Jimdo gjennomgang

Jimdo – er en avansert nettstedbygger som omfatter brukervennlighet, intuitiv natur og rimelig pris. Systemet ble opprettet i 2007, og stopper ikke med dagens prestasjoner og forbedrer seg for å gi brukerne en perfekt opplevelse av nettbygging. Med over 12 års ekspertise kan systemet nå skilte med millioner av høykvalitetsnettsteder med utmerket ytelse.


Trangen til forbedring er en av de mest særegne egenskapene til nettstedbyggeren. Introduksjon av Jimdo Dolphin er et annet skritt til perfeksjon sammen med overlegen ytelse. Verktøyet har mye å tilby deg nå, og er en destinasjon for brukere som verdsetter tid og kvalitet fremfor alt.

Jimdo-brukere har lagt merke til at nettstedbyggeren har blitt mye mer praktisk og brukervennlig, for ikke å nevne funksjonalitetsfremmelsen. Dette gjør det mulig å lage forskjellige nettstedstyper, inkludert portefølje nettsteder, nettbutikker og destinasjonssider. Jimdo Dolphin har en positiv effekt på resultatet. La oss teste nettstedsbyggeren nå for å se hva som er skjult bak det.

1. Brukervennlighet

Etter å ha fylt ut et grunnleggende registreringsskjema, vil du bli tilbudt å velge mellom to måter å bygge et nettsted på. Dette er den klassiske Jimdo Editor og det avanserte Jimdo Dolphin verktøyet. Begge alternativene er verdt å være oppmerksom på på grunn av deres intuitive nettbyggende natur, brukervennlighet og brukervennlighet.

For de brukerne, som har til hensikt å starte et mer storstilt prosjekt, er systemet klar til å tilby klassiske, men oppdaterte Jimdo Creator som kommer med et intuitivt og godt organisert dra-og-slipp-alternativ. Å bygge og administrere et nettsted er veldig enkelt her, og selv en nybegynner vil ikke støte på problemer når du jobber med et prosjekt. Den intuitive WYSIWYG-nettstedredigereren krever ikke at brukeren kjenner programmeringsspråk for å få ting til å fungere. Grensesnittet er ganske rent og intuitivt.

Jimdo Editor

Egentlig, Jimdo-grensesnittet ligner noe på dem av Weebly og Wix med sine separate dashboards der du kan administrere ting som domener, bidragsytere, SEO og forskjellige applikasjoner. Dette er ganske praktisk og forståelig for alle. Den eneste demeritten til den klassiske Jimdo Editor er at den ikke har et forhåndsvisningsalternativ. Dette betyr at du ikke kan se endringene du gjør. I stedet må du publisere et nettsted for å se resultatet.

Jimdo Dolphin

En annen genial måte å få et ferdig nettsted er å bruke det nye avanserte Jimdo Dolphin-verktøyet, som særlig har forenklet hele nettbyggingsprosessen. Til og med en uerfaren bruker, som aldri har vært involvert i bygging av nettsteder, kan bare opprette en webside på flere minutter.

Jimdo Dolphin Editor

Verktøyet vil være til god hjelp for de brukerne som trenger standard bedriftsnettsteder eller prosjekter på én side. Dette er veldig enkelt, da systemet automatisk vil generere et personlig nettsted for deg basert på svarene på de oppgitte forretningsrelaterte spørsmålene.

Først blir du bedt om å velge typen nettsted du trenger (enten personlig eller virksomhet). Rett etter dette må du gjøre opp navnet på nettstedet ditt ved å bruke hvilket system som vil søke etter tilgjengelig forretningsrelatert informasjon på nettet. Hvis du har en Facebook-konto, vil du bli tilbudt å koble den til nettstedet ditt slik at tjenesten kan bruke dataene når du bygger et nettsted for deg. Bortsett fra det, vil du bli tilbudt å velge bransjen du spesialiserer deg i. Valget vil påvirke samlingen av nisjespesifikke nettstedsmaler du trenger å velge mellom.

