IM Creator (XPRS) gjennomgang

IM Creator (XPRS) gjennomgang


IM Creator (XPRS) – er en gratis nettstedbygger, som kommer med en praktisk WYSIWYG-redigerer og gir et omfattende utvalg av avanserte funksjoner som trengs for å starte og administrere forskjellige typer prosjekter. Systemet er hovedsakelig rettet mot behovene til kunstnere, som trenger profesjonelle porteføljer, gründere som er villige til å etablere pålitelig forretningsnærvær og nettdesignere involvert i utviklingen av nettsteder for kommersiell og ikke-kommersiell bruk. Det fungerer også bra for opprettelse av e-handelsnettsteder, destinasjonssider og blogger.

Nettstedsbyggeren ble lansert i 2011 i New York av Jonathan Saragossi, og er en av de beste SaaS-plattformene med en visuell redaktør. En av de interessante funksjonene i systemet er dets gratis premiumkontoer for ikke-kommersielle organisasjoner, studenter og kunstnere. Andre mennesker kan også bruke IM Creator gratis, men de har ikke en mulighet til å koble sine egne domener til nettstedene som er opprettet. Overraskende er også at e-handelsfunksjonalitet er inkludert i gratiskontoer. Dette er ganske uvanlig. Enhver person kan begynne å selge produkter eller tjenester i form av plattformen uten å investere noen penger i det hele tatt.

IM Creator virker i utgangspunktet som en veldig interessant nettstedbygger. Den er moden, tiltalende og tilbyr løsninger som ikke er standard for nisjen. Det ser ut som vi har lederen for WYSIWYG nisje i 2019.

Per i dag er mer enn 17 millioner nettsteder blitt lansert med det, og mange flere er under utvikling. Den endelige beslutningen om bruken av plattformen avhenger fortsatt av kvaliteten på realisering, dybde i funksjonalitet og brukervennlighet du forventer å benytte på lang sikt. Nå kan vi analysere alle funksjonene i tjenesten for å trekke de konkrete konklusjonene.

IM Creator (XPRS) gjennomgang imcreator.comInnholdsfortegnelse:

Prøv det GRATIS Legg igjen et svar

Fordeler og ulemper med IM Creator (XPRS) nettstedbygger

IM Creator er en nettstedsbygger med en av de mest praktiske visuelle redaktørene. Et av de ubestridelige høydepunktene i systemet er “Stripes & Polydoms ”-teknologi som ser ganske avansert ut og til og med litt futuristisk for brukere, som aldri har møtt en slik tilnærming til nettsteddesign før. Alle prosjektene som er startet med IM Creator er laget av responsive blokker – striper med allsidig struktur og funksjonalitet. Ved å bytte de påkrevde stripene og sette dem opp får du et nettsted som er omarbeidet.

Det er ikke noe enklere enn det, ettersom prosessen noe minner om standard dra & drop web design tilnærming. Det er ikke engang noen widgeter (separate elementer) her, som ofte anses for kompliserte for kombinasjon av mange brukere. På grunn av tilgjengeligheten til ferdige blokker, sikrer systemet fullstendig automatisering. Det er umulig å rote noe her.

IM Creator Editor

Når du registrerer deg med systemet, trenger du bare å oppgi e-post, passord og kallenavn for å komme i gang. Rett etter dette blir du omdirigert til dashbordet, hvor du må velge en mal og begynne å tilpasse den. Grensesnittet til tjenesten er hyggelig, ergonomien er på topp nivå. Ikke desto mindre bugner redaktøren av alternativer, ikoner og andre elementer. Det er moderat enkelt, og du må være oppmerksom når du jobber med det. Ellers risikerer du å overse menytilgang, et byttealternativ eller noe sånt. De fleste innstillingspanelene kommer med faner. IM Creator er litt dypere og mer komplisert enn du kanskje tror ved første øyekast.

Generelt er dette et av de mest praktiske og logisk strukturerte systemene. Det er et perfekt valg for nybegynnere. Det tar bare 1-2 timer å utforske det. Det som betyr mest, gjør IM Creator for å få det nødvendige resultatet raskt og effektivt.

