Jimdo anmeldelse

Jimdo – er en avanceret webstedsbygger, der omfatter brugervenlighed, intuitiv karakter og overkommelig pris. Oprettet i 2007 stopper systemet ikke med de aktuelle resultater og forbedrer sig fortsat for at give sine brugere en perfekt webbygningsoplevelse. Med over 12 års ekspertise kan systemet nu prale af millioner af højkvalitetswebsteder med fremragende ydelse.


Trangen til forbedring er en af ​​de mest karakteristiske træk ved webstedsbyggeren. Introduktion af Jimdo Dolphin er et andet skridt til perfektion, der fusionerer med overlegen ydelse. Værktøjet har meget at tilbyde dig nu, idet det er den ene destination for brugere, der værdsætter tid og kvalitet frem for alt.

Jimdo-brugere har bemærket, at webstedsbyggeren er blevet meget mere praktisk og nem at bruge, for ikke at nævne funktionalitetsfremme. Dette gør det muligt at oprette forskellige websitetstyper, herunder porteføljewebsteder, online butikker og destinationssider. Jimdo Dolphin har en positiv effekt på resultatet. Så lad os teste webstedsbyggeren nu for at se, hvad der er skjult bag det.

1. Brugervenlighed

Når du har udfyldt en grundlæggende tilmeldingsformular, får du tilbud om at vælge mellem to måder at oprette et websted på. Dette er den klassiske Jimdo Editor og det avancerede Jimdo Dolphin værktøj. Begge muligheder er værd at være opmærksomme på grund af deres intuitive webbygningsart, komfort og brugervenlighed.

For de brugere, der agter at starte et større projekt, er systemet klar til at tilbyde klassisk, men opdateret Jimdo Creator, der leveres med en intuitiv og velorganiseret træk-og-slip-indstilling. At bygge og styre et websted er meget enkelt her, og selv en nybegynder vil ikke støde på problemer, når man arbejder på et projekt. Den intuitive WYSIWYG webstededitor kræver ikke, at en bruger kender programmeringssprog for at få tingene til at fungere. Dens interface er ret ren og intuitiv.

Jimdo Editor

Faktisk ligner Jimdo-interface noget af dem fra Weebly og Wix med deres separate dashboards, hvor du kan administrere ting som domæner, bidragydere, SEO og forskellige applikationer. Dette er ret praktisk og forståeligt for alle. Den eneste nedgang i den klassiske Jimdo Editor er, at den ikke har en forhåndsvisningsmulighed. Dette betyder, at du ikke kan se de redigeringer, du foretager. I stedet skal du offentliggøre et websted for at se resultatet.

Jimdo Dolphin

En anden genial måde at få et færdigt websted på er at bruge det nye avancerede Jimdo Dolphin-værktøj, der især har forenklet hele webbygningsprocessen. Selv en uerfaren bruger, der overhovedet aldrig har været involveret i webstedsopbygning, kan kun oprette et websted på flere minutter.

Jimdo Dolphin Editor

Værktøjet vil være til stor hjælp for de brugere, der har brug for almindelige forretningswebsteder eller projekter på én side. Dette er meget enkelt, da systemet automatisk genererer et personlig websted til dig baseret på svarene på de leverede forretningsrelaterede spørgsmål.

Du bliver oprindeligt bedt om at vælge den type websted, du har brug for (enten personlig eller forretning). Lige derefter skal du sammensætte dit webstedsnavn ved hjælp af hvilket systemet søger efter de tilgængelige forretningsrelaterede oplysninger på nettet. Hvis du har en Facebook-konto, får du tilbud om at oprette forbindelse til din webside, så tjenesten kan bruge dataene, når du bygger et websted til dig. Bortset fra det, får du tilbud om at vælge den branche, du er specialiseret i. Valget vil påvirke samlingen af ​​nichespecifikke webstedsskabeloner, som du bliver nødt til at vælge fra.

Upload af et logo er det næste trin, der vil gøre dit websted mere personlig, hvilket repræsenterer dit brand. En interessant mulighed er den, der tillader at forbinde din Instagram-konto (hvis nogen) til webstedet for at give det dine brandspecifikke funktioner. Det sidste trin er at vælge den stil, du vil have, at dit websted skal oprettes i, og domænenavnet. Det er det – Jimdo Dolphin vil tage sig af resten! På bare få sekunder ser du dit færdige websted med indhold leveret som standard. Det er op til dig at erstatte det med dit eget (hvis du har et sådant ønske), tilføj fotos og andet indhold, du gerne vil have vist på dit websted.