Å laste opp en logo er neste trinn som vil gjøre nettstedet ditt mer personlig og representere merkevaren din. Et interessant alternativ er det som gjør det mulig å koble Instagram-kontoen din (hvis noen) til nettstedet for å gi den merkevarespesifikke funksjoner. Det siste trinnet er å velge stilen du ønsker at nettstedet ditt skal opprettes, og domenenavnet. Det er det – Jimdo Dolphin vil ta seg av resten! Om bare noen få sekunder ser du det ferdige nettstedet ditt med innhold levert som standard. Det er opp til deg å erstatte det med ditt eget (hvis du har et slikt ønske), legge til bilder og annet innhold du ønsker å bli vist på nettstedet ditt.

Hele prosessen vil ikke ta det lenger enn en halv time, men resultatet vil absolutt imponere deg. Nettstedet ditt vil ha moderne design, og gi nødvendig informasjon alt på ett sted. Bare prøv dette alternativet for å forsikre deg om at det aldri har vært enklere å bygge et nettsted før!

2. Funksjoner & fleksibilitet

Når det kommer til det grunnleggende, er Jimdo likt konkurrentene – den lar brukerne tilpasse ferdige maler ved hjelp av innebygde redigeringsverktøy og widgets. Når det gjelder klokkene og fløytene, vil jeg trekke frem blogg- og e-handelsfunksjonene deres.

blogging

Med Jimdo kan du opprette dynamiske blogginnlegg som tilbyr forskjellige brukerinteraksjoner: nedlasting av filer (FYI: du kan aktivere synkronisering med Dropbox-kontoen din), tilpasset widget / HTML, skjema, Google Maps, flash-animasjon (. SWF-filer), responsive bloggdesign, sortering av innleggene etter koder og kategorier, avanserte SEO-innstillinger for hvert innlegg og mer. Du kan lage utkast, men det er ingen planlagte innlegg her.

Jimdo Blog Editor

Det er ikke nødvendig å opprette en egen blogg, hvis du trenger den – den leveres allerede med nettstedet ditt, og du trenger bare å slå den på under webdesignprosessen. Slik får du en godt tilpasset blogg integrert på nettstedet ditt. Når det er aktivert, kan du begynne å skrive innleggene og legge til bilder, videoer og annet innhold. For alle brukerne som er villige til å starte en blogg, tilbyr Jimdo et praktisk redigeringsverktøy for innlegg som kan brukes til å legge til nye moduler. På grunn av det kan du integrere alt innholdet fra Jimdo-nettstedet ditt direkte i innleggene, enten det er tekst, bildegallerier, videoer, widgets eller til og med produkter fra nettbutikken din. Dette er en unik funksjon for nettstedbyggere. Til slutt, fortsett med å dele innleggene dine online!

eCommerce

Jimdos e-handel kan også tilpasses svært godt. Det er mange egenskaper å konfigurere her: produktvisning, skatt (du kan angi en individuell avgiftssats for hvert produkt), tilgjengelighet, leveringskostnader og tidsbeskrivelse, stripe- og PayPal-kontotilkobling, avbestillings- og returrett, tilpasset honnør og e-post bekreftelse / fullførte kassa meldinger osv.

Jimdo Dolphin Store

For de brukerne, som drømmer om enkel, men effektiv opplevelse av bygging av e-handel, tilbyr Jimdo et sett med klikk-for-redigering, unike og tilpassbare e-handelsmaler, frakttilpasning, avanserte SEO-verktøy for effektiv markedsføring av nettbutikker og til og med e-postordremaler til forenkle bestillingsprosessen for klienter. Å starte et e-handelsnettsted med Jimdo tar bare et par minutter, mens du administrerer det ikke vil kreve mye krefter og tid også. Du lærer hvordan du kan tilpasse fraktutgifter, lage rabattkoder, spore inventarlisten og andre nyanser under nettopprettingsprosessen. Jimdo tilbyr også en gratis app for iOS og Android som gjør det mulig å administrere nettbutikken din mens du er på farten. Det er veldig praktisk og enkelt!

Les også:
Å bygge et nettsted for e-handel fra null – en komplett veiledning om nettbutikkopprettelsen for nybegynnere.

SEO

Jimdo er SEO optimalisert helt fra starten, men systemutviklerne prøver sitt beste for å introdusere mer avanserte verktøy som gjør det mulig å øke søkemotorresultatene på nettstedet. Brukere kan legge til og redigere metakoder (titler, beskrivelser) og justere nettadresser for tilpassede sider. JimdoPro- og JimdoBusiness-brukere kan overstyre de automatisk genererte sidenavn og spesifisere den nøyaktige URL-adressen til en side (jeg skulle ønske det var mulig for alle brukere).

