InMotion Hosting gjennomgang

Gjennomgang av InMotion Hosting


Besøk InMotionHosting.com

InMotion Hosting gjennomgang

InMotion Hosting er et veldig populært webhotellfirma med en lojal kundebase som inkluderer over 300 000 kundenettsteder. Som alle de andre anmeldte selskapene her, tilbyr IMH flere forskjellige delte webhotellplaner som passer for alle behov.

En funksjon som skiller InMotion Hosting fra hverandre er Speed ​​Zone-teknologien. De har flere datasentre, og du kan velge det som er nærmest deg. Dette gir raskere og mer effektiv service. De har også maks hastighetssoner, som kan skryte av opptil seks ganger raskere enn gjennomsnittet.

Funksjoner i InMotion Hosting

InMotion ble grunnlagt i 2001 og har siden frem til i dag 2015 etablert seg som en topp webhotellleverandør. Selskapet tilbyr alt fra grunnleggende delt hosting opp til fullt konfigurerbare dedikerte servere.

Prisvinnende teknologi

Ubegrenset båndbredde

Ubegrenset diskplass

99,9% oppetid & Pålitelighet

90 dagers pengene tilbake-garanti

InMotion har alle basene dekket med høye ytelser fra Dell-servere, masse gratis programvare og skript, 99,9 prosent oppetid og 24/7 support.

Selskapet har også gjort store fremskritt mot å redusere karbonavtrykket i sin virksomhet ved å bruke grønne datasentre og strenge gjenvinningsprogrammer. De har redusert karbonproduksjonen ytterligere med 2000 tonn per år ved å bruke et utekjølesystem for luftkjøling – noe som også reduserer kostnadene med nesten 70 prosent.

InMotion har også inngått et samarbeid med Trees for the Future og har gitt midler til å plante 5000 trær. Dette nivået av miljøbevissthet og engasjement er vanskelig å matche.

InMotion gir kundene muligheten til serverplassering, med datasentre i Los Angeles og Washington DC. Servere overvåkes døgnet rundt for å sikre de høyeste ytelsesnivåene. De bruker Max Speed ​​Zones, som bruker peering-utvekslinger og flere datasentre, for å optimalisere nettverkshastigheten.

InMotion tilbyr tre forskjellige typer hostingplaner:

Business Hosting (Delt hosting)

Virtual Private Server (VPS) Hosting

Dedikert serververt

Delt hosting

Så hva er fordelene ved å bruke InMotion til dine behov for webhotell?

Med ni forskjellige hostingpakker kan hver webansvarlig velge den planen som best oppfyller deres nåværende behov og oppgradere etter hvert som nettstedets behov garanterer det. Nybegynnere med enkle nettsteder og minimal trafikk kan få en robust hosting-pakke for bare noen få dollar per måned. Selv dedikerte servere fra InMotion er konkurransedyktige priser og rimelige for webansvarlige med etablerte nettsteder.

90-dagers pengene-tilbake-garanti lar deg gi InMotion en lang prøvekjøring før du går inn på deres tjenester. Dette taler til graden av tillit selskapet har i sine tjenester, da ingen webhotell tilbyr en lengre refusjonsperiode. Refusjonssatsene er utrolig lave, ettersom InMotion er opptatt av å tilfredsstille kundene sine.

Kontrollpanel for InMotion Hosting

Brukere har muligheten til å endre og administrere nettsider ved hjelp av cPanel backend-programvaren. Populære CMS-applikasjoner som WordPress og Joomla kan installeres med bare noen få klikk. MySQL-databaser, FTP-kontoer, e-postkontoer og CRON-jobber kan også konfigureres ved hjelp av cPanel-menyene.

InMotion er et veletablert selskap som har eksistert i mer enn et tiår. Nye hostingleverandører kommer og går hele tiden, så det er alltid en risiko å sette nettstedet ditt i hendene på et uprøvd vertsfirma. Det er absolutt ikke tilfelle med IMH, de er et pålitelig selskap som har forvitret stormene med å være i vertsbransjen i 10 år og fremdeles går sterkt.

applikasjoner & programvare

InMotion-hosting-pakker støtter en hel rekke applikasjoner som innholdsstyringssystemer til fullverdig forretningsprogramvare inkludert:

Avactis

AbanteCart

AlegroCart

BoxBilling

CubeCart

Vertsverktøyet

Magento

Opencart

osCommerce

PHP-mynt

PHP salgssted

PrestaShop

QuickCart

avTomatoCart

ZeusCart

Zen Cart

WHMCS

WordPress

Dette er nyttige applikasjoner for blogger og eCommerce nettsteder som tillater enkel integrering av en rekke forskjellige funksjoner.

oppetid & Opptreden

InMotion sine unike funksjoner gjør det til et pålitelig valg for bedriftsnettstedet. Maksimal hastighetssoner øker lastingen og ytelsen hastighet dramatisk på nettstedet ditt, noe som er flott for kunder og forbedrer rangering av søkemotorer.

Garantien på 99,9 prosent oppetid betyr at nettstedet ditt nesten alltid vil være i gang. Valget av datasenter er et annet stort pluss, ettersom det gjør at nettstedet ditt kan kjøre raskere og mer effektivt.