Hvis du ønsker det, kan du publisere nettstedet ditt samme dag som du begynte å bygge. På grunn av sin tilnærming til design av websider, sikrer systemet pålitelig beskyttelse mot feil. Uansett hva du gjør, vil dette i utgangspunktet se pent ut.

IM Creator er en kvalitets WYSIWYG nettstedsbygger som har merkevarestil og tilnærming til nettbyggingsprosessen. Når vi tester tjenesten, har vi definert både sterke og svake punkter i systemet, og det er på høy tid å nevne dem nå.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Du kan begynne å bygge et nettsted selv uten å registrere deg i systemet.
&# X2714; Tiltalende responsive maler, en mulighet til å legge til koden din på nettstedet.
&# X2714; Overflod av striper, praktisk tilpasning av seksjoner.
&# X2714; Praktisk og rimelig White Label-modell.
&# X2714; En mulighet til å få en gratis premielisens for ikke-kommersielle prosjekter.
&# X2714; Kunnskapssenter for kvalitet.
&# X2714; Kraftig e-handelsmotor.
✘ Du kan ikke laste opp dine egne skrifter.
✘ Du kan bare selge en vare om gangen for e-handel.

Når det gjelder resten av parametrene, skaper IM Creator inntrykk av mer enn et anstendig system. Dette er spesielt sant, med tanke på de lave kostnadene ved tjenesten og en mulighet til å åpne en nettbutikk for $ 100 / år.

Funksjoner & fleksibilitet

IM Creator utmerker seg med funksjonalitet, fleksibilitet og funksjoner som følger med. Som nevnt ovenfor, det viktigste funksjonelle elementet i denne nettstedsbyggeren er en stripe. Hver side består av utskiftbare responsive blokker med allsidig innhold. Avhengig av formålet, har hver stripe sine egne innstillinger. Essensen av å bygge nettsteder med IM Creator går til riktig kompatibilitet og design av slike blokker. Kombinasjonene og designredigeringene gir maksimal fleksibilitet.

Nettsteder opprettet med systemet vil se like ut og ha den samme forestillingen på grunn av en enkel arbeidsprosess. Det er ikke ille fordi de har moderne utseende, er ganske funksjonelle og kan skryte av tiltalende design på alle enheter. Unification of the web creation process forenkler og fremskynder arbeidet, spesielt for nybegynnere. Generelt er IM Creator et anstendig valg når det gjelder organiseringen av arbeidsområdet og sømløs tilnærming.

IM Creator Funksjoner

Nesten alle handlingene i redaktøren kan bare gjøres med en mus. Kantene til hver blokk er tydelig sett, og du kan flytte dem for å begrense og utvide arbeidsområdet til en container. Det er også mulig å endre blokkeringssteder, kopiere og slette dem. Bortsett fra det, Du kan manuelt regulere maksimal blokkeringsbredde, mellomrom, posisjoner til indre elementer samt konfigurere skjermformat. Systemet bugner av alternativer og funksjoner.

Den oppdaterte versjonen av nettstedbyggeren har introdusert det nye forbedrede menyformatet som har gjort redigering av nettsteder mye raskere og enklere. Systemutviklerne har strømlinjeformet redaktøren for å sikre rask og problemfri nettopplevelse. For å få tilgang til det, må du klikke på hvilket som helst element som vises i menyen.

Systemet vil gi tilgang til den oppdaterte mini-menyen, der du kan legge til nytt innhold, redigere eksisterende innlegg og nettstedselementer, legge til bilder, seksjoner, lenker og andre elementer alt på ett sted. Du vil også få tilgang til en kraftigere samling av redigeringsverktøy tilgjengelig for hånden som bare vises med et museklikk.

Den nye Mini-menyen er standardisert for enkelhets skyld og enkelhet. Dette betyr at det er svært effektivt når det gjelder redigering av nettstedselementer, lenker, seksjoner og elementer. Kontekstuell redigering er også enkelt med Mini-menyen. Verktøyene som er tilgjengelige der gir deg frihet til å tilpasse webdesign. Bortsett fra å legge til / redigere nettstedselementer, kan du også kontrollere fargeeffekter, bilder og bakgrunnsinnstillinger osv.