Dessuten har eierne av Business- og Platinum-pakker tilgang til avanserte SEO-innstillinger som metatagger for roboter (noindex, nofollow og noopener). De tillater å kontrollere interaksjonen mellom søkemotorene og websidene. Endelig støtter Jimdo URL-viderekoblinger og hjelper nybegynnere å utføre grunnleggende SEO-modifikasjoner ved hjelp av RankingCoach-tillegget.

Flerspråklig støtte

Klassisk Jimdo-grensesnitt støtter for øyeblikket åtte språk, mens redaktøren selv støtter ethvert språk du ønsker. Det er mulig å opprette flerspråklige nettsteder her, men dette vil ta litt krefter og tid.

Jimdo flerspråklig nettsted

Integreringsalternativer

Nettstedsbyggeren har ikke en integrert app-butikk, men den tillater integrering av tredjeparts tjenester som Eventbrite-billettering, Tidio Live Chat, Infogr.am-infografikk, sosiale medier-plattformer og mer. YouTube-videoinnlegging og rike fotogallerier tilgjengelig på lager, bidrar til enkel design av webdesign.

Jimdo Logo Creator

Jimdo har nylig introdusert sin avanserte Logo Creator som gjør det mulig å opprette og laste opp virksomhetslogoen til nettstedet. De nye verktøyene er helt gratis for alle, og det tar ikke mye tid å bruke det. Dette er fordi Logo Creator bruker smart teknologi, som lar deg designe den beste logoen for bedriften din, noe som vil fremheve merkevaren din og gjøre den gjenkjennelig og enestående.

Alt i alt tar det rundt flere minutter å lage din egen logo. Bare oppgi bedriftsnavnet og velg ikonene, oppsett, skrifter og tilpassede farger verktøyet vil tilby som standard. Basert på ditt valg, vil Logo Creator generere et sett med stiler som passer best til bedriften din. Velg de du liker mest, og begynn å tilpasse logoelementene. Så snart du er ferdig med det, kan du laste ned logoen og skynde deg å bruke den på visittkort, nettsted, sosiale mediekanaler og andre kilder. Det er veldig enkelt, raskt og praktisk.

Integrert juridisk tekstgenerator

Nettstedsbyggeren gjør det nå mulig å bruke den integrerte Legal Text Generator, som gjør det mulig å få automatisk en juridisk kompatibel personvernpolicy og avtrykk. Det er ikke nødvendig å være bekymret for nye GDPR-regler lenger, siden Jimdo-plattformen har spesialarbeidet seg med Trusted Shops for å gjøre juridisk etterlevelse mindre komplisert. Den nye oppdateringen har gjort det mulig å lage og oppdatere juridiske tekster for prosjektet ditt, og holde deg fokusert på forretningsutviklingen.

Det avanserte tillegget for Legal Text Generator er for tiden gjeldende for Grow-planer og nye ubegrensede planer i EU. Det integreres sømløst i prosjektet etter oppsettet. For å bruke tillegget, er du bare pålagt å svare på noen få spørsmål for å aktivere den automatiserte generatoren opprette tilpassede personvernregler og avtrykk basert på de innsendte detaljene. Dette er enkelt og raskt. Det som er viktig, tekstene dine vil absolutt være GDPR-kompatible på grunn av Trusted Shops-garantien.

Alternativ for virksomhetsoppføringer

Et annet høydepunkt fra Jimdo er alternativet Bedriftsoppføringer, som nå er tilgjengelig for Grow and Unlimited Plans. Verktøyet gjør det mulig å verve og oppdatere virksomheten din direkte i dashbordet på nettstedet ditt. Så snart du gjør det, synkroniseres den automatisk med over 10 populære og pålitelige online-oppføringsplattformer, inkludert Google My Business, Google Maps, Foursquare, Bing og Facebook. Listen over plattformer bestemmes forresten av din beliggenhet.

Den nye funksjonen ble utviklet i samarbeid med det verdensberømte lokasjonsmarkedsføringsselskapet – Uberall. Dette hjelper med å holde de innsendte dataene konsistente på nettet, forbedrer den generelle rangeringen av søkemotorer, øker kundebasen og gir bare virksomheten din et troverdig og profesjonelt utseende.

