en stribe. Hver side består af udskiftelige responsive blokke med alsidigt indhold. Afhængigt af dens formål har hver stribe sine egne indstillinger. Essensen af ​​at opbygge websteder med IM Creator går ned til den rigtige kompatibilitet og design af sådanne blokke. Deres kombinationer og designredigeringer giver maksimal fleksibilitet.

Websteder oprettet med systemet vil se lignende ud og have den samme opfattelse på grund af en enkel arbejdsproces. Det er ikke dårligt, da de har moderne udseende, er ret funktionelle og kan prale af tiltalende design på alle enheder. Forening af weboprettelsesprocessen forenkler og fremskynder arbejdet, især for nybegynderne. Generelt er IM Creator et anstændigt valg med hensyn til organisering af arbejdsområdet og problemfri tilgang.

IM Creator Funktioner

Næsten alle handlinger i editoren kan kun udføres med en mus. Kantene på hver blok ses tydeligt, og du kan flytte dem til at indsnævre og udvide arbejdsområdet for en container. Det er også muligt at ændre blokpladser, kopiere og slette dem. Bortset fra det, Du kan manuelt regulere den maksimale blokbredde, mellemrum, placering af indre elementer samt indstille visningsformatet. Systemet bugner af muligheder og funktioner.

Den opdaterede version af webstedsbyggeren har introduceret det nye forbedrede menuformat, der har gjort webstedsredigering meget hurtigere og lettere. Systemudviklerne har strømline redaktøren for at sikre hurtig og problemfri webbygningsoplevelse. For at få adgang til det, skal du klikke på ethvert element, der vises i menuen.

Systemet giver adgang til den opdaterede mini-menu, hvor du vil kunne tilføje nyt indhold, redigere de eksisterende indlæg og webstedselementer, tilføje billeder, sektioner, links og andre elementer alt sammen ét sted. Du får også adgang til en mere kraftfuld samling af redigeringsværktøjer til rådighed, der kun vises med et museklik.

Den nye Mini Menu er standardiseret for nemheds skyld og enkelhed. Dette betyder, at det er yderst effektivt, når det kommer til redigering af webstedets elementer, links, sektioner og emner. Kontekstuel redigering er også let med Mini Menu. De tilgængelige værktøjer der giver dig frihed til tilpasning af webdesign. Bortset fra at tilføje / redigere webstedets elementer, kan du også kontrollere farveeffekter, billeder og baggrundsindstillinger osv.

Derudover kan den nye forbedring forbedre hastigheden på webstedsydelsen med 30%. Alt hvad du behøver for at øge dit websteds hastighedsydelse er at offentliggøre projektet. Det er det.

For at tilføje nye striber, skal du aktivere “+” -knappen mellem de tilstødende blokke. Du vil se en smuk animation og listen over de tilgængelige striber, der er sorteret efter kategorier baseret på deres formål: header, projekter, tjenester, funktioner, galleri, priser, team, artikel, tekstblok, bio / cv, blog , formularer, lysbilledshow, social, opfordring til handling, vidnesbyrd, logoer, kort, widgets, elementer. Hver kategori indeholder ca. 5-10 blokeringsrealiseringsmuligheder.

IM Creator New Stripe

Det skal nævnes, at striber «widgets» -kategori giver mulighed for at tilføje listen over Google-begivenhedsplaner, SoundCloud-lydafspiller, OpenTable-reservationsformular (hvilket gør IM Creator til en interessant løsning for restauranter), PDF-visning og tilslutning af Facebook-kommentarer. Med andre ord kan du tilføje blokke her, hvis funktionalitet afviger fra kombinationen af ​​standardelementer (tekst, billeder, video osv.).

Det “elementer»Sektion gør det muligt at tilføje de grundlæggende elementer til websitet og således bidrage til funktionaliteten af ​​hver stribe: titel, billede, undertekst, video, krop, citat, link, ikon, kort, rå (nødvendigt for at tilføje din egen HTML-kode , Javascript, CSS og Embed Codes). Det vil sige, du kan oprette strukturelt komplicerede separate indholdsblokke ved hjælp af disse elementer.

Det grundlæggende princip er som følger: redigeringsområder er opdelt i sektioner ved at klikke på, hvor du får en menu med værktøjer, indstillinger osv. De varer, du vil blive tilbudt, afhænger af den blok og elementtype, du vil klikke på. Der er flere varianter her. Se på eksemplet: Nogle blokke kommer med et lille “+” -ikon ved at klikke på hvilket du får tilbud om en “Tilføj et nyt element eller et element” -menu for at tilføje videoer, ikoner, links, skillelinjer eller blanke containere.