Dessuten kan den nye forbedringen øke hastigheten på nettstedets ytelse med 30%. Alt du trenger for å øke ytelsen til nettstedets hastighet er å publisere prosjektet. Det er det.

For å legge til nye striper, bør du aktivere “+” -knappen mellom de nærliggende blokkene. Du vil se en vakker animasjon og listen over tilgjengelige striper, som er sortert etter kategorier basert på deres formål: topptekst, prosjekter, tjenester, funksjoner, galleri, priser, team, artikkel, tekstblokk, bio / cv, blogg , skjemaer, lysbildefremvisning, sosiale, oppfordring til handling, attester, logoer, kart, widgeter, elementer. Hver kategori inneholder rundt 5-10 muligheter for realisering av blokker.

IM Creator New Stripe

Det skal nevnes at stripes «widgets» -kategori gjør det mulig å legge til Google-hendelsesplanlisten, SoundCloud-lydspiller, OpenTable-reservasjonsskjema (som gjør IM Creator til en interessant løsning for restauranter), PDF-visning og koble Facebook-kommentarer. Med andre ord kan du legge til blokker her, hvis funksjonalitet avviker fra kombinasjonen av standardelementene (tekst, bilder, video osv.).

«Elements»Delen gjør det mulig å legge til grunnleggende elementer til nettstedet, og dermed bidra til funksjonaliteten til hver stripe: tittel, bilde, undertittel, video, kropp, sitat, lenke, ikon, kart, rått (nødvendig for å legge til din egen HTML-kode , Javascript, CSS og innebygde koder). Det vil si at du kan lage strukturelt kompliserte separate innholdsblokker ved å bruke disse elementene.

Det grunnleggende prinsippet er som følger: redigeringsområder er delt inn i seksjoner, ved å klikke på der får du en meny med verktøy, alternativer osv. Elementene du vil bli tilbudt vil avhenge av blokken og elementtypen du klikker på. Det er flere varianter her. Ta en titt på eksemplet: noen blokker har et lite “+” -ikon ved å klikke på hvilket du vil få tilbud om en “Legg til et nytt element eller et element” -meny for å legge til videoer, ikoner, koblinger, avdelere eller blanke containere.

Ved å klikke på et bestemt element (som lysbildefremvisning), vil du se en meny som lar deg velge en overleggsfarge, legge til en kobling eller komme til seksjonsinnstillingene – en meny med et rikt utvalg av alternativer i seksjonene, nemlig:

 • innstillinger”Tilbyr et utvalg av synlige seksjonselementer (knapp, tittel, undertittel, kropp), en mulighet til å sette opp justeringen og vertikal blokkeringsposisjon eller aktivere høyden på hele skjermen;
 • Lysbilde”Gjør det mulig å sette opp lysbildefremvisningens varighet og autospilling;
 • “F / X” gir et valg av en av 11 effekter for passive elementer og musepekeren. Det er også mulig å velge et filter og skyggefaktorer;
 • Pro”Gjør det mulig å velge den maksimale bredden på stripe og innholdsområde samt plassverdiene (polstring / margin, px) for hvert element i en seksjon.

IM Creator Slideshow Settings

Det skal nevnes at Seksjonsinnstillinger for forskjellige striper kan være forskjellige i forhold til innstillingenes karakter og struktur. Derfor må du være veldig oppmerksom når du jobber med IM Creator-redigeringsprogram: Det er ikke mange alternativer her ved første blikk, men nye menyer vil begynne å dukke opp så snart du begynner å klikke på elementene og forskjellige skjermområder. Dette er når den relativt enkle redaktøren forvandles foran øynene til et kraftig verktøy med mange mer avanserte alternativer.