InMotion har samarbeidet med en rekke peering-utvekslinger og tjenesteleverandører, slik at de kan tilby direkte datadeling og pålitelig raskere Internett-tilkoblinger.

Hvordan nettstedet ditt vil fungere på vertsserveren er en viktig faktor å ta i betraktning når du velger mellom webhotellleverandører. Vi testet siden lastetid for hjemmesiden til InMotion Hosting.

InMotion Hosting-resultater:

Hjemmesiden er lastet på 3,3 sekunder

Hjemmesiden er fullastet på 5,1 sekunder

(Testserverregion: Dallas, USA. Tilkobling: Kabel (5/1 Mbps, 30ms). Dato: 11. august 2013)

Teknisk støtte

Hostingleverandører lever og dør av deres støtte, og InMotion har alle basene dekket her. De gir 24/7 support via e-post, live chat og telefon (gratis).

InMotion Hosting har strømmet masse penger og ressurser på å sette opp deres svært tilgjengelige og vennlige supportteam.

Det er et aktivt samfunnsforum der medlemmene kan stille tekniske spørsmål og få dem besvart. Et fullstendig hjelpebibliotek med artikler, tutorials og videoer er også tilgjengelig.

Om InMotion Hosting

Visste du at InMotion Hosting har hatt en klasse A-vurdering hos Better Business Bureau (BBB) ​​i nesten 5 år. InMotion har også vært en CNET-sertifisert tjenesteleverandør i mer enn 10 år.

Kilde: inmotionhosting.com/about-us

InMotion Hosting på Twitter

InMotion Hosting-testimonials

I bevegelseshotell som tilbyr solid state-stasjoner var den avgjørende faktoren for meg, veldig glad og kan ikke anbefale disse karene nok! (Darren E – 6. mai 2015)

Fenomenale funksjoner og tjenester, Inmotionhosting er absolutt ledende når det gjelder delt hosting. (Howard – 30. juni 2014)

I Motion Host var førsteklasses kundesupport hovedgrunnen til at jeg bestemte meg for å registrere meg hos dem. Så langt så bra. Takk skal du ha. (Karen – 5. januar 2014)

Jeg hadde en ganske vemmelig opplevelse med min forrige vert. Må si jeg forventet heller ikke så mye av InMotion. Gutt tok jeg feil. InMotion har overgått forventningene mine! (Thomas – 6. august 2013)

Ikke den billigste verten der ute, men funksjonene deres (valg av serverplassering, takk !!) og kundesupport er det beste jeg har opplevd. (Linda – 6. juni 2013)

Litt driftsstans forrige måned, men InMotion beviste hvorfor de er en ledende leverandør når deres vennlige støttepersonell hånd hjalp meg med å migrere bloggen min fra blogger til WordPress. (Steven – 14. mai 2013)

InMotionHosting.com gjennomsnittlig rangering er

5 av 5.
Basert på 6 omtaler.

InMotion Hosting Plans & Priser

InMotion Hosting delt serververt, eller business class hosting som IMH kaller det, kommer som tre forskjellige planer; Lanserings-, Power- og Pro-hostingplaner.

Launch

Makt

Pro

Pris

5,59 dollar per måned

7,19 dollar per måned

$ 13,99 per måned

Diskplass

ubegrenset

ubegrenset

ubegrenset

Hostede nettsteder tillatt

2

6

25

Månedlig båndbredde

ubegrenset

ubegrenset

ubegrenset

Sub-domener

25

100

UBEGRENSET

Parkerte domener

6

26

UBEGRENSET

24×7 gratis telefonstøtte

Gratis sikkerhetskopiering av data

ubegrenset

ubegrenset

ubegrenset

Gratis registrering eller overføring av domenenavn

MySQL-databaser

2

50

200

Nettstedsbygger

Cpanel Kontrollpanel

280+ 1-klikk Installer applikasjoner

Bloggprogramvare

Filbehandling

E-handelsprogramvare

Ikke inkludert

Premium Nettstedsbygger

Forum-programvare

Gjestebok

bildegalleri

Google Checkout

Nettkalender

Delt SSL

Gratis Google AdWords-kreditter

$ 275

$ 300

$ 300

90 dagers pengene tilbake-garanti

Sammendrag av anmeldelse av InMotion Hosting

Så er In Motion Hosting noe bra?

GODT: 90 dagers pengene tilbake-garanti. Beste støtte i bransjen. 99,9% oppetidsgaranti. Valg av serverplassering.

IKKE-SÅ GODT: Begrenset antall vertsdomener. Ikke den billigste. Ingen øyeblikkelig kontoaktivering.

Alt i alt er InMotion blant de mest anerkjente og pålitelige hostingleverandørene i markedet. De tilbyr robuste hostingfunksjoner, mange valg og konkurransedyktige priser.

Enten du er en nybegynner webmaster med et lite nettsted eller en mer erfaren nettstedseier som trenger en dedikert server, har InMotion du dekket.

Deres 90 dager pengene tilbake-garanti betyr at de mener forretninger, og at de kan ta sikkerhetskopi av kravet om å være en ledende og pålitelig hostingleverandør i verdensklasse. Vi sier at gi dem en sjanse da IMH ikke vil forlate deg skuffet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map