Kinsta anmeldelse

Kinsta – er en administreret WordPress hosting løsning lanceret i 2013. Det var designet til webstedsejere, der leder efter et stabilt og sikkert hjem til deres WP-websteder. Bortset fra baseline-funktioner og -værktøjer giver platformen abonnenter mulighed for at drage fordel af infrastruktur, som Google opretholder. Med andre ord kan du muligvis tage brugen af ​​Google Cloud Platform, mens Kinsta selv er en Google-anbefales hostingudbyder.


Virksomheden tilbyder flere planer, der måske ser lidt dyrere ud end i gennemsnit. De leverer dog nok sikkerhed, ydeevne og fleksibilitet til websteder, der er drevet af WordPress. Du skal ikke være WP-ekspert for at komme i gang med Kinsta. Hostingudbyderen sikrer hurtig sideindlæsningstid og bruger alle de nyeste teknologier til at reducere risikoen for nedetid.

Er platformen så god? Er der skjulte stødesten eller problemer at overveje? Denne gennemgang skal fremhæve alle aspekter ved brug af Kinsta hosting-løsning. Bliv hængende.

1. Fordele og ulemper

Kinsta hævder at levere fejlfri hjemmeside, der kører trods planen. Hosting-platformen kan prale af god oppetid og høj indlæsningshastighed på webstedet. Det leveres med et rigt funktionssæt, selvom nogle problemer og ulemper forhindrer det i at være en perfekt WordPress-hostingudbyder.

Kinsta fordele:

 • God præstation – Kinsta viste gode resultater i løbet af sin sidste svarserver på DNS-serveren og ramte 10 ud af 10 med det gennemsnitlige resultat på 179ms. Det er endnu bedre end anbefalet af Google 200ms.
 • Tæt på Perfect Uptime – platformen garanterer 99,9% af oppetidsfrekvensen, som viste 100% tilbage i december 2018.
 • Brugervenlighed – mens WordPress i sig selv næppe er det nemmeste CMS at bruge, leverer Kinsta så mange funktioner som nødvendigt for at gøre byggeprocessen hurtig og enkel selv for nybegynder. Brugere kan skifte mellem forskellige cPanel-versioner samt tilføje nye plugins, teste webstedet eller arbejde med indstillinger ved hjælp af iscenesættelse med et enkelt klik. På samme tid kan du oprette en ny konto på få sekunder, mens opsætning eller WP-migration næppe vil være en udfordring.
 • Automatiske WordPress-sikkerhedskopier – du behøver ikke være interesseret i sikkerhedskopiering af websteder, selvom manuel styring stadig er tilgængelig. Dashboardet indeholder detaljerede statistikker og backup track record med dato og anden vigtig info.
 • e-handelsoptimeret hosting – Kinsta lader dig bygge e-handelsvenlige websteder og leverer funktioner ud over det traditionelle WooCommerce gratis WordPress-plugin.

Kundesupport er også ret kvalificeret, selvom der er nogle fejl, der ikke lader os medtage det på listen over Kinsta-proffere. Lad os se på nogle andre misser:

Kinsta Cons:

 • Ingen telefon – det er måske ikke et kritisk problem, bortset fra den enorme vidensbase og adskillige guider, har tjenesten avanceret billetsystem, som sikrer øjeblikkelig kontakt. Support-specialister reagerer normalt ikke mere end 40 sekunder ud over Live Chat og Intercom-funktionalitet.
 • priserne – Nogle brugere kan blive overvældet af planpriser fra starten. Hvis du dykker dybt ned i de funktioner, de leverer, vil omkostningerne næppe se mere forvirrede ud.
 • Manglen på e-mail-hosting – Kinsta leverer ikke linket e-mail-hosting, hvilket betyder, at du bliver nødt til at kigge efter tredjeparts tjenester.

På den anden side anbefaler Kinsta nogle overkommelige valgmuligheder for e-mail-hosting, som brugerne er i stand til at konfigurere på egen hånd. For eksempel anbefales G Suite af platformen. Du finder let en passende variant med lethed. Lad os nu undersøge hostingfunktioner, ydelse, prisfastsættelse og andre vigtige aspekter for at have en klar forståelse af, om det er værd at være opmærksom eller ej.

