Kinsta gjennomgang

Kinsta – er en administrert WordPress hosting løsning ble lansert i 2013. Den ble designet for eiere av nettsteder som leter etter et stabilt og sikkert hjem for sine WP-nettsteder. Bortsett fra grunnlinjefunksjoner og verktøy, lar plattformen abonnenter dra nytte av infrastruktur som vedlikeholdes av Google. Med andre ord kan du ta i bruk Google Cloud Platform mens Kinsta i seg selv er en Google-anbefales vertsleverandør.


Selskapet tilbyr flere planer som kan se litt dyrere ut enn i gjennomsnitt. De leverer imidlertid nok sikkerhet, ytelse og fleksibilitet for nettsteder drevet av WordPress. Du skal ikke være WP-ekspert for å komme i gang med Kinsta. Vertsleverandøren sikrer rask sideinnlastingstid og bruker alle de nyeste teknologiene for å redusere risikoen for driftsstans.

Er plattformen så bra? Er det skjulte snublesteiner eller problemer å vurdere? Denne gjennomgangen skal synliggjøre alle aspekter ved bruk av Kinsta hosting-løsning. Følg med.

1. Fordeler og ulemper

Kinsta hevder å levere feilfri nettsted som kjører til tross for planen. Hostingplattformen kan skryte av god oppetid og høy lastehastighet på nettstedet. Den kommer med et rikt funksjonssett, selv om noen problemer og ulemper forhindrer det fra å være en perfekt WordPress-vertsleverandør.

Kinsta Pros:

 • God ytelse – Kinsta viste gode resultater i løpet av den siste svarraten på DNS-serveren og slo 10 av 10 med gjennomsnittlig resultat på 179ms. Det er enda bedre enn anbefalt av Google 200 ms.
 • Nær perfekt oppetid – plattformen garanterer 99,9% av oppetidstakten, som viste 100% tilbake i desember 2018.
 • Brukervennlighet – Selv om WordPress i seg selv neppe er det enkleste CMS å bruke, leverer Kinsta så mange funksjoner som nødvendig for å gjøre byggeprosessen rask og enkel selv for nybegynnere. Brukere kan veksle mellom forskjellige cPanel-versjoner, samt legge til nye plugins, teste nettstedet eller jobbe med innstillinger ved å bruke ett-klikk-iscenesettelse. Samtidig kan du opprette en ny konto på få sekunder mens oppsett eller WP-migrering neppe vil være en utfordring.
 • Automatiske sikkerhetskopier av WordPress – du trenger ikke å bry deg om sikkerhetskopier av nettsteder selv om manuell administrasjon fortsatt er tilgjengelig. Dashbordet gir detaljert statistikk og backup track record med dato og annen viktig info.
 • e-handel optimalisert hosting – Kinsta lar deg bygge e-handelsvennlige nettsteder og leverer funksjoner utover det tradisjonelle WooCommerce gratis WordPress-plugin.

Kundestøtte er også ganske kvalifisert, selv om det er noen glipp som ikke lar oss ta det med på listen over Kinsta-proffer. La oss se på noen andre glipp:

Kinsta Cons:

 • Ingen telefon – Det kan ikke være et kritisk spørsmål, bortsett fra den enorme kunnskapsbasen og mange guider, har tjenesten avansert billettsystem som sikrer øyeblikkelig kontakt. Støttespesialister svarer vanligvis ikke mer enn 40 sekunder i tillegg til Live Chat og Intercom-funksjonalitet.
 • prisene – Noen brukere kan bli overveldet av planpriser fra starten av. Imidlertid, hvis du dykker dypt i funksjonene de leverer, vil kostnadene neppe se forvirring lenger ut.
 • Mangelen på e-post hosting – Kinsta tilbyr ikke koblet e-postvert, noe som betyr at du må se etter tredjeparts tjenester.

På den annen side anbefaler Kinsta noen rimelige alternativer for e-hosting som brukerne er i stand til å sette opp på egen hånd. For eksempel er G Suite anbefalt av plattformen. Du vil finne en passende variant med letthet. La oss undersøke vertsfunksjoner, ytelse, priser og andre viktige aspekter for å ha en klar forståelse av om det er verdt å være oppmerksom eller ikke.