Bortsett fra det er det også menyer på høyt nivå, hvis innstillinger påvirker hele nettstedet eller separate sider. I den venstre midtre delen av skjermen finner du en «Nettstedsstil»Innstillingsikon som lar deg lage nye websider og velge de eksisterende for videre redigering. Det er flere seksjoner med innstillinger her, nemlig:

 • Stil”Som gjør det mulig å velge hjemmeside maltype (bred eller smal), standard skrifttyper og webside bakgrunn;
 • Meny”, Som tilbyr et utvalg av en av 9 menylayouttyper (sentrumsorientert, sidefelt, hamburger, skjult osv.);
 • Bla f / x”Tilby et valg av en av tre rulleeffekter (lysbilde, vokse, visne);
 • Side widgets”Som gjør det mulig å legge til widgets på nettet (chat, dele, tilbakemelding, loader, topper, bånd, snø eller tilpasset kode).

IM Creator Site Settings

Det er ikke det. Det er også en verktøylinje i den øvre delen av en skjerm, som gir tilgang til opprettelse av sikkerhetskopi, referanseseksjon, alternativ for lagring av kopier på nettet, avbryt funksjon, forhåndsvisning, publisering. Du vil også finne en websidehåndteringsmeny her (oppretting, kopiering, utfylling av SEO-parametere) og en mulighet til å legge til / sette opp popup-elementer (felt, tekst, plassering, bredde og høyde, visningsbetingelser).

IM Creator tilbyr omfattende sosiale integrasjonsalternativer, som lar deg velge og koble profiler på sosiale medier til nettstedet du jobber med. Det er til og med en mulighet til å tilpasse sosiale medieknapper slik at de kan samsvare med den generelle utformingen og stilen til prosjektet ditt.

Nettstedsbyggeren leveres også med flerspråklig støtteverktøy, som gjør det mulig å lage flere versjoner av nettstedet ditt på språkene du ønsker. Det er ikke nødvendig å integrere spesielle plugins eller widgets for å nå dette målet – bare bestem deg for språkene du vil velge for prosjektet ditt, og gå videre til å lage dem! For øvrig, hvis du er i tvil eller bare ikke er sikker på hvordan du kommer i gang, tilbyr IM Creator en informativ veiledning som vil hjelpe deg med å starte og tilpasse et flerspråklig nettsted.

IM Creator SEO

Nettsteder lansert med IM Creator har en tydelig kvalitetskode og er godt indeksert av søkemotorene. Etter å ha opprettet et nettsted med denne tjenesten, kan du stole på gode promoteringsperspektiver med tanke på disse faktorene, som avhenger av selve systemet (hastighet på arbeid, gyldighet for webkodekoder, riktige innstillinger utenom boksen osv.).

IM Creator SEO-innstillinger

Du kan personlig sette opp søkemotorsynlighet for hver webside, legge til tittel, beskrivelse og nøkkelord, laste opp favicon og sosialt bilde, koble til Google Analytics og Facebook Pixel. Det er klart at du kan koble et domenenavn til nettstedet, men bare etter at du har oppgradert til premiumabonnementet.

Bortsett fra seksjonene, som bare er forskjellige i typen vist innhold, er Blog og Store spesielt interessante. Dette er striper, hvis bruk kan endre nettstedtypen din. I utgangspunktet er dette uavhengige funksjonelle enheter, som er bredere enn de andre. Det er fornuftig å diskutere funksjonene deres i detalj.

IM Creator Blog

Du kan velge en av 5 varianter av nyhetsfeedestrukturen. Alle av dem ser visuelt tiltalende ut: tittel, beskrivelse, full publiseringsknapp. De kan designes av forskjellige kombinasjoner av posisjoner og synlighet. Bortsett fra det er det mulig å sette inn en video eller noe annet i innholdsfeltet (delen, der et bilde er satt inn som standard).

IM Creator Blogginnlegg Editor

Akkurat som alle andre seksjoner, kommer en blogg med sin egen innstillingsblokk, nemlig:

 • innstillinger”, Der du kan velge en bloggstrukturtype, antall elementer og mellomrom i en linje samt høyden på hver av dem. Du kan også fjerne en seksjonsoverskrift og en tittel med en beskrivelse her;
 • Bakgrunn”, Der du kan velge ønsket farge, ditt eget bilde eller en fra mediasenteret for tjenesten;
 • Oppsett”, Der du kan konfigurere publikasjonsmalutdata (format, justering, boks eller strekning);
 • effekter”, Som gjør det mulig å konfigurere effektene når et avsnitt vises på en skjerm, eller når du holder musen på den, ved å velge filtre og uklarhetsgraden til tittelbildene;
 • Pro”Som gjør det mulig å sette opp seksjonsbredde, innholdsdel, mellomrom mellom elementene og naboseksjonene samt aktivere alternativet for nedlasting av nedlastning av bilder.