Ved at klikke på et bestemt element (som lysbilledshow), ser du en menu, der giver mulighed for at vælge en overlayfarve, tilføje et link eller komme til sektionsindstillingerne – en menu med et rigt valg af indstillinger i sektionerne, nemlig:

 • Indstillinger”Tilbyder et valg af synlige sektionselementer (knap, titel, undertekst, krop), en mulighed for at indstille justeringen og lodret blokposition eller aktivere dens fuldskærmshøjde;
 • Slideshow”Tillader opsætning af slideshowets varighed og automatisk afspilning;
 • “F / X” giver et valg af en af ​​11 effekter til passive elementer og musemarkøren. Det er også muligt at vælge et filter og skygge faktorer;
 • Pro”Gør det muligt at vælge den maksimale stripe og indholdsarealens bredde samt pladsværdierne (polstring / margin, px) for hvert element inden i et afsnit.

Indstillinger for IM Creator Slideshow

Det skal nævnes, at Sektionsindstillinger for forskellige striber især kan variere med hensyn til indstillingernes karakter og struktur. Derfor skal du være meget opmærksom, når du arbejder med IM Creator-editor: der er ikke mange muligheder her ved første øjekast, men nye menuer begynder at dukke op, så snart du begynder at klikke på elementerne og forskellige skærmområder. Dette er, når den relativt enkle editor redigerer for dine øjne til et kraftfuldt værktøj med mange mere avancerede indstillinger.

Derudover er der også menuer på højt niveau her, hvis indstillinger påvirker hele websitet eller separate sider. I venstre midterste del af en skærm finder du en «Webstedsstil»Indstillingsikon, der gør det muligt at oprette nye websider og vælge de eksisterende til videre redigering. Der er flere sektioner af indstillinger her, nemlig:

 • Stil”Der giver mulighed for at vælge webstedsskabelontype (bred eller smal), standardskrifttyper og webside-baggrund;
 • Menu”, Der tilbyder et valg mellem en af ​​9 menuplaytyper (centerorienteret, sidebjælke, hamburger, skjult osv.);
 • Rul f / x”Giver et valg af en af ​​tre rulleeffekter (dias, vokse, falme);
 • Side widgets”Der tillader tilføjelse af websides widgets (chat, deling, feedback, loader, topper, bånd, sne eller brugerdefineret kode).

IM Creator Site-indstillinger

Det er det ikke. Der er også en værktøjslinje i den øverste del af en skærm, der giver adgang til oprettelse af sikkerhedskopiering, referencesektion, opsætning af webstedskopi, annulleringsfunktion, preview, publikation. Du vil også finde en websidehåndteringsmenu her (oprettelse, kopiering, udfyldning af SEO-parametre) og en mulighed for at tilføje / opsætte popup-elementer (felter, tekst, placering, bredde og højde, visningsbetingelser).

IM Creator tilbyder omfattende sociale integrationsmuligheder, som giver dig mulighed for at vælge og forbinde profiler på sociale medier til det websted, du arbejder på. Der er endda en mulighed for at tilpasse knapper på sociale medier, så de kan matche det overordnede design og stil for dit projekt.

Webstedsbyggeren leveres også med flersproget supportværktøj, der gør det muligt at oprette flere versioner af dit websted på de sprog, du vælger. Det er ikke nødvendigt at integrere specielle plugins eller widgets for at nå dette mål – vælg bare de sprog, du gerne vil vælge til dit projekt, og gå videre til at oprette dem! For øvrig, hvis du er i tvivl eller bare ikke er sikker på, hvordan du kommer i gang, tilbyder IM Creator en informativ tutorial, der vil hjælpe dig med at starte og tilpasse et flersproget websted.

IM Creator SEO

Websteder, der er lanceret med IM Creator, har en klar kvalitetskode og indekseres godt af søgemaskinerne. Når du har oprettet et websted med denne service, kan du stole på gode promoveringsperspektiver med hensyn til disse faktorer, der afhænger af selve systemet (arbejdshastighed, gyldighed på websidekoden, korrekte indstillinger uden for boksen osv.).

IM Creator SEO-indstillinger

Du kan personligt indstille synligheden af ​​søgemaskinerne for hver webside, tilføje titel, beskrivelse og nøgleord, uploade favorit og socialt billede, forbinde Google Analytics og Facebook Pixel. Det er klart, at du kan forbinde et domænenavn til webstedet, men først efter at du har opgraderet til premiumabonnementet.