Hele processen tager det ikke længere end en halv time, men resultatet vil bestemt imponere dig. Dit websted har moderne design, der giver de nødvendige oplysninger alt sammen ét sted. Bare prøv denne mulighed for at sikre dig, at opbygningen af ​​et websted aldrig har været enklere før!

2. Funktioner & Fleksibilitet

Når det kommer til det grundlæggende, er Jimdo det svarende til sine konkurrenter – det giver brugerne mulighed for at tilpasse færdige skabeloner ved hjælp af indbyggede redigeringsværktøjer og widgets. Hvad angår klokker og fløjter, vil jeg gerne påpege deres blogging og e-handelsfunktioner.

Blogging

Med Jimdo kan du oprette dynamiske blogindlæg, der tilbyder forskellige brugerinteraktioner: download af filer (FYI: du kan aktivere synkronisering med din Dropbox-konto), brugerdefineret widget / HTML, form, Google Maps, flash-animation (. SWF-filer), responsive blogdesign, sortering af indlægene efter tags og kategorier, avancerede SEO-indstillinger for hvert indlæg og mere. Du kan oprette kladder, men der er ingen planlagt udstationering her.

Jimdo Blog Editor

Det er ikke nødvendigt at oprette en separat blog, hvis du har brug for den – den leveres allerede med dit websted, og du skal bare tænde den under webdesignprocessen. Sådan får du en godt tilpasset blog integreret på dit websted. Når det er aktiveret, skal du begynde at skrive indlægene og tilføje fotos, videoer og andet indhold. For alle de brugere, der er villige til at starte en blog, tilbyder Jimdo et praktisk redigeringsværktøj, der kan bruges til at tilføje nye moduler. På grund af det kan du integrere alt indhold fra dit Jimdo-websted direkte til indlægene, hvad enten det er tekst, billedgallerier, videoer, widgets eller endda produkter fra din online butik. Dette er en unik funktion for webstedsbyggere. Endelig skal du fortsætte med at dele dine indlæg online!

eCommerce

Jimdos e-handel kan også tilpasses meget. Der er masser af egenskaber, der skal konfigureres her: produktvisning, skat (du kan indstille en individuel skattesats for hvert produkt), varetilgængelighed, forsendelsesomkostninger og tidsbeskrivelse, Stripe- og PayPal-kontoforbindelse, annullerings- og returneringspolitikker, tilpasset hilsen og e-mail bekræftelse / afsluttede checkout-meddelelser osv.

Jimdo Dolphin Store

For disse brugere, der drømmer om enkle, men effektive oplevelser af eCommerce-websidebygning, tilbyder Jimdo et sæt klik-til-redigering-værktøjer, unikke og tilpasselige e-handelsskabeloner, forsendelsestilpasning, avancerede SEO-værktøjer til effektiv webshop-promovering og endda e-mail-ordensskabeloner til forenkle bestillingsprocessen for klienter. Start af et eCommerce-websted med Jimdo tager kun et par minutter, mens administrering af det ikke tager så meget kræfter og tid. Du lærer, hvordan du tilpasser forsendelsesomkostninger, opretter rabatkoder, sporer beholdningslisten og andre nuancer under weboprettelsesprocessen. Jimdo tilbyder også en gratis app til iOS og Android, der gør det muligt at administrere din online butik på farten. Det er virkelig praktisk og enkelt!

Læs også:
Opbygning af et e-handelswebsted fra nul – en komplet tutorial om oprettelse af online butik for begyndere.

SEO

Jimdo er SEO optimeret lige fra starten, men systemudviklerne prøver deres bedste for at introducere mere avancerede værktøjer, der gør det muligt at øge resultaterne på din søgemaskine på websider. Brugere kan tilføje og redigere metatags (titler, beskrivelser) og justere tilpassede sidewebadresser. Brugere af JimdoPro og JimdoBusiness kan tilsidesætte de automatisk genererede sidenavne og specificere den nøjagtige URL på en side (jeg ønsker, at det var muligt for alle brugere).