For å benytte deg av funksjonen og verve virksomheten din hos populære lokale online kataloger, trenger du bare å logge inn på Jimdo-kontoen din og få tilgang til Dashboard, hvor du finner delen “Bedriftsoppføringer”. Rett etter det, fyll ut bedriftsinformasjonen din, klikk på “Oppdater alle plattformer” -knappen og vent til systemet automatisk vil legge til / oppdatere bedriftsinformasjonen din til alle de påmeldte plattformene.

Hvis du ønsker å kontrollere bedriftsvurderingene dine, gir systemet tilgang til delen Statistikk. Det er her du vil kunne overvåke kildene brukere kommer fra til nettstedet ditt, plattformene de bruker for dette formålet, de generelle trafikk svingningene og andre viktige parametere.

Nettstatsstatistikk

Jimdo gjør det mulig å koble Google Analytics til det ferdige nettstedet ditt for å samle detaljert statistikk om prosjektet og ytelsen. Det vil gi deg bedre forståelse av besøkendes oppførsel, stedene de kommer fra, nettstedfunksjoner de er interessert i mest av alt, salgs- og konverteringsfrekvens, besøkstrender i bestemte perioder, hvor mye tid brukerne bruker på forskjellige nettsider, andelen vanlige besøkende og nykommere osv.

Passordbeskyttelse

Hvis du ønsker det, kan du beskytte hele nettstedet eller dets separate sider med passord. Styrken og typen beskyttelse avhenger av Jimdo-planen du vil gå etter, men det er fullt mulig å gjøre opp flere passordbeskyttede sider med individuelle passord her.

SSL-sertifisering

Alle Jimdo nettsteder er sikkert kryptert med pålitelige SSL-sertifikater. Dette betyr mye for alle slags prosjekter, inkludert nettbutikker. Sertifikatene krypterer all informasjon som er sendt til og fra nettstedet, noe som er spesielt viktig for nettsteder som aksepterer kredittkortbetalinger.

Jimdo Dolphin Funksjoner

Jimdo Dolphin-grensesnittet er enkelt, brukervennlig og hyggelig. Det er ingenting som vil distrahere oppmerksomheten din her – alle elementene er på deres steder. Systemet er ikke overveldet med ekstra spørsmål, detaljer og vinduer. Dette er riktig hva nybegynnere trenger og verdsetter mest av alt.

Når det gjelder finessen til funksjoner, er Jimdo Dolphin imponerende enkel og praktisk. Du får først tilgang til skjermen, hvor du vil se et slags “spørreskjema” om virksomheten din. Du må sende inn forretningsinformasjonen din, oppgi kontoer i sosiale nettverk, kontaktinformasjon osv.

Systemet, som følger med integrert AI-verktøy, vil analysere de innsendte dataene for å velge videre den mest passende designen og lage et nettsted for deg på bare et par minutter. Det du må gjøre videre er å erstatte de tilgjengelige bildene med dine egne, legge til tekst- og mediefiler, samt sjekke informasjonen du opprinnelig har gitt. Dette tar ikke mye tid ennå, men sikrer et anstendig resultat.

Husk at Dolphin nettsteder er blokkbaserte. For å tilpasse et nettsted, må du legge til nye blokker, erstatte dem og justere deres posisjoner, kopiere og slette dem for å danne den nødvendige oppsettet. Listen over tilgjengelige blokktyper er som følger: omslag, om, tekst, bilde, kolonner, liste, musikk, kontakt. Hver kategori inneholder rundt et dusin blokkeringsvarianter.

Jimdo Dolphin Blocks

For å redigere innholdet, må du bare klikke på elementet. Du vil få et sett med endringsalternativer avhengig av type, det være seg en tekstredigerer, en bildevalg-meny, et alternativ som lar deg legge til en kobling, video eller musikkspor. Hver blokk har sine innstillinger, som gjør det mulig å velge settet med de viste elementene (knapper, tekst, logo, foto / video, sosial bar osv.). Det er viktig å nevne den høye hastigheten på å jobbe med redaktøren – prosessen er veldig jevn og det er ingen forsinkelser i grensesnittet. Vi likte også skrifttypene systemet tilbyr – de passer perfekt til forestillingen om nettstedene som ble opprettet.