Du kan se innleggslisten i denne menyen, endre sortering og legge til nye. Hvis du vil redigere innleggene, må du velge en tekst og delen “Rediger innlegg” i den åpne menyen. Du vil se en redaktør der du kan forberede en artikkel ved å bruke alle tilgjengelige IM Creator-elementer.

Bloggfunksjonalitet er organisert på en særegen måte her. Det er praktisk å bruke det, men alternativene henger tydeligvis bak spesialisttjenestene. Funksjonssettet vil være nok for en bedriftsnettsted, en personlig webside eller nyhetspresentasjon.

IM Creator e-handel

For å legge til en nettbutikk, bør du velge en tilsvarende stripe og legge den til på siden. Tjenesten tilbyr 9 varianter av utstillingsvinduutforminger som kan settes opp akkurat som alle andre seksjoner. For å aktivere butikkinnstillinger, bør du klikke på hvilket som helst stripeområde – prinsippet forblir det samme som i resten av IM Creator-seksjonene. Du vil få tilgang til følgende seksjoner:

 • innstillinger”, Der du kan velge galleritype (vanlig, passform, mazonitt), antall produkter som vises på en linje, avstand mellom dem og høyden på hvert element;
 • Bakgrunn”Å tilby valg av layoutfarge som vil være synlig mellom produktkort;
 • Oppsett”Tilby et utvalg av produktkortmaler og typer innholdsinnretning i dem;
 • effekter”, Som gjør det mulig å konfigurere effektene når en blokk vises på en side eller når du holder musen på den;
 • Pro”, Der du kan sette opp maksimal bredde på nettbutikkdeler, separate elementer, innholdsdel og mellomrom mellom elementene.

IM Creator e-handel

Oppsett av visuelt show er organisert på samme måte som for resten av stripene. Du får tilgang til Store Dashboard fra seksjonsmenyen. Dashbordet inneholder hovedparameterseksjoner, inkludert:

 • Sammendrag”Med den generelle informasjonen om mengden aktive nettbutikkdeler, produkter, ordrer og fortjeneste;
 • seksjoner”, Der du kan få tilgang til alle de publiserte seksjonene med produkter og deres innstillinger: valg av produkttype (fysisk, digital eller tjeneste), alternativ for kostnadsredigering, SKU, navn, undertekster, beskrivelser og opplasting av nye produkter til det valgte seksjon. Du kan også endre produktvisningsrekkefølge, legge til rabatten i prosent, fraktkostnad eller tilordne en «utsolgt» status.
 • Alle produkter”, Som tilbyr en liste over produkter fra alle publiserte seksjoner for nettbutikker. Innstillingene er de samme som for produktene i en egen seksjon;
 • Ordrene”Verve ordrene med kundedata, datoer osv .;
 • Kommunikasjon”Tilby innstillingene for e-postformater som automatisk sendes til klientene fra en nettbutikk;
 • Overganger”, Der du kan legge til betalingsdetaljene for å godta online betalinger. Bankkonto, PayPal og Stripe er tilgjengelig her. Du kan også se på omsetningshastigheten til nettbutikken din;
 • innstillinger”, Der du kan finne felt for å oppgi nettbutikkens navn, valuta, fraktkostnader og e-post for varslinger.

Det er fornuftig å påpeke en viktig nyanse: ethvert element har en «kjøp» -knapp som kommer med en lenke til shopping-popup. Det vil si at et popup-vindu vises etter at du har klikket på det, som vil tilby deg å oppgi kredittkortdata og e-post for å bekrefte betalingen, samt en mulighet til å sende varsler om en ordrestatus.