2. Hosting-funktioner

Kinsta er rig på funktioner. Webstedsejere har bogstaveligt talt alt, hvad de har brug for for at gøre opsætningen eller migrere med allerede eksisterende WP-websteder. Platformen lægger meget vægt på dens fleksibilitet, sikkerhed og ydeevne. Desuden har Kinsta-brugere en chance for at gå ud over de grundlæggende værtinstrumenter.

Kinsta betjeningspanel

Google Cloud Platform

Vi har allerede nævnt, at Kinsta er en hostingplatform, der er anbefalet af Google. Denne kendsgerning får virksomheden til at skille sig ud fra andre WordPress-optimerede hostingudbydere. Du får fuld adgang til Google Cloud brugt af brancheførende platforme som Snapchat, Coca-Cola eller Spotify.

Som en del af Google skybaseret platform tilbyder Kinsta en fleksibel hostinginfrastruktur med servere beliggende i 20 forskellige dele af verden, herunder Asien og Europa.

Forbedret ydelse med automatiske MySQL-databaseoptimeringer

En fantastisk funktion for dem, der bruger WordPress CMS. Platformen bruger en separat isoleret container til dit WP-baserede websted. Hver container leveres med ekstra MySQL-forekomst ud over automatisk databaseoptimering for at sikre stabil og fejlfri siteydelse.

Systemet er aktiveret ugentligt for at forhindre fejl i MySQL-databasen. Du behøver ikke at administrere opsætningen manuelt. Funktionen er aktiveret og er i gang automatisk.

Det fungerer som følger:

 1. Optimeringsprocessen startes automatisk hver uge.
 2. Det registrerer og løser mulige fejl i database.
 3. Hvis systemet ikke kan løse fejlen, sendes en meddelelse til teknisk support og sysadmins.

Som et resultat sikrer funktionen dit WordPress-websted sundhed og stabil drift.

Mere sikkerhed ved automatisk genstart af PHP-sikkerhedskopiering

Hvis din PHP-version gik ned af en eller anden grund, er du sandsynligvis nødt til at genstarte den fra den sidste sikkerhedskopi manuelt fra instrumentbrættet. Kinsta lavede processen 100% automatiseret takket være sin selvhelende funktion.

Med andre ord vil du ikke engang bemærke, hvornår din PHP muligvis går i stykker. Systemet genstarter det automatisk. Hvis problemet er for kompliceret til, at værktøjet kan håndtere det, får en sysadmin besked om at udføre den manuelle rettelse.

Automatiske sikkerhedskopier

Platformen håndterer automatiske sikkerhedskopier på trods af planen. Hver bruger kan drage fordel af funktionen. Brugere af indgangsplaner har dog en chance for at bruge tjenesten kun inden for de første 14 dage, mens højere pakker tilbyder denne funktion i en længere periode.

For at administrere tjenesten behøver du kun at gå til dit betjeningspanel og gå ind i sektionen Backup. Der kan du vælge mellem de tilgængelige pakker, der inkluderer:

 • Daglige sikkerhedskopier.
 • 6-timers sikkerhedskopiering.
 • Hver times sikkerhedskopiering.

Uanset hvad du vælger, administreres tjenesten automatisk af platformen. Desuden kan du gennemgå sikkerhedskopieringssporet om dagen i realtid uden brug af download.

Et-klik-iscenesættelsestjeneste

Funktionen er fantastisk til brugere, der vil teste deres websteder, før de implementeres. Med andre ord, iscenesættelse giver dig mulighed for at teste nye plugins og integrationer, før du føjer dem til dit live-projekt. Tjenesten gør det muligt at tilpasse og redigere koder, widgets, app og tilføjelser for at sikre, at de fungerer jævnt ved tilstand.

Yderligere værktøjer: Site Cache, SSL, PHP Engine osv.