Bortset fra de sektioner, der kun er forskellige i typen af ​​det viste indhold, er Blog og Store især interessante. Dette er striber, hvis brug kan ændre din webstedstype. Grundlæggende er dette uafhængige funktionelle enheder, der er bredere end de andre. Det giver mening at diskutere deres funktioner detaljeret.

IM Creator Blog

Du kan vælge en af ​​5 varianter af nyhedsfeedsstrukturen. Alle af dem ser visuelt tiltalende ud: titel, beskrivelse, fuld udgivelsesknap. De kan designes ved forskellige kombinationer af positioner og synlighed. Bortset fra det er det muligt at indsætte en video eller noget andet i indholdsfeltet (den del, hvor et billede er indsat som standard).

IM Creator Blog Post Editor

Ligesom enhver anden sektion leveres en blog med sin egen indstillingsblok, nemlig:

 • Indstillinger”, Hvor du kan vælge en blogstrukturtype, antallet af elementer og mellemrum i en linje samt højden på hver af dem. Du kan også fjerne en sektionsoverskrift og en titel med en beskrivelse her;
 • Baggrund”, Hvor du kan vælge den foretrukne farve, dit eget billede eller det fra mediecentret for tjenesten;
 • Layout”, Hvor du kan indstille publikationsskabelonens output (format, justering, boksede eller strækkede);
 • effekter”, Som tillader opsætning af effekterne, når et afsnit vises på en skærm, eller når du holder musen på den ved at vælge filtre og opacitetsgraden for titelforholdene;
 • Pro”, Der gør det muligt at indstille sektionsbredde, indholdsdel, mellemrum mellem elementerne og tilstødende sektioner samt at aktivere muligheden for at downloade billedhentning.

Du kan se indlægslisten i denne menu, ændre deres sortering og tilføje nye. For at redigere indlægene, skal du vælge en tekst og “Rediger indlæg” i den åbnede menu. Du vil se en editor, hvor du kan forberede en artikel ved hjælp af alle tilgængelige IM Creator-elementer.

Blogfunktionalitet er organiseret på en ejendommelig måde her. Det er praktisk at bruge det, men dets valgmuligheder hænger åbenlyst efter specialiserede services. Dets funktioner er tilstrækkelig til et forretningswebsted, en personlig webside eller nyhedspræsentation.

IM Creator e-handel

For at tilføje en online butik skal du vælge en tilsvarende stribe og tilføje den til siden. Tjenesten tilbyder 9 varianter af show-vinduesdesign, der kan indstilles ligesom alle andre sektioner. For at aktivere butiksindstillinger skal du klikke på et hvilket som helst stripeområde – princippet forbliver det samme som i resten af ​​IM Creator-sektioner. Du får adgang til følgende sektioner:

 • Indstillinger”, Hvor du kan vælge galleritype (almindelig, pasform, mazonit), antallet af produkter, der vises på en linje, afstand mellem dem og højde på hvert emne;
 • Baggrund”Tilbyder valget af en layoutfarve, der vil være synlig mellem produktkort;
 • Layout”Giver et valg af produktkortskabeloner og typer af indholdsindretning i dem;
 • effekter”, Som tillader opsætning af effekterne, når der vises en blok på en side, eller når du holder en mus på den;
 • Pro”, Hvor du kan indstille den maksimale bredde på webshopsektioner, separate emner, indholdsdel og mellemrum mellem elementerne.

IM Creator e-handel

Opsætning af visuelt show er organiseret på samme måde som for resten af ​​striberne. Du kan få adgang til Store Dashboard fra sektionsmenuen. Dashboardet indeholder de vigtigste parameterafsnit, herunder:

 • Resumé”Med den generelle info om mængden af ​​aktive webshopsektioner, produkter, ordrer og fortjeneste;
 • Sektioner”, Hvor du kan få adgang til alle de offentliggjorte sektioner med produkter og deres indstillinger: valg af produkttype (fysisk, digital eller service), mulighed for omkostningsredigering, SKU, navne, undertekster, beskrivelser og upload af nye produkter til det valgte afsnit. Du kan også ændre produktvisningsrækkefølge, tilføje rabatten i procent, forsendelsesomkostninger eller tildele en «udsolgt» status.
 • Alle produkter”, Der tilbyder en liste over produkter fra alle de offentliggjorte webshop-sektioner. Indstillingerne er de samme som dem, der gælder for produkterne i et separat afsnit;
 • Ordre:% s”Optagelse af ordrer med kundedata, datoer osv .;
 • Meddelelse”Tilbyder indstillingerne af e-mailformater, der automatisk sendes til klienterne fra en webshop;
 • overførsler”, Hvor du kan tilføje betalingsoplysningerne for at acceptere online betalinger. Bankkonto, PayPal og Stripe er tilgængelige her. Du kan også se på omsætningshastigheden i din webshop;
 • Indstillinger”, Hvor du muligvis finder felter, der angiver dit webshop navn, valuta, forsendelsesomkostninger og e-mail til underretninger.

Det giver mening at påpege en vigtig nuance: ethvert emne har en standardkøbe «køb», som kommer med et link til shopping-popup. Det vil sige, at et popup-vindue vises, når du har klikket på det, som vil tilbyde dig at give dine kreditkortdata og e-mail for at bekræfte betalingen samt en mulighed for at sende meddelelser om en ordrestatus.

Nyttigt tip: Hvis du ønsker at åbne en separat side med produktbeskrivelse, skal du markere en “beskrivelse” -kasse i afsnittet “Produkter”. Du kan også tilføje eller erstatte et billede der. Disse data vises på en separat produktside.

IM Creator online butik er ganske enkel. Vis vinduer ser tiltalende ud, det er let at redigere dem og tilføje produkter. De tilbyder indstillinger for valuta, betaling og forsendelse. Denne løsning kommer op til handelsplatforme med en begrænset produktliste. For eksempel kan du oprette flere sider og tilføje produktkategorier med 2-3 visningsvinduesskærme på hver af dem. En sådan e-butik fungerer og ser godt ud.

Hvid label

Hvad angår værktøjet White Label – det fungerer godt for webdesignere, forhandlere, hostingfirmaer og hvide labels – det vil sige for alle de brugere, der planlægger at anvende hele funktionssættet af webstedsbyggeren til at starte deres egne virksomheder. White Label-licensmodellen giver brugerne ubegrænset brug af alle webstedsbyggerressourcer.

Du kan bruge tjenesten under dit eget mærkenavn uden at nævne tredjepartsrepræsentanter og starte dine egne SaaS-projekter for at opnå en fortjeneste. Dette kan være fordelagtigt for uafhængige webdesignere, der har behov for ubegrænset adgang til webstedsbyggeren, webstudier, hostingfirmaer, der er villige til at lancere deres egne webstedsbyggere eller erhvervskunder, der har til hensigt at etablere deres forretnings tilstedeværelse på nettet.

IM Creator har en 14-dages pengene-tilbage-garanti for disse brugere, der beslutter, at White Label ikke er af dem af nogen grund. Systemet garanterer også sikre betalinger på grund af det indbyggede SSL-certifikat.

Сustomer Support

Der er et “Hjælp” -link i IM Creator-editorens header, hvor du kan aktivere tip, se en kort informativ video om, hvordan du arbejder med systemet, besøge Videnscenter (en detaljeret FAQ med sektioner og søgemulighed) eller kom i kontakt med det tekniske supportteam og efterlader din e-mail for feedback.

Når det kommer til kundesupport, har tjenesten en standard til førsteklasses projekterniveau: live chat support, 24 \ 7 e-mail support; alt hvad du har brug for er tilgængeligt her og fungerer på et anstændigt niveau.

IM Creator bruger et billetsystem, som gør det muligt for brugere at indsende supportbilletter til systemudviklerne, når de støder på problemer eller ønsker at få løst deres systemrelaterede problemer. Efter at have gennemgået forespørgslen, kontakter en supportagent en bruger, der leverer den bedste løsning på problemet. Den gennemsnitlige tid for systemsvaret udgør omkring 12 timer. Dette er et ganske imponerende resultat i betragtning af, at IM Creator i øjeblikket giver over 11 millioner websteder over hele kloden.

Derudover tillader systemet at downloade en hjælpsom og informativ brugervejledning, der giver detaljerede oplysninger om de mest afgørende systemnyancer. De fleste moderne webstedsbyggere har endnu ikke en sådan mulighed.