2. Hostingfunksjoner

Kinsta er rik på funksjoner. Nettstedseiere vil ha bokstavelig talt alt de trenger for å gjøre oppsettet eller migrere med allerede eksisterende WP-nettsteder. Plattformen legger stor vekt på fleksibilitet, sikkerhet og ytelse. Dessuten har Kinsta-brukere en sjanse til å gå utover vertsinstrumentene for basislinjen.

Kinsta dashbord

Google Cloud Platform

Vi har allerede nevnt at Kinsta er en vertsplattform som er anbefalt av Google. Dette faktum gjør at selskapet skiller seg ut fra andre WordPress-optimaliserte hostingleverandører. Du får full tilgang til Google Cloud brukt av industriledende plattformer som Snapchat, Coca-Cola eller Spotify.

Som en del av Google skybasert plattform tilbyr Kinsta en fleksibel vertsinfrastruktur med servere lokalisert i 20 forskjellige deler av verden, inkludert Asia og Europa.

Forbedret ytelse med automatiske MySQL-databaseoptimaliseringer

En flott funksjon for de som bruker WordPress CMS. Plattformen bruker en separat isolert container for ditt WP-baserte nettsted. Hver container har ekstra MySQL-forekomst i tillegg til automatisk databaseoptimalisering for å sikre stabil og feilfri ytelsesytelse.

Systemet er aktivert på ukentlig basis for å forhindre funksjonsfeil i MySQL-databasen. Du trenger ikke å administrere oppsettet manuelt. Funksjonen er aktivert og er i prosess automatisk.

Det fungerer som følger:

 1. Optimaliseringsprosessen blir startet automatisk hver uke.
 2. Den oppdager og fikser mulige feil i databasen.
 3. Hvis systemet ikke kan fikse feilen, sendes et varsel til teknisk support og systemadministratorer.

Som et resultat sikrer funksjonen din WordPress-nettstedets helse og stabile drift.

Mer sikkerhet med automatisert omstart av PHP-sikkerhetskopi

Hvis PHP-versjonen din falt av en eller annen grunn, må du sannsynligvis starte den på nytt fra den siste sikkerhetskopien manuelt fra dashbordet. Kinsta gjorde prosessen 100% automatisert takket være sin selvhelbredende funksjon.

Med andre ord, du vil ikke engang legge merke til når PHP-en din kan bryte sammen. Systemet starter det automatisk på nytt. Hvis problemet er for komplisert til at verktøyet kan håndtere det, får en sysadmin beskjed om å gjøre den manuelle reparasjonen.

Automatiske sikkerhetskopier

Plattformen håndterer automatiske sikkerhetskopier til tross for planen. Hver bruker vil kunne dra nytte av funksjonen. Imidlertid vil brukere av inngangsplanene ha en sjanse til å bruke tjenesten bare i løpet av de første 14 dagene, mens høyere pakker tilbyr denne funksjonen i en lengre periode.

For å administrere tjenesten, trenger du bare å gå til oversikten og gå inn i Sikkerhetskopi-delen. Der kan du velge mellom tilgjengelige pakker som inkluderer:

 • Daglige sikkerhetskopier.
 • 6-timers sikkerhetskopiering.
 • Time-backup.

Uansett hva du velger, administreres tjenesten automatisk av plattformen. Videre kan du se gjennom track track record om dagen i sanntid uten å laste ned.

Ett-klikk-iscenesettelsestjeneste

Funksjonen er flott for brukere som ønsker å teste nettstedene sine før de implementeres. Med andre ord, iscenesettelse lar deg teste nye plugins og integrasjoner før du legger dem til ditt live-prosjekt. Tjenesten gjør det mulig å tilpasse og redigere koder, widgeter, apper og tilleggsprogrammer for å sikre en jevn drift av staten.

Tilleggsverktøy: Site Cache, SSL, PHP Engine, etc..