Hvad mere er, ejere af Business- og Platinum-pakker har adgang til avancerede SEO-indstillinger som robots metatags (noindex, nofollow og noopener). De giver mulighed for at kontrollere søgemaskinernes interaktion med websidesider. Endelig understøtter Jimdo URL-omdirigeringer og hjælper begyndere med at udføre grundlæggende SEO-ændringer ved hjælp af tilføjelsen RankingCoach.

Flersproget support

Klassisk Jimdo-interface understøtter i øjeblikket otte sprog, mens redaktøren selv understøtter ethvert sprog efter eget valg. Det er muligt at oprette flersprogede websteder her, men det vil tage en vis indsats og tid.

Jimdo flersproget hjemmeside

Integrationsindstillinger

Webstedsbyggeren har ikke en integreret app-butik, men det giver mulighed for at integrere nogle tredjeparts tjenester som Eventbrite-billettering, Tidio Live Chat, Infogr.am-infografik, sociale medieplatforme og mere. YouTube-videoindlejring og rige fotogallerier, der er tilgængelige på lager, bidrager til letheden af ​​webdesignprocessen.

Jimdo Logo Creator

Jimdo har for nylig introduceret sin avancerede Logo Creator, der gør det muligt at oprette og uploade dit forretningslogo til webstedet. De nye værktøjer er absolut gratis for alle, og det tager ikke meget tid at bruge det. Dette skyldes, at Logo Creator anvender smart teknologi, som giver dig mulighed for at designe det bedste logo til din virksomhed, der vil fremhæve din brandidentitet og gøre det genkendelig og fremragende.

Alt i alt tager det omkring flere minutter at oprette dit eget logo. Angiv bare dit virksomheds navn og vælg de ikoner, layout, skrifttyper og tilpassede farver, som værktøjet vil tilbyde som standard. Baseret på dit valg genererer Logo Creator et sæt stilarter, der bedst matcher din virksomhed. Vælg dem, du mest kan lide, og start tilpasning af logoelementerne. Så snart du er færdig med det, skal du downloade dit logo og skynde dig at bruge det på dine visitkort, websted, sociale mediekanaler og andre kilder. Det er virkelig let, hurtigt og praktisk.

Integreret juridisk tekstgenerator

Webstedsbyggeren gør det nu muligt at bruge den integrerede Legal Text Generator, som automatisk giver mulighed for at få en lovligt overholdt Privacy Policy and Imprint. Der er ikke behov for at være bekymret for nye GDPR-regler længere, da Jimdo-platformen har specielt indgået et samarbejde med Trusted Shops for at gøre juridisk overholdelse mindre kompliceret. Den nye opdatering har gjort det muligt at oprette og opdatere juridiske tekster til dit projekt og forblive fokuseret på din forretningsudvikling.

Den avancerede tilføjelse til juridisk tekstgenerator er i øjeblikket anvendelig til Grow-planer og nye ubegrænsede planer i EU. Det integreres problemfrit i dit projekt efter opsætningen. For at bruge tilføjelsen skal du bare svare på et par spørgsmål for at aktivere den automatiserede generator oprette den tilpassede Privacy Policy og Imprint baseret på de indsendte detaljer. Dette er let og hurtigt. Det, der er vigtigt, vil dine tekster absolut være GDPR-kompatible på grund af Trusted Shops-garantien.

Mulighed for virksomhedsfortegnelse

Et andet Jimdo-højdepunkt er dens Business List-indstilling, som nu er tilgængelig til Grow and Unlimited-planer. Værktøjet tillader at verve og opdatere din virksomhed direkte i Dashboard på dit websted. Så snart du gør det, synkroniseres det automatisk med over 10 populære og pålidelige online fortegnelsesplatforme, herunder Google My Business, Google Maps, Foursquare, Bing og Facebook. Listen over platforme bestemmes forresten af ​​din placering.

Den nye funktion blev udviklet i samarbejde med det verdensberømte lokationsmarkedsføringsfirma – Uberall. Dette hjælper med at holde de indsendte data konsistente på nettet, forbedrer den samlede søgemaskine ranking, vokser kundebasen og giver bare din virksomhed et troværdigt og professionelt look.