Bortset fra Kinsta unikke funktioner, tilbyder platformen et udvidet udvalg af ekstra muligheder, der er til stor brug, når du har brug for at øge eller tilpasse dit websted:

 • PHP-motor – Brugere kan frit skifte problemfrit mellem forskellige tilgængelige PHP-versioner. Hvis du har nogle tekniske problemer eller blot ønsker at gå tilbage til den forrige version, giver platformen dig mulighed for at genstarte din PHP-motor for at løse forbindelsesfejl eller andre fejl.
 • SSL – gratis SSL-certifikat er en del af enhver Kinsta-plan. Derudover behøver du ikke at håndtere manuelle omdirigeringer, da HTTPS Force-funktion automatisk fører din trafik til SSL-sikret webstedsversion.
 • Analytics – systemet giver dig mulighed for at spore alle nødvendige data fra detaljerede webstedsstatistikker aktiveret af PHP-overvågningsværktøjet til båndbredde, topanmodninger fra visninger eller bytes, GEO og IP, cache og mere.

Gratis funktioner

Alle planer leveres med gratis CDN ud over SSL og nogle andre baseline-indstillinger. Brugere vil sætte pris på mindst 1 gratis webstedsmigration, så du kan flytte dit eksisterende WP-drevne online-projekt til Kinsta til nulpris. En anden gratis funktion inkluderer fuld adgang til premium DNS-service, så brugerne kan administrere deres egne zoneposter. Brugere får 1 premium DNS-spot for hver installation Med andre ord er antallet af installationer lig med antallet af Premium DNS-pletter, du får.

3. Ydeevne

Websteds indlæserhastighed: Kinsta hævder at have en af ​​de bedste belastningshastigheder blandt andre WordPress-optimerede hostingudbydere. De nylige test viste det gennemsnitlige 495 ms. Satsen afhænger meget af webstedets placering.

Kinsta Uptime

Med andre ord bør brugere fra Bangalore ikke forvente den samme læshastighed som for eksempel i Tyskland. Her er hastighedstabellen for dele af verden for at gøre tingene lidt klarere. Du kan også selv kontrollere ethvert websteds indlæserhastighed. Lige Find ud af, hvor webstedet er vært og brug derefter et af de tilgængelige gratis værktøjer, Pingdom, for eksempel.

Nordamerika575 ms
Sydney2,03 s
Japan1000 ms
Sao Paulo1000 ms
Tyskland222 ms
UK175 ms

Kinsta bruger avanceret hardware og har datacentre og servere installeret på 20 forskellige steder over hele verden. Desuden bruger platformen hastighedsforbedrende instrumenter gennem teknologier som PHP 7, Ngnix, LXD og andre softwareløsninger for at forbedre webstedshastigheden og den samlede ydelse.

Uptime Rate: hosting-udbyderen garanterer 99,9% oppetidsprocent for hver af sine brugere. Nogle overvejer det måske ikke andet end at vise sig. Resultaterne i december 2018 viste imidlertid en overvældende 100% af oppetiden. For at sikre gode resultater bruger Kinsta sit eget netværk af overvågnings- og sporingsværktøjer til at kontrollere med oppetiden hvert minut.

4. Sikkerhed

Platformen gør meget med hensyn til sikkerhed. Det bruger LXC og LXD i tillæg til Google Cloud Platform, hvilket gør det muligt at holde brugerkonti og WordPress-websteder isoleret. En sådan tilgang resulterer i bedre absorption af DDoS-angreb såvel som forebyggelse af andre risici og cybertrusler.

Vi har allerede nævnt automatiske sikkerhedskopier, der også forbedrer den generelle sikkerhed på webstedet. Yderligere sikkerhedsmidler er som følger:

 • Krypteret SSH & SFTP-forbindelse – det sikrer sikker og sikker adgang til websitet. Funktionen leveres sammen med GRATIS SSL-kryptering.
 • Integrationsbegrænsninger – denne refererer hovedsageligt til plugins, der muligvis indeholder potentiel risiko for malware. Som vi alle ved, bør webstedsejere vælge betroede plugin-udviklere, når de bruger WordPress. Kinsta forhindrer dig i at vælge skadelige og potentielt risikable applikationer.
 • Forebyggelse af angreb – Yderligere sikkerhedsmidler inkluderer foranstaltninger til at reducere risikoen for DDoS og hackerangreb. De inkluderer blokering, GeoIP og mere.
 • Hackfunktion – Kinsta yder garanti for rengøring efter hack, der fjerner ondsindede koder og gendanner dit websted med sikker adgang.