Nyttig tips: Hvis du ønsker å åpne en egen side med produktbeskrivelse, må du merke av i en «beskrivelse» -rute i «Produkter» -delen. Du kan også legge til eller erstatte et bilde der. Disse dataene vises på en egen produktside.

IM Creator nettbutikk er ganske enkel. Vis vinduer ser attraktive ut, det er enkelt å redigere dem og legge til produkter. De tilbyr innstillinger for valuta, betaling og frakt. Denne løsningen vil komme opp for handelsplattformer med en begrenset produktliste. Du kan for eksempel opprette flere sider og legge til produktkategorier med 2-3 visningsvinduet på hver av dem. En slik e-butikk vil fungere og se bra ut.

Hvit etikett

Når det gjelder White Label-verktøyet – det fungerer bra for webdesignere, forhandlere, vertsfirmaer og hvite etiketter – det vil si for alle brukerne som planlegger å bruke hele funksjonssettet til nettstedbyggeren for å starte sine egne virksomheter. White Label-lisensmodellen gir brukere ubegrenset bruk av alle nettstedsbyggerressursene.

Du kan bruke tjenesten under ditt eget merkenavn uten å nevne tredjepartsrepresentanter og starte dine egne SaaS-prosjekter for å tjene penger. Dette kan være gunstig for uavhengige webdesignere, som trenger ubegrenset tilgang til nettstedbyggeren, webstudioene, hostingfirmaer som er villige til å lansere egne nettstedbyggere eller bedriftskunder, som har til hensikt å etablere sin virksomhets tilstedeværelse på nettet.

IM Creator har en 14-dagers pengene-tilbake-garanti for de brukerne, som bestemmer at White Label ikke er noe for dem. Systemet garanterer også sikre betalinger på grunn av det integrerte SSL-sertifikatet.

Ustom Kundestøtte

Det er en “Hjelp” -kobling i IM Creator-editorens overskrift, der du kan aktivere tips, se en kort informativ video om hvordan du kan jobbe med systemet, gå til Kunnskapssenter (en detaljert vanlige spørsmål om seksjoner og søkealternativ) eller ta kontakt med teknisk supportteam, og legg igjen e-posten din for tilbakemelding.

Når det gjelder kundestøtte, har tjenesten en standard for førsteklasses prosjekter nivå: live chat support, 24 \ 7 e-poststøtte; alt du trenger er tilgjengelig her og fungerer på et anstendig nivå.

IM Creator bruker et billettsystem, som gjør det mulig for brukere å sende inn supportbilletter til systemutviklerne, når de støter på problemer eller ønsker å få løst sine systemrelaterte problemer. Etter å ha gjennomgått spørringen, kontakter en supportagent en bruker som gir den beste løsningen på problemet. Gjennomsnittlig tid for systemrespons utgjør rundt 12 timer. Dette er ganske imponerende, med tanke på det faktum at IM Creator for tiden gir mer enn 11 millioner nettsteder over hele kloden.

I tillegg tillater systemet å laste ned en nyttig og informativ brukerveiledning som gir detaljert informasjon om de mest avgjørende systemnyansene. De fleste moderne nettstedbyggere har ikke et slikt alternativ ennå.

Designmaler i IM Creator (XPRS)

Antall temaer:Mer enn 100
Profesjonelle maler:&# X2714; JA
Gratis temaer:&# X2714; JA
Responsiv utforming:&# X2714; JA
Sorter etter bransje:&# X2714; JA
CSS-kode redigering:✘ NEI

Maler er trolig blant de sterkeste IM Creator-poengene når det kommer til kundegenerering. Nettstedsbyggeren tilbyr for tiden moderne, visuelt tiltalende og profesjonelle temaer som passer til forskjellige nisjer. Plattformen samarbeider med noen av de beste webdesignerne, som er ansvarlige for malutvikling, og dermed legger den en sterk vekt på moderne websider og grafisk designtrender.

IM Creator-maler består av stripe-relaterte verktøy du får sammen med en redaktør. Naturligvis vil design ha stor betydning her. Ferdiglagde design ser veldig fine ut.