For at gøre brug af funktionen og tilmelde dig din virksomhed hos populære lokale onlinekataloger, skal du bare logge ind på din Jimdo-konto og få adgang til Dashboard, hvor du finder afsnittet “Virksomhedsfortegnelser”. Lige derefter skal du udfylde dine virksomhedsinfo, klikke på knappen “Opdater alle platforme” og vente, indtil systemet automatisk tilføjer / opdaterer dine virksomhedsoplysninger til alle de tilmeldte platforme.

Hvis du ønsker at kontrollere dine virksomhedsvurderinger, giver systemet adgang til afsnittet Statistik. Det er her du vil være i stand til at overvåge de kilder, brugerne kommer fra til dit websted, de platforme, de bruger til dette formål, de overordnede trafikudsving og andre vigtige parametre.

Webstedsstatistik

Jimdo tillader at forbinde Google Analytics til dit færdige websted for at samle de detaljerede statistikker om projektet og dets ydeevne. Det vil give dig bedre forståelse af dine besøgende ‘opførsel, de placeringer, de kommer fra, webstedsfunktioner, de er interesseret i mest af alt, salgs- og konverteringsfrekvens, besøgende tendenser i bestemte perioder, hvor lang tid brugerne bruger på forskellige websidesider, procentdelen af ​​regelmæssige besøgende og nyankomne osv.

Adgangskodebeskyttelse

Hvis du ønsker det, kan du beskytte hele websitet eller dets separate sider med adgangskoder. Styrken og typen af ​​beskyttelse afhænger af den Jimdo-plan, du vil gå efter, men det er meget muligt at sammensætte flere adgangskodebeskyttede sider med individuelle adgangskoder her.

SSL-certificering

Alle Jimdo-websteder er sikkert krypteret med pålidelige SSL-certifikater. Dette betyder meget for alle slags projekter, inklusive onlinebutikker. Certifikaterne krypterer alle oplysninger, der sendes til og fra webstedet, hvilket er især vigtigt for websteder, der accepterer kreditkortbetalinger.

Jimdo Dolphin funktioner

Jimdo Dolphin-interface er enkel, brugervenlig og behagelig. Der er intet, der vil distrahere din opmærksomhed her – alle elementerne er på deres steder. Systemet er ikke overvældet med ekstra spørgsmål, detaljer og vinduer. Dette er rigtigt, hvad begyndere har brug for og værdsætter mest af alt.

Med hensyn til kompleksiteten af ​​funktionssættet er Jimdo Dolphin imponerende enkel og praktisk. Du får oprindeligt adgang til skærmen, hvor du vil se et slags “spørgeskema” om din virksomhed. Du bliver bedt om at indsende dine forretningsoplysninger, levere konti på sociale netværk, kontaktoplysninger osv.

Systemet, der leveres med integreret AI-værktøj, analyserer de indsendte data for yderligere at vælge det bedst egnede design og oprette et websted til dig på bare et par minutter. Det, du skal gøre næste, er at udskifte de tilgængelige fotos med dine egne, tilføje tekst- og mediefiler samt kontrollere de oplysninger, du oprindeligt har leveret. Dette tager ikke meget tid endnu, men sikrer et anstændigt resultat.

Vær opmærksom på, at Dolphin-websteder er blokbaserede. For at tilpasse et websted skal du tilføje nye blokke, udskifte dem og justere deres positioner, kopiere og slette dem for at danne det krævede layout. Listen over de tilgængelige bloktyper er som følger: omslag, om, tekst, billede, kolonner, liste, musik, kontakt. Hver kategori indeholder omkring et dusin blokdesignvarianter.

Jimdo Dolphin Blocks

For at redigere indholdet skal du bare klikke på elementet. Du får et sæt ændringsindstillinger, afhængigt af dens type, det være sig en tekstredigerer, en menu til billedvalg, en mulighed der giver mulighed for at tilføje et link, video eller musikspor. Hver blok har sine indstillinger, som gør det muligt at vælge sæt af de viste elementer (knapper, tekst, logo, foto / video, social bjælke osv.). Det er vigtigt at nævne den høje hastighed, man arbejder med redaktøren – processen er virkelig glat, og der er ingen forsinkelser i grænsefladens respons. Vi kunne også godt lide de skrifttyper, systemet tilbyder – de passer perfekt til forestillingerne om de oprettede websteder.