Designskabeloner i IM Creator (XPRS)

Antal temaer:Mere end 100
Professionelle skabeloner:&# X2714; JA
Gratis temaer:&# X2714; JA
Responsiv design:&# X2714; JA
Sorter efter branche:&# X2714; JA
CSS-kode redigering:✘ NEJ

Skabeloner er sandsynligvis blandt de stærkeste IM Creator-point, når det kommer til kundegenerering. Webstedsbyggeren tilbyder i øjeblikket moderne, visuelt tiltalende og professionelle temaer, der passer til forskellige nicher. Platformen samarbejder med nogle af de bedste webdesignere, der er ansvarlige for skabelonudvikling og derfor lægger den en stærk vægt på moderne websteds- og grafiske designtrends.

IM Creator-skabeloner består af striprelaterede værktøjer, du får sammen med en editor. Naturligvis betyder design meget her. Færdige design ser meget flot ud.

Du kan ikke kalde dem forbløffende, da vi stadig beskæftiger os med en typisk responsiv struktur, der har standardstendenser og konsistens. Ikke desto mindre er valget af skabeloner tiltalende på grund af deres kvalitet og alsidighed i sektionsdesigntilnærmelser.

Det skal bemærkes, at du ikke kan ændre en skabelon, når du arbejder med den. Hvis du redigerer indholdet og gemmer det, skal du oprette et nyt websted for at ændre en skabelon. Så det giver mening at vælge det design, der maksimalt vil være tæt på dit mål lige fra starten.

Skabelonkategorier er som følger: forretning, tjenester, kunst / design, sundhed / wellness, fotografering, restauranter / mad, e-handel / detailhandel, mode / skønhed, bryllupper, musik / video, logi, tech, forhandler.

Kategorienavne giver et tip om nicherne, som IM Creator fungerer bedst for. Det giver mening at fremhæve restaurant, bryllup og forretning. Forresten ser e-handelsdesign også temmelig godt ud. Det er sandsynligt, at du ikke finder en kunde, der nægter at afgive en ordre i en sådan webshop, hvis man antager, at et produkt stemmer overens med deres krav og præferencer. Vi kunne også godt lide musikskabeloner: de er attraktive og gør det muligt ikke kun at præsentere din kreativitet, men også at sælge musik eller video.

IM-skabelseskabeloner

Alle IM Creator-skabeloner er skalerbare og lydhør, mens designtilpasningsmulighederne er alsidige og kraftfulde. Webstedsbyggeren tilbyder interessante designværktøjer som f.eks. Rulle-, indgangs- og musevirkningseffekter, der giver dit projekt et virkelig moderne og smukt look. Det er muligt at tilføje eller slette sektionerne, ændre deres positioner, oprette strukturen for hver af dem, mellemrum, indre indhold osv., Når du designer dit webstedlayout.

Systemet bugner af gratis skrifttyper og ikoner, som du kan vælge med hensyn til dit projektstil. Indstillinger for billedredigering er også omfattende. Du kan beskære og redigere billederne, som du ønsker, ved at vælge deres opacitet og farve, anvende animationseffekter osv.

Der er også en mulighed for at tilføje dine egne widgets som en kode. For at gøre det, skal du vælge «»I«Webstedsstil»-Indstillingerne blokerer og få adgang til fanen« Kode »i den menu, du får tilbud. Det er her du kan skrive en hvilken som helst HTML-, JS- og CSS-kode. Du kan også vælge «Raw» widget i «elementer»Sektion og gør det samme.

Generelt ser IM Creator-websteder moderne og attraktive ud. Den animerede preview-tilstand vil helt sikkert appellere til mange brugere. Ikke desto mindre kan du ikke ændre skabeloner mens du er på farten og redigere koderne for de tilgængelige striber eller emner.

Du kan dog tilføje HTML-kode til en header eller integrere dine egne widgets på et websted. Dette kræver helt sikkert kodningsevner, og ikke alle har brug for det. Størstedelen af ​​brugerne vil være tilfredse med redigeringsværktøjer og resultater til visuelt design.

Eksempler på ægte IM Creator-websted

Filmmaker og fotograf websted

Filmmaker og fotograf websted

Filmagenturets websted

Filmagenturets websted

Projektledelse og fotografwebsted

Projektledelse og fotografwebsted

Bryllupsfotograf websted

Bryllupsfotograf websted

Direktørporteføljewebsted

Direktørporteføljewebsted

Yoga-lærer-websted

Yoga-lærer-websted

IM Creator-prisfastsat: Gratis & Præmie

Studerende, kunstnere og ikke-kommercielle websteder kan få premium IM Creator gratis. Med dette formål er de nødt til at komme i kontakt med det tekniske supportteam for tjenesten ved speciel form, efter at have givet grunden og bevisene for overholdelse af betingelserne for den frie licensbrug.