Du kan ikke kalle dem forbløffende, da vi fremdeles har en typisk responsiv struktur, som har standardstendenser og konsistens. Valg av maler er likevel tiltalende på grunn av deres kvalitet og allsidighet når det gjelder seksjonsdesigntilnærminger.

Det skal påpekes at du ikke kan endre en mal når du jobber med den. Hvis du redigerer innholdet og lagrer det, må du opprette et nytt nettsted for å endre en mal. Så det er fornuftig å velge design som skal være maksimalt nær målet ditt helt fra starten.

Malkategorier er som følger: forretning, tjenester, kunst / design, helse / velvære, fotografering, restauranter / mat, netthandel / detaljhandel, mote / skjønnhet, bryllup, musikk / video, losji, tech, forhandler.

Kategorinavn gir et hint om nisjene IM Creator fungerer best for. Det er fornuftig å fremheve restaurant, bryllup og forretning. Forresten, e-handelsdesign ser også ganske bra ut. Det er ikke sannsynlig at du vil finne en kunde som vil nekte å legge inn en bestilling i en slik nettbutikk, forutsatt at et produkt samsvarer med deres krav og preferanser. Vi likte også musikkmaler: de er attraktive og gjør det mulig ikke bare å presentere kreativiteten din, men også å selge musikk eller video.

IM Creator Maler

Alle IM Creator-maler er skalerbare og responsive, mens alternativene for designtilpasning er allsidige og kraftige. Nettstedsbyggeren tilbyr interessante designverktøy som rulle-, inngangs- og musevirkningseffekter, for eksempel, som gir ditt prosjekt virkelig moderne og fancy utseende. Det er mulig å legge til eller slette seksjonene, endre sine posisjoner, sette opp strukturen til hver av dem, mellomrom, indre innhold osv., Når du utformer nettstedoppsettet.

Systemet bugner av gratis skrifter og ikoner du kan velge med tanke på prosjektstilen. Alternativer for bilderedigering er også omfattende. Du kan beskjære og redigere bildene som du ønsker, velge deres opacitet og farge, bruke animasjonseffekter osv.

Det er også en mulighet til å legge til egne widgeter som kode. For å gjøre det, bør du velge «»I«Nettstedsstil»-Alternativene blokkerer og deretter tilgang til« Kode »-fanen i menyen du blir tilbudt. Det er her du kan skrive hvilken som helst HTML-, JS- og CSS-kode. Du kan også velge «Raw»-widgeten i «Elements»Og gjør det samme.

Generelt ser IM Creator nettsteder moderne og attraktive ut. Den animerte forhåndsvisningsmodusen vil sikkert appellere til mange brukere. Du kan ikke endre maler mens du er på farten og redigere kodene for tilgjengelige striper eller elementer.

Du kan imidlertid legge til HTML-kode i en topptekst eller integrere dine egne widgeter på et nettsted. Dette krever sikkert kodingsferdigheter, og ikke alle trenger det. Flertallet av brukerne vil være fornøyde med redigeringsverktøy og resultater for visuelt design.

Ekte eksempler på IM-skapere

Filmmaker og fotograf nettsted

Filmmaker og fotograf nettsted

Filmbyråets nettsted

Filmbyråets nettsted

Prosjektledelse og fotograf nettsted

Prosjektledelse og fotograf nettsted

Bryllupsfotograf nettsted

Bryllupsfotograf nettsted

Direktørporteføljeside

Direktørporteføljeside

Yoga Lærer nettsted

Yoga Lærer nettsted

IM Creator Prising Evaluert: Gratis & Premium

Studenter, kunstnere og ikke-kommersielle nettsteder kan få premium IM Creator gratis. Med dette formålet må de komme i kontakt med teknisk supportteam for tjenesten ved spesiell form, etter å ha gitt grunnen og bevisene for overholdelse av vilkårene for bruk av gratis lisenser.

Andre kan bruke systemet gratis i ubegrenset tid, etter å ha benyttet seg av alle funksjonene til redaktøren. I dette tilfellet vil det imidlertid være umulig å koble til ditt eget domene. Disse begrensningene fjernes etter kjøp av premium-lisenser.