Ved at bruge den mobile Jimdo Boost-applikation kan du få detaljerede webstedstrafikdata (brugere, der besøger dit websted, deres placering og antallet af visninger) og nyttige anbefalinger om effektiv webstedsfremme. Designet ser tiltalende ud. Dataene indlæses fra Google Analytics.

3. Design

Antal temaer:20
Professionelle skabeloner:&# X2714; JA
Gratis temaer:&# X2714; JA
Adaptivt design:&# X2714; JA
Sorter efter branche:✘ NEJ
CSS-kode redigering:&# X2714; JA

Jimdo tilbyder over 30 tilpassede og foruddesignede skabeloner, der bruges både til websteder oprettet med Jimdo Dolphin og til dem, der er lanceret med en standard webstededitor. Hver nye skabelon kommer i adskillige præ-stylede variationer.

Brugere, der skal arbejde med Jimdo Creator, har bredere designtilpasningsmuligheder. De kan gennemse en række skabeloner til forskellige typer websteder, herunder blogs, online butikker, porteføljer, virksomheder osv. Dette betyder dog ikke, at du kun kan bruge disse skabeloner til opbygning af disse typer websteder. Du kan tage en hvilken som helst af dem og tilpasse den med hensyn til dine behov for webdesign. Når du tilpasser dit websteds udseende, vil du bemærke “Style by Element” -knappen. Skiftet giver dig mulighed for at vælge mellem at anvende ændringer på et enkelt element eller på alle elementer af denne type på hele websitet. Denne kraftfulde skift hjælper dig med at undgå masser af manuelt arbejde.

Alle skabeloner, som systemet tilbyder, er lydhøre og kan ændres under webdesignprocessen uden risiko for at miste det indhold, du allerede har sendt. Hvad mere er, hvis du ved noget eller to om kodning, kan du oprette en unik skabelon til dit Jimdo-sted ved hjælp af deres brugerdefinerede skabelongrænseflade (HTML / CSS-editor + filhåndtering). Dette er en unik funktion, som de fleste webstedsbyggere ikke kan prale af.

Jimdo Dolphin tilbyder ikke en standard skabelonudvælgelsesprocedure. Når du har fået adgang til guiden og besvaret de vigtigste spørgsmål, som systemet genererer til dig (inklusive typen og stilen på det websted, du foretrækker), vil du blive tilbudt en skabelon valgt af systemet specifikt til dit websted. Du bliver nødt til at erstatte det tilgængelige indhold med dit eget, uploade logoet, billeder, mediefiler og derefter offentliggøre det færdige projekt.

Jimdo Dolphin Design Editor

Tilpasning af websteder oprettet med Dolphin tager kun et par minutter, da systemet er beregnet til nybegynder, der ikke ved meget om webstedsdesign og derfor ikke har brug for indviklede tilpasningsværktøjer. I de fleste tilfælde kan brugerne eksperimentere med indhold, farveskemaer, stilarter og baggrunde uden at udforske systemets dybe tilpasningsmuligheder. Det er interessant at påpege, at AI vælger webstedets farvepalet afhængigt af farveskemaet for det uploadede logo og fotos. Hvis du ønsker det, kan du ændre farverne manuelt i editoren efter at have valgt en af ​​de dusin forindstillinger.

websteder skabt begge med klassiske Jimdo og Dolphin er som standard optimeret til mobilvisning. Uanset hvilken mobilenhed din klient bruger til at gennemse webstedet, tilpasser den sig automatisk til dens skærmstørrelse, opløsning og scripting-evner uden behov for at ændre noget eller oprette en separat mobilversion af dit websted. Responsive design giver dine websteder trendy look og avanceret funktionalitet.

4. Kundesupport

Jimdo har en fremragende Support Center der tilbyder forskellige former for support, fra grundlæggende tutorials til live chat. Deres vidensbase er temmelig praktisk og let at navigere. Jeg kan også godt lide dets enkle sprog.