Platformen overvåger hele sit netværk og driver aldrig projekter, der drives af ikke-understøttede PHP-versioner

5. Kundesupport

Kundesupport er en af ​​de stærkeste Kinsta-sider. Selvom det ikke har et telefonnummer, kan brugere stadig komme i kontakt med det samme ved hjælp af Live Chat-funktionen. På samme tid er her en integreret intercomwidget.

Brugere kan spore deres chathistorie for at finde det problem, de har brug for. Vinduet forbliver åbent, selvom du gennemser andre sektioner og værktøjer, hvilket er ret praktisk. Supportteamet er tilgængeligt døgnet rundt.

Der er også en masse aktuelle artikler tilgængelige i Kinsta blog ud over platformens enorme videnbase. Det dækker forskellige aspektformer, der opsætter SSL-certifikatet og WordPress-webstedsmigrering til tip til at øge hjemmesidens ydelse og katastrofegendannelse.

5. Prispolitik

Generelt er der 10 tilgængelige pakker leveret af Kinsta. Planer ud over Enterprise 4-pakken giver kunderne mulighed for at kontakte supportteamet for at oprette en individuelt tilpasset plan afhængigt af deres behov. Vi har delt alle tilgængelige tilbud i tre hovedkategorier: Basic, Business og Enterprise. Alle planer inkluderer gratis SSL- og CDN-service. Platformen garanterer 30-dages pengene tilbage.

Grundlæggende planer:

 • Forret – koster $ 30 pr. Måned inklusive 1 WordPress-installation og 10 GB lagerplads.
 • Pro – koster $ 60 pr. Måned inklusive 2 WordPress-installation og 20 GB lagerplads

Forretningsplaner:

 • Forretning 1 koster $ 100 per måned med 5 WP-installationer og 30 GB diskplads.
 • Forretning 2 koster $ 200 per måned med 10 WP-installationer og 40 GB diskplads.
 • Forretning 3 koster $ 300 per måned med 20 WP-installationer og 50 GB diskplads.
 • Forretning 4 koster $ 400 per måned med 40 WP-installationer og 60 GB diskplads.

Enterprise planer:

 • Virksomhed 1 koster $ 600 per måned med 60 WP-installationer og 100 GB diskplads.
 • Enterprise 2 koster $ 900 per måned med 80 WP-installationer og 150 GB diskplads.
 • Enterprise 3 koster $ 1.200 pr. måned med 120 WP-installationer og 200 GB diskplads.
 • Enterprise 4 koster $ 1.500 pr. måned med 150 WP-installationer og 250 GB diskplads.

Kinsta har en separat tilbud til almennyttige organisationer og giver 15% rabat på enhver plan for websteder, der er lanceret af kirker, velgørende samfund osv. Bortset fra den oprindelige rabat, kan nonprofitorganisationer også regne med 15% prisreduktion i tilfælde af forudbetalt pakke. Hvert non-profit-medlem får en 60-dages gratis prøveperiode.

Bundlinjen

Kinsta er en god WordPress-vært med en masse avancerede funktioner og teknologier for at forbedre webstedsydelsen. Platformen er langt fra billig. Brugere kan finde billigere alternativer. Imidlertid er dette sandsynligvis den eneste ulempe. Du finder næppe oppetid og lastehastighed for den samme sats ud over avanceret teknisk support til at håndtere cybertruselforebyggelse og efterrensning.

Sammenfattende kan Kinsta være en god værdi for pengene, som den opkræver i betragtning af sit samarbejde med Google Cloud-platform, intuitivt dashboard og enkel webstedsindstilling, eCommerce-optimerede serverløsninger og forbedret samlet ydelse.

Start med Kinsta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map