Ved å bruke den mobile Jimdo Boost-applikasjonen, kan du få detaljerte trafikkdata for nettstedet (brukere som besøker nettstedet ditt, deres beliggenhet og antall visninger) og nyttige anbefalinger om effektiv nettstedkampanje. Designet ser tiltalende ut. Dataene lastes fra Google Analytics.

3. Design

Antall temaer:20
Profesjonelle maler:&# X2714; JA
Gratis temaer:&# X2714; JA
Adaptiv design:&# X2714; JA
Sorter etter bransje:✘ NEI
CSS-kode redigering:&# X2714; JA

Jimdo tilbyr over 30 tilpassbare og forhåndsdesignede maler som brukes både for nettsteder opprettet med Jimdo Dolphin og for de som er lansert med en standard webredigeringsprogram. Hver nye mal kommer i mange forhåndsstilte varianter.

Brukere, som skal jobbe med Jimdo Creator, har bredere tilpassingsdesignalternativer. De kan bla gjennom en rekke maler for forskjellige typer nettsteder, inkludert blogger, nettbutikker, porteføljer, bedrifter osv. Dette betyr imidlertid ikke at du bare kan bruke disse malene til å bygge disse typer nettsteder. Du kan ta hvilken som helst av dem og tilpasse den med hensyn til webdesignbehovene dine. Når du tilpasser nettstedets utseende, vil du legge merke til “Style by Element” -vekslingen. Vekslingen lar deg velge mellom å bruke endringer på et enkelt element eller på alle elementene av den typen på hele nettstedet. Denne kraftige vekslingen hjelper deg å unngå mye manuelt arbeid.

Alle malene systemet tilbyr er responsive og kan endres under webdesignprosessen uten risiko for å miste innholdet du allerede har sendt inn. Hvis du vet noe om koding, kan du dessuten opprette en unik mal for Jimdo-nettstedet ditt ved hjelp av deres tilpassede malgrensesnitt (HTML / CSS-editor + filbehandling). Dette er en unik funksjon de fleste nettstedbyggere ikke kan skryte av.

Jimdo Dolphin tilbyr ikke en standard prosedyre for valg av mal. Etter at du har fått tilgang til veiviseren og besvart de viktigste spørsmålene systemet genererer for deg (inkludert typen og stilen til nettstedet du foretrekker), vil du bli tilbudt en mal valgt av systemet spesielt for nettstedet ditt. Du må bytte ut det tilgjengelige innholdet med ditt eget, laste opp logoen, bilder, mediefiler og deretter publisere det ferdige prosjektet.

Jimdo Dolphin Design Editor

Tilpassing av nettsteder opprettet med Dolphin tar bare noen få minutter, da systemet er ment for nybegynnere, som ikke vet mye om nettstedsdesign og derfor ikke trenger intrikate tilpasningsverktøy. I de fleste tilfeller kan brukere eksperimentere med innhold, fargeskjemaer, stiler og bakgrunner, uten å utforske systemets dype tilpasningsalternativer. Det er interessant å påpeke at AI velger fargepaletten for nettstedet avhengig av fargeskjemaet til den opplastede logoen og bildene. Hvis du ønsker det, kan du endre fargene manuelt i redigeringsprogrammet etter å ha valgt et av dusin forhåndsinnstillinger.

nettsteder laget både med klassiske Jimdo og Dolphin er optimalisert for mobilvisning som standard. Uansett hvilken mobil enhet klienten din vil bruke for å bla gjennom nettstedet, vil den automatisk tilpasse seg skjermstørrelsen, oppløsningen og skriptingsevnen uten å måtte endre noe eller lage en egen mobilversjon av nettstedet ditt. Responsive design gir nettstedene ditt trendy utseende og avansert funksjonalitet.

4. Kundesupport

Jimdo har en utmerket Støttesenter som tilbyr ulike former for støtte, fra grunnleggende opplæringsprogrammer til live chat. Kunnskapsbasen deres er ganske praktisk og lett å navigere. Jeg liker også det enkle språket.