Vi anbefaler å betrakte IM Creator som en betalt tjeneste for alle brukerne som har til hensikt å tjene penger på nettstedet sitt. Gratis konto fungerer ikke bra for forretningsadministrasjon, ikke bare i dette systemet, men også for noen annen konkurrent. Den kan brukes til å teste funksjonaliteten til tjenesten bare eller opprette et nettsted, men da må du kjøpe den nødvendige lisensen:

 • Årlig lisens ($ 8 / måned) – engangsårlig betaling ($ 96 / år), 1 domene, 1 nettsted, ubegrenset båndbredde, lagringsplass, premium teknisk support, e-handel;
 • Toårig lisens ($ 11 / måned) – engangsbetaling for halvår ($ 66 / halvår), 1 domene, 1 nettsted, ubegrenset båndbredde, lagringsplass, premium teknisk support, e-handel;
 • SSL-beskyttet ($ 21 / måned) – funksjoner i de ovennevnte planene pluss en mulighet til å koble SSL-sertifikatet til ett domenenavn.

Når det gjelder funksjonalitet, har ikke IM Creator noen prisplaner. Spørsmålet handler om perioden du vil betale for og behovet for SSL. Som regel er en langsiktig leie etter hvert mer fordelaktig.

Det er også viktig å spesifisere faktureringsnyansene for e-handel. Alle salgsgevinster akkumuleres på den indre kontoen til planen din. Pengene kan overføres videre gjennom Stripe med et 5% IM Creator provisjonsgebyr for betalingstransaksjonen.

Hvit etikettkostnad

IM Creator tilbyr 3 typer White Label-lisenser:

 • Standard hvit etikett ($ 350 / år) – Ubegrensede lisenser, fjern IM Creator-merke & erstatt med din, full fakturering & prisstyring, Full kontroll over brukere, Vis dine egne maler.
 • Vert det selv ($ 2500 / år) – tilbyr funksjonene levert av Standard White Label pluss cPanel-integrasjon, Få nedlastbar versjon, Host-nettsteder på serverne dine, Editors CSS-kontroll, Dine egne domener API.
 • Serverkontroll (25K / år) – gir ovennevnte funksjoner, så vel som påloggings-API-er, cPanel & API, servereierskap.

Kjøpet av en standard lisensversjon gjør det mulig for en vanlig bruker å opprette et ubegrenset antall nettsteder i systemet. Du vil bli tilbudt en funksjon satt til en 3,5-årig leiekostnad på betingelsene av en standard premium-lisens. Dette vil sikkert være gunstig for nettdesignere.

Generelt er kostnadene for å bruke IM Creator mer enn rimelig. For rundt $ 100 / år kan du drive et attraktivt forretningsnettsted eller til og med en nettbutikk. Dette er en av de mest fordelaktige nisjeløsningene som har anstendig pris / kvalitetskorrelasjon.

Gjennomgang av konklusjonen: Hvem bør bruke IM Creator?

IM Creator er en avansert WYSIWYG nettstedsbygger, som er en stor verdi for pengene. Tjenesten vil opprinnelig tilfredsstille behovene til små og mellomstore bedrifter, og den vil også fungere utmerket for kunstnere, studenter og ideelle organisasjoner, som vil få en mulighet til å drive en webside uten kostnad her. Plattformen kommer med en kraftig e-handelsmotor, bloggalternativer, en overflod av responsive maler og omfattende designtilpassingsverktøy.

Systemet vil appellere til praktiske mennesker som verdsetter resultatet fremfor alt. Ja, modellen for å lage websider av striper innebærer en viss likhet på nettstedet. uansett er det enkelt å lansere dem, designet er tiltalende og nettstedene vises perfekt på hvilken som helst mobil enhet.

Etter vår mening er IM Creator et veldig godt produkt som kan være av stor interesse for mange brukere. Det er også fornuftig å vurdere White Label Standard-løsningen, som tilbyr gunstige betingelser for utviklerne av klientnettsteder. Ulempene med tjenesten er små, mens fordelene er betydelige. Vi anbefaler det absolutt.

Prøv IM Creator GRATIS

 Det er gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map