For brugernes bekvemmelighed er alle de spørgsmål og emner, der er tilgængelige i videnbasen, opdelt i tematiske kategorier, herunder grundlæggende, design, domæner og e-mail, blogging, butik, søgemaskineoptimering, konto og ofte stillede spørgsmål. Der er en søgefilterindstilling, der forenkler søgningen efter de krævede oplysninger. Du kan også se en videovejledning for at finde ud af, hvordan du opretter et Jimdo-websted fra bunden. Webstedsbyggeren har sin egen YouTube-kanal med masser af videoer, der tackle nuancerne ved at arbejde med systemet. Kanalen opdateres regelmæssigt med nye videotutorials, så du nemt kan komme i gang.

Kunde supportprioritet afhænger af den plan, en bruger abonnerer på. Der er ingen kundesupport til gratis kontobrugere. Pro-kontobrugere får Pro-support, der tilbydes af de indfødte engelsktalende, der arbejder for systemet inden for 1-2 dage efter, at de har anmodet. Supportteamet besvarer alle spørgsmålene personligt og arbejder i koordinering med en bruger for at finde den bedste løsning på problemet. Brugere af forretnings- og Premium-kontoer tilbydes eksklusiv Premium-support, idet de får svaret fra de indfødte engelsktalende inden for 2-4 timer på arbejdsdage efter, at anmodningen er fremsat.

5. Prispolitik

I lighed med andre websitebygere tilbyder Jimdo en gratis basiskonto, der giver dig mulighed for at se, hvordan tjenesten fungerer. Bortset fra at få de grundlæggende systemfunktioner, vil du også benytte 500 MB diskplads, 2 GB båndbredde, HTTPS-kryptering og underdomænet. Du kan også vise og sælge op til 5 varer inden for denne plan.

Jimdo Creator Pricing

PlanKosteFunktioner
Pro:$ 7,50 / mo✓ Opbevaring på 5 Gb;
✓ 10 Gb båndbredde;
✓ Eget domæne.
Forretning:$ 20 / mo✓ Ubegrænset opbevaring;
✓ Ubegrænset båndbredde;
✓ URL-omdirigeringer.
SEO Plus:$ 30 / mo✓ Alle Jimdo-funktioner;
✓ rankingCoach.
Platinum:$ 40 / mo✓ Alle Jimdo-funktioner;
✓ Gennemgang af ekspertwebsite.

For at forbinde dit eget domæne såvel som at låse flere funktioner og øge lagerpladsen, er du nødt til at købe enten en Pro ($ 10 / mo), Business ($ 20 / mo), SEO Plus ($ 30 / mo) eller Platinum ($ 40 / mo) mo) planer. Pro Plan er et dejligt valg for annoncer, freelancere og bloggere, der ikke har tilstrækkelig webbygningserfaring til at oprette fuldt udstyrede websteder på egen hånd. Forretningsplan fungerer bedst for iværksættere og ejere af webshop. SEO Plus-abonnement vil være et godt valg for de brugere, der er bekymrede over deres websteds rangering af Google-søgemaskiner, mens den avancerede Platinum-plan viser sig at være den ultimative løsning til en professionel webside eller en online butik.

Alle Jimdo-planer (inklusive gratis) har en blogging-mulighed, professionelle skabeloner, integrerede sociale medieværktøjer, mobiloptimering, videoindlejringsmulighed, HTTPS-kryptering, billedgallerier. De giver mulighed for at tilføje Google maps, kontaktformularer og ændre websteds kode – et temmelig standardsæt for en moderne webstedsbygger. Der er intet ekstra at overraske.

Hvis du planlægger at bruge Jimdo Dolphin til gennemførelse af seriøse webbygningsopgaver, fungerer en gratis Play-plan med dens begrænsninger ikke godt for dig. I stedet giver det mening at opgradere til en af ​​de betalte planer, systemet tilbyder. Således kan du vælge mellem Start ($ 9 / mo), Grow ($ 15 / mo), eCommerce ($ 19 / mo) eller Unlimited ($ 39 / mo) planer, der faktureres årligt.

Jimdo Dolphin Prissætning

PlanKosteFunktioner
Start:$ 9 / mo✓ Eget domæne;
✓ Premium support.
Dyrke:$ 15 / mo✓ Eget domæne;
✓ Søgemaskineoptimering;
✓ 5 videresende e-mail-adresser.
eCommerce:$ 19 / mo✓ 0% provision;
✓ Ubegrænsede produkter.
Ubegrænset:$ 39 / mo✓ Første linje support;
✓ Ubegrænsede websider.