Bortsett fra Kinsta unike funksjoner, tilbyr plattformen et utvidet utvalg av tilleggsalternativer som er til stor nytte når du trenger å øke eller tilpasse nettstedet ditt:

 • PHP-motor – brukere står fritt til å skifte sømløst mellom forskjellige tilgjengelige PHP-versjoner. Hvis du har noen tekniske problemer eller bare ønsker å gå tilbake til forrige versjon, lar plattformen deg starte PHP-motoren din for å løse tilkoblingsfeil eller andre feil.
 • SSL – gratis SSL-sertifikat er en del av alle Kinsta-planer. Dessuten trenger du ikke å håndtere manuelle viderekoblinger, da HTTPS Force-funksjon automatisk fører trafikken til SSL-sikret nettstedversjon.
 • Analytics – systemet lar deg spore alle nødvendige data fra detaljert nettstedstatistikk aktivert av PHP-overvåkingsverktøyet til båndbredde, topp forespørsler fra visninger eller byte, GEO og IP, cache, og mer.

Gratis funksjoner

Alle planer kommer med gratis CDN i tillegg til SSL og noen andre grunnlinjealternativer, brukerne vil sette pris på minst 1 gratis migrering av nettsteder, slik at du kan flytte ditt eksisterende WP-drevne online prosjekt til Kinsta uten nullpris. En annen gratis funksjon inkluderer full tilgang til premium DNS-tjeneste som lar brukere administrere sine egne soneregistreringer. Brukere får 1 premium DNS-spot for hver installasjon. Med andre ord er antall installasjoner lik antallet Premium DNS-flekker du får.

3. Ytelse

Nettstedets hastighet: Kinsta hevder å ha en av de beste lastehastighetene blant andre WordPress-optimaliserte hostingleverandører. De nylige testene viste gjennomsnittet 495 ms. Raten er avhengig av nettstedets beliggenhet.

Kinsta Uptime

Med andre ord, brukere fra Bangalore bør ikke forvente samme lastehastighet som for eksempel i Tyskland. Her er fartsbordet for deler av verden for å gjøre tingene litt tydeligere. Du kan også sjekke hvilken som helst websidehastighet selv. Bare finn ut hvor nettstedet er vert og bruk et av de tilgjengelige gratis verktøyene, Pingdom, for eksempel.

Nord Amerika575 ms
Sydney2,03 s
Japan1000 ms
São Paulo1000 ms
Tyskland222 ms
Storbritannia175 ms

Kinsta bruker avansert maskinvare og har datasentre og servere installert på 20 forskjellige steder over hele verden. Videre bruker plattformen hastighetsøkende instrumenter gjennom teknologier som PHP 7, Ngnix, LXD og andre programvareløsninger for å forbedre nettstedets hastighet og generelle ytelse.

Oppetid: hostingleverandøren garanterer 99,9% oppetid for hver av brukerne. Noen vil kanskje ikke vurdere det som annet enn å vise seg frem. Resultatene i desember 2018 viste imidlertid en overveldende 100% av oppetiden. For å sikre gode resultater bruker Kinsta sitt eget nettverk av overvåknings- og sporingsverktøy for å sjekke oppetiden hvert minutt.

4. Sikkerhet

Plattformen gjør mye når det gjelder sikkerhet. Det bruker LXC og LXD i tillegg til Google Cloud Platform, noe som gjør det mulig å holde brukerkontoer og WordPress nettsteder isolert. En slik tilnærming resulterer i bedre opptak av DDoS-angrep, så vel som forebygging av andre risikoer og cybertrusler.

Vi har allerede nevnt automatiske sikkerhetskopier som også forbedrer den generelle sikkerheten på nettstedet. Ytterligere sikkerhetsmidler er som følger:

 • Kryptert SSH & SFTP-tilkobling – det sikrer trygg og sikker tilgang til nettstedet. Funksjonen kommer sammen med GRATIS SSL-kryptering.
 • Integrasjonsbegrensninger – denne refererer hovedsakelig til plugins som kan inneholde potensiell risiko for skadelig programvare. Som vi alle vet, bør nettstedseiere velge pålitelige plugin-utviklere når de bruker WordPress. Kinsta forhindrer deg i å velge skadelige og potensielt risikable applikasjoner.
 • Angrepsforebygging – ekstra sikkerhetsmidler inkluderer tiltak for å redusere risikoen for DDoS og hackerangrep. De inkluderer blokkering, GeoIP og mer.
 • Hack Fix-funksjonen – Kinsta gir rengjøringsgarantier etter hacking for å fjerne skadelige koder og gjenopprette nettstedet ditt med sikker tilgang.