Andre kan bruge systemet gratis i en ubegrænset periode efter at have benyttet sig af alle funktioner i editoren. I dette tilfælde er det imidlertid umuligt at forbinde dit eget domæne. Disse begrænsninger fjernes efter køb af en premium-licens.

Vi anbefaler at betragte IM Creator som en betalt tjeneste til alle de brugere, der agter at tjene penge på deres websted. Gratis konto fungerer ikke godt til forretningsadministration ikke kun i dette system, men også i enhver anden konkurrent. Den kan bruges til kun at teste funktionaliteten af ​​tjenesten eller oprette et websted, men så bliver du nødt til at købe den krævede licens:

 • Årlig licens ($ 8 / måned) – en engangs årlig betaling ($ 96 / år), 1 domæne, 1 websted, ubegrænset båndbredde, lagerplads, premium tech support, e-handel;
 • Halvårlig licens ($ 11 / måned) – Engangsbetaling til halvår ($ 66 / halvår), 1 domæne, 1 websted, ubegrænset båndbredde, lagerplads, premium tech support, e-handel;
 • SSL-beskyttet ($ 21 / måned) – funktioner i de ovennævnte planer plus en mulighed for at forbinde SSL-certifikatet til et domænenavn.

Når det kommer til funktionalitet, har IM Creator ikke nogen prisplan-sondringer. Spørgsmålet handler om den periode, du gerne vil betale for, og behovet for SSL. Som regel er en langtidsleje til sidst mere fordelagtig.

Det er også vigtigt at specificere eCommerce-faktureringsnyancer. Alle salgsindtægter akkumuleres på den indre konto i din plan. Pengene kan overføres yderligere gennem Stripe med et 5% IM Creator-provision for betalingstransaktionen.

Omkostning til hvid etiket

IM Creator tilbyder 3 typer White Label-licenser:

 • Standard hvid etiket ($ 350 / år) – Ubegrænset licens, fjern IM Creator-mærket & udskift med din, Fuld fakturering & prisstyring, Fuld kontrol over brugere, Vis dine egne skabeloner.
 • Vær vært for dig selv ($ 2500 / år) – tilbyder de funktioner, der leveres af Standard White Label plus cPanel-integration, Hent downloadbar version, Host-websteder på dine servere, Editors CSS-kontrol, Dine egne domæner API.
 • Serverstyring (25K / år) – leverer de ovennævnte funktioner samt Login API’er, cPanel & API, serverejerskab.

Køb af en standardlicensversion gør det muligt for en almindelig bruger at oprette et ubegrænset antal websteder i systemet. Du får tilbud om en funktion, der er sat til de 3,5-årige lejeomkostninger på betingelserne af en standardpremielicens. Dette vil helt sikkert være fordelagtigt for webdesignere.

Generelt er omkostningerne ved brug af IM Creator mere end overkommelige. For omkring $ 100 / år kan du køre et tiltalende forretningswebsted eller endda en webshop. Dette er en af ​​de mest fordelagtige nicheløsninger, der har anstændig pris / kvalitet korrelation.

Gennemgang af konklusion: Hvem skal bruge IM Creator?

IM Creator er en avanceret WYSIWYG webstedsbygger, som er en stor værdi for dine penge. Tjenesten vil oprindeligt imødekomme behovene hos små og mellemstore virksomheder, og den fungerer også godt for kunstnere, studerende og nonprofitorganisationer, som her får mulighed for at drive et websted uden omkostninger. Platformen leveres med en kraftfuld eCommerce-motor, blogging-muligheder, en overflod af lydhør skabeloner og omfattende designtilpasningsværktøjer.

Systemet appellerer til praktiske mennesker, der værdsætter resultatet frem for alt. Ja, modellen til at oprette websider ud af striber indebærer en vis lighed på webstedet. Skyldigt, det er let at lancere dem, designet er tiltalende, og websiderne vises perfekt på enhver mobilenhed.

Efter vores mening er IM Creator et meget godt produkt, der kan være af stor interesse for mange brugere. Det giver også mening at overveje White Label Standard-løsningen, der giver fordelagtige vilkår for udviklerne af klientwebsteder. Ulemperne ved tjenesten er små, mens fordelene er betydelige. Vi anbefaler det bestemt.

Prøv IM Creator GRATIS

 Det er gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map