Startplanen fungerer bedst til personlige eller kreative projekter. Grow-planen er et bedre valg for virksomheder og iværksættere, der har brug for professionelle websteder. E-handelsplanen er naturligvis fantastisk til lancering af onlinebutikker, mens ubegrænset plan er en ultimativ løsning til at opbygge alle typer websteder, der kræver et komplet værktøjssæt. Alle planerne er annoncefri og tilbyder et gratis domæne for det første år med brug, e-mail-adresseforbindelse, ubegrænset diskplads og båndbredde, HTTPS-kryptering, webstedsstatistik.

6. Fordele og ulemper

Jimdo er en enkel, men alligevel effektiv og høj kvalitet webstedsbygger. Ligesom ethvert andet system har det sine fordele og ulemper, der påvirker den webbygningsoplevelse, du måtte få, når du bruger tjenesten. Lad os se nærmere på de store fordele og ulemper, som systemet har.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Du kan begynde at opbygge et websted, selv uden at registrere dig med systemet.
&# X2714; Brugervenlighed, funktionalitet og bekvemmelighed for alle.
&# X2714; To måder at oprette et websted – Standard Editor og Jimdo Dolphin.
&# X2714; Kraftigt kundesupportcenter.
&# X2714; Kvalitet SEO.
&# X2714; Responsive mobile-ready skabeloner.
&# X2714; Blogging og e-handelsmotorer.
✘ Mangel på skabelonfleksibilitet.
✘ Utilstrækkelige indstillinger for brugeradministration.
✘ Manglende evne til at tilføje flere webstedsbidragere

7. Konkurrenter

Jimdo er utvivlsomt en kvalitetswebstedbygger, der er efterspurgt med newbies og webdesign-proffs. Dens Standard- og Dolphin-redaktører giver mulighed for forskellige grader af tilpasning af websteder og opfylder forskellige brugers behov. På samme tid er der webstedsbyggere, der kan klare nogle af opgaverne meget bedre end Jimdo. Bare kig på den detaljerede sammenligning af Jimdo med dens største konkurrenter for at forstå, hvad jeg mener.

Jimdo vs WordPressWeebly vs JimdoWix vs JimdoSquarespace vs Jimdo

Valget af den mest egnede webstedsbygger kan afhænge af flere faktorer – bare tag dig tid til at vælge den service, der fungerer bedst til dine specifikke webdesignbehov.

Konklusion

Jimdo blev oprindeligt oprettet med det eneste formål i tankerne – at skabe behageligt, let og praktisk webbygningsmiljø for alle kategorier af brugere, uanset deres evner og ekspertise. Dette er en etableret webstedsbygger, der driver omkring 20 millioner websteder fra næsten ethvert land på planeten. Det har anstændige blogging og e-handelsplatforme. Det er velegnet til at oprette personlige blogs, virksomhedswebsteder, webbutikker og andre projekter.

Hvis du agter at oprette et simpelt promo-websted med et standardfunktionssæt, er det avancerede Jimdo Dolphin-værktøj det bedste valg for dig. Dette er den forenklede version af webstedsbyggeren, der giver mulighed for at opbygge ethvert websted, du har brug for på mindre end 5 minutter. Bare besvar spørgsmålene, tilslut dine sociale mediekonti, følg retningslinjerne og lad systemet tage sig af resten! Hvad du får er et fuldt tilpasset websted med dit eget indhold.

I tilfælde af at du har ideen om at starte en blog eller en online butik, går du ikke uden at bruge en klassisk webstededitor med stærk funktionalitet. Jimdo Creator hjælper dig med at opbygge et websted uden besvær overhovedet. Du får tilbud om et sæt skabeloner, designtilpasningsværktøjer, funktioner og indstillinger, der er nødvendige for at give dit websted det krævede design og ydeevne, og nyd den kreative og sjove webbygningsproces.

Hvis jeg kunne ændre noget ved Jimdo, ville jeg bestemt tilføje indstillinger for brugeradministration samt muligheden for at tilføje flere bidragydere. Desuden ville jeg dele hele admin-panelet i to sektioner: designområde og indholdsområde. Og hvad er dine tanker?

Prøv Jimdo nu

Det er gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map