Plattformen overvåker hele nettverket og driver aldri prosjekter som drives av PHP-versjoner som ikke støttes

5. Kundestøtte

Kundestøtte er en av de sterkeste Kinsta-sidene. Selv om det ikke har et telefonnummer, kan brukerne fremdeles ta kontakt øyeblikkelig ved hjelp av Live Chat-funksjonen. Samtidig er her en integrert intercomwidget.

Brukere kan spore chattehistorikken sin for å finne problemet de trenger. Vinduet holder seg åpent selv om du blar gjennom andre seksjoner og verktøy, noe som er ganske praktisk. Støtteteamet er tilgjengelig døgnet rundt.

Det er også en haug aktuelle artikler tilgjengelig i Kinsta blogg i tillegg til plattformens enorme kunnskapsbase. Den dekker ulike aspektformer for å sette opp SSL-sertifikatet og migrering av WordPress-nettsteder for å gi tips for å øke ytelsen på nettstedet og gjenopprette katastrofen.

5. Prispolitikk

Totalt sett er det 10 tilgjengelige pakker levert av Kinsta. Planer utover Enterprise 4-pakken lar kunder kontakte supportteamet for å lage en individuelt tilpasset plan avhengig av deres behov. Vi har delt alle tilgjengelige tilbud i tre hovedkategorier: Basic, Business og Enterprise. Alle planer inkluderer gratis SSL- og CDN-tjeneste. Plattformen garanterer 30-dagers pengene tilbake.

Grunnleggende planer:

 • Starter – koster $ 30 per måned inkludert 1 WordPress installasjon og 10 GB lagringsplass.
 • Pro – koster $ 60 per måned inkludert 2 WordPress-installasjoner og 20 GB lagringsplass

Forretningsplaner:

 • Virksomhet 1 koster $ 100 per måned med 5 WP-installasjoner og 30 GB diskplass.
 • Virksomhet 2 koster $ 200 per måned med 10 WP-installasjoner og 40 GB diskplass.
 • Virksomhet 3 koster $ 300 per måned med 20 WP-installasjoner og 50 GB diskplass.
 • Virksomhet 4 koster $ 400 per måned med 40 WP-installasjoner og 60 GB diskplass.

Foretaksplaner:

 • Enterprise 1 koster $ 600 per måned med 60 WP-installasjoner og 100 GB diskplass.
 • Enterprise 2 koster 900 dollar per måned med 80 WP-installasjoner og 150 GB diskplass.
 • Enterprise 3 koster $ 1200 per måned med 120 WP installasjoner og 200 GB diskplass.
 • Enterprise 4 koster $ 1500 per måned med 150 WP-installasjoner og 250 GB diskplass.

Kinsta har en eget tilbud for ideelle organisasjoner og gir 15% rabatt på alle planer for nettsteder lansert av kirker, veldedige samfunn, etc. Bortsett fra første rabatt, kan ideelle organisasjoner også regne med 15% prisreduksjon i tilfelle forhåndsbetalt pakke. Hvert non-profit medlem får en 60-dagers gratis prøveperiode.

Bunnlinjen

Kinsta er en god WordPress-hosting med en rekke avanserte funksjoner og teknologier for å forbedre ytelsen på nettstedet. Plattformen er langt fra billig. Brukere kan finne rimeligere alternativer. Imidlertid er dette sannsynligvis den eneste ulempen. Du vil neppe finne oppetid og lastehastighet med samme hastighet i tillegg til avansert teknisk support for å håndtere cybertrusselforebygging og etter rengjøring.

Oppsummert kan Kinsta være en god valuta for pengene den belaster med tanke på samarbeidet med Google Cloud-plattformen, intuitivt dashbord og enkel nettstedstemming, e-handelsoptimaliserte serverløsninger og forbedret totalytelse.

Start med Kinsta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map