For å gjøre det lettere for brukerne, er alle spørsmålene og emnene som er tilgjengelige i kunnskapsbasen, delt inn i tematiske kategorier, inkludert Grunnleggende, design, domener og e-post, blogging, butikk, søkemotoroptimalisering, konto og vanlige spørsmål. Det er et søkefilteralternativ som forenkler søket etter ønsket informasjon. Du kan også se en videoopplæring for å finne ut hvordan du bygger en Jimdo-webside fra bunnen av. Nettstedbyggeren har sin egen YouTube-kanal med mange videoer som takler nyansene ved å jobbe med systemet. Kanalen blir regelmessig oppdatert med nye videoopplæringer for å hjelpe deg med å komme i gang enkelt.

Kundesupportprioritet avhenger av planen en bruker abonnerer på. Det er ingen kundestøtte for gratis kontobrukere. Pro-kontobrukere får Pro-støtte som tilbys av de engelskspråklige som jobber for systemet i løpet av 1-2 dager etter at de har sendt en forespørsel. Støtteteamet svarer på alle spørsmålene personlig og samarbeider med en bruker for å finne den beste løsningen på problemet. Brukere av forretnings- og Premium-kontoer tilbys eksklusiv Premium-støtte, og får svaret fra de engelskspråklige innen 2-4 timer på virkedager etter at forespørselen er sendt.

5. Prispolitikk

I likhet med andre nettstedbyggere tilbyr Jimdo en gratis grunnleggende konto som lar deg se hvordan tjenesten fungerer. Bortsett fra å få de grunnleggende systemfunksjonene, vil du også benytte 500 MB diskplass, 2 GB båndbredde, HTTPS-kryptering og underdomenet. Du kan også vise og selge opptil 5 varer i denne planen.

Jimdo Creator Prising

PlanKosteFunksjoner
Pro:$ 7.50 / mo✓ 5 GB lagring;
✓ 10 Gb båndbredde;
✓ Eget domene.
Virksomhet:$ 20 / mo✓ Ubegrenset lagring;
✓ Ubegrenset båndbredde;
✓ URL-viderekoblinger.
SEO Plus:$ 30 / mo✓ Alle Jimdo-funksjoner;
✓ rankingCoach.
Platinum:$ 40 / mo✓ Alle Jimdo-funksjoner;
✓ Ekspert nettstedgjennomgang.

For å koble til ditt eget domene i tillegg til å låse opp flere funksjoner og øke lagring, må du kjøpe en Pro ($ 10 / mo), Business ($ 20 / mo), SEO Plus ($ 30 / mo) eller Platinum ($ 40 / mo) mo) planer. Pro Plan er et fint valg for reklamer, frilansere og bloggere, som ikke har nok nettbyggingserfaring til å lage fullverdige nettsteder på egen hånd. Forretningsplan fungerer best for gründere og eiere av nettbutikker. SEO Plus-abonnement vil være et godt valg for de brukerne som er bekymret for nettstedene sine Google-søkemotorrangering, mens den avanserte Platinum Plan viser seg å være den ultimate løsningen for et profesjonelt nettsted eller en nettbutikk.

Alle Jimdo-planer (inkludert gratis) har et bloggalternativ, profesjonelle maler, integrerte sosiale medieverktøy, mobiloptimalisering, alternativ for videoinnstøting, HTTPS-kryptering, bildegallerier. De tillater å legge til Google maps, kontaktskjemaer og endre nettstedets kode – et ganske standardsett for en moderne nettstedbygger. Det er ikke noe ekstra å overraske.

Hvis du planlegger å bruke Jimdo Dolphin for å fullføre alvorlige nettoppbyggingsoppgaver, vil en gratis Play-plan med begrensningene ikke fungere bra for deg. I stedet er det fornuftig å oppgradere til en av de betalte planene systemet tilbyr. Dermed kan du velge planer fra Start ($ 9 / mo), Grow ($ 15 / mo), eCommerce ($ 19 / mo) eller Unlimited ($ 39 / mo) som blir fakturert årlig.

Jimdo Dolphin Prising

PlanKosteFunksjoner
Start:$ 9 / mo✓ Eget domene;
✓ Premium support.
Vokse:$ 15 / mo✓ Eget domene;
✓ Søkemotoroptimalisering;
✓ 5 videresende e-postadresser.
eCommerce:$ 19 / mo✓ 0% provisjon;
✓ Ubegrensede produkter.
Unlimited:$ 39 / mo✓ Førstelinjestøtte;
✓ Ubegrensede nettsider.

Startplanen fungerer best for personlige eller kreative prosjekter. Grow-planen er et bedre valg for bedrifter og gründere som trenger profesjonelle nettsteder. E-handelsplanen er tydeligvis flott for lansering av nettbutikker, mens Unlimited Plan er en ultimativ løsning for å bygge alle typer nettsteder som krever et komplett verktøysett. Alle planene er annonsefrie og tilbyr et gratis domene for det første bruksåret, e-postadresseforbindelse, ubegrenset diskplass og båndbredde, HTTPS-kryptering, nettstedstatistikk.

6. Fordeler og ulemper

Jimdo er en enkel, men effektiv, men høykvalitets nettstedsbygger. Akkurat som alle andre systemer har det sine fordeler og ulemper som påvirker opplevelsen av nettbygging du kan få når du bruker tjenesten. La oss se nærmere på de viktigste fordeler og ulemper systemet har.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Du kan begynne å bygge et nettsted selv uten å registrere deg i systemet.
&# X2714; Brukervennlighet, funksjonalitet og bekvemmelighet for alle.
&# X2714; To måter å lage et nettsted – Standard Editor og Jimdo Dolphin.
&# X2714; Kraftig kundesupport.
&# X2714; Kvalitets SEO.
&# X2714; Responsive mobilklare maler.
&# X2714; Blogging og e-handelsmotorer.
✘ Mangel på fleksibilitet i malen.
✘ Utilstrekkelige alternativer for brukeradministrasjon.
✘ Manglende evne til å legge til flere bidragsytere på nettstedet

7. Konkurrenter

Jimdo er utvilsomt en kvalitetsnettstedsbygger, som etterspørres med nybegynnere og proffs for webdesign. Standard- og Dolphin-redigeringsprogrammet gir mulighet for tilpasning av tilpassede nettsteder og oppfyller forskjellige brukeres behov. Samtidig er det nettstedsbyggere som kan takle noen av oppgavene mye bedre enn Jimdo. Bare se på den detaljerte sammenligningen av Jimdo med de største konkurrentene for å forstå hva jeg mener.

Jimdo vs WordPressWeebly vs JimdoWix vs JimdoSquarespace vs Jimdo

Valget av den mest egnede nettstedbyggeren kan avhenge av flere faktorer – bare ta deg tid til å velge den tjenesten som fungerer best for dine spesifikke webdesignbehov.

Konklusjon

Jimdo ble opprinnelig opprettet med det eneste formålet i tankene – å skape hyggelige, enkle og praktiske nettbyggingsmiljø for alle kategorier brukere, uavhengig av deres ferdigheter og ekspertise. Dette er en etablert nettstedbygger som driver med rundt 20 millioner nettsteder fra nesten alle land på planeten. Den har anstendige blogg- og e-handelsplattformer. Det er egnet for å lage personlige blogger, bedriftsnettsteder, nettbutikker og andre prosjekter.

Hvis du har tenkt å lage en enkel kampanjeside med et standardfunksjonssett, er det avanserte Jimdo Dolphin-verktøyet det beste valget for deg. Dette er den forenklede versjonen av nettstedbyggeren, som gjør det mulig å bygge hvilken som helst webside du trenger på mindre enn 5 minutter. Bare svar på spørsmålene, koble til sosiale mediekontoer, følg retningslinjene og la systemet ta vare på resten! Det du får er et fullt tilpasset nettsted med eget innhold.

I tilfelle du har ideen om å starte en blogg eller en nettbutikk, vil du ikke gå uten å bruke en klassisk redigeringsside med kraftig funksjonalitet. Jimdo Creator hjelper deg med å bygge et nettsted uten problemer. Du vil bli tilbudt et sett med maler, designtilpasningsverktøy, funksjoner og innstillinger som er nødvendige for å gi nettstedet ditt den nødvendige designen og ytelsen, og glede deg over den kreative og morsomme nettbyggingsprosessen.

Hvis jeg kunne endre noe med Jimdo, ville jeg absolutt lagt til brukerhåndteringsalternativer, så vel som muligheten til å legge til flere bidragsytere. Dessuten ville jeg dele hele admin-panelet i to seksjoner: designområde og innholdsområde. Og hva er tankene dine?

Prøv Jimdo nå

Det er gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map